Σούρμε, εννοώ οτι φάνηκε ποιοί είναι ΠΑΟΚ και ποιοι δεν είναι εδώ μέσα. Αυτό εννοώ. Οταν σε εχουν κλέψει ,όταν σ εχουν στήσει , όταν εχουν βάλει όλα τα μέσα να σε διαλύσουν, κάποιοι το παίζουν ευσυγκίνητοι επειδή τραβήχτηκε το σακάκι .. Αυτό εγινε το μείζον ζήτημα εδω μεσα... απο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Λες και διαβάζω τον γαβρο ή τον πρωταθλητη. Ε εγώ με τέτοιους ''ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ'' δεν θέλω να συνυπαρχω στο ίδιο φόρουμ. Και τους βάζω σε εισαγωγικά, γιατί αλλιως οι σφιγμοί τους θα ήταν στο χίλια, όπως όλων μας, και δεν θα καθόντουσαν να σκεφτουν...ψύχραιμα και πολιτισμένα.sourmenetes έγραψε:Τι εννοεις;;;Χωρικός έγραψε:αύριο που θα πέσουν κάπως οι σφιγμοί, περιμένω απο την διαχείρηση του σαιτ να γίνει το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα. Επιτέλους επεσαν οι μασκες, και ότι ψιλοφαινόταν , σήμερα έγινε πασιφανές. Αν δεν γίνει αυτό, εγώ δεν έχω καμιά δουλειά εδώ μέσα πλέον
ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- Μπαρκαρούτσος
Π.Α.Ο.Κ. δεν γίναμε για τους τίτλους και καλό είναι να μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό.
Αυτό που ο Π.Α.Ο.Κ. έχει καταφέρει και το θυμίζει περίτρανα σε όλη την Ελλάδα, σε ΠΑΟΚτσήδες, γαύρους, αρειανούς, ΝΔκράτες, εξωγήινους, σε όλους, είναι ότι έχουμε δύο πρωταθλήματα, θέλουμε να τα κάνουμε τρία και μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! Αυτό ακριβώς για το οποίο μας χλευάζουν, είναι το πράγμα που τους ξεφτιλίζει και αντί να μειώνει εμάς, μειώνει τους ίδιους!
Τιμή μου να προσπαθούν ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ και με αποχώρηση από το γήπεδο, να με ΚΛΕΨΟΥΝ το τρίτο πρωτάθλημα της ποδοσφαιρικής ιστορίας μου, δύο φορές μέσα σε τρεις αγωνιστικές.
Αν καταφέρουμε να το πάρουμε, είναι το πρωτάθλημα που θα τους το τρίβουμε στη μούρη μέχρι να ξαπλώσουμε στο χώμα για πάντα.
Μαγκιά μου που 'μαι ΠΑΟΚτσής!
Εκατό πρωταθλήματα να με κλέψετε, εκατόν μία φορές θα είμαι περήφανος που είμαι Π.Α.Ο.Κ.!!!! Αυτό δεν μπορεί να με το στερήσει ΚΑΝΕΙΣ!!!!
Αυτό που ο Π.Α.Ο.Κ. έχει καταφέρει και το θυμίζει περίτρανα σε όλη την Ελλάδα, σε ΠΑΟΚτσήδες, γαύρους, αρειανούς, ΝΔκράτες, εξωγήινους, σε όλους, είναι ότι έχουμε δύο πρωταθλήματα, θέλουμε να τα κάνουμε τρία και μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! Αυτό ακριβώς για το οποίο μας χλευάζουν, είναι το πράγμα που τους ξεφτιλίζει και αντί να μειώνει εμάς, μειώνει τους ίδιους!
Τιμή μου να προσπαθούν ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ και με αποχώρηση από το γήπεδο, να με ΚΛΕΨΟΥΝ το τρίτο πρωτάθλημα της ποδοσφαιρικής ιστορίας μου, δύο φορές μέσα σε τρεις αγωνιστικές.
Αν καταφέρουμε να το πάρουμε, είναι το πρωτάθλημα που θα τους το τρίβουμε στη μούρη μέχρι να ξαπλώσουμε στο χώμα για πάντα.
Μαγκιά μου που 'μαι ΠΑΟΚτσής!
Εκατό πρωταθλήματα να με κλέψετε, εκατόν μία φορές θα είμαι περήφανος που είμαι Π.Α.Ο.Κ.!!!! Αυτό δεν μπορεί να με το στερήσει ΚΑΝΕΙΣ!!!!
απ τα ίδια ρε Ναβι, και μετά απο 15 ώρες δουλειάς.. Και σκέφτομαι ευτυχως που παρακολουθουσα την εξέλιξη απ'το λαιβ στο ίντερνετ, κοιτώντας όταν μπορουσα σε ενα κινητό που κολλούσε.. Θα παθαινα και τίποτα στο τέλος αν τα βλεπα απο κοντά..navigator11 έγραψε:Δεν κολλάει ύπνος με τίποτα, μ@λ@κες. Μέχρι και ΠΑΟΚ - Καρσίγιακα σε επανάληψη έβλεπα τώρα ...
Αν δεν το καταλαβαίνετε μερικοί, αυτοί οι χαβουζοβοθρολιμανίσιοι εγκληματίες και τα τσιράκια της προπαγάνδας τους ψάχνουν και της μαϊμούς τον κώλο, με σκοπό να εξισώσουν τον Ιβάν με τον "καπετάνιο", τον γκάγκστερ, τον "μάκαρο", τον χοντρέμπορα, τον πράκτορα που στάζει, τον κοκάκια, τον σάλια(ρέλη)-μάλια, τον γκράτσιας κοσκότας κι όλους τους εγκληματίες που πέρασαν και περνάνε κατά καιρούς και τώρα απ τους Προεδρικούς θώκους τους...
Οι ίδιο αυτοί εγκληματίες προσπαθούν από κάπου να πιαστούν, ώστε προπαγανδίζοντας κατά του Ιβάν Σαββίδη στα αιγοπρόβατα τους ή προβοκάροντας ακόμη, να προσπαθήσουν να εξισώσουν τον Π.Α.Ο.Κ. μας με το ποκ τους...
Αν το πετύχουν στα αιμοσταγή τους αιγοπρόβατα όμως ξεκάθαρα στα παπάρια μου, όπως και των περισσότερων...
Αν όμως τα καταφέρουν έστω και με έναν Π.Α.Ο.Κ.τσή, ε τότε αυτός θα πρέπει να ντρέπεται για όλη του την ζωή!!!!
Πουτ@να νέα κούλα, σήμερα σε γ@μήσαμε...ΚΑΘΑΡΑ!!!!

Οι ίδιο αυτοί εγκληματίες προσπαθούν από κάπου να πιαστούν, ώστε προπαγανδίζοντας κατά του Ιβάν Σαββίδη στα αιγοπρόβατα τους ή προβοκάροντας ακόμη, να προσπαθήσουν να εξισώσουν τον Π.Α.Ο.Κ. μας με το ποκ τους...
Αν το πετύχουν στα αιμοσταγή τους αιγοπρόβατα όμως ξεκάθαρα στα παπάρια μου, όπως και των περισσότερων...
Αν όμως τα καταφέρουν έστω και με έναν Π.Α.Ο.Κ.τσή, ε τότε αυτός θα πρέπει να ντρέπεται για όλη του την ζωή!!!!

Πουτ@να νέα κούλα, σήμερα σε γ@μήσαμε...ΚΑΘΑΡΑ!!!!

Γαμημενοι τα καταφέρατε,διακοπή στο πρωτάθλημα γιατί μετά από 33 χρόνια δεν θα πήγαινε στην Αθήνα.
Πάρτε και μια τιμωρία από την Ευρώπη,έτσι για το κερασάκι στην τούρτα.
Πάρτε και μια τιμωρία από την Ευρώπη,έτσι για το κερασάκι στην τούρτα.
Τι ζήσαμε... Πα για ύπνο. Έτσι κι αλλιώς δεν του ένοιαξε ποτέ.
Απλώς σήμερα πήραμε με το έτσι με το θέλω μυρωδιά από του πατεράδες μας δεκαετίας 1970.
Απλώς σήμερα πήραμε με το έτσι με το θέλω μυρωδιά από του πατεράδες μας δεκαετίας 1970.
Καλύτερα οριστική διακοπή στο μπουρδελοπρωτάθλημα παρά να χάσω τον τίτλο με ακύρωση καθαρού γκολ
-
O Κομινης ηταν στημενος και αποδειχτηκε εγραψε οτι ειδε το οπλο και αυτος. Του ειπαν και το ειδα και εγω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Δευ 12 Μαρ 2018, 03:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Δεν είναι ρε συ Ζαντε ούτε οι τίτλοι ούτε τίποτα. Δε φτάσαμε να έχουμε αναπτύξει νοσηρή σχέση με τους μαστραπάδες! Είναι το πουστριλίκι. Και η μαζική πλύση εγκεφάλων ότι για κάποιο λόγο ο χ Σαββίδης πρέπει να ανέχεται να παριστάνει τον αρχιμαλάκα, επειδή δεν τρέχει μια ομάδα στη χαβούζα! Άντε και γαμηθείτε. Και σχετικά ήπια ήταν η αντίδρασή του. Δεν τις μπορώ τις ηθικολογίες. Όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή από συνοπαδούς (;) τουλάχιστον εδώ μέσα. Είναι τόσο ξεδιάντροπο όλο αυτό που έχουμε βιώσει τώρα 3 βδομάδες κοντά, που δε γίνεται, δεν το χωράει ο νους μου να παίζουν κάποιοι, άθελά τους έστω, το παιχνιδάκι.
Αντί να τονίζονται τα ΠΡΟΦΑΝΗ, γ@μω το ξεστ@υρι μου δηλαδή! Έγιναν χθες Α-Δ-Ι-Α-Ν-Ο-Η-Τ-Α πράγματα πάλι. Να σφυριζόταν ευθύς εξ αρχής οφφσάιντ, να πω ότι, τέλος πάντων, μπορεί ρε παιδί μου να έκριναν μια δύσκολη φάση από την αρχή λάθος. Όχι ότι για τον συγκεκριμένο μπινέ δε θα είχα αμφιβολίες ότι σφύριξε με ΔΟΛΟ αλλά αυτή θα ήταν, δόλια ή μη, η κρίση του άμεσα. Έκαναν τα αρχιδάκια αυτά τον αγώνα ... κ@ρ@παπα σκέτο (κοινώς πουτ@ν@) μετά από πέσιμο των ... σαστισμένων και απογοητευμένων μπ@στ@ρδων της χλεμπόνας. Μέσα στην Τούμπα!
Ποιός ρε θα τολμούσε ποτέ να έκανε το αντίστροφο; Και κάποιοι εδώ μέσα ένιωσαν, λέει, απέχθεια που ο Σαββίδης, από αυτά που δείχνει το βίντεο της πορνοβα, έκανε τι ακριβώς; Δεν έκατσε για ακόμα μια φορά να του τη φέρουν άμεσα. Μπορεί να γίνει έμμεσα, εν τέλει, δεν το ξέρω ούτε το αποκλείω. Αλλά φτάνει με τη δουλοπρέπεια. Φτάνει ρε πουστη μου. Πρόκληση, κόντρα πρόκληση, προπαγάνδα σε βάρος της ομάδας εδώ και κοντά ένα χρόνο τώρα! Και κάποιοι είναι στο "Ναι, αλλά με το ανοιγμένο ρολό της ταμειακής είχαν πάτημα.Ναι, αλλά γιατί να πετιέται το ο,τιδήποτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Ναι, αλλά γιατί να τρώμε βρώμικα και να πίνουμε λεμονίτα πριν τον αγώνα;"
Ας διακοπεί. Από το να καταστρέψει κανένας ανυποψίαστος ΠΑΟΚτσής τη ζωή του για το βόθρο, ας διακοπεί. Μόνο για αυτό. Μιας και με μαθηματική ακρίβεια εκεί οδηγείται το πράγμα.
Αντί να τονίζονται τα ΠΡΟΦΑΝΗ, γ@μω το ξεστ@υρι μου δηλαδή! Έγιναν χθες Α-Δ-Ι-Α-Ν-Ο-Η-Τ-Α πράγματα πάλι. Να σφυριζόταν ευθύς εξ αρχής οφφσάιντ, να πω ότι, τέλος πάντων, μπορεί ρε παιδί μου να έκριναν μια δύσκολη φάση από την αρχή λάθος. Όχι ότι για τον συγκεκριμένο μπινέ δε θα είχα αμφιβολίες ότι σφύριξε με ΔΟΛΟ αλλά αυτή θα ήταν, δόλια ή μη, η κρίση του άμεσα. Έκαναν τα αρχιδάκια αυτά τον αγώνα ... κ@ρ@παπα σκέτο (κοινώς πουτ@ν@) μετά από πέσιμο των ... σαστισμένων και απογοητευμένων μπ@στ@ρδων της χλεμπόνας. Μέσα στην Τούμπα!
Ποιός ρε θα τολμούσε ποτέ να έκανε το αντίστροφο; Και κάποιοι εδώ μέσα ένιωσαν, λέει, απέχθεια που ο Σαββίδης, από αυτά που δείχνει το βίντεο της πορνοβα, έκανε τι ακριβώς; Δεν έκατσε για ακόμα μια φορά να του τη φέρουν άμεσα. Μπορεί να γίνει έμμεσα, εν τέλει, δεν το ξέρω ούτε το αποκλείω. Αλλά φτάνει με τη δουλοπρέπεια. Φτάνει ρε πουστη μου. Πρόκληση, κόντρα πρόκληση, προπαγάνδα σε βάρος της ομάδας εδώ και κοντά ένα χρόνο τώρα! Και κάποιοι είναι στο "Ναι, αλλά με το ανοιγμένο ρολό της ταμειακής είχαν πάτημα.Ναι, αλλά γιατί να πετιέται το ο,τιδήποτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Ναι, αλλά γιατί να τρώμε βρώμικα και να πίνουμε λεμονίτα πριν τον αγώνα;"
Ας διακοπεί. Από το να καταστρέψει κανένας ανυποψίαστος ΠΑΟΚτσής τη ζωή του για το βόθρο, ας διακοπεί. Μόνο για αυτό. Μιας και με μαθηματική ακρίβεια εκεί οδηγείται το πράγμα.
Ναι οι τύποι με το ηθικό πλεονέκτημα, έδειξαν και πάλι το ποιόν τους.obanebane έγραψε:Έβγαλαν πάλι ανακοίνωση oι φλώροι.
Έτσι ακριβώς. Έκραζε ο άλλος (εδώ στο φόρουμ!) τον Σαββίδη γιατί αν άφηνε λέει το παιχνίδι να τελειώσει (λες κι αυτός το διέκοψε!), θα είχαμε 5 αγώνες για να ανατρέψουμε το -2. Και δεν του κόβει οτι δεν θα σε αφήνανε ποτέ να το καλύψεις. Ειδικά αν στηνόσουνα στα 4 σήμερα, θα κωλόνανε να σου δώσουνε μερικά ανάποδα σφυρίγματα μέσα στον βάζελο για να σε αποτελειώσουν;navigator11 έγραψε:Δεν είναι ρε συ Ζαντε ούτε οι τίτλοι ούτε τίποτα. Δε φτάσαμε να έχουμε αναπτύξει νοσηρή σχέση με τους μαστραπάδες! Είναι το πουστριλίκι. Και η μαζική πλύση εγκεφάλων ότι για κάποιο λόγο ο χ Σαββίδης πρέπει να ανέχεται να παριστάνει τον αρχιμαλάκα, επειδή δεν τρέχει μια ομάδα στη χαβούζα! Άντε και γαμηθείτε. Και σχετικά ήπια ήταν η αντίδρασή του. Δεν τις μπορώ τις ηθικολογίες. Όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή από συνοπαδούς (;) τουλάχιστον εδώ μέσα. Είναι τόσο ξεδιάντροπο όλο αυτό που έχουμε βιώσει τώρα 3 βδομάδες κοντά, που δε γίνεται, δεν το χωράει ο νους μου να παίζουν κάποιοι, άθελά τους έστω, το παιχνιδάκι.
Σιχάθηκα σήμερα όσους την έπεφταν στον Σαββίδη. Ο οποίος έμπαινε μόνος του μπροστά βγάζοντας βέρο παοκτζιλίκι και εδώ στο δικό μας φόρουμ δεν μπορούσε καν να προστατευτεί το όνομά του - όπως πολύ σωστά παραπονέθηκαν κι άλλοι αδερφοί παραπάνω.
panpangr77 έγραψε:O Κομινης ηταν στημενος και αποδειχτηκε εγραψε οτι ειδε το οπλο και αυτος. Του ειπαν και το ειδα και εγω.
Θα μας έχει τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί,τα είπαμε τα γράψαμε.
Μη το ψάχνουμε άλλο.
Έτσι και αλλιώς το μαγαζάκι έκλεισε και θα ξανά ανοίξει με τον ΠΑΟΚ τιμωρημενο και από την αφρικανική λίγκα.