Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Swordfire έγραψε:
desperando έγραψε:ρε συ μπαφαλο ξερω πολυ καλα με ποιον μιλαω και ξερω οτι δεν προσπαθεις να δημιουργησεις κλιμα,απλα λεω οτι αν ο μεγαλομετοχος εχει εστω και ως εσχατη λυση τον υποβιβασμο να το βγαλει καλα αποτο μυαλο του γιατι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι κουλα,μια που θα πεσει ο ΠΑΟΚ και μια που θα γινει επανασταση στην βορια ελλαδα.
και αυτο θα πρεπει να το γνωριζουν και οι συνΠΑΟΚτσιδες που θετουν θεμα υποβιβασμου ελαφρα την καρδια
Ντεσπε αυτο που λες ειναι ενδικτεικο της ελληνικης κουλτουρας...
Δε μπα να μας εχουν σκισει τα λινα , να τρωμε απο τα σκουπιδια , να μην εχουμε ρευμα στο σπιτι???
Την ΠΑΟΚΑΡΑ μην μας πειραξουνε θα γινει επανασταση...
Και οντως αν μεθοδευσουν κατι τετοιο θα γινει της *ουτανας
Μας σκίζουν με φόρους, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, ληξηπρόθεσμα χρέη, δανεια, ασφ. εισφορές και κάνουμε υπομονή.
Ενας ΠΑΟΚ μας έμεινε. Αν τολμήσουν να μας τον στερήσουν, θα γίνει της πουτ@νας.
Μια αφορμή χρειάζεται για την επανασταση φιλε Swordfire.
Ιστορικά έχει ξαναγίνει.

ΥΓ. αυτον τον φν1μ απορώ γιατί τον ανεχόμαστε ακόμα.

Επεξεργάστηκε ο χαρακτηρισμός.
Roman
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

buffos έγραψε:
Ksenitemenos4 έγραψε: Καλα καλα οι κλασικές αερολογίες...οπότε μας συμφέρει αναπολουμε την ομάδα του Σαντος,οπότε μας συμφέρει κραζουμε τον Ζαγορ....χαίρομαι που έχουμε πρόβλημα συνεννόησης,θα τρομάζα αν συμφωνούσαμε,με τα πόστ που έχω διαβάσει απο εσένα!
Αυτό έλειπε να συμφωνήσουμε. Αφού έχεις σαφές πρόβλημα κατανόησης της πραγματικότητας. Έκανες μια ερώτηση και σου εξήγησα πεντακάθαρα πότε είσαι δουλοπρεπής και πότε όχι. Αν δεν σε συμφέρει η απάντηση δώσε εσύ τις δικές σου διαχωριστικές γραμμές, εκτός και αν πιστεύεις οτι ο Ιβαν μαζι με την ΠΑΕ αγόρασε και τις φιλοδοξίες και τα όνειρα μας.

@Τaseos
Με δηλώσεις του ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν χρέη της εταιρείας του προς το δημόσιο, καθώς και ότι έχει αποφασίσει να ρίξει το βάρος στην ΠΑΕ και όχι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Τί έγινε μεγάλε? Και ο Σαββίδης είναι βλάκας που διαχωρίζει την ΠΑΕ από το ποδοσφαρικό τμήμά?
Εσύ τι κατάλαβες ότι εννοεί?
Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία(=ΠΑΕ) τι σημαίνει? Την κολύμβηση?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

fn1m έγραψε:
hasio_john έγραψε:
Ρε φίλε, βαλτός είσαι να πούμε? Τι μας παραθέτεις π@παριές από κατευθυνόμενα site?
Στήριξε την ομάδα και μην ασχολείσαι με τους αρδ ...
Kαλο ειναι να τα διαβαζουμε ολα, απο ολες τις πηγες και να βγαζει μετα ο καθενας τα συμπερασματα του.
Ε τοτε βαλε και τα σαιτ του γαβρου

Σε παρακαλώ μην το συνεχίζεις.
Roman
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Swordfire έγραψε:Θα πρεπει να καταλαβουμε οτι για να χτυπησουμε τον γαυρο θα πρεπει ο ιβαν να κανει τα παρακατω νταβατζιλικια του χοντρου.

[youtube]/watch?v=K3fN_BHVJ5E[/youtube]
Να γινουμε κι εμεις τα ιδια σκατα που βριζουμε δηλαδη?
Οχι ρε φιλε.. το θεμα ειναι να κοπουν τα νταβατζιλικια του χοντρου και του καθε χοντρου σε αυτο το κωλοκρατος... οχι να τα αρχισουμε κι εμεις
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

hasio_john έγραψε:Και όμως φίλε eorptol , αν είσαι Τζανετάκος τότε οι φάπες έρχονται με άνεση και βοριαδάκι ..., αν είσαι όμως Κουταλιανός θα σου κλ@σουν μια μάντρα! Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια περιτριγυρίζετε από πολλούς Τζανετάκους!
(Συμφωνώ πάντως έτσι όπως το θέτεις ότι ο γάβρος θα μας χτυπάει αλύπητα για το ψαράκι και την φάπα που τους κάτσαμε!)
Και Κουταλιανοι οταν ημασταν παλι "φαπες" (διαιτητικες) μας ριχναν.. μη σου πω και περισσοτερες
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

mariotsaggal91 έγραψε:Δηλαδή ρε παιδια άντε, ομαδα για πρωταθλημα δεν έχουμε, αυτο τι σημαίνει; Οτι δικαιούται ο κομινακος και ο καθε λογής κομινακος να σε σφυρίζει όπως σε σφυρίζει; Οχι, μπορει να μην μπορω να αλλάξω δυο πάσες, να χάνω τη μπάλα απο τον εαυτό μου, να μην βλέπομαι ούτε με κολλυρια, αν όμως κλωτσήσουν παίχτη μου μεσα στην περιοχή ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ, αν ειναι ο αντίπαλος πιςω απο την άμυνα μου ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ και αν γινει φαση όπως την αποβολή του Φακ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ. Αυτο δικαιούμαι αυτο θα παρω. Γι αυτο υπάρχει η διαιτησία στο ποδόσφαιρο, αλλιως θα είχαμε στατιστικολόγο να τρέχει μεσα στο ματς. Περισσότερες πάσες επιτυχημένες; Δικαιούσαι πέναλτι, λιγότερες; Παίζεται. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα, φτάνει πια με την καραμέλα "ας κανουμε ομαδα και μετα να μιλησουμε"

Ετσι ακριβως...
πως θα κανουμε ομαδα οταν επι δεκαετιες μας στερουν οσα δικαιουμαστε με γνωστες μεθοδους..
Οι αλλοι εχουν reserve το Τσου Λου εδω και 40 χρονια και καθε χρονο παιρνουν το τρελο μπακιρι και γιγαντωνονται... Ας ειχα βγει κι εγω 5-6 φορες Τσου Λου, που υπαρχουν 5-6 χρονιες που το δικαιουμουν, να παρω το χρημα που μου αναλογει, να κανω ομαδα
Άβαταρ μέλους
Taseos

Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

Χαχαχαχαχα δεν περιγρΦω αλλο! Εμ φυσικα οσα κ να ριξει στο αγωνιστικο ενα ενα τα δικαστηρια για τα χρεη τελεσιδικουν! Περιορισμο μεταγραφων θα εχει και αποκλεισμο απο ευρωπη. Καραγκιοζακος θα ηταν αν δεν ασχολουνταν με την ΠΑΕ. Ξερεις τι ειναι να αχεις τον ροναλντινιο κ να μη μπορεις να παιξεις ευρωπη; Ψιλα γραμματα για σενα. Το financial fair play στο ποδοσφαιρο ειναι ο νο1 κινδυνος για τις ομαδες αυτη την στιγμη. Ο μεγαλομετοχος σου απο του χρονου δε θα μπορει να βαζει αλπγιστα χρηματα στην ΠΑΕ για να καλυψει τρυπες χρεων κ ανοιγματων. ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ θα ειναι με 15% προσαυξηση. Ψιλα πραμματα. ΠΑΟΚ να ουμε. Εξαλλου δεν εχει επενδυσει στην ομαδα ξ σαββιδης, απλα ο μ@λ@κ@ς πληρωσε την τελευταια δοση στον Κουτςη 10 χρονια μετΑ. Κ σιγα ποιος πληρωσε 2 χρονια καθε παπαρα που εφεραν στον ΠΑΟΚ; Αυτος που επρεπε βεβαια ο σαββιδης. Ποιος πληρωσε την αλλαγη φορολογησης των ποδοσφαιριστων σε ηδη υπαρχοντα συμβολαια κ εκτιναξη στο 40% φορολογια; Ο μλκας ο σαββιδης. Και οπως ειπε κ ενας γνωστος μου, κλαιν 4 εκ εβαλε δικα του. Ναι αλλα ο χοντρος που τον συγκρινετε δεν εβαλε τιποτ. Απλα εισπραττει απο ενα συστημα που χτιζοταν επι 15 χρονια κ το παρελαβε κουκλι βιτρινα κ κανει μονο συντηρηση αψογη βεβαια. Εσεις θελετε να παρετε το ρετιρε στο μανχαταν αλλα να μην ανεβετε απο την εισοδο.. Να σας αφησει ελικοπτερο στη βερΑντα. Εν κατακλειδι, ποδοσφαιρικο τμημα ειχε καποτε ο ΑΣ ΠΑΟΚ κ εχει τωρα ο ρουλης. Ο ΠΑΟΚ εχει ποδοσφαιρικη εταιρια που ευτυχως βρεθηκε το κοροιδο να βαζει λεφτα. Η ομαδα ειναι 2 μηνων βρεφος, εχει δρομο μπροστα της. Και εμεις θα μαστε εκει. Κι οταν με το καλο κανει το λαθος να πληρωσει τα χρεη εδω ειμαστε να τον κλωτσαμε στα λαθη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εχει τερΣτιο λογιστικο προβλημα. Οχι παικτικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Τετ 27 Αύγ 2014, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Sic-4, το post σου μεταφέρθηκε στο αντίστοιχο topic πριν διαγραφεί.

Τα επόμενα off-topic θα σβήνονται άμεσα χωρίς να μεταφέρονται, έχω προειδοποιήσει ήδη να μην το συνεχίζετε και με γράψατε.
buffos

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από buffos »

KOSTAS54 έγραψε:
buffos έγραψε:
Ksenitemenos4 έγραψε: Καλα καλα οι κλασικές αερολογίες...οπότε μας συμφέρει αναπολουμε την ομάδα του Σαντος,οπότε μας συμφέρει κραζουμε τον Ζαγορ....χαίρομαι που έχουμε πρόβλημα συνεννόησης,θα τρομάζα αν συμφωνούσαμε,με τα πόστ που έχω διαβάσει απο εσένα!
Αυτό έλειπε να συμφωνήσουμε. Αφού έχεις σαφές πρόβλημα κατανόησης της πραγματικότητας. Έκανες μια ερώτηση και σου εξήγησα πεντακάθαρα πότε είσαι δουλοπρεπής και πότε όχι. Αν δεν σε συμφέρει η απάντηση δώσε εσύ τις δικές σου διαχωριστικές γραμμές, εκτός και αν πιστεύεις οτι ο Ιβαν μαζι με την ΠΑΕ αγόρασε και τις φιλοδοξίες και τα όνειρα μας.

@Τaseos
Με δηλώσεις του ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν χρέη της εταιρείας του προς το δημόσιο, καθώς και ότι έχει αποφασίσει να ρίξει το βάρος στην ΠΑΕ και όχι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Τί έγινε μεγάλε? Και ο Σαββίδης είναι βλάκας που διαχωρίζει την ΠΑΕ από το ποδοσφαρικό τμήμά?
Εσύ τι κατάλαβες ότι εννοεί?
Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία(=ΠΑΕ) τι σημαίνει? Την κολύμβηση?
Εσύ τι δεν κατάλαβες;

Υπάρχει το ποδόσφαιρο τμήμα, δηλαδή οι ποδοσφαιριστές, προπονητές κλπ, και τα υπόλοιπα τμήματα της ΠΑΕ που δεν είναι αγωνιστικό πχ Τμήμα υποδομών, Τμήμα εγκαταστάσεων, εμπορικό τμήμα, Τμήμα μάρκετινγκ, Τμήμα Επικοινωνίας κλπ κλπ κλπ.

Ή ερώτηση είναι απλή, θέλετε ένα ΠΑΟΚ 4ο 5ο μέχρι να ολοκληρωθούν Όλα τα άλλα, δηλαδή καμία δεκαετία, η ένα ΠΑΟΚ πρωταθλητή και τα υπόλοιπα σε βάθος χρόνου μαζί με την πρόοδο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Εγώ το δεύτερο (και όποιος πει το πρώτο του δείχνω το μπάσκετ, που παρά την γήπεδαρα, μόλις μας τελείωσε η μεγάλη ομάδα, εξαφανίστηκε και ο κόσμος.)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffos την Τετ 27 Αύγ 2014, 13:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Σε δικαιολογώ γιατί είσαι καινούριος στο forum.

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 10#p862057

Roman
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

iasoiako έγραψε:Τελευταία ενημέρωση 27/08/2014, 09:29
Με αφορμή τη χθεσινή του επίσκεψη στον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργο Ορφανό, ώστε να βοηθήσουν οι δύο πλευρές για να βρεθεί λύση για τα χρέη της ΠΑΕ ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε μέσω των «Σπορ του Βορρά». Μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν χρέη της εταιρείας του προς το δημόσιο, αλλά ότι έχει αποφασίσει να ρίξει το βάρος στην ΠΑΕ και όχι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα! Εάν το κράτος θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ χρωστάει, ας έρθουν και σύμφωνα με το νόμο να πτωχεύσουν τον ΠΑΟΚ! Εγώ και στον Υπουργό είπα ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια έχουμε πληρώσει 22 εκ. ευρώ παλαιών χρεών! Και σας ομολογώ ότι δεν έχουμε απεριόριστες δυνατότητες. Είτε εμείς αναπτυσσόμαστε προχωρώντας μπροστά, είτε συνέχεια θα καθόμαστε και θα συζητάμε τα ίδια. Αυτό είναι το ένα», είπε και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλη ομάδα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι πρέπει να κτίσουμε μεγάλη ομάδα. Εγώ πήρα την απόφαση ότι δε θα χτίσουμε την ομάδα, αλλά θα κτίσουμε την ΠΑΕ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε χωρίς ποιοτική αθλητική βάση, χωρίς σωστούς αγωνιστικούς χώρους, χωρίς καλό ποιοτικό γήπεδο. Πρέπει να σας πω ότι το γήπεδό μας βρίσκεται σε καταστροφική κατάσταση. Δεν μπορούμε να πετυχαίνουμε στόχους έτσι. Οπότε με τον κ. Υπουργό συζητήσαμε μεταξύ άλλων και αυτά τα προβλήματα».

Ακόμη, μίλησε και για θέμα του εμπάργκου, που δυσκολεύει το έργο του: «Θέλω να παραμείνω στον ΠΑΟΚ αλλά να είμαστε και εμείς χρήσιμοι στον κ. Υπουργό. Θέλω κι ο ίδιος να μας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στον Δικέφαλο. Θέλω να γίνει κατανοητό πάντως, ότι από όλον τον χρόνο που έχουμε ξοδέψει στην κουβέντα μας, περισσότερο μιλήσαμε για το εμπάργκο και τις δυνατότητες λύσεις του προβλήματος αυτού».

Πηγή: sport-fm.gr
Επιτέλους, τόσο καιρό αυτό περίμενα ν'ακούσω.
Επιτέλους, ο ΠΑΟΚ έχει Πρόεδρο μ'@ρχίδια.
Έμπαινε Ιβάν, και εμείς θα σε σηκώσουμε στα χέρια.

** του εμπάργκου όπως λέμε του τρακτέρου? :lol:
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Εμένα αυτό που είπε ο Σαββίδης δεν μου αρέσει καθόλου. Πρώτα λέει το προπονητικό και το γήπεδο, που και τα δύο θα ανήκουν σε αυτόν, και μετά λέει επενδύσεις στην ομάδα.
Ομάδα χωρίς αγωνιστικούς στόχους είναι τίποτα.

Και η Ξάνθη, για το μέγεθος της, έχει και γήπεδο και προπονητικό. Ε και;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Πως ακριβως μπορει να ανηκει το γηπεδο στον σαββιδη;
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

δεν μπορεί.Ειδικά το γήπεδο με τίποτα,καθώς ανήκει στον ερασιτέχνη εκ του νόμου.Και το προπονητικό επίσης,η κυριότητα ανήκει στον Δήμο Θέρμης.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το γηπεδο της τουμπας μπορει να αλλαξι κυριοτητα, μονο με εναν τροπο. Να διαλυθει ο ας. Μετα αυτατα γινεται χωρος πρασινου κ η κυριοτητα περνα στο κρατος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”