Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλια.
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ
αν ειπε ο σαλπι για 50 50 καλως επραξε για μενα....ηδη οι πονηροι της ζιμπρου μας γλειφουν για να μας ερθει εκπληξη....το λογικο είναι να χαιρονται...ειμαστε μια ομαδα προβληματικη στην αναπτυξη...και στο γκολ...καινουργια ομαδα...και γι αυτό ισως παμε με 3 πισω για να μη φαμε γκολ.....οσο και αν ακούγεται ασχημο..είναι ρεαλιστικο σεναριο
- paokovios1974
Επισης ξεχασα να αναφερθω στο μεγαλο ΜΠΑΜ της φετινης σαιζον ΧΕΝΤΒΙΓΚΕΣ ΜΑΝΤΟΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ,εμπαινε παικταρα μου εισαι η αποδειξη οτι υπαρχει αυτο που λεμε, ποδοσφαιρικος εγωισμος.
Κλισέ και αδιάφορη η δήλωση σαλπι. Όλοι τα ίδια λένε, παντού ( θα ειναι δύσκολος αγώνας, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ειναι πάντα δύσκολα, δεν υπάρχει φαβορί κτλ). Ψιλοπράγματα...
το αστερι μας στο κεντρο ο μαντουρο, ο τζαβελας σεντερμπακ....ο κιτσιου βασικος δε μπακ, σκονδρας σεντερμπακ......κπς για πολλους τουρίστας δικαιώνεται...αλλα δε δουλευε τακικη ξεχασα....
Αυτα τα γατακια για να πιασουν στο στομα του τον Στεφενς επρεπε να ψηλωσουν 30 ποντους ρε μανιακε.
Απλα ο ανθρωπος δεν ειχε τη διαθεση να τους ξεμπροστιασει (ο ρουμανος ομως που ηταν μαφια τους εκανε ρομπα,ειδες ομως να ιδρωνει το αυτι κανενος;) περασαν και τα χρονια δεν ειναι κανα παιδακι πηρε το καπελακι του και τα λεφτα του Ιβαν και εφυγε.
Απλα ο ανθρωπος δεν ειχε τη διαθεση να τους ξεμπροστιασει (ο ρουμανος ομως που ηταν μαφια τους εκανε ρομπα,ειδες ομως να ιδρωνει το αυτι κανενος;) περασαν και τα χρονια δεν ειναι κανα παιδακι πηρε το καπελακι του και τα λεφτα του Ιβαν και εφυγε.
Είναι από αυτά που με τσατιζουν στην ομαδα πιο πολύ απ όλα αυτό και αλλα ομπανεμπανε...που ηρθε ο χουμπ στους ανθρώπους των σπηλαιων ποδοσφαιρικα και τον βγαλαμε αχρηστο...
1)Πολλες κολοτουμπες και φλιπ φλοπ στο γηπεδο για τον Μαντουρο.
2)Μπραβο στον Αγγελο για το συνολο που φτιαχνει.
3)Αφου δεν υπαρχει σκαουτινγκ οπως λενε πολλοι, παρε το 7 και το 10 της Ιντερ Ιβαν να τελειωνουμε.
4)για να κραξω και εγω λιγο........ Ιβαν σου δινω διορια μεχρι το ματς στην τουμπα με Ζιμπρου......μη τυχον και παω και το καρεκλακι μου εξακολουθει να ειναι χωρις βιδα! ΜΗ ΤΥΧΟΝ!!!!!
2)Μπραβο στον Αγγελο για το συνολο που φτιαχνει.
3)Αφου δεν υπαρχει σκαουτινγκ οπως λενε πολλοι, παρε το 7 και το 10 της Ιντερ Ιβαν να τελειωνουμε.
4)για να κραξω και εγω λιγο........ Ιβαν σου δινω διορια μεχρι το ματς στην τουμπα με Ζιμπρου......μη τυχον και παω και το καρεκλακι μου εξακολουθει να ειναι χωρις βιδα! ΜΗ ΤΥΧΟΝ!!!!!
- Dinos_Liverpool
Αχαχαχαχα.... Έτσι, μεγάλε! Χώστου τα που μας έχει με ξεβίδωτα καρεκλάκια!
ασχετο με το αγωνιστικο κομματι αλλα θελω να το πω...
η παρουσιαση ποδοσφαιριστων στον ηλεκτρονικο πινακα δεν μου αρεσε...
αντι εκεινο το κατεβατο της ενδεκαδας θα μπορουσε να ηταν η φυσιογνωμια του καθενος ξεχωριστα...
ο πινακας αυτος εχει πολλες δυνατοτητες και ειναι κριμα να μην χρησιμοποιουνται..
περσι ηταν καλυτερα τα πραματα....
θα μου πειτε τωρα ελα μωρε λεπτομερειες....
οι λεπτομερειες ομως κανουν την διαφορα...
αντι εκεινο το κατεβατο της ενδεκαδας θα μπορουσε να ηταν η φυσιογνωμια του καθενος ξεχωριστα...
ο πινακας αυτος εχει πολλες δυνατοτητες και ειναι κριμα να μην χρησιμοποιουνται..
- Μπαρκαρούτσος
Πέρσι όντως ήταν πιο *αμάτο.. Αυτό το a la Mundial που κοιτούσαν και είχαν κάτι βλέμματα που πετούσαν φωτιές! 
Ή θα μπορούσαν να δείξουν και το σχηματισμό της ομάδας, ώστε να αρχίσουν οι θύρες 1,2,3,5,6,7 συζήτηση του στυλ "Καλά αυτόν γιατί τον έβαλε εκεί; Θα μπορούσε να παίξει με 4-2-3-1 ρε" κτλ..
Ή θα μπορούσαν να δείξουν και το σχηματισμό της ομάδας, ώστε να αρχίσουν οι θύρες 1,2,3,5,6,7 συζήτηση του στυλ "Καλά αυτόν γιατί τον έβαλε εκεί; Θα μπορούσε να παίξει με 4-2-3-1 ρε" κτλ..
- kataramenos5
Μια και βρήκαμε κάποιον που ασχολείται και με τις κτιριακές υποδομές ,τελικά τη βάψαν και την 7 η μονο 5-6?Athens έγραψε:ασχετο με το αγωνιστικο κομματι αλλα θελω να το πω...
Μας φάγαν και την... Εφη σα δε ντρέπονται.
Re: Απ: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και
Παιδιά μήπως παιχτηκε επεισόδιο με τον Αθανασιαδη; Ελειπα το τελευταίο πενθήμερο και δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά κάτι τέτοιο πήρε το αφτί μου.
Δεν τα'μαθες? Δεν τα διάβασες?fn1m έγραψε:Παιδιά μήπως παιχτηκε επεισόδιο με τον Αθανασιαδη; Ελειπα το τελευταίο πενθήμερο και δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά κάτι τέτοιο πήρε το αφτί μου.
Ο Κλάους ζήτησε την ελευθέρας του και πάει Ιταλία. Έβρισε τον Άγγελο και του'ριξε καντήλια!
Ο αντικαταστάτης του είναι ο Βόσεν ή ο Πουλίδο (αυτός που έψηνε ο γάβρος αλλά τελικά πήρε Μπενίτεθ)
-
τσιριγώτης
Ρώτα τον πιτσαδόρο.fn1m έγραψε:Παιδιά μήπως παιχτηκε επεισόδιο με τον Αθανασιαδη; Ελειπα το τελευταίο πενθήμερο και δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά κάτι τέτοιο πήρε το αφτί μου.