Ετσι ακριβως.. Τωρα αυτο που γινετε δεν ειναι κριτικη αλλα εμπαθεια..ilias4_koufalia έγραψε: Καλυτερα αν ειναι να τον κρραζετε τοσο ασχημα(γιατι αυτο δεν ειναι κριτικη) σταματηστε το γιατι μονο κακο κανει και στον παιχτι και στην ομαδα και σε εμας....
4. Σωτήρης Μπαλάφας
Re: Σωτήρης Μπαλάφας
Κυριοι,τα ψεματα τελειωσαν!Ο ΠΑΟΚ ξαναγινε μεγαλος αγωνιστικα και πηγαινει για πρωταθλημα.Παικτες αργοι και χωρις ποιοτητα δεν εχουν καμμια δουλεια στον ΠΑΟΚ και πρεπει να το καταλαβουν και οι ιδιοι!
Και κατι ακομα....Θελετε να μου πειτε πως δεν υπαρχει,σε ολη την Ελλαδα, ενας 16χρονος που να ειναι καλυτερος απο τον Μπαλαφα?Εαν τα αμυντικα χαφ που εχουμε στην β' ομαδα ειναι χειροτερα απο τον Μπαλαφα.....εχουμε προβλημα!
Ειπα πως δεν θα μιλησω αλλα δεν αντεχω αλλο......θα σκασω!
Και κατι ακομα....Θελετε να μου πειτε πως δεν υπαρχει,σε ολη την Ελλαδα, ενας 16χρονος που να ειναι καλυτερος απο τον Μπαλαφα?Εαν τα αμυντικα χαφ που εχουμε στην β' ομαδα ειναι χειροτερα απο τον Μπαλαφα.....εχουμε προβλημα!
Αινιγμα .
Ο ΠΑΟΚ χανει 1-0 . Παικτης του ΠΑΟΚ βαζει 2 γκολ και η ομαδα χανει 3-1 . Τι ειναι ???
Ο Μπαλαφας .

Ο ΠΑΟΚ χανει 1-0 . Παικτης του ΠΑΟΚ βαζει 2 γκολ και η ομαδα χανει 3-1 . Τι ειναι ???
Ο Μπαλαφας .
και εγω αδερφε τα εγραψα για το σωτο πριν γυρισει...πιστευω πως ενα παιδι απο τη β' ομαδα με ''μηδενικο'' συμβολαιο μπορει να προσφερει τα ιδια με το σωτο...ετσι γλιτωνουμε και το συμβολαιο του...και δεν τα γραφω για τα χθεσινα απλα αν καποιος πηρε τις περισσοτερες ευκαιριες απο τους νεους αυτος ηταν ο σωτος και δεν τις αξιοποιησε ποτε...και πλεον εχει μπει στα 24...αλλα ή κατι εχει στο μυαλο του ο ζησης για το σωτο που εμεις δεν ξερουμε ή η προετοιμασια ειναι κριτηριο παραμονης για το σωτο...mpafos4 έγραψε:Κυριοι,τα ψεματα τελειωσαν!Ο ΠΑΟΚ ξαναγινε μεγαλος αγωνιστικα και πηγαινει για πρωταθλημα.Παικτες αργοι και χωρις ποιοτητα δεν εχουν καμμια δουλεια στον ΠΑΟΚ και πρεπει να το καταλαβουν και οι ιδιοι!
Συμφωνω . Να συμπληρωσω μονο στην τελευταια προταση " η' κατι εχει ο σωτος στο μυαλο του "

Αν δεν ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ θα μιλούσα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά ενός ποδοσφαιριστή.
Τώρα θα πω Μπαλάφα μαζί σου.
Ένα φοβάμαι μόνο... να μην ξανά γυρίσουμε στα ίδια, αυτό και μόνο!!!
Τώρα θα πω Μπαλάφα μαζί σου.
Ένα φοβάμαι μόνο... να μην ξανά γυρίσουμε στα ίδια, αυτό και μόνο!!!
συμφωνω με τους περισσοτερους
ευχομαι μονο να εχει την εξελιξη που ειχε ο μαλεζας διπλα στο δασκαλο κοντρερας
επισης δε με χαλαει 2η αλλαγη σε κατι αδιαφορα ματς να ξεκουραζει τους υπολοιπους (πρωτους γυρους κυπελλου ή ευκολα ματς κυριακης μετα απο ευρωπαικο αγωνα)..
ελληνας ειναι,φθηνος ειναι, δεν ειναι ο ιδανικος δεν τον εχουμε και στην πρωτη γραμμη ευτυχως..
ευχομαι μονο να εχει την εξελιξη που ειχε ο μαλεζας διπλα στο δασκαλο κοντρερας
επισης δε με χαλαει 2η αλλαγη σε κατι αδιαφορα ματς να ξεκουραζει τους υπολοιπους (πρωτους γυρους κυπελλου ή ευκολα ματς κυριακης μετα απο ευρωπαικο αγωνα)..
ελληνας ειναι,φθηνος ειναι, δεν ειναι ο ιδανικος δεν τον εχουμε και στην πρωτη γραμμη ευτυχως..
Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο.
Σας έκλεψε τίποτα το παληκάρι; Κάποιοι τον κρατάνε γιατί κάτι βλέπουν σε αυτόν.
Στηρίξτε τον κι εσείς λίγο.
Αν και νομίζω ότι δεν τον επηρεάζετε και πολύ. Τόσο βρίσιμο του ρίχνουν κάποιοι
κι αυτός στα @@. Σου λέει "εγώ δεν ακούω κανέναν. Παίζω για την ΠΑΟΚάρα"
Και κατά την γνώμη μου χρειάζονται τέτοιοι παίχτες. Όταν στραβώσει ένας
αγώνας να μπει μέσα και να σκυλιάσει. Να ανεβάσει και τους υπόλοιπους.
Σας έκλεψε τίποτα το παληκάρι; Κάποιοι τον κρατάνε γιατί κάτι βλέπουν σε αυτόν.
Στηρίξτε τον κι εσείς λίγο.
Αν και νομίζω ότι δεν τον επηρεάζετε και πολύ. Τόσο βρίσιμο του ρίχνουν κάποιοι
κι αυτός στα @@. Σου λέει "εγώ δεν ακούω κανέναν. Παίζω για την ΠΑΟΚάρα"
Και κατά την γνώμη μου χρειάζονται τέτοιοι παίχτες. Όταν στραβώσει ένας
αγώνας να μπει μέσα και να σκυλιάσει. Να ανεβάσει και τους υπόλοιπους.
Εμεις να τον στηριξουμε . Αυτος θελει να στηριχτει ???
Εκει ειναι το θεμα .
Αλλα τελος παντων . Παντως δεν νομιζω οτι ο Σωτηρης ειναι ο παικτης που θα παρει την ομαδα πανω του , θα σκυλιασει και θα ανεβασει τους υπολοιπους ...
Να μου ελεγες κανα Κοντρερας , κανα Γκαρσια αντε κανα Μουσλι να πω ναι ..
Αλλα τελος παντων . Παντως δεν νομιζω οτι ο Σωτηρης ειναι ο παικτης που θα παρει την ομαδα πανω του , θα σκυλιασει και θα ανεβασει τους υπολοιπους ...
Να μου ελεγες κανα Κοντρερας , κανα Γκαρσια αντε κανα Μουσλι να πω ναι ..
- Aureliano Buendia
Το βρισίδι και η μουρμούρα στο γήπεδο νομοτελειακά προκαλούν κακό και μόνο κακό.
Είτε είναι κακός είτε είναι καλός ένας παίκτης, είναι πιθανό να επηρεαστεί και να αποδόσει χειρότερα.
Επίσης, δημιουργεί ένα συνολικό κλίμα μιζέριας και φαγωμάρας που επηρεάζει τον παλμό της κερκίδας και αποτρέπει πολλούς (έμενα σίγουρα) να απολαύσω το παιχνίδι.
Εδώ όμως δεν είναι το γήπεδο όπου όλοι χρειάζονται τη στήριξη από τη στιγμή που φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Έχουμε λοιπόν ένα τόπικ που τιτλοφορείται "Σωτήρης Μπαλάφας".
- Αν γράψει κάποιος (εννοείται με την πρέπουσα ευπρέπεια και επιχειρηματολογία) τη γνώμη του πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ανεπαρκής για την ομάδα, του την πέφτουν όλοι επειδή "καταστρέφει" την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα αν τυχόν σουλατσάρει στο φόρουμ και δει τα γραφόμενα.
- Αν κάνει κάποιος πλάκα, σε επίπεδο φιλικής διαδικτυακής χαβαλεδοσυζήτησης, θα φάει κράξιμο γιατί θα θεωρηθεί ασεβής προς παίκτες που φορούν την ιερή φανέλα.
- Αν εκφέρει τη γνώμη πως θεωρεί πως ο παίκτης δεν αξίζει και άλλη ευκαιρία, θα καταχωρηθεί ως ξένος πράκτορας που επιβουλεύεται τα συμφέροντα της ομάδας, υπονομέας της δίοικησης και θα λιθοβοληθεί ως προδότης της ασπρόμαυρης ιδέας, ενώ θα γίνει δέκτης και της νηπιακού επιπέδου ειρωνείας, του στυλ "η ΠΑΕ ψάχνει τεχνικό διευθυντή, στείλε βιογραφικό" και άλλα τέτοια παρεμφερή μηδαμινής σοβαρότητας.
Αν υπάρχουν προκαθορισμένα πράγματα που πρέπει να λέγονται ή να μην λέγονται, ακόμη και αν -επαναλαμβάνω- δεν εκτρέπονται από τα όρια της ευπρέπειας και της λογικής, τότε το φόρουμ δεν είναι πλέον τόπος δημόσιας συζήτησης, είναι ένα επαναλαμβανόμενο ηχογραφημένο μήνυμα για αυτιστική εσωτερική κατανάλωση.
Μακάρι ο Μπαλάφας να παίξει καλά και να δικαιώσει την απόφαση της παραμονής του στην ομάδα.
σε όσους αποδοκιμάζουν αυτόν ή οποιονδήποτε άλλο παίκτη του ΠΑΟΚ εν ώρα αγώνα.
Αλλά η γνώμη και εκτίμηση πως είναι ανεπαρκής για τον ΠΑΟΚ, δεν είναι επ' ουδενί ούτε ανυπόστατη ούτε βεβιασμένη.
Είτε είναι κακός είτε είναι καλός ένας παίκτης, είναι πιθανό να επηρεαστεί και να αποδόσει χειρότερα.
Επίσης, δημιουργεί ένα συνολικό κλίμα μιζέριας και φαγωμάρας που επηρεάζει τον παλμό της κερκίδας και αποτρέπει πολλούς (έμενα σίγουρα) να απολαύσω το παιχνίδι.
Εδώ όμως δεν είναι το γήπεδο όπου όλοι χρειάζονται τη στήριξη από τη στιγμή που φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Έχουμε λοιπόν ένα τόπικ που τιτλοφορείται "Σωτήρης Μπαλάφας".
- Αν γράψει κάποιος (εννοείται με την πρέπουσα ευπρέπεια και επιχειρηματολογία) τη γνώμη του πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ανεπαρκής για την ομάδα, του την πέφτουν όλοι επειδή "καταστρέφει" την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα αν τυχόν σουλατσάρει στο φόρουμ και δει τα γραφόμενα.
- Αν κάνει κάποιος πλάκα, σε επίπεδο φιλικής διαδικτυακής χαβαλεδοσυζήτησης, θα φάει κράξιμο γιατί θα θεωρηθεί ασεβής προς παίκτες που φορούν την ιερή φανέλα.
- Αν εκφέρει τη γνώμη πως θεωρεί πως ο παίκτης δεν αξίζει και άλλη ευκαιρία, θα καταχωρηθεί ως ξένος πράκτορας που επιβουλεύεται τα συμφέροντα της ομάδας, υπονομέας της δίοικησης και θα λιθοβοληθεί ως προδότης της ασπρόμαυρης ιδέας, ενώ θα γίνει δέκτης και της νηπιακού επιπέδου ειρωνείας, του στυλ "η ΠΑΕ ψάχνει τεχνικό διευθυντή, στείλε βιογραφικό" και άλλα τέτοια παρεμφερή μηδαμινής σοβαρότητας.
Αν υπάρχουν προκαθορισμένα πράγματα που πρέπει να λέγονται ή να μην λέγονται, ακόμη και αν -επαναλαμβάνω- δεν εκτρέπονται από τα όρια της ευπρέπειας και της λογικής, τότε το φόρουμ δεν είναι πλέον τόπος δημόσιας συζήτησης, είναι ένα επαναλαμβανόμενο ηχογραφημένο μήνυμα για αυτιστική εσωτερική κατανάλωση.
Μακάρι ο Μπαλάφας να παίξει καλά και να δικαιώσει την απόφαση της παραμονής του στην ομάδα.
Αλλά η γνώμη και εκτίμηση πως είναι ανεπαρκής για τον ΠΑΟΚ, δεν είναι επ' ουδενί ούτε ανυπόστατη ούτε βεβιασμένη.
- Mario Jardel
Να πω οτι μου αρεσει;Ψεματα θα πω...Παντως μπορεις να βοηθησεις αν εχεις καθαρο μυαλο.