Γιώργος Δώνης
- abc_o_ karpouzas
Re: Γιώργος Δώνης
ενταξη ο ....αργυρης
ο κοντρερας παλι ποιος ειναι;;;;;;
και λαλαλαλα λαλλα αδεν ειμαστε καλα
ο κοντρερας παλι ποιος ειναι;;;;;;
και λαλαλαλα λαλλα αδεν ειμαστε καλα
- Emprostisghsoitrelamenoi
εγω έβαλα το "αργύρης" Κarlat (ίσως στην παραθεση επρεπε να σβησω το ονομα σου)
ενδεχομένως αντί για αυτό να τον έλεγα "ο Δενμπορωνακαταλαβωγιατιεναςπαιχτηςναδενεταιμετηνομαδα"
τωρα τι σχεση εχουν αυτά με το Δωνη δεν ξερω....
οι χαρακτηρισμοί του Danirifle(προφανως) πηγαίναν για τον συγγραφεα του κειμένου που παρέθεσε ο Eorptol (και που πηγε στον κάδο)
ενδεχομένως αντί για αυτό να τον έλεγα "ο Δενμπορωνακαταλαβωγιατιεναςπαιχτηςναδενεταιμετηνομαδα"
τωρα τι σχεση εχουν αυτά με το Δωνη δεν ξερω....
οι χαρακτηρισμοί του Danirifle(προφανως) πηγαίναν για τον συγγραφεα του κειμένου που παρέθεσε ο Eorptol (και που πηγε στον κάδο)
ακριβώςniks έγραψε:οι χαρακτηρισμοί του Danirifle(προφανως) πηγαίναν για τον συγγραφεα του κειμένου που παρέθεσε ο Eorptol (και που πηγε στον κάδο)
στοιχημα οτι ειναι μεγαλος χεστηςdanirifle έγραψε:ή είναι ειρωνικότατος, ή μεγάλος χέστης
Η συγγνώμη στον Δώνη
Το άρθρο που έκανε έξαλλο τον Γιώργο Δώνη ο οποίος κινείται νομικά πλέον εναντίον του σάιτ που το δημοσίευσε, δεν είναι αναρτημένο μετά τον ντόρο που έγινε.
Αντιθέτως, ανέβηκε στην ίδια ιστοσελίδα κείμενο το οποίο ανατρέπει το αρχικό και ουσιαστικά ανακαλεί τα όσα γράφτηκαν αρχικά.
Ο συντάκτης του κειμένου που προκάλεσε την οργή του προπονητή του ΠΑΟΚ αναγκάστηκε σήμερα να αναδιπλωθεί, ελπίζοντας πως έτσι θα καλμάρει τον Δώνη και δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον του :
Αναλυτικά :
«Πριν από μερικές μέρες έγραψα ένα κομμάτι με τα δάχτυλα, αλλά όχι και με το μυαλό μου. Και ήταν ένα κομμάτι με το οποίο αδίκησα τόσο την αλήθεια, όσο και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, τον Γιώργο Δώνη. Αλλά και τον μάνατζερ Αντώνη Αποστολόπουλο.
Στο κομμάτι, τους απέδιδα σκοπιμότητες που επηρεάζουν το προπονητικό έργο στον ΠΑΟΚ κάτι το οποίο δεν ειναι αληθές. Είχα δεδομένα και πληροφορίες που με οδήγησαν σε μία λάθος εκτίμηση.
Ο Γιώργος Δώνης έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένος από την ανάρτησή μου όπως και ο μάνατζερ Αντώνης Αποστολόπουλος και ζητώ συγνώμη που το δημοσίευμα λόγω λάθος πληροφοριών δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.
Ο Γιώργος Δώνης άλλωστε σχηματίζει την 11άδα πάντα με ποδοσφαιρικά κριτήρια και έχει αποδείξει πως δεν επηρεάζεται από κανέναν για τις επιλογές του.
Από την άλλη ο Αντώνης Αποστολόπουλος δεν είχε ποτέ καμία επιρροή στην ομάδα του ΠΑΟΚ ή στον προπονητή της.
Είναι επίσης ψέματα, οι φήμες τις οποίες αναπαράγαμε, πως εξαιτίας του, κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές "χάθηκαν" από τις αποστολές του Δικεφάλου.
Εγώ από την άλλη πρέπει να πω πως αισθάνομαι οργισμένος για την άστοχη κρίση και την επιπολαιότητά μου.
Φανταστείτε τον χώρο του ποδοσφαίρου σαν ένα τεράστιο ναρκοπέδιο. Όσο και αν προσέχεις τα βήματα σου προσπαθώντας να τον ανακαλύψεις, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα πατήσεις τη νάρκη.
Και τώρα σκέφτομαι ότι δεν αδίκησα μόνο τον Δώνη. Αδίκησα και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ίσως επειδή όλοι τον ΠΑΟΚ πονάμε... Η διοίκηση που πρέπει να ξέρει και ελπίζω πως ξέρει, καλύτερα απ΄όλους ποιο είναι το καλό του συλλόγου.
Εύχομαι στο αγαπημένο μου ΠΑΟΚ να πετύχει όσα ονειρεύονται οι πιστοί οπαδοί του και να τον δουν εκεί που έχουν να τον δουν εδώ και 27 χρόνια...»
Αυτό είναι το κείμενο που δημοσιεύεται σήμερα και πλέον είναι στο χέρι του Γιώργου Δώνη να αποφασίσει για το αν θα αποδεχτεί αυτή την συγνώμη του συντάκτη και προφανώς ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας που δημιούργησε τον ντόρο.
* Δεν θα είχαμε πρόβλημα να δημοσιεύσουμε την πηγή, όμως σύμφωνα με τη λογική μας αυτό συμβαίνει μόνο όταν τα κείμενο έχουν υπογραφή με ονοματεπώνυμο.
Admin team
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BD%CE%B7
Το άρθρο που έκανε έξαλλο τον Γιώργο Δώνη ο οποίος κινείται νομικά πλέον εναντίον του σάιτ που το δημοσίευσε, δεν είναι αναρτημένο μετά τον ντόρο που έγινε.
Αντιθέτως, ανέβηκε στην ίδια ιστοσελίδα κείμενο το οποίο ανατρέπει το αρχικό και ουσιαστικά ανακαλεί τα όσα γράφτηκαν αρχικά.
Ο συντάκτης του κειμένου που προκάλεσε την οργή του προπονητή του ΠΑΟΚ αναγκάστηκε σήμερα να αναδιπλωθεί, ελπίζοντας πως έτσι θα καλμάρει τον Δώνη και δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον του :
Αναλυτικά :
«Πριν από μερικές μέρες έγραψα ένα κομμάτι με τα δάχτυλα, αλλά όχι και με το μυαλό μου. Και ήταν ένα κομμάτι με το οποίο αδίκησα τόσο την αλήθεια, όσο και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, τον Γιώργο Δώνη. Αλλά και τον μάνατζερ Αντώνη Αποστολόπουλο.
Στο κομμάτι, τους απέδιδα σκοπιμότητες που επηρεάζουν το προπονητικό έργο στον ΠΑΟΚ κάτι το οποίο δεν ειναι αληθές. Είχα δεδομένα και πληροφορίες που με οδήγησαν σε μία λάθος εκτίμηση.
Ο Γιώργος Δώνης έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένος από την ανάρτησή μου όπως και ο μάνατζερ Αντώνης Αποστολόπουλος και ζητώ συγνώμη που το δημοσίευμα λόγω λάθος πληροφοριών δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.
Ο Γιώργος Δώνης άλλωστε σχηματίζει την 11άδα πάντα με ποδοσφαιρικά κριτήρια και έχει αποδείξει πως δεν επηρεάζεται από κανέναν για τις επιλογές του.
Από την άλλη ο Αντώνης Αποστολόπουλος δεν είχε ποτέ καμία επιρροή στην ομάδα του ΠΑΟΚ ή στον προπονητή της.
Είναι επίσης ψέματα, οι φήμες τις οποίες αναπαράγαμε, πως εξαιτίας του, κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές "χάθηκαν" από τις αποστολές του Δικεφάλου.
Εγώ από την άλλη πρέπει να πω πως αισθάνομαι οργισμένος για την άστοχη κρίση και την επιπολαιότητά μου.
Φανταστείτε τον χώρο του ποδοσφαίρου σαν ένα τεράστιο ναρκοπέδιο. Όσο και αν προσέχεις τα βήματα σου προσπαθώντας να τον ανακαλύψεις, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα πατήσεις τη νάρκη.
Και τώρα σκέφτομαι ότι δεν αδίκησα μόνο τον Δώνη. Αδίκησα και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ίσως επειδή όλοι τον ΠΑΟΚ πονάμε... Η διοίκηση που πρέπει να ξέρει και ελπίζω πως ξέρει, καλύτερα απ΄όλους ποιο είναι το καλό του συλλόγου.
Εύχομαι στο αγαπημένο μου ΠΑΟΚ να πετύχει όσα ονειρεύονται οι πιστοί οπαδοί του και να τον δουν εκεί που έχουν να τον δουν εδώ και 27 χρόνια...»
Αυτό είναι το κείμενο που δημοσιεύεται σήμερα και πλέον είναι στο χέρι του Γιώργου Δώνη να αποφασίσει για το αν θα αποδεχτεί αυτή την συγνώμη του συντάκτη και προφανώς ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας που δημιούργησε τον ντόρο.
* Δεν θα είχαμε πρόβλημα να δημοσιεύσουμε την πηγή, όμως σύμφωνα με τη λογική μας αυτό συμβαίνει μόνο όταν τα κείμενο έχουν υπογραφή με ονοματεπώνυμο.
Admin team
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BD%CE%B7
- Sick Bastard
-
Μπαρκαρούτσος
Ο Ζαγοράκης έφταιγε, που έταξε παχυλά συμβόλαια ακόμα και σε παγκίτες, που δεν μπόρεσε τελικά να τα πληρώσει!dimbar έγραψε:Δεν ξέρεις τι έπαιξε με τα Γιάννενα? Ο Σάντος έφτεγε?
Αντε παλικαρι μου σε κανα πλατανιά να κανεις τις δοκιμές σου.
Δε ξερεις τις δυνατότητες των παικτών σου
Το στησιμο της ενδεκάδας απαράδεκτο
για Β εθνικη καλος είσαι.
Δε ξερεις τις δυνατότητες των παικτών σου
Το στησιμο της ενδεκάδας απαράδεκτο
για Β εθνικη καλος είσαι.
1) απέναντι σε ομάδα που έπαιζε με 4-6-0 και όλοι πίσω ταμπούρι
2) χωρίς να έχεις παίκτη με ατομική ενέργεια
έκανες 2 φάσεις μάτια και οι ακριβοπληρωμένοι και πολυδιαφημισμένοι "επιθετικοί" έκαναν τα πάντα για να τις χάσουν
και σε φταίει ο δώνης!
τί άλλο θ'ακούσουμε...
2) χωρίς να έχεις παίκτη με ατομική ενέργεια
έκανες 2 φάσεις μάτια και οι ακριβοπληρωμένοι και πολυδιαφημισμένοι "επιθετικοί" έκαναν τα πάντα για να τις χάσουν
και σε φταίει ο δώνης!
τί άλλο θ'ακούσουμε...
Επανέρχομαι για ένα και μόνο λόγο...Για την εικόνα του Δικεφάλου στο σημερινό παιχνίδι, σχολίασε: "Η αλήθεια είναι πώς αυτά που είδα είμαι προβληματισμένος όχι μόνο γιατί χάσαμε δυο βαθμούς αλλά γιατί δεν καταφέραμε πάλι να διασπάσουμε άμυνα. Δεν βρήκαμε λύσεις. Είχαμε ευκαιρίες και αν σκοράραμε θα άλλαζε η πορεία του αγώνα. Αλλά αυτό που έδειξε η ομάδα μου ήταν φλυαρία και οι ποδοσφαιριστές μου δεν έδειξαν πάθος για ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε. Δύο πεταμένοι βαθμοί για δεύτερο παιχνίδι μακριά από την Τούμπα. Πρέπει να αξιολογήσουμε κάποια πράγματα και είναι καλό μάθημα αυτά τα δυο παιχνίδια και για μένα και για τους παίκτες μου. Προβληματική εικόνα".
Για το ότι οι παίκτες του έκαναν αρκετά σουτ και απέφευγαν την προσπάθεια διεισδύσεων, υποστήριξε: "Και εγώ αυτή την απορία έχω. Δεν μπορώ να το εξηγήσω όπως ανεξήγητο είναι επίσης η κακή απόδοση των μεσοεπιθετικών μας που δεν μας βοήθησαν να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου".
Εξακολουθείς Γιώργο Δώνη, να λες τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια δίχως να λες ΤΙΠΟΤΑ...
"Όπως και στο παιχνίδι με την κούλα που μας άνοιξε ο πάτος και βάλαμε γκολ, είπες τα ίδια...
"Φταίει η κακή μέρα των παικτών, οι γραμμές, ο αέρας και ότι άλλο χρειάζεται ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ"....
Εσύ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ?
Αυτό το τουρλουμπούκι, που οι παίκτες γυρνάνε την μπάλα σαν μ@@@ και την ξεφορτώνονται λες και είναι βόμβα ΔΕΝ το έχεις δει?
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι πως ΟΛΟΙ πλέον θα σε παίζουν έτσι γιατί ΞΕΡΟΥΝ πως ΔΕΝ έχεις τρόπο να τους κερδίσεις?
Δηλ για να κερδίσεις την Κέρκυρα με Λαζάρ, Φωτάκη Γκαρσία , Σάλπι, Αθανασιάδη, Σταφυλίδη, πρέπει ΟΟΛΛΟΙΙΙΙΙΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ?
Τι είναι αυτά που λες?
Αλλά είπαμε, ευθύνη καμία ΕΣΥ, ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..!!
ΥΓ. Ο Λίνο ξέρεις γιατί σήμερα ήταν στα @@ του, γιατί πέρσι με τον Μπόλονι σκοτώθηκε όταν πήγε να τον βάλει να παίξει αριστερό εξτρέμ..
Γιατί? Γιατί ΔΕΝ γουστάρει, έτσι απλά...αλλά δεν ρώτησες....
ΥΓ.2 Εκείνο ειδικα΄που τον πηγές ΔΕΞΙ εξτρέμ
Παίζαμε που παίζαμε με 10 παίκτες, έκανες την "μαγική" κίνηση και κατάφερες να μας κάνεις να παίζουμε με 8..!!
Δες πότε έπιασαν μπάλα, οι 2 παίκτες...
ΥΓ.3 Δες σε επανάληψη το περσινό, κάτι μπορεί να πιάσεις..
ΥΓ. Και περσι ταμπούρι παίζανε, δεν ήταν η μπαρτσελόνα πέρσι και φέτος έγινε Κέρκυρα....