Ταινίες - σειρές
Re: Ταινίες - σειρές
Εμενα το εβλεπε η κοπελα μου, φανατικα κιολας!
Μολις τελειωσα τον δευτερο κυκλο. Απ'οτι αφηνει να εννοηθει, θα συνεχισει η σειρα

Μολις τελειωσα τον δευτερο κυκλο. Απ'οτι αφηνει να εννοηθει, θα συνεχισει η σειρα

- john4serres
τελικα καλη φαση το Stranger Things
περα απο το σεναριο, στα θετικα η μουσικη και η εικονα που δειχνει απο 80ς σε μικρη αμερικανικη πολη.
περα απο το σεναριο, στα θετικα η μουσικη και η εικονα που δειχνει απο 80ς σε μικρη αμερικανικη πολη.
- Kostomanolis
Happy valley εχω δει, καλο ηταν, οχι επιπεδου Sherlock, ειναι πιο κοντα στο british drama με ολιγον αστυνομικοsimba έγραψε:Ιντρεστινγκ..
Αν κ τοχουν παρακανει λγκ οι αγλλοι με τα αστυνομικα
Εχουν δωσει ρεστα ομως με αυτα.
Sherlock
Luther
Broadchurch
The Missing
Top of the Lake
The Fall
River
Απ'τα παρακατω εχει δει κανεις τπτ?
Cracker
Happy Valley
Unforgotten
Hinterland
Scott Bailey
Vera
The Shadow Line
Wire in the Blood
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
Το ειδα σε avant premiere, πολλα επιπεδα κατω απο το 1ο, πες της να μην βιαζεται και τοσο να το δει...HOOL4IGAN έγραψε:Ρε σεις έχει βγει πουθενά με Ελληνικούς υπότιτλους η συμμορία των μάγων 2;;; Αν το μπάνισε κανείς ας γράψει το λινκ γιατί η γυναίκα με έχει ζαλίσει...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
Η γυναικα μου το βλεπει πιο φανατικα απο μενα! Φοβερος τυπος παντως ο ηθοποιος. Εμενα μου θυμιζει δημοσιο υπαλληλο της δεκαετιας του 80obanebane έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση γυναίκα να κάτσει να δει το Narcos.
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Πιο Έλληνας δημόσιος υπάλληλος από τον Ron Swanson (όχι του φόρουμ, τον ορίτζιναλ) δεν υπάρχει!
Το Now you see me 2 λες? εχουν βγει, δες στο subs4free, το δα χτες και οντως χειροτερο απο το 1ο.Kostomanolis έγραψε:Το ειδα σε avant premiere, πολλα επιπεδα κατω απο το 1ο, πες της να μην βιαζεται και τοσο να το δει...HOOL4IGAN έγραψε:Ρε σεις έχει βγει πουθενά με Ελληνικούς υπότιτλους η συμμορία των μάγων 2;;; Αν το μπάνισε κανείς ας γράψει το λινκ γιατί η γυναίκα με έχει ζαλίσει...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
δυο επεισόδια μου έμειναν για να τελειώσω το Narcos 2.
όχι το συνιστώ ανεπιφύλαχτα, αλλά με το φαταουλ να κανει τα δικά του στη χώρα μας, είναι μια σειρά που πρέπει όλοι να δούμε!

υγ: τώρα είδα ότι είχε γίνει αναφορά λίγο πιο πάνω, άρα... σε καλό δρόμο είμαστε...
όχι το συνιστώ ανεπιφύλαχτα, αλλά με το φαταουλ να κανει τα δικά του στη χώρα μας, είναι μια σειρά που πρέπει όλοι να δούμε!

υγ: τώρα είδα ότι είχε γίνει αναφορά λίγο πιο πάνω, άρα... σε καλό δρόμο είμαστε...
- Kostomanolis
Σημερα ειδα το conjuring 2. Συστηνεται ακομα και σε αυτους που δεν βλεπουν θριλλερ. Based on true story...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
Για να μην παρεξηγηθω, αυτοι που δεν βλεπουν καθολου ισως να μην την παλεψουν αλλα overall αρκετα ανεκτη ταινια σε scare level
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Sick Bastard