Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Σε ποια περιοχή θέλετε να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ;

Στην Τούμπα;
781
52%
Στην Πυλαία;
366
24%
Στο Στρατόπεδο Καρατάσιου;
227
15%
Στη Νέα Μεσσήμβρια;
54
4%
Κάπου αλλού;
67
4%

Σύνολο ψήφων: 1495

Άβαταρ μέλους
brigate4

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Δημοσίευση από brigate4 »

novito έγραψε:Ε ρε κολλημα Μακη με το μετρο... Εχεις ψυλλιαστει οτι παει για το 2020 και αν?? Ώσπου να φτάσει Πυλαία (καλή ώρα) το μετρό, θα μιλανε για νεο γηπεδο πάλι.... ;)
Γιατί το νέο γήπεδο θα γίνει πιο γρήγορα? 100 σελίδες keep walking
H στάση του μετρό θα είναι κάπου στο Ιπποκράτειο.Προφανώς ο ΠΑΟΚτσής θέλει να είναι μέσα στη κερκίδα...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

novito έγραψε:Δε το φερνετε εκει που ειναι το σαπιο μηλο που με βολευει αφανταστα...?? :mrgreen:
Ή Άγιο Αθανάσιο μεγάλη η χάρη Του
:ugeek:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

brigate4 έγραψε:
novito έγραψε:Ε ρε κολλημα Μακη με το μετρο... Εχεις ψυλλιαστει οτι παει για το 2020 και αν?? Ώσπου να φτάσει Πυλαία (καλή ώρα) το μετρό, θα μιλανε για νεο γηπεδο πάλι.... ;)
H στάση του μετρό θα είναι κάπου στο Ιπποκράτειο.Προφανώς ο ΠΑΟΚτσής θέλει να είναι μέσα στη κερκίδα...
Τόσο μακριά?
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Ρε Γκικα ο 15ος που θα πάει στο γήπεδο με το αστικό, θα κοιτάξει πως να μπεί κούτρα (κακά τα ψέματα το χατζιρλίκι δεν φτάνει πάντα) και θα μπεί με το σφύριγμα να τσουρνέψει καμιά φανέλα δεν είναι το μέλλον του Π.Α.Ο.Κ. Ασχετα αν και γω οπως και οι περισσότεροι τα ίδια κάναμε.

Ο μπαμπάς που θα πάρει τη γυναίκα του και τα δυο του τα παιδάκια να πάει στο γήπεδο με το αμάξι του, να παρκάρει σαν άνθρωπος, να φαει, να πιει, να αγοράσει και κάνα καπελάκι, να αφήσει και τη κυρία στο εμπορικό για ψώνια- αυτός είναι το μέλλον.

Αυτό είναι το πρότυπο του φιλάθλου σε όλες τις χώρες, πλήν του Ελλαδιστάν.

Αν πιστεύει κανείς οτι ο Π.Α.Ο.Κ. κάνει νέους ΓΗΠΕΔΙΚΟΥΣ φιλάθλους απο το γήπεδο της Τούμπας (το μπετό εννοώ, οχι την ατμόσφαιρα μην παρεξηγηθώ) είναι γελασμένος.

Αυτές τις φοβίες, οτι θα φύγει ο Π.Α.Ο.Κ. απο το κέντρο και θα χάσει σε δυναμική, πρέπει να τις ξεπεράσουμε.

Οταν κτίστηκε το γήπεδο το 1959 η γύρω περιοχή ήταν χωράφια! Ουτε παραπήγματα καλα καλα δεν είχε. Θεωρούταν στα όρια της πόλης. Αφού για να φανταστείτε τα Δημήτρια (α ρε η παλιά μου γειτονιά!) που ήταν κανα 500μ. απο το γήπεδο ήταν και το τελευταίο κτήριο εντός του Δημου Θεσ/νικης.

Δεν ξέρω για σας αλλά για μένα είναι Παγκόσμιος Αθλητικός Ομιλος Κων/των.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Γιατί πιστεύεις πως σε μια σύγχρονη Τούμπα δεν θα μπορεί να έρθει ο πατέρας με τις κόρες του?
Εδώ τα τελευταία 3 χρόνια που ο ΠΑΟΚ έγινε και μόδα ;) και το βλέπεις αυτό.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Μα ισα ισα που ο Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να είναι μοδα!

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι εναλλακτική στάση ζωής και ως τέτοια οφείλει να είναι επικαιροποιημένη και μαζική.

Απλώς νομίζω οτι πρέπει να δούμε τι προσφέρει αυτή τη στιγμή το γήπεδο στον φίλαθλο.

Προσφέρει εύκολη πρόσβαση; ΟΧΙ
Παρκιγκ; ΟΧΙ
Εμπορικά κέρδη για την ΠΑΕ; ΟΧΙ
Ασφάλεια για τους θεατές και για τους ποδοσφαιριστές; ΟΧΙ
Χωρητικότητα; ΟΧΙ

Αν κτιστεί ενα νέο γήπεδο στον ίδιο χώρο θα λύσει αυτά τα προβλήματα και αν ναι σε ποιον βαθμό και με ποιο οικονομικό κόστος;

Αυτό είναι το ερώτημα.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

gika έγραψε:
moican4 έγραψε:
Γκικα , ειλικρινα δηλ δεν θα φτιαξουμε νεο γηπεδο επειδη δεν θα υπαρχουν λεοφωρεια..?
Ποιος στο ειπε εσενα αυτο.? Ποιους εφηβους ρε ..Τι λετε ..? Ειστε σοβαροι? Στο παλατακι δηλ δεν πανε εφηβοι ?

Τοτε επειδη μενω δυτικα ,εγω δεν θελω γηπεδο ανατολικα για να μην καιω βενζινη..!!!

Ελατε ρεεε ..
Είμαι τελείως αντίθετος στο να γίνει γήπεδο εκτός πόλης.

ναι, γιατί θα είναι καταστροφή να κάνεις γήπεδο κάπου όπου δεν μπορεί να πάει μεγάλη μάζα των οπαδών σου.

Εγώ προτιμώ ανταλλαγή της έκτασης της Πυλαίας ή του Καρατάσιου, με το οικόπεδο της Τούμπας.

Πρώτα να χτιστεί το καινούργιο γήπεδο αλλού (όσο εμείς θα παίζουμε ακόμα στην Τούμπα), και μετά αφού έχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ το νέο μας γήπεδο ας γίνει το παλιό κάποιο μουσείο κτλ.

Σαν δεύτερη επιλογή έχω το να γίνει γήπεδο στη Τούμπα γιατί θα μείνουμε για πολύ καιρό χωρίς γήπεδο. Αν κι όλας φάει κανα σκάλωμα η διαδικασία, μας τέλειωσαν...

Η γνώμη του γκικα με βρίσκει 100% σύμφωνο. Με την μόνη διαφορά ότι στην θέση του καρατάσου (παρόλο που μένω 5 λεπτά από κει) θα έβαζα την ΔΕΘ. Για την Τούμπα αδέρφια δυστυχώς ξεχάστε το... Θέλω σαν τρελός να γίνει το νέο μας γήπεδο εκεί και ας υποστούμε 1 ή 2 χρονάκια το καυτατζόγλειο. Αλλά θα είναι μόνο για τόσο; Δεν νομίζω... Ότι και να βρεθεί από κάτω το γήπεδο θα σταματήσει εν μία νυκτί. Η ρουφιανιά πάει σύννεφο από τους δύσμοιρους συμπολίτες μέχρι σήμερα, στο γήπεδο θα κολώσουν; Ή θα μας βοηθήσει ο καλός μας ο δημαρχούλης ή ο νομαρχούλης ή ο υπουργούλης; Εκτός αν τότε βγούμε όλοι στους δρόμους και τα κάνουμε όλα πουτάν@... Αλλά και πάλι τα @@@ μας θα πάρουμε. Δυστυχώς. Έχω σαν όνειρο την Τούμπα ή την ΔΕΘ, αλλά μας βλέπω προς Πυλαία μεριά. Δεν γ@μείς όμως, θα αποκτήσει νόημα το "Χιλιόμετρα κάναμε πάλι" στα εντός...

ΥΓ1. Προβλέπω γήπεδο εμείς στην Πυλαία μετά από πολλές προσπάθειες για Τούμπα ή Έκθεση και κανα χρόνο μετά να δίνεται άδεια στους συμπολίτες για γήπεδο στην ΔΕΘ. Μετά οδομαχίες στα πέριξ του εκθεσιακού χώρου (όλοι ξέρουμε γιατί) και κλάμα στο "κλάψα ΦΜ" για τους κομπλεξικούς ΠΑΟΚτσήδες...

ΥΓ2. Άτιμη κοινωνία...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

brigate4 έγραψε:
Γι αυτο σχολιασα για τη Πυλαια... ωσπου να φτασει εκει η γραμμη του μετρο θα χουμε 2100.... αυτα για οσους θεβρουν επιχειρημα το μετρο... :roll:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Δυστυχώς πρέπει να ασχοληθούμε ακόμα μια φορά σε εξωαγωνιστικά πλαίσια με τον Άρη αλλά τι να κάνουμε, τους γείτονες δεν τους διαλέγεις...

Ρε παιδιά αν είμαστε Θεσσαλονικείς και μας απασχολούν τα 2-3 λεωφορεία και θέλουμε μετρό για να πάμε γήπεδο, τι να πω... Φιλαράκι με μηχανάκι, φίλος με αυτοκίνητο, συ-συνταξιούχος που οδηγάει ακόμα. Τρόποι υπάρχουν αν θέλει να αποφύγει κανείς τα ΜΜΜ.

Αυτό ότι πρέπει να μείνουμε Τούμπα επειδή το γήπεδο εμποδίζει την προπαγάνδα των Αρειανών για κίτρινη ( :lol: ΕΛΕΟΣ, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα) Ανατολική Θεσσαλονίκη είναι εντελώς λάθος. Δυτικά που ΔΕΝ είναι το γήπεδο ούτε πρέπει να έρθει ποτέ γιατί η περιοχή δεν είναι για τέτοια γιατί έχει τόσο κόσμο ο ΠΑΟΚ; Σε άλλες πόλεις της Ελλάδος; Μακριά δεν πέφτει το γήπεδο; Από εκεί και πέρα, αν κάνει γήπεδο στη ΔΕΘ ο Άρης (γιατί κάποιους τους καίει αυτό και ας μην ξεχνάμε τα αισθήματα πολλών "τοπικών αρχόντων"), δε θα τον ωφελήσει σε τίποτα. Αυτοί έχουν ανάγκη την Παπαναστασίου και τα "γκέτο" (γκέτο στην πόλη του θεού ρε;;;), εμείς δεν έχουμε ανάγκη καμιά Μ. Ασίας και κανένα γκέτο. Εξού και παπαναστασιακός και Άρης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Και πολύ ασχοληθήκαμε, ας κάνουμε τη δουλειά μας.

Το να έχεις κόσμο ή όχι είναι παράμετρος άλλων πραγμάτων πχ να έχεις οργανωμένους συνδέσμους αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αφήστε που στην περιοχή που είναι τώρα το γήπεδο θα υπάρχει φαντάζομαι κάτι σα μουσείο ΠΑΟΚ, θα είναι και ο ΣΦ ΠΑΟΚ Τούμπας. Όλα αυτά αν γίνει το γήπεδο Πυλαία όπου κατά τη γνώμη μου είναι και το μέλλον της πόλης. Ιδανικά θα το ήθελα κι εγώ στο ίδιο μέρος (πλέον, είχα άλλη γνώμη), αναγνωρίζω όμως τις αντικειμενικές δυσκολίες. Μακάρι να ξεπεραστούν. Αν δεν ξεπεραστούν, η Πυλαία θα είναι καλή λύση, λύση που ποντάρει στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Πολύ σωστές σκέψεις, δεν το είχα δει έτσι είναι η αλήθεια... Η μόνη μου ένσταση είναι η ΔΕΘ... Γιατί όχι ρε παιδιά????? Θα ήθελα να ακούσω απόψεις....
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Κυκλοφοριακό.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

ΜΜΜ, δεν χρειάζονται καν αυτοκίνητα. Όσο για τους εκτός πόλης κάποια λύση θα βρεθεί, είναι αρκετά μεγάλο το οικόπεδο.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Κανεις δε λεει οχι στην Εκθεση ρε φιλε......Αν ειναι δυνατον...Απλα ειναι πολυ δυσκολο να σου τη δωσουν...Απο την αλλη για εμενα θα επρεπε να γινει μια κινηση μπας και γινει κατι......Η γνωμη μου ειναι αν μια ομαδα αποκτησει γηπεδο στην Εκθεση,αυτοματως θα αποκτησει και τεραστια δυναμικη μεσα στην πολη....Αν θες,το ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ θα γινει πραγματικοτητα σε μεγαλο βαθμο......
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Παλαί ντε Σπορ. Αναιρεί αυτό που λες κατά τη γνώμη μου. Επίσης το Καυτατζόγλειο που είναι μια ανηφόρα.

Για γήπεδο στην έκθεση δε θα έλεγα όχι γιατί υπάρχει άφθονος χώρος αλλά αν είναι μια φορά δύσκολο να γίνει στην Τούμπα, είναι πέντε φορές στην έκθεση...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Αλλο το μπασκετ.......Καμια μα καμια σχεση......Ιδεολογικα,βαρυτητα εχει μονο το γηπεδου ποδοσφαιρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μονο το ποδοσφαιρο κανει οπαδους!!!!!!!!!!!!!!!!Απο τα συνθηματα μεχρι την πιο μικρη λεπτομερεια φαινεται αυτο.....Αν ειχε ο Αρης ποδοσφαιρικο γηπεδο στην Εκθεση,πιστευεις οτι δε θα ηταν οπαδικα πιο ισχυρος μεσα στην πολη???????Δε θα ειχε θεωρηθει η Θεσσαλονικη η πολη του Αρη λογω προπαγανδας,και οχι μονο απο τους ιδιους τους Αρειανους??????Αν πιστευεις πως οχι,εχω εντελως αντιθετη αποψη......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”