Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από DimisK »

Shady20 έγραψε: όταν πιστεύεις πως "αυτοί" παίζουν καλύτερα, έχει σαν αποτέλεσμα να ζητάμε περισσότερα από τους δικούς μας και αυτό αποφέρει μεγαλύτερη πίεση.
Διαφωνώ...
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Όπως είπες και έσυ είναι άποψη μου...

Αν σε πείραξε όμως σου ζητάω συγνώμη.Εγώ ότι και να λέτε η πίκρα που έχω φάει από αυτές τις ομάδες είναι πολύ μεγαλύτερη από την "αξία" που υποστηρίζετε εσείς ότι έχουν.

Όταν ήμουν μικρός πίστευα και εγώ πως θα περάσει τελικά ο θρυνος από την Juve αλλά έβαλε το γκολ ο Conte στο τέλος και πέρασαν οι Ιταλοί.Έτσι γίνονται καινούργιοι οπαδοί και δημιουργούνται απόψεις.Η δύναμη των media βλέπετε επηρεάζει όσους δεν είναι ικανοί να σκεφτούν από μόνοι τους.

Προτείνω να δείτε την ταινεία Zeitgeist (αν και διαφωνώ στην άποψη της θρησείας μαζί της) η οποία αναφέρει που μας οδηγούν αυτοί που μας λένε ψέματα.
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

DimisK έγραψε:
Shady20 έγραψε: όταν πιστεύεις πως "αυτοί" παίζουν καλύτερα, έχει σαν αποτέλεσμα να ζητάμε περισσότερα από τους δικούς μας και αυτό αποφέρει μεγαλύτερη πίεση.
Διαφωνώ...
Εγώ άκουσα πολλούς να λένε φέτος πως δεν μας έσφαξε ο Κάκος με τον gayro και γι'αυτό έφταιγε ο Σάντος, ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας, ο γιατρός της ομάδας και άλλοι πολλοί...Με αυτή την έννοια έχουν περισσότερες απαιτήσεις χωρίς να καταλαβαίνουν πως οι άλλοι με κλεψιές είναι εκεί που βρίσκονται..Το ξέρεις ότι είναι αλήθεια!!!Δεν φοράω ασπρόμαυρα γυαλιά.Μπλέ με λίγο μαύρο είναι...

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν διαφωνεί κανείς με τη σφαγή των διαιτητών, αλλά αυτό να μην είναι εμπόδιο στο να εντοπίζουμε τις αδυναμίες της ομάδας, γιατί τότε δεν θα τις διορθώσουμε ποτέ!
Θα γίνουμε σαν τους γαύρους που επειδή έχουν σαρώσει τα πρωταθλήματα τα τελευταία 13 χρόνια δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δεν προχωράνε στην Ευρώπη!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Shady20 του ζωίδη το καρτούν είναι τέλειο :opaokara:

το ζειτ το είδα..και γω διαφωνώ για την θρησκεία και αν πατήσεις στο γοογλε σχετικά με το ζειτ και τα λάθη που κάνει για την θρησκεία θα σ βγάλει πολλές αναφορές απο καθηγητές πανεπιστημίων..
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Shady20 έγραψε:Όπως είπες και έσυ είναι άποψη μου...

Αν σε πείραξε όμως σου ζητάω συγνώμη.Εγώ ότι και να λέτε η πίκρα που έχω φάει από αυτές τις ομάδες είναι πολύ μεγαλύτερη από την "αξία" που υποστηρίζετε εσείς ότι έχουν.

Σε τιμά η συγγνώμη σου. Ωστόσο πρέπει κάποια πράγματα να τα διαχωρίζουμε καλέ μου φίλε. Άλλο η πίκρα που όλοι μας έχουμε φάει από όσα έχουμε υποστεί από αυτούς και άλλο το ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε αντικειμενικά. Αν χάσουμε την αντικειμενικότητά μας και αφήσουμε το οπαδικό μας πάθος να μας παρασύρει είναι σίγουρο ότι δεν θα φτάσουμε εκεί που πρέπει.
Δεν είναι κακό να βλέπεις π.χ έναν Γκαλέτι να βγάζει μάτια και να το λες. Ή να βλέπεις τον Μαρεσκά να παίζει την μπάλα της ζωής του. Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό. Άλλο το ένα ζήτημα, άλλο το άλλο. Ή μήπως δεν θα θέλαμε τον Γκαλέτι στον ΠΑΟΚ;
Να προσπαθούμε πάντα να βλέπουμε τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά γίνεται και πάντα να κάνουμε και το δικηγόρο του διαβόλου. Νομίζω ότι σε βάθος χρόνου, μόνο κέρδος θα έχουμε. Το θολό μυαλό δεν δίνει λύσεις, τις κάνει πιο πολύπλοκες.
Σε ευχαριστώ για την προσοχή.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Nτιμη ειναι αλλο πραγμα να αναγνωριζεις αν ενα σιχαμα επαιξε καλη μπαλα και αλλο να λες "Μπραβο" στο σιχαμα.

Προσωπικα σιχαινομαι μεχρι μυελου οστεων ολα οσα εκπροσωπει αυτη η λουγκροομαδα, και το μισος μου για αυτη εχει σφυρηλατηθει, στην πορεια των ετων, με καυτο σιδερο. Γνωστοι οι λογοι, τους ξερεις πολυ καλα και τους ξερουμε και ολοι μας. Το αν θα ηθελα τον Γκαλετι στον ΠΑΟΚ ή οχι ειναι εντελως διαφορετικο ζητημα απο την αποδοση ευσημων στον χειροτερο, κατα την γνωμη μου, εχθρο του ΠΑΟΚ.

Μπραβο θα τους πω μονο οταν βυθιστουν στα Ταρταρα και μας απαλλαξουν απο την παρουσια τους.

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο Θ*ΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙ*Σ.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Όταν αναγνωρίζεις ότι έπαιξε καλή μπάλα ένα σίχαμα/ομάδα, το "μπράβο" δεν απέχει πολύ ρε παιδιά. Μην παίζουμε με τις λέξεις τώρα....

Τι φοβάστε το "μπράβο"; Μην με κάνει και...αλλαξοπιστήσω; :lol: :lol: :lol:

Αυτό το σίχαμα που λέγεται γαύρος, το μισώ και το σιχαίνομαι μέχρι το μεδούλι της ψυχής μου. Όπως και τους άλλους δύο. Στο Νότο μένω και τους έχω νιώσει στο πετσί μου και μεταφορικώς και κυριολεκτικώς. Αυτό δεν πρόκειται να...αλλάξει με ένα αυθόρμητο μπράβο, απο μια καλή τους απόδοση...

Άλλο το ένα όμως, άλλο το άλλο....

:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimisK την Παρ 23 Οκτ 2009, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Να σε προλαβω θελω Ντιμη μου.
Μην τυχον τους δωσεις και τιποτα "Συγχαρητηρια" στο μελλον. :pano:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Χαχαχα! Λες να φτάσω μέχει εκεί;;;; :lol: :lol: :lol:

Πες κι εσύ ρε Αποστόλη τίποτα, που με έχουν βάλει μπρος και με πυροβολούν!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Πρόσεχε,
γιατί με αυτά που διαβάζω περί "συχαρίκιων",
σε λίγο θα σε πυροβολήσω και εγώ,
με το περίστροφο τού avatar μου,
και μετά δε σε σώζει κανένας ΑποστόληςΑ.

:pano:
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Όταν λες "μπράβο" είναι σαν να επιβραβεύεις ή έστω παραβλέπεις και το πώς έφτασε εκεί που έφτασε.
Ο Γκαλέτι μπορεί να βγάζει μάτια, αλλά δεν μπορείς να του πεις μπράβο που έφερε τέτοιον παικταρά, γιατί εσένα γάμησε για να τον φέρει...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Γ@μιέται ο Θρήνος και ο Πειραιάς.

Ο ποιο εύηχος μεταβυζαντινός στίχος.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Δεν το γλιτώνω το τουφέκι απόψε.... :lol:

Κάτι πρέπει να κάνω....

Γ@ΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΝΟΣ ΚΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!!!!!!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ουφ!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Είδες, που στα λέγα;

Πες μου τώρα, ειλικρινά,
δε νιώθεις καλύτερα,
που έβγαλες το Κακό από μέσα σου;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”