Πήγε η "νομική σύμβουλος" σε συζήτηση για ...ενίσχυση του βόλλευastral έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:17 Η κυρία νομική σύμβουλος ποιον ακριβώς συμβουλεύει? γιατί έχω μπερδευτεί.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
-
gervasio artigas
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 4):
- eorptol1, astral, paok apo epilogi, leomatos88
Είναι τα μάτια τού Κατσαρή πού δεν έφυγε ποτέ
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
- Jean Valjean, paok apo epilogi, leomatos88
- Jean Valjean
Το διάβασα το ποσταρισμά σου αυτό και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προφανώς και εγείρεται ζήτημα δυο μέτρων και δυο σταθμών στην συλλογιστική των υποστηρικτών του Θεσσαλονικέως.navigator11 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:39 Μόνο που η δική μου αναφορά @Jean Valjean έχει να κάνει με όσους έκραζαν ανηλεώς τον Σαββίδη, επειδή "εξαφανίστηκε και δε νοιάζεται πλέον για την ομάδα", απαιτώντας κατά διαστήματα να εμφανιστεί ξανά για να πειστούν για το αντίθετο. Τώρα δεν τους ενδιαφέρει δηλαδή το εν δυνάμει μελλοντικό κουμάντο όλου του συλλόγου να δείξει ότι είναι εδώ; Να τον δούνε και να ακούσουν έστω 3-4 κουβέντες από το στόμα του; Αν όχι, μήπως το γενναίο "σοβάντισμα" στον Σαββίδη είχε τελικά να κάνει αποκλειστικά με το ότι δεν έριχνε ο Ιβάν όσο μπικικίνι ήθελαν αυτοί;;
Απλώς πηρα αφορμή για να εξηγήσω που κατά την γνώμη μου μπορεί να οφείλεται η απουσία προσωπικης εμφάνισης του Μυστακίδη, γενικότερα κι όχι σε αντιπαραβολή με την παρουσία ή μη του Ιβάν.
Δεν είχα σκοπό να αλλοιωσω το νόημα της αναφοράς σου αλλά να το επεκτείνω.
Προφανώς η άρνηση Σαββίδη να δώσει μπικικινι είναι πολυ πιθανή εξήγηση της συμπεριφοράς τους.
Όπως είναι πολυ πιθανο το μπικικινι να πεφτει αφειδώς από την άλλη πλευρά.
Σε ότι με αφορά, χρειάζομαι κάποια στοιχεία επιπλέον ώστε να καταλάβω τι ακριβώς θέλει να κάνει ο Μυστακίδης και η ομάδα Μητσοτάκη που σίγουρα βρίσκεται πισω του. Εκτός από το προφανές που όλοι αντιλαμβανόμαστε (διχασμό ΠΑΟΚ και πληγμα στον Ιβάν προσωπικά) πρεπει να υπάρχει και κάτι άλλο το οποίο ακόμη δεν είμαι σε θέση να προσεγγισω, είμαι όμως σίγουρος ότι υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει η κάτι που παρελειψα να λάβω υπόψη μου ενώ το έχω μπροστά μου εμφανώς.
Αυτό το λέω γιατί στην συνολική εικόνα που έχω σχηματίσει για το θέμα, κάποια κομμάτια λείπουν ή δεν ταιριάζουν. Είναι μεγάλη κουβεντα όμως αυτή...
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 6):
- navigator11, keep_paokizein, Guitarman, paok apo epilogi, Apil44, leomatos88
- keep_paokizein
Πάνε 3-4 ώρες, γέμισαν 6 σελίδες...
κι ούτε ένα ποστ...
Δεν βγήκε ακόμα το non paper ;
κι ούτε ένα ποστ...
- These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 4):
- eorptol1, gervasio artigas, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019
Ειλικρινά εντελώς τυχαία κοιτάξτε ανάρτηση που βρήκα στο τοπικ του ΑΣ γύρω στη σελίδα 22 από το 2009!!!!
Το 2009 υπήρχε αναρτημένο το καταστατικό του συλλόγου... τώρα μάλλον γυρίσαμε στην εποχή των τροφοσυλλεκτων και δεν έχουμε ίντερνετς στη σπηλιά...
Προφανώς και δυστυχώς το λινκ είναι κενό πλέον...
Το 2009 υπήρχε αναρτημένο το καταστατικό του συλλόγου... τώρα μάλλον γυρίσαμε στην εποχή των τροφοσυλλεκτων και δεν έχουμε ίντερνετς στη σπηλιά...
banis έγραψε: Τετ 15 Ιούλ 2009, 13:10 Παραθέτω link με το καταστατικό του συλλόγου.......για να το διαβάσουν όσα αδέρφια θέλουν να γίνουν μέλη στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. αλλά και για όσους είναι ήδη μέλη και δεν τους είχε δοθεί η ευκαιρία μέχρι τώρα να το μελετήσουν......
http://www.paok1926.gr/clientfiles/file ... S_PAOK.pdf
Τελικά αυτή η δικηγόρος πρέπει να είναι η πραγματική μάνα του συλλόγου γιατί οι υπόλοιποι είναι μάλλον μυρωδιές και δεν του εμπιστεύεται ο "παρασκηνιακός ηγέτης Σιτζουνε".
Ρε τι τραβάμε με τους μπακάληδες, πραγματικά τον πιο ανίκανο άνθρωπο του κόσμου να βάζαμε πρόεδρο του ΑΣ χειρότερα δε θα μπορούσε να κάνει.
Ρε τι τραβάμε με τους μπακάληδες, πραγματικά τον πιο ανίκανο άνθρωπο του κόσμου να βάζαμε πρόεδρο του ΑΣ χειρότερα δε θα μπορούσε να κάνει.
- These users thanked the author Мир for the post (total 5):
- eorptol1, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44, leomatos88
Έπεσε άζαξ στο καταστατικόGuitarman έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:49 Ειλικρινά εντελώς τυχαία κοιτάξτε ανάρτηση που βρήκα στο τοπικ του ΑΣ γύρω στη σελίδα 22 από το 2009!!!!
banis έγραψε: Τετ 15 Ιούλ 2009, 13:10 Παραθέτω link με το καταστατικό του συλλόγου.......για να το διαβάσουν όσα αδέρφια θέλουν να γίνουν μέλη στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. αλλά και για όσους είναι ήδη μέλη και δεν τους είχε δοθεί η ευκαιρία μέχρι τώρα να το μελετήσουν......
-
gervasio artigas
Εν τω μεταξυ αν πας στην σελιδα του ερασιτεχνη Παναθηναικου εχει κανονικα το καταστατικο (στο θέμα 'Συλλογος")Guitarman έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:49 Ειλικρινά εντελώς τυχαία κοιτάξτε ανάρτηση που βρήκα στο τοπικ του ΑΣ γύρω στη σελίδα 22 από το 2009!!!!
θα βγουν οταν βγειkeep_paokizein έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:49 Πάνε 3-4 ώρες, γέμισαν 6 σελίδες...
κι ούτε ένα ποστ...
Προβλέπω τα social farms να μας βάζουν στο στόχαστρο συντόμως. Τυχαία σύμπτωσης θα είναι, συμβαίνουν αυτά στις μέρες μας.
- These users thanked the author Мир for the post:
- paok apo epilogi
Τι δεν κατάλαβες δικέ μου; Θα έχεις τον invisible sugar daddy 2.0, τη νέα βελτιωμένη και αόρατη έκδοση. Άλλο εξαφανισμένος sugar daddy άλλο αόρατος sugar daddy 2.0.navigator11 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:50 Εν τω μεταξύ, από όσο μπορώ να καταλάβω από το πολύ περιορισμένο, η αλήθεια, κλίμα που εισπράττω από τους κείμενους θετικά υπέρ του Μυστακίδη, του Θεσσαλονικέως να υπενθυμίσω Μυστακίδη, συγκρίνοντας αναπόφευκτα με Σαββίδη, δε βλέπω να υπάρχει η ίδια τρέλα να δώσει με κάποιον τρόπο και παρουσία, με σάρκα και οστά, πέραν εκδήλωσης προθέσεων, με τον όποιον τρόπο εν πάση περιπτώσει αυτές έχουν ως τώρα εκδηλωθεί. Κάπως περίεργο φαίνεται, σε εμένα τουλάχιστο, αυτό το πράγμα.
- These users thanked the author wickerman for the post:
- paok apo epilogi
-
PAOK DreXleR
Φίλε με το πούρο μην είσαι κακεντρεχής, δεν λειτουργούν με τέτοιες τακτικές.Μετά τα εξαιρετικά νέα για τοkeep_paokizein έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:49 Πάνε 3-4 ώρες, γέμισαν 6 σελίδες...
κι ούτε ένα ποστ...
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post (total 2):
- paok apo epilogi, keep_paokizein
- navigator11
Ο "αναδομώ" να έχει καρδουλώσει άραγε κανένα τουιτ συνοπαδού, που ανέδειξε τη σημασία της συγκεκριμένης συνάντησης με επίκεντρο το βόλει;
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
- eorptol1, paok apo epilogi, Maklaz
Το "σπασμένο" link δεν εμφανίζει αποτελέσματα ούτε σε Wayback Machine ούτε στο Internet Archive, αλλά βρήκα το παρακάτω.Guitarman έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:49 Ειλικρινά εντελώς τυχαία κοιτάξτε ανάρτηση που βρήκα στο τοπικ του ΑΣ γύρω στη σελίδα 22 από το 2009!!!!
https://somateia2023.gga.gov.gr/eggegra ... &op=Φίλτρο
Κωδικός Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΙΕ89

- Montrealiotis
Ρε τι συγκρίνετε τωρα;
Τόσα χρόνια τα φώτα στην σουίτα του Ιβαν ήταν σβηστα, ενώ του Τέλη, μέχρι να του την κόψει ο Ιβαν, τα φώτα ήταν πάντα ανάμενα. Κιμπάρης!
Τόσα χρόνια τα φώτα στην σουίτα του Ιβαν ήταν σβηστα, ενώ του Τέλη, μέχρι να του την κόψει ο Ιβαν, τα φώτα ήταν πάντα ανάμενα. Κιμπάρης!
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
- paok apo epilogi, Guitarman, Apil44