Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Iggy Pop έγραψε:Γειά χαρά! Λοιπόν η ομάδα στάθηκε στο ύψος τής και,κανένα παράπονο δεν,πρέπει να έχουμε από κανέναν όλοι τους έπαιξαν όσο μπορούσαν κανείς δεν υστερησε, επίσης ο κόσμος στάθηκε στο,ύψος του sold out χωρίς παρατράγουδα και υστερίες πλέον η μπάλα δεν είναι στην κερκίδα αλλά όπως σχεδόν όλοι συμφωνούμε στην διοίκηση....Θα ξεδιαλύνουν τα πράγματα σε λίγες μέρες και θα φανούν οι προθέσεις τούς από τις κινήσεις που θα,κάνουν ή δεν θα κάνουν....
Υ.γ Έχω την αίσθηση πως ο Πενια θα αφήσει εποχή αλά Ολιβαρεζ
Υ.γ 2 θα ήθελα να δω μια τριπλετα οζντοεβ πενια στα χαφ και, καμάρα στο δέκα κάτι που θα φέρει τρελή πίεση στον αντίπαλο ψηλά
Υ.γ 3 Έχω μια κρυφή ελπίδα πως ο μπακαγιοκο θα αναστηθεί η καλύτερα προσδοκώ ανάσταση νεκρών....για να δούμε :nairepaok:

φιλε συγνωμη..αλλα να ξερεις του χρονου θα θελουμε παλι τρια χαφ!!!!!ποιος πενιας ρε φιλε?απο την μαλμε πηρες παικτη.αμα τελικα τον παρεις..δεν πηρες απο την σαοπαολο η την γιουβεντους...και αμα εσυ εισαι ευχαριστημενος απο την εμφανιση της ομαδας χθες ,τοτε μαλλον αλλου ημουν...θα τρελαθουμε...η χαρτινη που σερνοταν και μας πηρε χαλαρα ισοπαλια...αιντε ρε ...ΦΕΡΤΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ μπας και παιξει ενας ενδεκαδα...γιατι με το σκαουτινγ που κανετε ειστε για ομαδα της γ εθνικης...ακουτε εσεις οι τεχικοι διευθυνταδες,σκαουτερ και οι λοιποι εκει περα στην ΤΟΥΜΠΑ?κουρασατε!!!!τωρα που ειναι και χειμωνας και θα αρχισουν τα κρυα ,ποιος θα παει να δει κανεναν παικτη ρε?απο την τηλεοραση και απο το ιντερνετ και τους αγωνες μεταξυ μας μονο απο κει μπορουμε να βρουμε!!!!
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Το εχω μεγαλη απορεια πως οι αλλες Ελληνικες ομαδες (ακομα και το ερπετο) παιρνουνε παικτες Δευτερα και Παρασκευη τους εχουν σουταρει και σε εμας οποιος ερχεται και δεν μας κανει συνηθως δυσκολευομαστε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ να απεγκλωβιστουμε και καταληγουμε με τεραστια ποσα κλειδωμενα σε "λαθος παικτες" (αλι κτλ)

Ο γαυρος ειναι μετρ σε αυτο
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Τους αφήνουν εκτός ομάδας και τους δείχνουν με κάθε τρόπο ότι δεν τους θέλουν. Ο ΠΑΟΚ αμφιβάλω, βασικά είμαι σίγουρος ότι δεν έχει πει στον κολευ πχ να ψάξει ομάδα που να πληρώνει το υπόλοιπο συμβόλαιο το φετινό γιατί έτσι και αλλιώς τελειώνει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, ο Τισουνταλι πχ μόνος του έψαξε ομάδα, δεν του το είπε ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δυστυχώς ο Όττο δεν ανανεώνει.

Ας έχουμε το νου μας λοιπόν για δεξί μπακ σιγά σιγά.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Τελικά κάποιοι ενώ σωματικά είναι στο γήπεδο, είναι σίγουρα αλλού. Στο μικρόκοσμο της τοξικότητάς τους. Καλό θα είναι για την ψυχική υγεία και των ίδιων και ημών των υπολοίπων να λείπουν από το γήπεδο. Μεγάλη γάγγραινα τα sold out για τον ΠΑΟΚ. 15-20 χιλιάδες μια χαρά είμαστε. Άλλωστε τόσοι πήραμε το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το κέντρο!!!
Δεν έχουμε τρεξίματα κ εντάσεις. Δεν χρειάζονται στατιστικα για να το δει κανείς.
Φέρνεις Tameze.
Φέρνεις κ William δεξι μπακ κ κλεινεις για τωρα.
Καλός χρυσος ο Οττο αλλά με ταβανι. Βραζιλιάνο μπακ!
Ας αποχωρήσουν Κολεϊ Μπακαγιοκο Τισουνταλι κ καλοκαιρι έχει ο Θεός...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εμεις μπορει να λεμε οτι θελουμε τρεξιματα και εντασεις, αλλα στην ομαδα αλλα βλεπουν.
Φερνουν παλι 29χρονο, αργο με καλη τεχνικη.
Τι ειχες Γιαννη, τι ειχα παντα.

ΥΓ. Δεν ειμαι καθολου φαν του Σιωπη, αλλα αν ισχυει οτι ηταν στη λιστα και προτιμηθηκε ο Πενια αντι αυτου, τοτε ειμαστε πραγματικα για κρεμασμα
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

xrisitsapa έγραψε:Εμεις μπορει να λεμε οτι θελουμε τρεξιματα και εντασεις, αλλα στην ομαδα αλλα βλεπουν.

ΥΓ. Δεν ειμαι καθολου φαν του Σιωπη, αλλα αν ισχυει οτι ηταν στη λιστα και προτιμηθηκε ο Πενια αντι αυτου, τοτε ειμαστε πραγματικα για κρεμασμα
Απο που προκυπτει ρε φιλε οτι ειναι αργος ο Πενια?
Αντε πες δεν εχεις διαβασει κανενα scouting report, τον θυμασαι στα μεταξυ μας να ειναι αργος? Θυμασαι εστω και εναν απο τη Μαλμε στο κεντρο να ειναι αργος ???
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

FreeWatcher έγραψε:Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το κέντρο!!!
Δεν έχουμε τρεξίματα κ εντάσεις. Δεν χρειάζονται στατιστικα για να το δει κανείς.
Φέρνεις Tameze.
Ροντριγκο και Ασεβεδο εχω για Βραζιλιανο μπακ [FACE WITH TEARS OF JOY]
george188

Δημοσίευση από george188 »

xrisitsapa έγραψε:Εμεις μπορει να λεμε οτι θελουμε τρεξιματα και εντασεις, αλλα στην ομαδα αλλα βλεπουν.

Ο Πένια δεν είναι αργός και ειναι 29 οχι 35, μια χαρα ειναι η ηλικία
Scotch4

Δημοσίευση από Scotch4 »

Εγώ πάντως απο την Μαλμε 2 παίκτες ξεχώρισα που μας έκαναν κουδούνια. Αυτόν και τον Νανασι. Τώρα αν είναι λόγω περιόδου που μας πέτυχαν τι να πω.. εμένα μια χαρά παίκτης μου φαίνεται ειδικά άμα το συγκρίνω με τον χτεσινό Σβαμπ..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Από το μεταξύ μας ματς με Μάλμο, αυτό που φαίνονταν ήταν ότι ξεχώριζαν για τα τρεξίματά τους. Εμείς είχαμε περισσότερο τεχνική (συνολκά) και εμπειρία. Καθόλου κακή ομάδα η Μάλμο, δεν ξέρω γιατί τόση υποτίμηση. Ο Πένια έδωσε και μια όμορφη ασίστ σε ένα από τα γκολ τους.

Για μένα το περίεργο είναι, γιατί ο Πένια δεν μετακόμιζε ήδη πριν τα Χριστούγγενα, εφόσον εκεί τελείωσαν οι υποχρεώσεις του. Εγώ θυμάμαι πολλές μεταγραφές επί Γούμενου και Μπατατούδη που γίνονταν αυτό. Σε αυτό το κομμάτι θέλω να πω ότι είμαστε πού κακοί. Η ομάδα ήξερε που πονούσε μήνες πριν.

Από τώρα είναι καλό να σχεδιαστεί η επόμενη χρονιά, και να σκανάρουν συμβόλαια που τελειώνουν σε 6 μήνες, ώστε να υπογράψουν το καλοκαίρι ως ελεύθεροι και να τους έχει ο κόουτς στη διάθεσή του από την 1η μέρα της προετοιμασίας.

Θα ήθελα πάντως ένα ακόμη χαφ για τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι δε θα γίνει κίνηση. Πιστεύω ότι επαναπαυόμαστε στο ότι υπάρχει Ζβαμπ και Μπακαγιόκο, ίσως και Θυμιάνης. Η δε Γκοτζάρεβα και άλλες φορές έχει τονίσει ότι δε γίνεται σε μια θέση να έχεις πάρα πολλούς παίκτες, πήρε σε αυτό τώρα και την επιβράβευση για τα τόσα φορ, που είναι τελείως αντιπαραγωγικό και έδεσε το γλυκό. Δυστυχώς, όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω, ο ΠΑΟΚ όταν φορτώνεται ένα παλτό το πληρώνει μέχρι τελευταίας δεκάρας, και δε μπορεί να το ξεφορτωθεί σε αντίθεση με το γαύρο, που έχει άλλες μεθόδους. Δε λέω να γίνουμε τέτοιοι, αλλά είμαστε υπερβολικά σοφτ σε αυτό το κομμάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 10 Ιαν 2025, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

aivas19 έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το κέντρο!!!
Φέρνεις Tameze.
Ροντριγκο και Ασεβεδο εχω για Βραζιλιανο μπακ [FACE WITH TEARS OF JOY]
:lol: :lol: :lol:
Σατανά!
Ξεχασες Λουκας Τειλορ.
:opaokara:
Θέλω Ματος κ Λίνο εγώ. Γίνεται?
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

και Σιντκλευ και εκεινος που εβαλε τα νερα κατω απο το σορτσακι
εδιτ Ετο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tasso85 την Παρ 10 Ιαν 2025, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

tasso85 έγραψε:και Σιντκλευ και εκεινος που εβαλε τα νερα κατω απο το σορτσακι
o Eto των φτωχων !!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”