ΠΑΟΚ - Αιγάλεω Τετάρτη 4/12 15:30 Cosmotesports
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ - Αιγάλεω Τετάρτη 4/12 15:30 Cosmotesports
Εγώ τον Θυμιάνη ως στόπερ τον έβλεπα στον Πανσερραϊκό και ως τέτοιος μου έκανε καλή εντύπωση.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
??renegade έγραψε:κρατήσου ...μην καρφώνεσαι παλιKwstisGtv έγραψε:ΟΙ υπερβολες ειναι πολλες στα τελευταια σχολια. Απλως του εχουμε ιδιαιτερη συμπαθεια και μεγαλοποιουμε την καθε του κινηση.
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
renegade έγραψε:κρατήσου ...μην καρφώνεσαι παλιKwstisGtv έγραψε:ΟΙ υπερβολες ειναι πολλες στα τελευταια σχολια. Απλως του εχουμε ιδιαιτερη συμπαθεια και μεγαλοποιουμε την καθε του κινηση.

-
Τρομερή εμφάνιση του Σαματα, απίστευτες επαφές με την μπάλα, είχε κ δοκάρι, άμεση τριχρονη ανανέωση
- ΑποστόληςΑ
-
μικρα συμπερασμα
ο θυμιανης δεν μπορει να κριθει , παιζει την μπαλλα προς τα πισω πολυ φοβαται να παρει πρωτοβουλια, πως θα γινεις μεγαλος παικτης ετσι?
ο σορετιρε φαινεται να αδικειται μεχρι τωρα , ε κατι εχει αυτο το παιδι!!!
ο γκομεζ ποσο χειροτερος ειναι απο τον τσαουση??? απλη ερωτηση
ο σαματα ειναι καλυτερος απ τον τσαλοφ βασικα μπορει να κραταει μπαλλα με πιεση ο αλλος δεν μπορει και δευτερον προσπαθει να συμετασχει στις φασεις ενω ο ρωσσος κρυβεται για διαστηματα.
ο καμαρα δεν ειναι στην κατασταση που νομιζουμε η δεν τον ευνοει ο τροπος που παιζουμε , κατι συμβαινει εδω
μιχαηλιδης ..τι μπορεις να πεις εδω φτανεις στο σημειο να κανεις μια σοβαρη καριερα βρε αγορι μου , και δεν βελτιωνεις 2-3 πραγματα που θα σε εκτοξευσουν!!!!
τισουνταλι μονο πισω απ τον επιθετικο μπορει τελικα αρα δεν μπορει να ειναι και αυτος βασικος στραικερ
γενικα η ομαδα μας ακομα και σημερα περα απ το σκορ δειχνει καποιες αδυναμιες στην επιθεση κυριως σημερα! και ας βαλαμε οσα βαλαμε
ο θυμιανης δεν μπορει να κριθει , παιζει την μπαλλα προς τα πισω πολυ φοβαται να παρει πρωτοβουλια, πως θα γινεις μεγαλος παικτης ετσι?
ο σορετιρε φαινεται να αδικειται μεχρι τωρα , ε κατι εχει αυτο το παιδι!!!
ο γκομεζ ποσο χειροτερος ειναι απο τον τσαουση??? απλη ερωτηση
ο σαματα ειναι καλυτερος απ τον τσαλοφ βασικα μπορει να κραταει μπαλλα με πιεση ο αλλος δεν μπορει και δευτερον προσπαθει να συμετασχει στις φασεις ενω ο ρωσσος κρυβεται για διαστηματα.
ο καμαρα δεν ειναι στην κατασταση που νομιζουμε η δεν τον ευνοει ο τροπος που παιζουμε , κατι συμβαινει εδω
μιχαηλιδης ..τι μπορεις να πεις εδω φτανεις στο σημειο να κανεις μια σοβαρη καριερα βρε αγορι μου , και δεν βελτιωνεις 2-3 πραγματα που θα σε εκτοξευσουν!!!!
τισουνταλι μονο πισω απ τον επιθετικο μπορει τελικα αρα δεν μπορει να ειναι και αυτος βασικος στραικερ
γενικα η ομαδα μας ακομα και σημερα περα απ το σκορ δειχνει καποιες αδυναμιες στην επιθεση κυριως σημερα! και ας βαλαμε οσα βαλαμε
O Σαμάττα έβγαλε τόση ενέργεια όση όλα τα φορ μας σε 3 παιχνίδια όχι σε ένα.
Δε ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος παίζει με όρεξη ή αν οι υπόλοιποι είναι υποτονικοί.
Σε κάθε περίπτωση εγώ βλέπω ότι είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ να τον πληρώνει 1 χαρτι και να γυαλίζει πάγκο.
Το έγραψα και στο τοπι του Λουτσου, να βρει τρόπο να παίζουν οι επιθετικοί σε 2αδες και να τους εκμεταλλευτεί όλους.
Δε ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος παίζει με όρεξη ή αν οι υπόλοιποι είναι υποτονικοί.
Σε κάθε περίπτωση εγώ βλέπω ότι είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ να τον πληρώνει 1 χαρτι και να γυαλίζει πάγκο.
Το έγραψα και στο τοπι του Λουτσου, να βρει τρόπο να παίζουν οι επιθετικοί σε 2αδες και να τους εκμεταλλευτεί όλους.
Δεν καταλαβα τι συμβαινει.Μπαρκαρούτσος έγραψε:renegade έγραψε:κρατήσου ...μην καρφώνεσαι παλιKwstisGtv έγραψε:ΟΙ υπερβολες ειναι πολλες στα τελευταια σχολια. Απλως του εχουμε ιδιαιτερη συμπαθεια και μεγαλοποιουμε την καθε του κινηση.![]()
![]()
![]()
Δε περίμενα να το πω αλλά ο σαματα σε 2αδα φορ να βάζει σώμα και να δίνει χώρους στον αλλον μαρεσει. Εδώ τουλάχιστον έχει βγει πολύ πετυχημένα.