ΠΑΟΚ - Αρης 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Αρης 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το τι λέμε συνήθως max ,δεν έχει καμία σημασία.
Και αυτό που έγραψα εγώ μια χαρά στέκει.
Που διαφωνείς δηλαδή;
Είχαμε 2 δοκάρια και 2 κλασικές ευκαιρίες;
Ο αντίπαλος τι έκανε,για πες;
Ούτε η ισοπαλία δεν θα ηταν δίκαιο αποτέλεσμα,θεωρείς εσύ δηλαδή ότι βάσει εικόνας, έπρεπε να χάσουμε;
Που διαφωνείς δηλαδή;
Ούτε η ισοπαλία δεν θα ηταν δίκαιο αποτέλεσμα,θεωρείς εσύ δηλαδή ότι βάσει εικόνας, έπρεπε να χάσουμε;
Παναγιώτη, απλά προσωπικά δεν κρίνω πάντα βάση αποτελέσματος. θα μπορούσε η τάνα η μπάλα να σου κάνει τα χατήρια και να έχουμε κερδίσει με 3-0.
ακόμη λιγότερο να έχει μπει το τέρμα του μπάμπα και να έχουμε πάρει ισοπαλία.
όπως και να έχουν φύγει αυτοί με ΄0-2.
κι ασφαλώς το χθεσινό παιχνίδι δεν κρίνεται βάση δικαίου κι αδίκου.
ναι, τζος, έχεις δίκιο. ο σβαμπα εξαιρείται.
ακόμη λιγότερο να έχει μπει το τέρμα του μπάμπα και να έχουμε πάρει ισοπαλία.
όπως και να έχουν φύγει αυτοί με ΄0-2.
κι ασφαλώς το χθεσινό παιχνίδι δεν κρίνεται βάση δικαίου κι αδίκου.
ναι, τζος, έχεις δίκιο. ο σβαμπα εξαιρείται.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι ως εδώ ήταν και τα ασπόνδυλα θα κάνουν πολλά χρόνια να ξαναπάρουν αποτέλεσμα τούμπα.
Άντε ας βγάλουν και μπλουζάκια για τις τελευταιες νικες.
Από χθες μείωσαν τα λεξοτανιλ από 4 σε 3,5 την ημέρα.
Στα του ματς, όπως γραφτηκε πολλές φορες, ο ραζβαν πηγε να παρει το ματς στο πρώτο ημίχρονο με την καλή ενδεκαδα και να το σβήσει μετά με την δεύτερη. Ίσως σκέφτηκε ότι αν το έκανε ανάποδα και η δεύτερη ενδεκάδα πχ εχανε στο ημίχρονο, θα έπρεπε να ρίξει την πρώτη ενδεκάδα στο δεύτερο και να τρέχει να μαζεύει τα ασυμμάζευτα, που θα ήταν δύσκολο λόγω κούρασης.
Δε βγήκε στο πρώτο το σχέδιο, λόγω ατυχίας και όχι καλής τελικής προσπάθειας. Μπήκε και το γκολ στο δεύτερο χωρίς να καταλάβουν τα ερπετά πως ακριβώς, και μετά δεν υπήρχαν δυνάμεις. Οι αλλαγές δεν βοήθησαν (εμένα ο Καμαρα χθες δε μου άρεσε, ίσως κάνω λαθος) και φτάσαμε να χάσουμε.
Ρίσκο που δε βγήκε ήταν. Αλλά όχι να λέμε και ότι αξίζαμε να χάσουμε, έλεος.
Κλείνοντας, εμένα μου φαίνεται σωστή σαν τακτική το να βάζεις την πρώτη ενδεκάδα πρώτα για να το πάρεις από το πρώτο ημίχρονο, άσχετα αν δεν βγήκε. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μπει ντεσποτοβ αντί ζιβκοβιτς αλλά μετά θα είχες αμυντικά κενά σε ομάδα που θα σε έπαιζε με γρήγορες αντεπιθέσεις. Και ο σορετιρε είναι πολύ νωρίς για να ξεκινα σε παιχνίδια τέτοιας έντασης στη θέση του κουρασμένου Ταισον. Θα μπορούσε όμως να τον έχει βάλει με τα το 0 1, σ αυτό συμφωνώ.
Άντε ας βγάλουν και μπλουζάκια για τις τελευταιες νικες.
Από χθες μείωσαν τα λεξοτανιλ από 4 σε 3,5 την ημέρα.
Στα του ματς, όπως γραφτηκε πολλές φορες, ο ραζβαν πηγε να παρει το ματς στο πρώτο ημίχρονο με την καλή ενδεκαδα και να το σβήσει μετά με την δεύτερη. Ίσως σκέφτηκε ότι αν το έκανε ανάποδα και η δεύτερη ενδεκάδα πχ εχανε στο ημίχρονο, θα έπρεπε να ρίξει την πρώτη ενδεκάδα στο δεύτερο και να τρέχει να μαζεύει τα ασυμμάζευτα, που θα ήταν δύσκολο λόγω κούρασης.
Δε βγήκε στο πρώτο το σχέδιο, λόγω ατυχίας και όχι καλής τελικής προσπάθειας. Μπήκε και το γκολ στο δεύτερο χωρίς να καταλάβουν τα ερπετά πως ακριβώς, και μετά δεν υπήρχαν δυνάμεις. Οι αλλαγές δεν βοήθησαν (εμένα ο Καμαρα χθες δε μου άρεσε, ίσως κάνω λαθος) και φτάσαμε να χάσουμε.
Ρίσκο που δε βγήκε ήταν. Αλλά όχι να λέμε και ότι αξίζαμε να χάσουμε, έλεος.
Κλείνοντας, εμένα μου φαίνεται σωστή σαν τακτική το να βάζεις την πρώτη ενδεκάδα πρώτα για να το πάρεις από το πρώτο ημίχρονο, άσχετα αν δεν βγήκε. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μπει ντεσποτοβ αντί ζιβκοβιτς αλλά μετά θα είχες αμυντικά κενά σε ομάδα που θα σε έπαιζε με γρήγορες αντεπιθέσεις. Και ο σορετιρε είναι πολύ νωρίς για να ξεκινα σε παιχνίδια τέτοιας έντασης στη θέση του κουρασμένου Ταισον. Θα μπορούσε όμως να τον έχει βάλει με τα το 0 1, σ αυτό συμφωνώ.
αυτο σκεφτόμουν κι εγω οσο εφτανε προς το τελος. οτι και να ισοφαρίσουμε, πάλι θα ειναι πολύ αδικο (ποδοσφραιρικα) το αποτέλεσμα.obanebane έγραψε:Το τι λέμε συνήθως max ,δεν έχει καμία σημασία.
Που διαφωνείς δηλαδή;
Αν κερδίζαμε 3-0 τι θα έλεγες δηλαδή,ότι η ομάδα δεν τραβάει ή ότι ήταν μαγική εικόνα το σκορ;
Εδω μιλάμε για το χθεσινό παιχνίδι,ήταν η ομάδα καλύτερη από τον αντίπαλο;
Ναι ή όχι;
Εδω μιλάμε για το χθεσινό παιχνίδι,ήταν η ομάδα καλύτερη από τον αντίπαλο;
Ναι ή όχι;
ασφαλώς και ήταν καλύτερη με ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο.
που θες να καταλήξεις με την όποια δική μου ομολογία? έγραψα παραπάνω κάποιες απόψεις για το πως είδα το παιχνίδι.
που θες να καταλήξεις με την όποια δική μου ομολογία? έγραψα παραπάνω κάποιες απόψεις για το πως είδα το παιχνίδι.
Παντως, επειδη το ποδόσφαιρο ειναι άθλημα στιγμών και θα τύχει αρκετές φορες να προηγηθεί η ομαδα που δεν αξιζει, και παράλληλα, ο ΠΑΟΚ ειναι η ομαδα που κανει πρωταθλητισμό κι οχι ο ρούλης, η εμφάνιση απο το 0 1 και μετα πρπει να προβληματίσει. Μπορει να μην άξιζε ο ΠΑΟΚ να βρεθεί πισω, αλλα δεν ειμαι και πολυ σίγουρος οτι άξιζε να το γυρίσει. Η ομαδα εχει καθε λογο να ναι καλυτερη απο περσι σε πολλές λειτουργίες. Εγω προσωπικά βλεπω πολλούς παιχτες, οι οποίοι περσι ηταν αδύναμοι κρίκοι σε ντέρμπι (μιχαηλιδης , οττο, οζντοεφ) φετος να συμβάλλουν σε μια εικόνα κυριαρχίας που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ σε ματς οπως χθες και με τον βαζελο.
Απο την αλλη νιώθω πως εχει χαθεί η μαγεία μπροστα. Μιλαμε για ντεφορμέ Ταισον και αντριγια, παραβλέποντας οτι και αυτοι συμβάλλουν στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο και στην εικόνα κυριαρχίας του ΠΑΟΚ. Οποτε δεν νομιζω οτι ειναι οντως ντεφορμέ σε επιπεδο γενικότερης αγωνιστικής καταστασης. Απλα ο ΠΑΟΚ οφείλει να εξελιχθεί. Και οι αντίπαλοι του, τον εχουν μάθει, αλλα κυριως ο ίδιος δημιουργεί συνθηκες κυριαρχίας στα ματς του που δεν αφήνουν πολλα περιθώρια για τρανζισιον. Τωρα πρπει να βελτιστοποιήσει και το άνοιγμα κλειστών αμυνών και οσο δεν μπορει να παρει τπτ απο τα φορ του ειναι πολυ μακριά απο το να το πετύχει.
Συμπερασματικά, η ομαδα εχει καθε προοπτική να ειναι πολυ καλυτερη απο την περσινή, αλλα δεν χωράει εφησυχασμός και αλαζονεία, παρα μονο υπομονη και πίστη στη δουλεια της, γιατι θα πρπει να εξελιχθεί προσεχώς.
Απο την αλλη νιώθω πως εχει χαθεί η μαγεία μπροστα. Μιλαμε για ντεφορμέ Ταισον και αντριγια, παραβλέποντας οτι και αυτοι συμβάλλουν στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο και στην εικόνα κυριαρχίας του ΠΑΟΚ. Οποτε δεν νομιζω οτι ειναι οντως ντεφορμέ σε επιπεδο γενικότερης αγωνιστικής καταστασης. Απλα ο ΠΑΟΚ οφείλει να εξελιχθεί. Και οι αντίπαλοι του, τον εχουν μάθει, αλλα κυριως ο ίδιος δημιουργεί συνθηκες κυριαρχίας στα ματς του που δεν αφήνουν πολλα περιθώρια για τρανζισιον. Τωρα πρπει να βελτιστοποιήσει και το άνοιγμα κλειστών αμυνών και οσο δεν μπορει να παρει τπτ απο τα φορ του ειναι πολυ μακριά απο το να το πετύχει.
Συμπερασματικά, η ομαδα εχει καθε προοπτική να ειναι πολυ καλυτερη απο την περσινή, αλλα δεν χωράει εφησυχασμός και αλαζονεία, παρα μονο υπομονη και πίστη στη δουλεια της, γιατι θα πρπει να εξελιχθεί προσεχώς.
- kataramenos5
"Α this...Last year ..." που λεγε κι η διαφημιση.sourmenetes έγραψε:Πραγματικά τι έλλειψη φωνής είναι αυτή ρεεεε;;λίγο δώσαμε ένταση στα πλευ οφ και τους βομβαρδισε η ομάδα!Γερασίμου έγραψε: ...............
Και κάτι για την Τούμπα. Κάποτε οι φωνές από το γήπεδο ακουγόταν μέχρι τον Βαρδάρη και οι αντίπαλοι, ειδικά από Ευρώπη, παραπονούνταν ότι δεν μπορούσαν να παίξουν από την οχλοβοή και κάποιοι απορούσαν για το πώς μπορούσαν να παίξουν και οι δικοί μας παίκτες (Μαραντόνα). Από το 2018 ή '19 και μετά και με ελάχιστες εξαιρέσεις, νανουρίζεις και μωρό μέσα στο γήπεδο.
Τι νανούρισμα είναι αυτό..
Αντε ξυπνάτε λίγο ρεεε!!!
Αλλαξε ο κοσμος Σουρμε.Το οπαδος πεθανε.
Πελατες με απαιτησεις πλεον.
-
Αυτο ακριβως. Οκ δεχθηκαμε γκολ παροτι συνολικα καλυτεροι.San4 έγραψε:Παντως, επειδη το ποδόσφαιρο ειναι άθλημα στιγμών και θα τύχει αρκετές φορες να προηγηθεί η ομαδα που δεν αξιζει, και παράλληλα, ο ΠΑΟΚ ειναι η ομαδα που κανει πρωταθλητισμό κι οχι ο ρούλης, η εμφάνιση απο το 0 1 και μετα πρπει να προβληματίσει. Μπορει να μην άξιζε ο ΠΑΟΚ να βρεθεί πισω, αλλα δεν ειμαι και πολυ σίγουρος οτι άξιζε να το γυρίσει. Η ομαδα εχει καθε λογο να ναι καλυτερη απο περσι σε πολλές λειτουργίες. Εγω προσωπικά βλεπω πολλούς παιχτες, οι οποίοι περσι ηταν αδύναμοι κρίκοι σε ντέρμπι (μιχαηλιδης , οττο, οζντοεφ) φετος να συμβάλλουν σε μια εικόνα κυριαρχίας που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ σε ματς οπως χθες και με τον βαζελο.
Μετα δεν υπηρχε ειτε η ενεργεια για να γυρισει το παιχνιδι, ειτε το καθαρο μυαλο, ειτε τα ψυχικα αποθεματα..
Βεβαια και στα πλευ οφ περυσι ιδιο εργο ειδαμε με τη συγκεκριμενη ομαδα εντος εδρας..
- sourmenetes
- Moderator
Kat διαφωνώ εν μέρει!!kataramenos5 έγραψε:"Α this...Last year ..." που λεγε κι η διαφημιση.sourmenetes έγραψε:Πραγματικά τι έλλειψη φωνής είναι αυτή ρεεεε;;λίγο δώσαμε ένταση στα πλευ οφ και τους βομβαρδισε η ομάδα!Γερασίμου έγραψε: ...............
Και κάτι για την Τούμπα. Κάποτε οι φωνές από το γήπεδο ακουγόταν μέχρι τον Βαρδάρη και οι αντίπαλοι, ειδικά από Ευρώπη, παραπονούνταν ότι δεν μπορούσαν να παίξουν από την οχλοβοή και κάποιοι απορούσαν για το πώς μπορούσαν να παίξουν και οι δικοί μας παίκτες (Μαραντόνα). Από το 2018 ή '19 και μετά και με ελάχιστες εξαιρέσεις, νανουρίζεις και μωρό μέσα στο γήπεδο.
Τι νανούρισμα είναι αυτό..
Αντε ξυπνάτε λίγο ρεεε!!!
Αλλαξε ο κοσμος Σουρμε.Το οπαδος πεθανε.
Πελατες με απαιτησεις πλεον.
Ακούσαμε καταπληκτικες κερκίδες στα περσινά πλευ οφ!
Έδινε και τρομερό μπουσταρισμα η ομάδα βέβαια. Αα ακούγαμε κερκίδες!
Χθες. Πολύ χαλαρά!!
Πιάστε γαμωτο 4 5 συνθήματα δυνατά μια ξεπατωστε τα σε όλο το ματς!
Φωναχτε ΠΑΟΚ γαμωτο!!
Τα συνθήματα συνήθως στα ματς με Άρη είναι υβριστικά και όχι υπέρ της ομάδας, κάτι που καταντάει κουραστικό το λιγότερο. Κατά τα άλλα η περσινή τούμπα είχε μόνιμη ενέργεια θετική, όχι μόνιμη μιρλα στη πρώτη λάθος πάσα
δικαιολογιες για το οπαδικο/γηπεδικο υπαρχουν απο ολες τις πλευρες και σωστα λεγονται,η παε δειχνει οτι πηρε αποφαση φετος φθηνα διαρκειας(ακομα και για πρωταθλητη,που θα ηταν πιο πολλα αν εβγαιναν και πιο νωρις) και οτι θα τσιμπησει τιμες για τα εισιτήρια πορτας(οπως κανουν πολλες ομαδες) και αυτο εν μερη σωστο σε ενα βαθμο βεβαια ετσι?
μετα εστω και απο λιγες φωνες προς τους κυβερνοντες ισως βγει επισημα το παιδικο εισιτηριο για ολες τις ομαδες(απαραιτητο για τις 5 λαοφιλεστερες) και την μεταβιβαση διαρκειας η αυτος που δεν παει να αδειαζει θεση.
εγω δεν εχω προβλημα ουτε με τον γκοβ,ουτε με τις τουαλετες,ουτε οτι δεν εχω σκεπαστρο ουτε το οικονομικο αν και κανω κοντα 200 χιλιομετρα πηγαινελα ,αντε καμια φορα παιρνω και το ανηψι μαζι μου (στα 25 αυτα ετσι?)
το παραπονο ειναι οτι παμε να δουμε ενα ματς ακομα και με το αγρινιο και τους ροβερς και ειναι λες και παμε δεκαετια 90-00 με τον γαυρο απο την αντιμεωπιση με την αστυνομια,οπως ειπαν με ανακοινώσεις τους ουτε αυτοι θελουν να ειναι στα γηπεδα ουτε εμεις ,αντε ρε παε κανε το καλο και θα χειροκροταμε με δεκα χερια γινε η πρωτη που τους διωχνει απο τα γηπεδα.
το παραπανω εχει να κανει πιστευω και με την φυγη του μακη που ηταν ο πιο δικος μας ανθρωπος μεσα στην παε ,δυσκολευομαι να πιστεψω οτι με τον μακη παρων θα υπηρχε αυτο το πραγμα με την αστυνομια και ειδικα αυτα που εγιναν εχθες στην 4 (ακουσα και κατι για την 5,6 αλλα οταν δεν εχω δει κατι δεν μπορω να παρω θεση).
τι να πουμε για κλειστες τουαλετες,κυλικεια,καμερες πανω στις καμερες 9στην κυριολεξεια και αλλα πολλα),η παε εχει αποφασισει να κοψει τζαμπατζηδες και σωστα γιατι ειναι επιχείρηση και κανει το σωστο για αυτην αλλα και για τα κερδη και να την βλεπουμε να πρωταγωνιστει.
αλλα σορρυ ειναι λαθος ο τροπος που το πράττει, οτι υπαρχουν ατομα χωρις παιδεια απο το σπιτι τους ειτε 18 ,ειτε 50 ετων που ειναι κουτρες αλλα ειναι οι πρωτοι που θα πουν χωσε λεφτα για μεταγραφες, για γηπεδα για προπονητικα , δεν σημαινει οτι θα τα παιρνεις απο αλλους.
η αστυνομια δεν εχει καμια δουλεια με τα εισητηρια και ποιος εχει και ποιος ειναι κουτρα ,βαλε σεκιουριτι(λεφτα δεν εχεις?) και βαλε 10 αστυνομικους σε ολο το γηπεδο ,οπως εχει ενα περιπολικο στην γ εθνικη.
καποια απο τα παραπανω οι γηπεδικοι μπορουν να τα επιβεβαιωσουν,δεν κανω τον ξυπνιο λεω απλα την αποψη μου,μπορει να βρεθει πιο αναιμακτη λυση,το ξαναγραφω οτι εχουν γινει λαθη εσωτερικα με την φυγη του γκαγκατση που χειριζοταν και αυτα τα θεματα,πανε σε μια χρονια να κανουν αυτα που δεν εχουν κανει 12 χρονια τωρα.
ΠΑΟΚ
μετα εστω και απο λιγες φωνες προς τους κυβερνοντες ισως βγει επισημα το παιδικο εισιτηριο για ολες τις ομαδες(απαραιτητο για τις 5 λαοφιλεστερες) και την μεταβιβαση διαρκειας η αυτος που δεν παει να αδειαζει θεση.
εγω δεν εχω προβλημα ουτε με τον γκοβ,ουτε με τις τουαλετες,ουτε οτι δεν εχω σκεπαστρο ουτε το οικονομικο αν και κανω κοντα 200 χιλιομετρα πηγαινελα ,αντε καμια φορα παιρνω και το ανηψι μαζι μου (στα 25 αυτα ετσι?)
το παραπονο ειναι οτι παμε να δουμε ενα ματς ακομα και με το αγρινιο και τους ροβερς και ειναι λες και παμε δεκαετια 90-00 με τον γαυρο απο την αντιμεωπιση με την αστυνομια,οπως ειπαν με ανακοινώσεις τους ουτε αυτοι θελουν να ειναι στα γηπεδα ουτε εμεις ,αντε ρε παε κανε το καλο και θα χειροκροταμε με δεκα χερια γινε η πρωτη που τους διωχνει απο τα γηπεδα.
το παραπανω εχει να κανει πιστευω και με την φυγη του μακη που ηταν ο πιο δικος μας ανθρωπος μεσα στην παε ,δυσκολευομαι να πιστεψω οτι με τον μακη παρων θα υπηρχε αυτο το πραγμα με την αστυνομια και ειδικα αυτα που εγιναν εχθες στην 4 (ακουσα και κατι για την 5,6 αλλα οταν δεν εχω δει κατι δεν μπορω να παρω θεση).
τι να πουμε για κλειστες τουαλετες,κυλικεια,καμερες πανω στις καμερες 9στην κυριολεξεια και αλλα πολλα),η παε εχει αποφασισει να κοψει τζαμπατζηδες και σωστα γιατι ειναι επιχείρηση και κανει το σωστο για αυτην αλλα και για τα κερδη και να την βλεπουμε να πρωταγωνιστει.
αλλα σορρυ ειναι λαθος ο τροπος που το πράττει, οτι υπαρχουν ατομα χωρις παιδεια απο το σπιτι τους ειτε 18 ,ειτε 50 ετων που ειναι κουτρες αλλα ειναι οι πρωτοι που θα πουν χωσε λεφτα για μεταγραφες, για γηπεδα για προπονητικα , δεν σημαινει οτι θα τα παιρνεις απο αλλους.
η αστυνομια δεν εχει καμια δουλεια με τα εισητηρια και ποιος εχει και ποιος ειναι κουτρα ,βαλε σεκιουριτι(λεφτα δεν εχεις?) και βαλε 10 αστυνομικους σε ολο το γηπεδο ,οπως εχει ενα περιπολικο στην γ εθνικη.
καποια απο τα παραπανω οι γηπεδικοι μπορουν να τα επιβεβαιωσουν,δεν κανω τον ξυπνιο λεω απλα την αποψη μου,μπορει να βρεθει πιο αναιμακτη λυση,το ξαναγραφω οτι εχουν γινει λαθη εσωτερικα με την φυγη του γκαγκατση που χειριζοταν και αυτα τα θεματα,πανε σε μια χρονια να κανουν αυτα που δεν εχουν κανει 12 χρονια τωρα.
ΠΑΟΚ
Κερκιδα όντως χάλια
Στα του ματς. Πολύ καλός ο ΠΑΟΚ . Υπερβολικά καλός μετά την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης.
Διαφωνώ για τα εξτρεμ ο Ζιβκοβιτς ήταν πολύ καλός ενώ τον Τάισον αρνητικό δεν τον λες με τίποτα
Μπακαγιόκο στο πρώτο τους κατάπιε .
Τισου πολύ έξυπνος παίχτης μέσα στις φάσεις .αλλα άτυχος .
Οττο σταθερά καλός.
Κακος Κοταρσκι κακος μιχαηλιδης κακος σβαμπ.
Οι αλλαγές πλην μαντυ κλασσικά στα ρηχά , αδικημένος ο σορετιρε μεχρι στιγμής .
Ντελιας μαγικός υπέρ παίχτης .
Μαγική εικόνα το ματς αν και ο αρης δεν ήταν το κλασσικο πούλμαν που δεν άλλαζε 2 πάσες. Προσπάθησε να παίξει ήταν υπερβολικά τυχερός
Προχωράμε
Στα του ματς. Πολύ καλός ο ΠΑΟΚ . Υπερβολικά καλός μετά την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης.
Διαφωνώ για τα εξτρεμ ο Ζιβκοβιτς ήταν πολύ καλός ενώ τον Τάισον αρνητικό δεν τον λες με τίποτα
Μπακαγιόκο στο πρώτο τους κατάπιε .
Τισου πολύ έξυπνος παίχτης μέσα στις φάσεις .αλλα άτυχος .
Οττο σταθερά καλός.
Κακος Κοταρσκι κακος μιχαηλιδης κακος σβαμπ.
Οι αλλαγές πλην μαντυ κλασσικά στα ρηχά , αδικημένος ο σορετιρε μεχρι στιγμής .
Ντελιας μαγικός υπέρ παίχτης .
Μαγική εικόνα το ματς αν και ο αρης δεν ήταν το κλασσικο πούλμαν που δεν άλλαζε 2 πάσες. Προσπάθησε να παίξει ήταν υπερβολικά τυχερός
Προχωράμε
Νταξ τώρα μεταξύ μας, τα ήμασταν φοβεροί, παίξαμε γαματα, μας αδικεί το αποτέλεσμα, κλπ είναι για εσωτερική κατανάλωση.
Οκ, χρειάζονται για να διατηρηθεί η πίστη στην ομάδα και να πάμε παρακάτω.
Αλλά μην το φτάνουμε στο άλλο άκρο.
Η ομάδα αυτήν την στιγμή προέρχεται από δυο ήττες μέσα σε 5 μέρες και αυτό που χρειάζεται σαν ομάδα κορυφής είναι το εξής απλό. Νίκες σε σημαντικά ματς.
Αυτό είναι το βάλσαμο, αυτό χτίζει χαρακτήρα.
Με το «παίξαμε καλά, μας αδικεί το αποτέλεσμα» κανένας δεν πήγε μπροστά ποτέ.
Εμείς από την πλευρά μας στήριξη και υπομονή μέχρι να το βρει η ομάδα. Και οι δικαιολογίες όμως να έχουν μέτρο γιατί το να βάζεις τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι δεν βοηθά κανέναν.
Πάμε να το γυρίσουμε αρχής γενομένης από την Πέμπτη, η ομάδα έχει την ποιότητα για να το κάνει!
Οκ, χρειάζονται για να διατηρηθεί η πίστη στην ομάδα και να πάμε παρακάτω.
Αλλά μην το φτάνουμε στο άλλο άκρο.
Η ομάδα αυτήν την στιγμή προέρχεται από δυο ήττες μέσα σε 5 μέρες και αυτό που χρειάζεται σαν ομάδα κορυφής είναι το εξής απλό. Νίκες σε σημαντικά ματς.
Αυτό είναι το βάλσαμο, αυτό χτίζει χαρακτήρα.
Με το «παίξαμε καλά, μας αδικεί το αποτέλεσμα» κανένας δεν πήγε μπροστά ποτέ.
Εμείς από την πλευρά μας στήριξη και υπομονή μέχρι να το βρει η ομάδα. Και οι δικαιολογίες όμως να έχουν μέτρο γιατί το να βάζεις τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι δεν βοηθά κανέναν.
Πάμε να το γυρίσουμε αρχής γενομένης από την Πέμπτη, η ομάδα έχει την ποιότητα για να το κάνει!
- thomas Murg
Προτείνω για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για τα σχόλια που κάνει ο καθένας να γράφει στο πρώτο σχόλιο του στα παραλειπόμενα και πιθανώς να επαναλαμβάνει με κόπι πέιστ στη συνέχεια ποια είναι η εικόνα του για το ματς.
Π.χ. χθες εγώ άκουσα λόγω ταξιδιού το πρώτο ημίχρονο στο μετρόκολις και είδα από το 55 και μετά. Στο τέλος του ματς είδα τα στιγμιότυπα που ανέβασε η νόβα.Ε! λογικά δεν θα έχει την ίδια βαρύτητα η αποψάρα μου με κάποιον που είδε το παιχνίδι από κοντά ή τουλάχιστον όλο στην τβ.
Π.χ. χθες εγώ άκουσα λόγω ταξιδιού το πρώτο ημίχρονο στο μετρόκολις και είδα από το 55 και μετά. Στο τέλος του ματς είδα τα στιγμιότυπα που ανέβασε η νόβα.Ε! λογικά δεν θα έχει την ίδια βαρύτητα η αποψάρα μου με κάποιον που είδε το παιχνίδι από κοντά ή τουλάχιστον όλο στην τβ.