6. Dejan Lovren
- BlackMagicPAOK
Re: 6. Dejan Lovren
Στο δεύτερο αφήνει την μπάλα να έρθει στην μικρή μας περιοχή.
Δεν μπορεί να ελπίζει ότι θα έρθει ο Κολευ να καλύψει.
Δεν ξέρει που είναι ο επιθετικός του γαυρου(;)
Ότι κι αν συμβαίνει έπρεπε να την είχε διώξει μακρυά.
Με δικά μας ατομικά λάθη τους δώσαμε σήμερα εύκολο προβάδισμα δύο φορές...
Δεν μπορεί να ελπίζει ότι θα έρθει ο Κολευ να καλύψει.
Δεν ξέρει που είναι ο επιθετικός του γαυρου(;)
Ότι κι αν συμβαίνει έπρεπε να την είχε διώξει μακρυά.
Με δικά μας ατομικά λάθη τους δώσαμε σήμερα εύκολο προβάδισμα δύο φορές...
Πολύ αργός. Δεν μπορούσε να μαρκάρει ούτε τον Κωστούλα ούτε τον Ελ Καμπι. Χάνει και μονομαχίες.
Πολλά μπορούμε να πούμε και ήδη έχουμε πει για το πόσο επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά του στον τρόπο που αμύνεται η ομάδα με τον Κροατη παρόντα.
Εγώ ξέρω ότι ενώ είναι παιχταράς σε όσα ματς έπαιξε (Λιβαδειά , ΟΦΗ, Λαμία, οσφπ) η άμυνα ήταν βούτυρο όποιον κι αν είχε παρτενέρ, είτε ήταν αριστερό ήταν δεξί στόπερ. Δείτε όλα τα προηγούμενα ματς χωρίς το Λοβρεν και θα δείτε τη διαφορά.
Έγραφα σεντόνια για αυτό την προηγούμενη εβδομάδα.
Στο μοναδικό ματς του Λοβρεν που η ομάδα έπαιξε με σταθερά 5 παίκτες πίσω από τη μπάλα ακόμα και σε φάση επίθεσης και ηταν τοποθετημένη σε χαμηλά μέτρα διεπρεψες (αεκ).
Προφανώς δε φταίει γιατί αυτά είναι τα χαρακτηριστικά σου.
Είναι φανερό ότι με τον Λοβρεν μέσα η αμυντική λειτουργία είναι παθητική.
Είναι φανερό ότι το Κεντζιόρα - Κολλευ είναι πιο συμβατό σε αυτό που έχει μάθει να παίζει η ομάδα.
Και στα 4 ματς με τον Λοβρεν μέσα, σε φάση γρήγορης ανάπτυξης του αντιπάλου οι αποστάσεις μεταξύ της γραμμής άμυνας και της γραμμής χαφ είναι τρομακτικές. Αυτό τα επηρεάζει όλα. Δεύτερες μπάλες, φάση ανάπτυξης, repress..
Το να λέμε ότι φταίνε τα χαφ είναι η μία ανάγνωση. Και με τον Καμαρά μέσα όμως την προηγούμενη Κυριακή πάλι είδαμε το ίδιο.
Δεν ξέρω τι λύση μπορεί να βρεθεί. Να μένει ένα χαφ μόνιμα μπροστά από τα στόπερ όπως κάνει ο βάζελος με τον Αραο; Στο ματς με την αεκ που ο Σβαμπ είχε τέτοιο ρόλο ούτε δεύτερες μπάλες χάσαμε ούτε μπόρεσαν να μας τρυπησουν σε δευτερογενεις φάσεις επίθεσης. Αλλά αντε να επιτεθείς μετά με ένα παίκτη λιγότερο.
Είναι ένας γρίφος ολο αυτό για τον Ράσβαν και η ακολουθια των παιχνιδιών μέχρι τα Χριστούγεννα που είναι πάνω κάτω με παρόμοιους αντιπάλους πιστεύω θα τον βοηθήσουν να βρει οριστική λύση στην τοποθέτηση των παικτών με τον Λοβρεν μέσα.
Όλα καλά ως εδώ. Προφανώς και όπως την προηγούμενη εβδομαδα έτσι και τώρα πολλοί μπορεί να διαφωνούν με όσα γράφω.
Ένα όμως δεν το καταλαβαίνω με τίποτα.
Βρε Λοβρεν παιχταρά μου, στο δεύτερο γκολ γιατί αφήνεις τη μπάλα να περνάει έτσι μπροστά σου . Πάνω που η ομάδα βγαίνει και έχει σφυγμό δε γίνεται με την εμπειρία σου αυτή η φάση να έχει τέτοια κατάληξη. Εκτός κι αν σου φώναξε ο Κότα να την αφήσεις, αλλά δε νομίζω.
Εγώ ξέρω ότι ενώ είναι παιχταράς σε όσα ματς έπαιξε (Λιβαδειά , ΟΦΗ, Λαμία, οσφπ) η άμυνα ήταν βούτυρο όποιον κι αν είχε παρτενέρ, είτε ήταν αριστερό ήταν δεξί στόπερ. Δείτε όλα τα προηγούμενα ματς χωρίς το Λοβρεν και θα δείτε τη διαφορά.
Έγραφα σεντόνια για αυτό την προηγούμενη εβδομάδα.
Στο μοναδικό ματς του Λοβρεν που η ομάδα έπαιξε με σταθερά 5 παίκτες πίσω από τη μπάλα ακόμα και σε φάση επίθεσης και ηταν τοποθετημένη σε χαμηλά μέτρα διεπρεψες (αεκ).
Προφανώς δε φταίει γιατί αυτά είναι τα χαρακτηριστικά σου.
Είναι φανερό ότι με τον Λοβρεν μέσα η αμυντική λειτουργία είναι παθητική.
Είναι φανερό ότι το Κεντζιόρα - Κολλευ είναι πιο συμβατό σε αυτό που έχει μάθει να παίζει η ομάδα.
Και στα 4 ματς με τον Λοβρεν μέσα, σε φάση γρήγορης ανάπτυξης του αντιπάλου οι αποστάσεις μεταξύ της γραμμής άμυνας και της γραμμής χαφ είναι τρομακτικές. Αυτό τα επηρεάζει όλα. Δεύτερες μπάλες, φάση ανάπτυξης, repress..
Το να λέμε ότι φταίνε τα χαφ είναι η μία ανάγνωση. Και με τον Καμαρά μέσα όμως την προηγούμενη Κυριακή πάλι είδαμε το ίδιο.
Δεν ξέρω τι λύση μπορεί να βρεθεί. Να μένει ένα χαφ μόνιμα μπροστά από τα στόπερ όπως κάνει ο βάζελος με τον Αραο; Στο ματς με την αεκ που ο Σβαμπ είχε τέτοιο ρόλο ούτε δεύτερες μπάλες χάσαμε ούτε μπόρεσαν να μας τρυπησουν σε δευτερογενεις φάσεις επίθεσης. Αλλά αντε να επιτεθείς μετά με ένα παίκτη λιγότερο.
Είναι ένας γρίφος ολο αυτό για τον Ράσβαν και η ακολουθια των παιχνιδιών μέχρι τα Χριστούγεννα που είναι πάνω κάτω με παρόμοιους αντιπάλους πιστεύω θα τον βοηθήσουν να βρει οριστική λύση στην τοποθέτηση των παικτών με τον Λοβρεν μέσα.
Όλα καλά ως εδώ. Προφανώς και όπως την προηγούμενη εβδομαδα έτσι και τώρα πολλοί μπορεί να διαφωνούν με όσα γράφω.
Ένα όμως δεν το καταλαβαίνω με τίποτα.
Βρε Λοβρεν παιχταρά μου, στο δεύτερο γκολ γιατί αφήνεις τη μπάλα να περνάει έτσι μπροστά σου . Πάνω που η ομάδα βγαίνει και έχει σφυγμό δε γίνεται με την εμπειρία σου αυτή η φάση να έχει τέτοια κατάληξη. Εκτός κι αν σου φώναξε ο Κότα να την αφήσεις, αλλά δε νομίζω.
- pisakaipoupoula
Αν πήραμε 35χρονο για γρήγορο και ηγέτη της άμυνας τη στιγμή που στην ηλικία του οι περισσότεροι έχουν αποσυρθεί για ευνόητους λόγους , μάλλον εμείς κάτι δεν έχουμε καταλάβει καλά.Aed έγραψε:Πολύ αργός. Δεν μπορούσε να μαρκάρει ούτε τον Κωστούλα ούτε τον Ελ Καμπι. Χάνει και μονομαχίες.
Δεν κράζω τον παίκτη, για τα χρόνια του μια χαρά ειναι
Το χθεσινο δευτερο γκολ ειναι αποκλειστικα προιον της θολουρας που επικρατει στην ομαδα εκτος και αν πιστευει καποιος πραγματικα οτι οι Λοβρεν, Κολει με το βιογραφικο που εχουν δεν ξερουν πως πρεπει να παρουν θεση σε μια σεντρα...
-
Δεν ειναι το βιογραφικο. Ειναι οτι ο ενας ειναι 37 και ο αλλος 32 στα 33.joshua έγραψε:Το χθεσινο δευτερο γκολ ειναι αποκλειστικα προιον της θολουρας που επικρατει στην ομαδα εκτος και αν πιστευει καποιος πραγματικα οτι οι Λοβρεν, Κολει με το βιογραφικο που εχουν δεν ξερουν πως πρεπει να παρουν θεση σε μια σεντρα...
-
Τι με ενδιαφερει τι ειχε πριν 2 χρονια..
Ακομα να καταλαβετε οτι το ζουμι ειναι τι κανει ΤΩΡΑ ο παικτης??
2024 εχουμε το ποδοσφαιρο ειναι ταχυτητα οχι παλαιμαχιτιδα.
Ανεφερε πριν καποιος για την πλζεν και την μπριζ, εχουν αυτοι 35 και 37 παικτες βασικους??
Αυτοι επενδυουν στους νεους γιατι εχουν συγχρονο σκεπτικο, εμεις εχουμε μεινει στο 1980 ποδοσφαιρικα με τους μπακαγιοκους τους λοβρεν τους καγκαβες και τους μπερμπατοφ
Ακομα να καταλαβετε οτι το ζουμι ειναι τι κανει ΤΩΡΑ ο παικτης??
2024 εχουμε το ποδοσφαιρο ειναι ταχυτητα οχι παλαιμαχιτιδα.
Ανεφερε πριν καποιος για την πλζεν και την μπριζ, εχουν αυτοι 35 και 37 παικτες βασικους??
Αυτοι επενδυουν στους νεους γιατι εχουν συγχρονο σκεπτικο, εμεις εχουμε μεινει στο 1980 ποδοσφαιρικα με τους μπακαγιοκους τους λοβρεν τους καγκαβες και τους μπερμπατοφ
κόλει και λόβρεν είναι εξαιρετικό δίδυμο.
αλλά όταν μπροστά(κέντρο) είσαι παρθένα μετά θα σου μπαίνουν τρένα.....
τι δεν καταλαβαίνουμε?
αλλά όταν μπροστά(κέντρο) είσαι παρθένα μετά θα σου μπαίνουν τρένα.....
τι δεν καταλαβαίνουμε?
-
Η κεφάλια κι του ελ καμπι. Συν το γύρισμα του λοβρεν πίσω που το χάνει ο ελ καμπι
-
Δηλαδη στην κεφαλια δεν φταιει ο μπαμπα που ξεχνιεται 3 μέτρα πισω απ τους αλλους ή ο μπακαγιοκο που παει στο μαρκαρισμα σαν σε φιλικο παλαιμαχων, φταινε τα σεντερ μπακ.
Δηλαδή ειναι όλα καλά στο κέντρο της αμυνας φετος. Που δε φεύγουμε από πουθενά με κάτω από δύο γκολ. Για τον μπακαγιοκο τα χουμε πει χίλιες φορές. Πρώην ποδοσφαιριστης είναι ο άνθρωπος. Ας μην τον βάζει.