ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δύο τρεις χιλιάδες τζαμπατζηδες εννοεί ο φίλος.
Κεντζιόρα τελικά.από -keeper- » Σάβ 17 Αύγ 2024, 20:06
Miles έγραψε:
-keeper- έγραψε:
Ποιος έκανε την πατάτα στη διεκδίκηση πριν πάει η μπάλα στον παίκτη του Πανσειμσεραικου;
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. Υποπτεύομαι Ράφα ή Σβαμπ. Όποιος το πρόσεξε να το πει, για να ξέρω ποιος την έφαγε τη χριστοπαναγία (μια από τις πολλές που έχω ρίξει).
Σαν να είδα τον Νασμπεργκ … αλλά δεν είμαι σίγουρος
Αν αναφέρεστε στο δεύτερο γκολ του Πανσερραϊκού, νομίζω ότι την πρώτη διεκδίκηση κοντά στο κέντρο την χάνει ο Σάστρε και στην συνέχεια ο Κολομβιανός εξτρέμ περνάει τον Κεντζιόρα σαν σταματημένο. Το δεύτερο είναι σίγουρο, για το πρώτο, μετά την απώλεια της μπάλας από τον Τσάλωβ, στον οποίο νομίζω πως υπάρχει υπόνοια φάουλ, πρέπει να δούμε το πλήρες βίντεο της φάσης.
Πανσειμσεραικου;;;;;
Μάλλον πέρασα ένα μικρό εγκεφαλικό με την πατάτα του Κεντζιορα τελικά ..
Κακή αντιδραση με την ομάδα όλη ψηλά με αποτέλεσμα να τρέχει ο Μουργκ (!!!)
Αυτές τος φάσεις τις τελειώνεις εν τη γενεσει
Το ίδιο κ στη φάση του 2ου γκολ
https://www.youtube.com/watch?v=JBDNpUHKGIU&t=5m38sΓερασίμου έγραψε:μετά την απώλεια της μπάλας από τον Τσάλωβ, στον οποίο νομίζω πως υπάρχει υπόνοια φάουλ, πρέπει να δούμε το πλήρες βίντεο της φάσης.
5:38, τον χτυπάει στο πόδι.
Στο 5:00 φαίνεται ότι έχει βάλει τη σφυρίχτρα στο στόμα αλλά τελικά το μετάνιωσε, γιόλο.
Στο τετ α τετ του πρώτου ημιχρόνου που χάνουν συζητάμε.Γερασίμου έγραψε:Αν αναφέρεστε στο δεύτερο γκολ του Πανσερραϊκού, νομίζω ότι την πρώτη διεκδίκηση κοντά στο κέντρο την χάνει ο Σάστρε και στην συνέχεια ο Κολομβιανός εξτρέμ περνάει τον Κεντζιόρα σαν σταματημένο. Το δεύτερο είναι σίγουρο, για το πρώτο, μετά την απώλεια της μπάλας από τον Τσάλωβ, στον οποίο νομίζω πως υπάρχει υπόνοια φάουλ, πρέπει να δούμε το πλήρες βίντεο της φάσης.
Είναι μετά από κόρνερ γι' αυτό έχουν μείνει συγκεκριμένοι πίσω. Οι στόπερ έχουν ανεβεί στην περιοχή. Ο Μουργκ ήταν από τους ελάχιστους χθες που είχε καλά τρεξίματα, γι' αυτό μάλλον φυλούσε τα μπόσικα πίσω, αλλά το χάσιμο της φάσης από τον Πολωνό είναι για σφαλιάρες.-keeper- έγραψε:Πανσειμσεραικου;;;;;
Ευχαριστώ, το (ξανα)είδα. Ο Κολομβιανός με την μπάλα στα πόδια πέρασε στο σπριντ τον Κεντζιόρα σαν σταματημένο. Η απορία μου εξακολουθεί να υφίσταται: πότε επιτέλους θα σταματήσουμε να έχουμε αλλεργία στους ταχυδύναμους; Πότε θα πάρουμε δυο-τρεις ποδοσφαιριστές-Γιουσέιν Μπολτ;scarsick έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=JBDNpUHKGIU&t=5m38sΓερασίμου έγραψε:μετά την απώλεια της μπάλας από τον Τσάλωβ, στον οποίο νομίζω πως υπάρχει υπόνοια φάουλ, πρέπει να δούμε το πλήρες βίντεο της φάσης.
5:38, τον χτυπάει στο πόδι.
Στο 5:00 φαίνεται ότι έχει βάλει τη σφυρίχτρα στο στόμα αλλά τελικά το μετάνιωσε, γιόλο.
Miles έγραψε:Στο τετ α τετ του πρώτου ημιχρόνου που χάνουν συζητάμε.Γερασίμου έγραψε:Αν αναφέρεστε στο δεύτερο γκολ του Πανσερραϊκού, νομίζω ότι την πρώτη διεκδίκηση κοντά στο κέντρο την χάνει ο Σάστρε και στην συνέχεια ο Κολομβιανός εξτρέμ περνάει τον Κεντζιόρα σαν σταματημένο. Το δεύτερο είναι σίγουρο, για το πρώτο, μετά την απώλεια της μπάλας από τον Τσάλωβ, στον οποίο νομίζω πως υπάρχει υπόνοια φάουλ, πρέπει να δούμε το πλήρες βίντεο της φάσης.Ευχαριστώ πολύ. Είδα και πάλι και την περίπτωση αυτή και του 2-2 και σε αμφότερες από αμυντικό transition και από ταχύτητα πάσχουμε από ανίατη ασθένεια.
Είναι μετά από κόρνερ γι' αυτό έχουν μείνει συγκεκριμένοι πίσω. Οι στόπερ έχουν ανεβεί στην περιοχή. Ο Μουργκ ήταν από τους ελάχιστους χθες που είχε καλά τρεξίματα, γι' αυτό μάλλον φυλούσε τα μπόσικα πίσω, αλλά το χάσιμο της φάσης από τον Πολωνό είναι για σφαλιάρες.-keeper- έγραψε:Πανσειμσεραικου;;;;;
- falconakis
Για εμένα μετά την σφαλιάρα ότι δείξαμε χαρακτήρα και στο 0-1 και στο 2-2 με γεμίζει αισιοδοξία για την συνέχεια...το ξέρουμε ότι οι ομάδες του Ρασβάν μετά τον Οκτώβρη -Νοέμβρη παίρνουν μπρός. Να είμαστε στους στόχους μέχρι τότε και μετά αρχίζει το τρένο !!!!
Τον Μάιο θα είμαστε καλά...
Τον Μάιο θα είμαστε καλά...
-
Τζαμπατζήδες φιλε έμπαιναν 2-3 μαζι παντα χτες τα μέτρα για την 4 Α και 4 ήταν αρκετά ειχε ματατζηδες μπροστά από τις εισόδους στις θύρεςscarsick έγραψε:Συγγνώμη, τι θα πει αυτό; 2-3 χιλιάδες δεν είχε μέσα όλη η 4, γιατί έμειναν έξω όλοι αυτοί;PAOKKOMOTINI4 έγραψε: Όσο αφορά την θύρα 4 έμειναν έξω από το γήπεδο τουλάχιστον 2-3 χιλιάδες
Δεν καταλαβαίνω αν εννοείς ότι κάθονταν έξω και έβλεπαν το ματς επειδή δεν μπόρεσαν να βγάλουν εισιτήριο ή οτιδήποτε με το γκοβ, ή ότι ήρθαν για να μπουν τζαμπέ και προφανώς έφαγαν άκυρο γιατί μετά τη Μάλμε τα πρωτοσέλιδα των αρδ ήταν για σεκιουριτά που έπιασαν οι μπάτσοι να βάζει κόσμο έτσι μέσα.
Αν είναι το τελευταίο, κανείς δεν νοιάστηκε.
- figurehead4
Ο Νάσμπεργκ την κάνει τη μαλακίαMiles έγραψε:Κεντζιόρα τελικά.από -keeper- » Σάβ 17 Αύγ 2024, 20:06
Miles έγραψε:
-keeper- έγραψε:
Ποιος έκανε την πατάτα στη διεκδίκηση πριν πάει η μπάλα στον παίκτη του Πανσειμσεραικου;
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. Υποπτεύομαι Ράφα ή Σβαμπ. Όποιος το πρόσεξε να το πει, για να ξέρω ποιος την έφαγε τη χριστοπαναγία (μια από τις πολλές που έχω ρίξει).
Σαν να είδα τον Νασμπεργκ … αλλά δεν είμαι σίγουρος
Το τράβηγμα στον Κουλιεράκη με Μάλμε είναι πιο πολύ πέναλτι από το αντίστοιχο που έδωσε χθες. Αλλά είναι πιο πολύ πέναλτι από αυτά που δίνει και στον Πανσερραϊκό και μετά σε εμάς. Διαιτησία μπάσκετ. Άλλος διαιτητής δε θα έδινε κανένα.
Τσεκαρισμένο με πολλή προσοχή. Ο Πολωνός ήταν, ο Νάσμπεργκ, το 3 στην πλάτη, μένει στην περιοχή τους.figurehead4 έγραψε: Ο Νάσμπεργκ την κάνει τη μαλακία
- figurehead4
Ναι έχεις δίκιο, συγγνώμη. Το σταμάτησα λίγο πριν στο κόρνερ για να τσεκαρω, είδα τις θεσεις τους και μετά στο άλλο πλάνο απλώς δεν γίνεται να είναι ο Νάσμπεργκ.Miles έγραψε:Τσεκαρισμένο με πολλή προσοχή. Ο Πολωνός ήταν, ο Νάσμπεργκ, το 3 στην πλάτη, μένει στην περιοχή τους.figurehead4 έγραψε: Ο Νάσμπεργκ την κάνει τη μαλακία
Ο Κεντζιόρα την έκανε τελικά.
Τα περισσότερα θέματα για το ματς καλύφθηκαν.
Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι για τον τσιφτση. Στο δεύτερο γκολ έχει εντελώς λάθος γωνία στην έξοδο του έχει βγει υπερβολικά προς τα δεξιά. Σε κανονική ροή θεώρησα ότι η φάση πολύ δύσκολα θα γινόταν γκολ και απόρησα όταν είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Η απορία μου λύθηκε όταν έδειξε την φάση από την κάμερα πίσω από την εστία
Η θέση του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ίσως η πιο απαιτητική από όλες τις άλλες και εκτός από τα σωματικά απαιτεί και πλήθος άλλων προσόντων που πολλές φορές δεν αποκτούνται με την προπόνηση. Η απόκτηση του προφανώς μας βοηθάει στην λίστα και ελπίζω ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων να κάνει το άλμα στην καριέρα του με τον τσιφτση.....
Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι για τον τσιφτση. Στο δεύτερο γκολ έχει εντελώς λάθος γωνία στην έξοδο του έχει βγει υπερβολικά προς τα δεξιά. Σε κανονική ροή θεώρησα ότι η φάση πολύ δύσκολα θα γινόταν γκολ και απόρησα όταν είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Η απορία μου λύθηκε όταν έδειξε την φάση από την κάμερα πίσω από την εστία
Η θέση του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ίσως η πιο απαιτητική από όλες τις άλλες και εκτός από τα σωματικά απαιτεί και πλήθος άλλων προσόντων που πολλές φορές δεν αποκτούνται με την προπόνηση. Η απόκτηση του προφανώς μας βοηθάει στην λίστα και ελπίζω ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων να κάνει το άλμα στην καριέρα του με τον τσιφτση.....