ΠΑΟΚ - Malmö 3-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Kotarski
13
10%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Koulierakis
55
44%
Baba
4
3%
Camara
17
14%
Odzoev
1
1%
Živković
12
10%
Konstantelias
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
9
7%
Thomas
3
2%
Murg
1
1%
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Chalov
1
1%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
8
6%
Tissoudali
1
1%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Re: ΠΑΟΚ - Malmö 3-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Nostalgos »

Ας σταματήσει η καραμέλα με τις μεταγραφές. Βλέπετε ότι και οι περσινοι παίκτες είναι στα χαμένα. Νομίζετε ότι θα περνούσαμε αν είχαμε μειτε και τον τισουντάλι πιο νωρίς; Πέρυσι τα απανωτά ντέρμπι μήπως τα πήρε ο μειτε μόνος του τελικά;
Και ποια ομάδα τελειώνει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό σε μισό μήνα δηλαδή;
echromos

Δημοσίευση από echromos »

3 κ και λακαμιες,ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα και ούτε τα κ με νοιάζουν ούτε τα λ.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Την πίκρα μας την έχουμε όλοι, η Μάλμε έκανε σοβαρές φάσεις μόνο στην παράταση και πείτε Μ αν δεν γινόταν η καραμπολα στο τέλος αν θα απαξιώνετε τόσο την ομάδα
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Nostalgos έγραψε:Ας σταματήσει η καραμέλα με τις μεταγραφές. Βλέπετε ότι και οι περσινοι παίκτες είναι στα χαμένα. Νομίζετε ότι θα περνούσαμε αν είχαμε μειτε και τον τισουντάλι πιο νωρίς; Πέρυσι τα απανωτά ντέρμπι μήπως τα πήρε ο μειτε μόνος του τελικά;

Και ποια ομάδα τελειώνει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό σε μισό μήνα δηλαδή;
Έχω μια νοσοκόμα για τον πατέρα μου. Τώρα που ήρθα στην πόλη το κατάλαβα. Τον καθαρίζει, τον ξεσκατίζει, τον ταίζει αλλά δεν του δίνει ποτε νερό.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Portable έγραψε:Τραγικός σκέτο ο Μούργκ, ολέθριος ο Κίριλ, αρχή μέση και τέλος ο Τάϊσον με τον Αντρίγια.
Τραγικός ήρωας ο προπονητής και μεγάλος τζογαδόρος ο ιδιοκτήτης.

Όλα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ.

ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΩΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CL.
Το φάντασμα Ντελια ξέχασες
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Athens έγραψε:επειδη υπαρχει εκνευρισμος λιγη προσοχη στα σχολια
Τι έγινε ρε, έφυγα από μοντ και τώρα συνιστούν ψυχραιμία τα μέλη; :mrgreen:
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

thomas Murg έγραψε:Επειδή ξεχνάμε και τα βασικά: αυτοί οι παίκτες κι αυτός ο προπονητής έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα να αγωνίζεται στα προκριματικά του τσλ και να μην βολοδέρνει κινδυνεύοντας να αποκλειστεί από την Ευρώπη από το καλοκαίρι.
Κλασικά όμως: δοκάρι κι έξω ομαδάρα, δοκάρι και μέσα για ξήλωμα όλοι.

Για την περίοδο που βρισκόμαστε, για την κωλοομάδα που έβγαλε η κληρωτίδα και για τις αναποδιές που έτυχαν μέσα στο ματς μια χαρά κοουτσάρισμα έκανε ο Λούτσε. Ένα διώξιμο ήταν το γαμημένο το παιχνίδι. Τόσο απλά: ένα διώξιμο σε τρεις διαφορετικές φάσεις. Κι όταν έγινε η ργιόλα η μπάλα πήρε πορεία για το πλεκτό.

Πάμε παρακάτω. Δύσκολο το επόμενο παιχνίδι και δεν αναφέρομαι στα κύπελλα Ευρώπης. Με την ψυχολογία στο ναδίρ θέλει στήριξη η ομάδα.
Tρικυμία αδερφέ... Ξεκινάω από το τέλος, το δύσκολο επόμενο παιχνίδι, ποιο είναι; Με τις Σέρρες στην Τούμπα; Αν ναι, υπάρχει πρόβλημα.

Για την κωλοομάδα, που έβγαλε η κληρωτίδα, ποια ακριβώς θα προτιμούσες να περάσεις στον δρόμο για το Champions League από μια ομάδα χρηματιστηριακής αξίας 41 εκ;;;

Τέλος, ναι δοκάρι μέσα και δοκάρι και έξω είναι η φάση, όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, και η ομάδα το ξαναγράφω ως ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ και οχι μεμονωμένα, ΑΠΕΤΥΧΕ στον πρώτο και πολύ μεγάλο στόχο της σεζόν.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

nikvasil έγραψε:Χαλαρώστε οι 40+
Ζούμε τον καλύτερο ΠΑΟΚ της ζωής μας! Ζούμε την ΠΑΟΚαρα που ονειρευόμασταν πιτσιρίκια.
Θα έρθει και το champions league και δεν θα είναι πυροτέχνημα, θα έρθει και θα ξαναέρθει και θα ξαναέρθει γιατί ο ΠΑΟΚ μας έχει αλλάζει επίπεδο.
Να είναι καλά ο κύριος Γιάννης και όσοι στηρίζουν την ομάδα εμπράκτως με το λαρύγγι τους στο γήπεδο η όπως μπορούν από μακρυά.

ΠΑΟΚ αφού :)
Πάντως το να ξαναέρθει σύντομα το ch.l. δεν μου φαίνεται πολύ πιθανό πλέον. Με γαύρο να παίζει μόνο στο πρωτάθλημα και στα 100 του χρόνια το θεωρώ σίγουρο ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Αν αποκλειστεί και η κούλα και ο βάζελος από την Ευρώπη που είναι το πιο πιθανό σενάριο θα είναι πολύ δύσκολο να βγούμε 2οι. Ακόμα και να βγούμε 2οι, όμως, του χρόνου θα φύγουν όσα από τα 3Κ δεν φύγουν φέτος και δεν θα έχουμε το ίδιο εύκολες κληρώσεις.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Adamandad έγραψε:Τέτοια ώρα χρειάζομαι την κόρη μου. Μόνο αυτή μπορεί να με ηρεμήσει.
Αυτό είναι ότι καλύτερο...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μια αλλη απορια. Ο Θυμιανης κι ο Τσιγγαρας ποσο χειροτεροι μπορει να ειναι του Οζντοεφ? Δηλαδη τι πρεπει να γινει για να μην ξεκινησει ο Οζντοεφ? Απαραδεκτος σημερα. Γιατι δεν δοκιμαζουμε κανεναν αλλον?
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ντρέπομαι που θα το πω, αλλά δεν άντεξα και έφυγα μόλις ξεκίνησε το β΄ της παράτασης. Δεν είχα καθόλου καλό προαίσθημα. Βλέπω τον ΠΑΟΚ 50+ χρόνια, έχω δει πάρα πολλά, έχω και μια ηλικία και άσχετα αν δεν αντιμετωπίζω προβλήματα, δεν θα τα δημιουργήσω. Τον Μάιο, 3 μέρες μετά την κατάκτηση του πιο γαμάτου πρωταθλήματος ever, υποβλήθηκα σε μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση στο έντερο (δεν θα πω τον λόγο-μεγάλη και 1/1000 περιπτώσεις ιστορία, θα μπορούσα μάλλον και να την αποφύγω), στην οποία τελικά και μετά 20 ιστοπαθολογικές εξετάσεις, δόξα τω Θεώ και ευχαριστώ και τον συνάδελφο που το έψαξε διεξοδικά, δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα. Πέρασα ένα όμορφο ως τώρα καλοκαίρι και φρόντισαν σήμερα να μου το χαλάσουν, προπαραμονή της γιορτής της γυναίκας μου. Δεν μπορώ να ηρεμήσω, με xanax και μελατονίνη θα κοιμηθώ, αλλά δεν θα χαλάσω και την υγεία μου ούτε και τις μέρες που έρχονται.
Βάλαμε 3 γκολ και αποκλειστήκαμε όχι από την Μάντσεστερ Σίτυ, αλλά από μια απλά καλούτσικη ομάδα η οποία εικάζω πως θα διασυρθεί από την Σπάρτα. Μάντης κακών έγινα στο ημίχρονο όταν έγραψα ότι θέλουμε άλλα δύο γκολ για σιγουριά με την αμυντική λειτουργία που έχουμε. Στενοχωρήθηκα που το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ γκολ του Κουλιεράκη, πιθανώς το τελευταίο του με τον ΠΑΟΚ, δεν μέτρησε για πρόκριση.
Αυτά που έκανε ο Ντεσπότωφ στο 90+3΄ και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν εγκλήματα και στέρησαν στην ομάδα ένα ποσό τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων και σε prestige. Τα έχει ξανακάνει. Αλλά και η όλη συμπεριφορά της ομάδας στα τελευταία λεπτά ήταν απαράδεκτη.
Ο σημερινός αποκλεισμός είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Τυχόν αποκλεισμός μας από το Eu. L. και συνέχιση στο Conference, θα αποτελέσει ΡΕΖΙΛΙΚΙ, από την κορυφαία διασυλλογική να βρεθούμε στην τρίτη τη τάξει σε 15 μέρες. Με Οζντόεφ και Σβαμπ στον άξονα που δεν κόβουν με τίποτα και με τον Καμαρά μετά 6μηνη αποχή να του έχει βγει η γλώσσα στην παράταση, δεν πας Ch. L. Οι Σουηδοί αλλάζαν την μπάλα στο κέντρο και ήταν δύο βήματα μπροστά από τους δικούς μας τους βραδυποριακούς. Πάρτε επιτέλους ΔΥΟ ΧΑΦ ταχυδύναμα που θα κόβουν τέτοιους αντιπάλους στην μέση. Υποψιάζομαι, όχι δεν έχω καμμία πληροφόρηση, ότι ο Κουλιεράκης θα φέρει μέσα στις επόμενες 5 μέρες ένα μεγάλο ποσό και θα μας χαιρετήσει. Φέρτε δύο χάφαρους, αντικαταστήστε τον, αν τελικά φύγει με κάτι πολύ καλό και πάρτε και ένα δεξί στόπερ. Πάρτε και ένα Μάτος δεξιά, με εναλλακτική του Ράχμαν τον Όττο. Ας υπάρξει και πιο σωστή σύνδεση των ακαδημιών με την α΄ ομάδα για να μην έχουμε θέματα με τους γηγενείς. Φτάνει το παρακαλητό στον Μεϊτέ, καλός και με θετική προσφορά, αλλά μας τα έπρηξε και το ότι τον περιμέναμε πέραν της 15/7, μας κόστισε. Άντε στην ευχή παλικάρι μου, πάρε το συμβόλαιο από την Μπενφίκα, συνέχισε τις διακοπές και μακριά κι αγαπημένοι. Είσαι καλός αλλά αργός και άλλου τύπου χαφ θέλουμε στην θέση σου.
Π@@@@κι ο Ιταλός, αλλά αφήσαμε να φύγει μέσα από το χέρι μας η πρόκριση ΕΜΕΙΣ. Ας πούμε μια φορά: φταίω εγώ, φταίμε εμείς και να μην τα ρίχνουμε όλα σε άλλους, όποια ευθύνη κι αν έχουν.
Τέλος, Βιερίνια σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες, αλλά τεράστιο λάθος που δεν κρέμασες τα παπούτσια σου πρωταθλητής. Το Ch. L. έσβησε και πάλι, η υπηρεσία που μπορείς τώρα να προσφέρεις στον ΠΑΟΚ είναι το να δηλώσεις ότι βγαίνεις από την Ευρωπαϊκή λίστα. Σβαμπ, ομοίως και σε σένα οι ευχαριστίες, αλλά ίσως και συ καλό θα είναι να μείνεις μόνο για Ελλάδα.
Συγγνώμη για το σεντόνι, αλλά η αδρεναλίνη μου είναι ακόμα στο κόκκινο. Χαζός αποκλεισμός από μια μετριο-καλή ομάδα και κλωτσιά στην μεγάλη ευκαιρία του Ch.L., γιατί όπως και πριν 4 χρόνια δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, τα αυτονόητα. Το ποδόσφαιρο μας τιμώρησε και σήμερα, όπως και με την Κράσνονταρ.
Χρόνια Πολλά σε εορτάζουσες και εορτάζοντες και Καλή Παναγιά να έχουμε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Nostalgos έγραψε:
nikvasil έγραψε:Ήταν εμφανέστατο και στα δυο παιχνίδια ότι η μια ομάδα είναι σε full αγωνιστικό ρυθμό και η άλλη στην αρχή χρονιάς.

Χάθηκε ένας σημαντικός στόχος άλλα δεν θα τρελαθούμε να τους κρεμάσουμε όλους στα μανταλάκια.

Χαλαρώστε λίγο, αυτή η ομάδα, οι ίδιοι παίχτες πέρυσι σε ολη σχεδόν τη διάρκεια παίζανε μπαλαρα και είδαμε τον καλύτερο ΠΑΟΚ που έχουμε δει και στο τέλος σήκωσαν και το πρωτάθλημα κόντρα σε όλους και σε όλα!

Τα ξεχάσατε ;;;;; Οι ίδιοι παίχτες και με κάποιες ποιοτικές προσθήκες αποκλείστηκαν σήμερα λόγω ατυχίας, διαιτησίας και ρυθμού.

Στηρίξτε την ομάδα και αφήστε την κριτική του καναπεος. Ευχαριστώ.
Φθηνές δικαιολογίες. Αποδίδεις τον αποκλεισμό στην ατυχία; Γιατί δε λες ότι ειμασταν και τυχεροί που δεν αρπαξαμε περισσότερα στα δύο ματς; Αποδίδεις τον αποκλεισμό στον ρυθμό; Λες και δεν έχουμε ξαναπαίξει με σκανδιναβικές ομάδες. Εντάξει να βρούμε από κάπου να πιαστούμε αλλά μη λέμε τελείως ότι να ναι
Δηλαδη ειχες δοκαρι, τετ α τετ; πεναλτι που δεν δοθηκε, βαλαν αυτοι 4 απο στημενα και να λεμε και ευχαριστω; Νταξει φτανει με την χολη
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εγώ πάλι έχω βαρεθεί όχι αυτές τις νύχτες αλλά τη διάθεση όλων , οπαδών και διοίκησης να γκρεμίζει ο,τι με κόπο χτίζει. Μας έφερε η τύχη ομάδα με πάνω από είκοσι παιχνίδια και ρυθμό που για την εποχή υπερνικά την οποία ποιότητα. Κι όμως ο Λουτσεσκου το πήγε το ματς όπως έπρεπε .. Και κάπου εκεί μια λεπτομέρεια μας ξέφυγε και ανατράπηκαν όλα. Ψάξτε εξιλαστήριο θύμα τον Ντεσποντοβ , τον Σαστρε , τον Λουτσεσκου , τον Βιειρινια. Εγώ θα ευχηθώ ο Ιβαν να κάνει το πλάνο που έχει στο μυαλό του ανεξάρτητου διοργάνωσης. Να στηρίξει τον προπονητή των επιτυχιών .. Βήμα βήμα. Η ομάδα που χτίζουμε μια χαρά είναι για του Γιουρόπα. Αρκεί να μη διαλύσουμε με κινήσεις πανικού το οικοδόμημα.
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

george188 έγραψε:Την πίκρα μας την έχουμε όλοι, η Μάλμε έκανε σοβαρές φάσεις μόνο στην παράταση και πείτε Μ αν δεν γινόταν η καραμπολα στο τέλος αν θα απαξιώνετε τόσο την ομάδα
Δε θα την απαξιώναμε, πολύ απλά γιατί στα προκριματικά καλοκαιριού έχεις πολλά να χάσεις και λίγα να κερδίσεις. Κοινώς η πρόκριση είναι αυτή που μετράει και ας έρθει με τον πιο απίθανο τρόπο.

Θα οφείλαμε ωστόσο να γράψουμε, ότι θέλουμε αφενός σοβαρή βελτίωση και περισσότερη συγκέντρωση με τη Σπάρτα γιατί είναι καλύτερη ομάδα και αφετέρου σοβαρή ενίσχυση σε καίριες θέσεις για τη σεζόν που ξεκίνησε.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Σημερα ημασταν ατυχοι αλλα παιξαμε και με την τυχη μας. Την πιο.σωστη κουβεντα την ειπε ο Gospi. Οταν η αλλαγη στο εξτρέμ τους εδωσε ωθηση εμεις με την ιδια αλλαγη στην ιδια θέση ηταν σαν να παιζαμε με 10. Και το χειρότερο μπορουσε να το διορθωσει ο προπονητής αλλα εβγαλε τον Μουργκ και η ομαδα απλα δεν ειχε καμια τυχη. Παιζαμε με μια ομαδα που υπερτερούσε σε φυσικη κατάσταση και βαλαμε ενα παικτη που παιζει τιμης ενεκεν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”