Malmo - PAOK 2-2 Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
87
55%
ΣΑΣΤΡΕ
4
3%
ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ
36
23%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
1
1%
ΜΠΑΜΠΑ
6
4%
ΜΟΥΡΓΚ
2
1%
ΣΒΑΜΠ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΟΖΝΤΟΕΦ
5
3%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
3
2%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
5
3%
ΤΑΥΣΟΝ
6
4%
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΙΣΟΥΝΤΑΛΙ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΜΑΡΑ
1
1%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 157

proedros

Re: Malmo - PAOK 2-2 Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από proedros »

Πένα και Νανασί είναι ότι καλύτερο έχουν να επιδείξουν οι Σουηδοί.. Ο πρώτος είναι κάτι που λείπει από τον ΠΑΟΚ και ο δεύτερος έπαιξε σαν ένας wannabe Κωνσταντέλιας…Αν κλείσεις αυτούς τους δυο, τους έχεις αποκόψει…Από εκεί και πέρα προσοχή στα στημένα..
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

εγραψε κανείς για το πεντακάθαρο χερι στο 2-1 του σκορερ;;
Brave LGMD Patient!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Cylon-4 έγραψε:
Χωρικός έγραψε:
Cylon-4 έγραψε:Δεσμευτηκαν 1400 εισιτηρια.
Ουτε 300 δεν θα ρθουν

κανα εκατομμύριο Σουηδοί είναι ήδη στην Ελλάδα τωρα που μιλάμε! Δεν θα βρεθουν χιλια άτομα να θελουν γήπεδο;

Εδω θα ειμαστε μετα τον αγωνα να δουμε ποσοι θα ειναι.

Εκτός τούτου, είναι σίγουρο ότι είναι Μάλμε κ ασχολουνται ολοι(το 1 μυριο αν πούμε οτι είναι τόσοι, για διακοπές εδω) με ποδοσφαιρο, που δεν φημίζονται ότι είναι όπως οι Δανοι(που είναι πιο φαν πχ).
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Και από τις δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ έφαγε χαζά γκολ. Πχ το πέναλτυ με τη Banja Luka ή το χθεσινό από κόρνερ στο πρώτο δοκάρι...

Και στο πρώτο γκολ, επίσης από κόρνερ, ο Γιανσον (ο πιο ψηλός παίκτης των Σουηδών) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΟΣ του στο σημείο του πέναλτυ και πηδάει - φυσικά - μόνος του για κεφαλιά.
Ανοργάνωτη άμυνα σε στημένο, σε βαθμό κακουργήματος.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Επίσης η Μάλμε δεν είναι απλώς η περσινή πρωταθλήτρια, αλλά και η πολύ πιθανό φετινή. Μια ομάδα δηλαδή που δεν έχασε την περσινή της φόρμα.
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

κανα εκατομμύριο Σουηδοί είναι ήδη στην Ελλάδα τωρα που μιλάμε! Δεν θα βρεθουν χιλια άτομα να θελουν γήπεδο;[quote][/quote]

Προτιμώ να έλθουν μόνο σουηδέζες. :)
Άβαταρ μέλους
VfB v2
Has thanked: 5 times

Δημοσίευση από VfB v2 »

Εγώ πάντως απορώ πως δεν έχει βγει ακόμα κάποιος κάτω απο ένα ποστ του Αποστόλη να γράψει για τους ίδιους και τους ίδιους που γκρινιάζουν και δημιουργούν κλίμα. :D
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη βλακεία από αυτήν που λέγεται και ξαναλέγεται σε ραδιόφωνα, σε σχόλια και φυσικά εδώ μέσα, ότι και καλά θα κλατάρουν οι Σουηδοί από τη ζέστη της Θεσσαλονίκης...
Στην Σουηδία το 90% των ματς παίζονται μεσημέρι, που έχει 25-26 βαθμούς Κελσίου.Η Τούμπα την άλλη εβδομάδα, την ώρα του ματς θα έχει 28. Φτάνει με αυτό το παραμύθι.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
VfB v2
Has thanked: 5 times

Δημοσίευση από VfB v2 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Και από τις δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ έφαγε χαζά γκολ. Πχ το πέναλτυ με τη Banja Luka ή το χθεσινό από κόρνερ στο πρώτο δοκάρι...

Και στο πρώτο γκολ, επίσης από κόρνερ, ο Γιανσον (ο πιο ψηλός παίκτης των Σουηδών) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΟΣ του στο σημείο του πέναλτυ και πηδάει - φυσικά - μόνος του για κεφαλιά.
Ανοργάνωτη άμυνα σε στημένο, σε βαθμό κακουργήματος.

Ρε συ Αποστόλη γράψε λίγο και για το γεγονός που παίζουμε ίσως τα ποιο σημαντικά προκριματικά στην ιστορία μας με αποδυναμωμένο κέντρο σε σχέση με το πως τελείωσε το πρωτάθλημα, πράγμα που δείχνει και πολύ λάθος μεταγραφικό σχεδιασμό. Γράψτο εσύ που κάνεις κριτική, γιατί εαν το γράψω εγώ δημιουργώ κλίμα και γίνομαι ίδιος με τους "ίδιους". :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

@tolis14
Επίτρεψέ μου μία απάντηση εδώ για να μην είμαστε off topic.

Καταρχάς ελπίζω να μην έχει δίκιο ο Μπαρκαρούτσος που απάντησε με βεβαιότητα πως είμαι όντως άμπαλος. Βέβαια όλοι κρινόμαστε από αυτά που λέμε, οπότε μου μένει απλώς να πω τα δικά μου και οι υπόλοιποι να κρίνουν.

Με τον όρο ναυάγιο περιγράφω μια ημέρα της ομάδας που δεν της βγήκε τίποτα αγωνιστικά. Αυτό βέβαια κάνει πιο σημαντικό το τελικό αποτέλεσμα. Αγωνιστικά όμως ό, τι και να σχεδιάστηκε από πριν έμεινε στη θεωρία. Λάθος επιλογές ενδεκάδας, λάθος φιλοσοφία παιχνιδιού. Η επιλογή να κρατήσουμε τη μπάλα για να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να τους αγχωσουμε βγήκε μπούμερανγκ. Δεν έγινε κάτι ανεπανόρθωτο γιατί η ομάδα μας είναι ιδιοφυής τακτικά και αντέδρασε. Γιόμα, why not? Ακόμη και να τρώγαμε 2 γκολ, θα αντιδρουσαμε. Όχι μονο τακτικά, αλλά γιατί οι παίχτες μας και ο προπονητής έχουν δέκα κιλά αρχίδια και είναι νικητές.

Ο Λουτσέσκου έχει πει δεκάδες φορές πως αυτό είναι το πρώτο που τον ενδιαφέρει από την ομάδα. Να προσαρμόζεται και να βρίσκει λύσεις σε ένα εντελώς απρόβλεπτο σπορ. Το κύριο προσόν αυτής της ομάδας λοιπον είναι αυτο. Να διαβάζει τον αντίπαλο στη διάρκεια. Γι αυτό και τα δεύτερα μας παιχνίδια είναι επιβλητικά.

Εδώ όμως ήταν το δεύτερο μας λάθος χθες. Τους υποτιμησαμε στο ημίχρονο λόγω του τελευταίου τέταρτου του πρωτου. Πιστεψαμε πως στερεψαν ή πως μας φοβήθηκαν. Θα το πληρώναμε ακριβα. Αντιδρασαμε ξανα γιατί αυτή η ομάδα ειναι φτιαγμένη από ατσάλι. Αν πούμε όμως τα λαθη από φόβο μην επαναληφθούν, τι κακό κάνουμε; Στις λεπτομέρειες θα κριθούν όλα. Στο παραμικρό.

Γι αυτό εδώ θα τους πάμε γαμιωντας, είμαι βέβαιος πια, αλλιώς θα υπάρξει κίνδυνος. Πχ αν είμαστε άτυχοι ή χάνουμε τετ α τετ. Γι αυτό δεν είμαστε για Μπράντον. Εκεί θέλεις φονιά να καθαρίσει.

Ναυάγιο κατά τη γνώμη μου ήταν και το πρώτο ματς με την Μπορατς. Και εμφανίστηκε ο κανονικος ΠΑΟΚ στο δεύτερο. Δεν έχει να κάνει με εποχές, αλλά με τη δική μας απόδοση, συγκέντρωση και το δικό μας πλάνο.

Και επειδή τον Λουτσέσκου όχι μονο τον ακούω ευλαβικά, αλλά πιστεύω ότι τον καταλαβαίνω αρκετά, πιστεύω έχει αγχωθεί πολύ ενόψει του επόμενου γυρου. Και ναι αυτό το φοβάμαι πολύ περισσότερο από την κάθε Μάλμε και κάθε Σπάρτα

Πιστεύω εξήγησα με αυτό το σεντόνι όλα μου τα ποστ από χθες, αλλά κούρασα πολύ. Sorry
Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό
θα τον τρελάνω και αυτόν
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλύτερα να γράφεις σεντόνια να εξηγείς καλύτερα τι λες, παρά να λες έτσι αόριστα για ναυάγια! Μπορεί να μη συμφωνώ 100%, αλλά καταλαβαίνω πολύ καλύτερα τι εννοείς και ότι τουλάχιστον δεν αφορίζεις έτσι γιούργια.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Δημοσίευση από ramboutla »

Κοιτώντας ένα βήμα παραπέρα, είδα τις εκτεταμένες φάσεις του άλλου ζευγαριού.
Μπήκαν και εκέι 2 γκολ από στημένα + ακόμη ένα πάλι από στημένο που ακυρώθηκε.
Πολύ καλές και οι δύο ομάδες και μου έκανε μεγάλη εντύπωση η Στεάουα που δεν την περίμενα τόσο δυνατή, με άμεσο και γρήγορο ποδόσφαιρο.
Προβλέπω να περνάνε οι Ρουμάνοι και αν με το καλό περάσουμε και εμείς δεν θα έχουμε καθόλου εύκολο εργο.
Πρέπει η ομάδα τις επόμενες 2 βδομάδες να ανεβάσει και άλλο την απόδοση της για να πούμε ότι θα έχουμε μοιρασμένες πιθανότητες.
Εμπιστοσύνη και υποστήριξη στους παίκτες και τον προπονητή για να καταφέρουμε αυτό που παλεύουμε να πετύχουμε εδώ και πολλά χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]AT6TYbot-GA[/youtube]
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Patricio_4 έγραψε:Δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη βλακεία από αυτήν που λέγεται και ξαναλέγεται σε ραδιόφωνα, σε σχόλια και φυσικά εδώ μέσα, ότι και καλά θα κλατάρουν οι Σουηδοί από τη ζέστη της Θεσσαλονίκης...
Στην Σουηδία το 90% των ματς παίζονται μεσημέρι, που έχει 25-26 βαθμούς Κελσίου.Η Τούμπα την άλλη εβδομάδα, την ώρα του ματς θα έχει 28. Φτάνει με αυτό το παραμύθι.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

+1926

Εκτος των αλλων, αν απεναντι στην Μαλμε ελπίζεις στο να κλαταρουν απο τη ζεστη οι αντιπαλοι, τότε να εύχεσαι να μη μπει ομιλους η ομαδα!

Χρειαζόμαστε αλλαγη νοοτροπιας αμεσα. Αγωνιστικα και οπαδικα. Ετσι την πατησαμε χθες, υπερεκτιμωντας μια μετριως μετρια ομαδα.
Ο ΠΑΟΚ ειναι η πιο ακμαια ιαχη σε αυτον τον κουρασμενο κοσμο.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Μετρια ως κακη, ειναι πισω η Μαλμε
Μπροστα κ στο επιθετικο τρανζισιον, ειναι καλη εως πολυ καλη

Δε νομιζω οτι τους υπερεκτιμησαμε ή τους υποτιμησαμε, απλα ειχαμε σημαντικες δυσκολιες να τους ακολουθησουμε τακτικα, οταν εκαναν επιθεση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”