34. Tarik Tissoudali
Re: 34. Tarik Tissoudali
Θα προσπαθησω να εξηγήσω λιγο τα xG
Ως xG οριζεται το ποσοστο πιθανότητας γκολ αναλογα απτο σημείο που εγινε η εκτέλεση ,
Πχ ενα παρε-βαλε στη γραμμή εχει 0.90 xG
Που σημαίνει οτι στις 100 φορες , μπαινει τις 90 ,
Το xG δεν ειναι στατιστικο που ανηκει στον παιχτη, γιατι ειδα ότι αναφέρθηκε οτι ο τισουνταλι βαραει με 0,17 . δεν ισχυει αυτο.
η φαση του γκολ του , απτο σημειο που βαρεσε , μπαινει 17 φορες στις 100 .
Ο τροπος που μπορουμε τωρα να μετρησουμε την ικανοτητα του παιχτη στην εκτέλεση είναι συγκρίνοντας το ποσα γκολ εκανε συγκριτικά με το ποσα xGoal του παρουσιάστηκαν. Πχ 15 goal / 12.8 xG
Ως xG οριζεται το ποσοστο πιθανότητας γκολ αναλογα απτο σημείο που εγινε η εκτέλεση ,
Το xG δεν ειναι στατιστικο που ανηκει στον παιχτη, γιατι ειδα ότι αναφέρθηκε οτι ο τισουνταλι βαραει με 0,17 . δεν ισχυει αυτο.
Ο τροπος που μπορουμε τωρα να μετρησουμε την ικανοτητα του παιχτη στην εκτέλεση είναι συγκρίνοντας το ποσα γκολ εκανε συγκριτικά με το ποσα xGoal του παρουσιάστηκαν. Πχ 15 goal / 12.8 xG
-
Μετα απο 2-3 μπυρες κανω μια πρόβλεψη... Θα δυσκολευτουν οι αλλοι δυο να του φανε τη θεση.
Νομίζω δεν έχεις δίκαιο ότι το xG δεν ανήκει στον παίκτη. Το να βρει τελικές σε πολύ καλές θέσεις είναι η πρώτη δουλειά ενός σέντερ φορ. Μπορεί να τις δημιουργεί μόνος του, μπορεί να παίρνει πολύ καλές θέσεις στην περιοχή, να φτάνει πρώτος στην σέντρα κλπ. Το δεύτερο κομμάτι ναι είναι το πόσο καλά τελειώνει αυτές τις φάσεις που βρήκε. Αλλά νομίζω στην τελική το πόσα γκολ θα βάλει εξαρτάται πιο πολύ από το πόσο καλές ευκαιρίες θα καταφέρει να βρει. Το να ξεπεράσει κανείς τα xG δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια και ούτε σε πολύ μεγάλο βαθμό.Hoakin έγραψε:Θα προσπαθησω να εξηγήσω λιγο τα xG
Το μόνο αρνητικό που έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής, είναι ότι είναι αρκετά αργός.
Βέβαια με το ποδόσφαιρο κατοχής που παίζει η ομάδα αυτό δεν θα φανεί αρκετά.
Στην Ευρώπη όμως θα φανεί. εκεί στις μεγάλες μπαλιές από την άμυνα, θες ταχυδύναμη από το σέντερ φορ κάτι που ο Τισού δεν το έχει...
Παρολαυτά θεωρώ πως πρέπει να χει τα καλύτερα τελειώματα απ όλους στην ομάδα. Οι αριθμοί του αυτό δείχνουν...
Βέβαια με το ποδόσφαιρο κατοχής που παίζει η ομάδα αυτό δεν θα φανεί αρκετά.
Στην Ευρώπη όμως θα φανεί. εκεί στις μεγάλες μπαλιές από την άμυνα, θες ταχυδύναμη από το σέντερ φορ κάτι που ο Τισού δεν το έχει...
Παρολαυτά θεωρώ πως πρέπει να χει τα καλύτερα τελειώματα απ όλους στην ομάδα. Οι αριθμοί του αυτό δείχνουν...
για αυτο παρα το γεγονος οτι περσι ειχε 23 γκολ , ηθελαν να τον διωξουν απο γανδη.. μακαρι με τα ματς να ανεβασει λιγο εντασεις..
- ΑποστόληςΑ
- pisakaipoupoula
34. Tarik Tissoudali
Εκτος του οτι δεν τελειωσε καποιες φασεις αμεσα, πολυ καλος και συμμετοχικος
ΥΓ: θα γινει ο αγαπημενος του Λουτσε
ΥΓ: θα γινει ο αγαπημενος του Λουτσε
Το εγραψα κ στο πρώτο ημίχρονο ότι εχει πολύ καλές κινησεις κ ένας φίλος με ρωτούσε αν κοροϊδευω
Φάνηκε πιστεύω σε όλους, ότι έχει πάρα πολύ ωραίες τοποθετήσεις κ είναι πιο έτοιμος από τον Τσαλοφ
Μου άρεσε πάρα πολύ
Φάνηκε πιστεύω σε όλους, ότι έχει πάρα πολύ ωραίες τοποθετήσεις κ είναι πιο έτοιμος από τον Τσαλοφ
Μου άρεσε πάρα πολύ
Τι σκατα κατάρα είναι αυτή?
Ο κανονικός Τισου θα είχε για πλάκα δύο γκολ στο ημίχρονο.
Γενικά είναι παίκτης πάντως που χρειάζεται πιο πολλές επαφές αυτός ήταν και ο λόγος που έχασε το κοντρόλ στο 45
Ο κανονικός Τισου θα είχε για πλάκα δύο γκολ στο ημίχρονο.
Γενικά είναι παίκτης πάντως που χρειάζεται πιο πολλές επαφές αυτός ήταν και ο λόγος που έχασε το κοντρόλ στο 45
- figurehead4
Σήμερα ήταν απίστευτα φλύαρος μέσα στην περιοχή και πολύ διστακτικός στην τελική απόφαση. Με αποτέλεσμα πολλές κακές προσπάθειες. Μια κακή μέρα ήταν.
-
Εμένα μου άρεσε παρα πολύ, γρήγορος, αέρινος, μέτρα με την μπάλα κάθετα, δίνει πολυφωνία στην επίθεση, ασιστ εβγαλε. Και μπορει να παίξει και 10 και αριστερά ανετα γιατί παίζει με πρόσωπο στην εστία είναι καλός χειριστής και γρήγορος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Σάβ 21 Σεπ 2024, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν εξαιρεσω οτι δεν σκοραρε στις καλες περιπτωσεις που ειχε, γενικα ηταν πολυ καλος και βοηθησε πολυ
Σήμερα μου έκανε εντύπωση πως σε όλα του φαινόταν παικταράς ενώ στα τελειώματα του χάλια
Τι κατάρα είναι αυτή με τα φορ ρε γμτ;
Τι κατάρα είναι αυτή με τα φορ ρε γμτ;