Futsal 2024-2025
Re: Futsal 2024-2025
Πέρα από το οικονομικό, τι άλλος λόγος μπορεί να υπάρχει, που να χρήζει ανακοίνωσης ή ενημέρωσης?
Εγώ δηλώνω άγνοια.
Δεν έχω ακούσει τίποτα.
Το μόνο που μου κάνει εντύπωση, είναι η αγωνιστική κατρακύλα του τμήματος, ενώ ξεκίνησε πάρα πολύ καλά.
Το γιατί έφυγαν οι παίκτες που έφυγαν το αγνοώ.
Εγώ δηλώνω άγνοια.
Δεν έχω ακούσει τίποτα.
Το μόνο που μου κάνει εντύπωση, είναι η αγωνιστική κατρακύλα του τμήματος, ενώ ξεκίνησε πάρα πολύ καλά.
Το γιατί έφυγαν οι παίκτες που έφυγαν το αγνοώ.
- Μπαρκαρούτσος
Να ρωτήσω αν υπήρξε σχετική ανακοίνωση από τον ΑΣ, ή τζάμπα θα φθείρω τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο;Cylon-4 έγραψε:Γιατι εδιωξε τους τρεις Βραζιλιανους......

Πάντως είναι κρίμα να διαβάζω στο FB σχόλια που κράζουν την ομάδα. Μερικοί δεν έχουν την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα. Πιθανότατα όσοι κράζουν, δεν γνωρίζουν ότι το τμήμα είναι ούτε 2 ετών και είναι νεοφώτιστο στη μεγάλη κατηγορία.
Φυσικα και δεν υπηρξε καμμια ανακοινωση-ενημερωση.
Εδω κανουν μεταγραφες και δεν ανακοινωνουν τιποτα.
Τελευταια παραδειγματα η Γιαπωνεζα διεθνης Ουρα στο πολο γυναικων και η Ουκρανη Μιχαιλενκο στο χαντμπολ γυναικων.
Δεν διαφημιζουν ουτε τις θετικες τους ενεργειες, θα αναφερθουν σε αποχωρησεις?
Εδω κανουν μεταγραφες και δεν ανακοινωνουν τιποτα.
Τελευταια παραδειγματα η Γιαπωνεζα διεθνης Ουρα στο πολο γυναικων και η Ουκρανη Μιχαιλενκο στο χαντμπολ γυναικων.
Δεν διαφημιζουν ουτε τις θετικες τους ενεργειες, θα αναφερθουν σε αποχωρησεις?
- Μπαρκαρούτσος
Μάλιστα... Στείλ'τους ένα e-mail και ζήτα 2000€ το μήνα να τα αναλάβεις εσύ αυτά!
- Μπαρκαρούτσος
Μεταξύ σοβαρού κι αστείου το λέω.
Δεν γίνεσαι μεγάλη ομάδα, αν δεν κάνεις όσα κάνουν οι μεγάλες ομάδες.
Δεν γίνεσαι μεγάλη ομάδα, αν δεν κάνεις όσα κάνουν οι μεγάλες ομάδες.
Σάββατο 22 Μαρτίου 2025
1ος προημιτελικός, Futsal Super League
Κλειστό Γυμναστήριο Δάις
20:00, ΑΣΕ Δούκα-ΠΑΟΚ
Η σειρα κρινεται στις δυο νικες

1ος προημιτελικός, Futsal Super League
Κλειστό Γυμναστήριο Δάις
20:00, ΑΣΕ Δούκα-ΠΑΟΚ
Η σειρα κρινεται στις δυο νικες

Δυστυχώς χάλασε η ομάδα με τις αποχωρήσεις.
Του χρόνου ελπίζω να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη, γιατί η ομάδα είχε ξεκινήσει πολύ καλά και ελπιδοφόρα.
Του χρόνου ελπίζω να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη, γιατί η ομάδα είχε ξεκινήσει πολύ καλά και ελπιδοφόρα.
ΠΑΟΚ - Δούκας 1 - 6 και πέσιμο της αυλαίας για το τμήμα στη φετινή σεζόν.
Δεν ξέρω ποιά αδήριτη ανάγκη, ενδεχομένως οικονομική, οδήγησε στη "διάλυση" της ομάδας, με αποχωρήσεις κρίσιμων μονάδων - παικτών μεσούσης της σεζόν.
Η ομάδα όμως έδειξε στην πρώτη της χρόνια, στην πρώτη κατηγορία, ότι μέχρι εκείνο το σημείο, είχε το potential να κλείσει με πολύ καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, αφήνοντας πολύ καλύτερες εντυπώσεις για το τέλος, από ότι τώρα.
Ελπίζω του χρόνου, να μην επαναληφθεί το ίδιο έργο.
Δεν ξέρω ποιά αδήριτη ανάγκη, ενδεχομένως οικονομική, οδήγησε στη "διάλυση" της ομάδας, με αποχωρήσεις κρίσιμων μονάδων - παικτών μεσούσης της σεζόν.
Η ομάδα όμως έδειξε στην πρώτη της χρόνια, στην πρώτη κατηγορία, ότι μέχρι εκείνο το σημείο, είχε το potential να κλείσει με πολύ καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, αφήνοντας πολύ καλύτερες εντυπώσεις για το τέλος, από ότι τώρα.
Ελπίζω του χρόνου, να μην επαναληφθεί το ίδιο έργο.
ΠΑΟΚ-Δουκας 1-6
Τελειωσε το πρωταθλημα για μας, τερματισαμε στην 7η θεση.
Εντυπωσιακη πορεια μεχρι και τον Ιανουαριο, οπου ημασταν τεταρτοι, διεκδικωντας και την τριτη θεση, η αποχωρηση ομως των Βραζιλιανων, σημανε την πληρη αποδιοργανωση της ομαδας και την αγωνιστικη της κατρακυλα.

Τελειωσε το πρωταθλημα για μας, τερματισαμε στην 7η θεση.
Εντυπωσιακη πορεια μεχρι και τον Ιανουαριο, οπου ημασταν τεταρτοι, διεκδικωντας και την τριτη θεση, η αποχωρηση ομως των Βραζιλιανων, σημανε την πληρη αποδιοργανωση της ομαδας και την αγωνιστικη της κατρακυλα.

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Κορδαλής, Αμαλίδης, Χαρπίδης 1, Αναστασιάδης, Βασάρας, Αναστασόπουλος, Καρακώστας, Τζακίδης, Τσιούχας, Κεφαλίδης, Φωλτίδης, Βοσνακίδης.

Λεωνίδας Παπαδόπουλος:
«Μία δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα και ατυχίες, τελείωσε σήμερα. Η σημερινή εμφάνιση, παρά ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, οι παίκτες έδειξαν πάθος και υπερβάλλαν εαυτό, αυτό είναι που κρατάμε, αυτό θέλω να κρατήσουμε και για την επόμενη σεζόν.
Φέτος νομίζω για πρώτη χρονιά, αν και θα ήθελα να προχωρήσουμε περισσότερο στο κύπελλο, δεν μπορώ να μην πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα. Αυτά έχει ο αθλητισμός και προχωράμε. Ευτυχώς έχουμε πολύ καιρό να οργανωθούμε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για να καταφέρουμε να είμαστε πιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί για του χρόνου."

«Μία δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα και ατυχίες, τελείωσε σήμερα. Η σημερινή εμφάνιση, παρά ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, οι παίκτες έδειξαν πάθος και υπερβάλλαν εαυτό, αυτό είναι που κρατάμε, αυτό θέλω να κρατήσουμε και για την επόμενη σεζόν.
Φέτος νομίζω για πρώτη χρονιά, αν και θα ήθελα να προχωρήσουμε περισσότερο στο κύπελλο, δεν μπορώ να μην πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα. Αυτά έχει ο αθλητισμός και προχωράμε. Ευτυχώς έχουμε πολύ καιρό να οργανωθούμε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για να καταφέρουμε να είμαστε πιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί για του χρόνου."