Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- Mitsospaoki4
- Moderator
- nikos_algio
- WestBlock4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Πάντως από αυτούς που το παίζουν δημοσιογράφοι ακόμη κ εμείς που δεν έχουμε ιδέα πιο εύκολα θα πιάσουμε μια μεταγραφή.
κανας Ιβαν θα ερθει για λουτρα . Μακαρι θα τρεξουν πολλα πραγματα και κυριως το προπονητικο πιστευω
όχι το άκουσα και από άλλα ΑΡΔ ότι θα απαντήσει μάλλον θετικά ο Δανός έχουν πληροφορίες και φυσικό είναι να έρθει να υπογράψει να παρουσιαστεί τώρα αν δεν θέλει να κάνει διακοπές δεν το ξέρω. Εχει βρομίσει. Εντάξει δεν είναι κανένα τεράστιο όνομα γιατί είναι υποτιμημένος έπαιζε Β Εθνική Ισπανίας όπου βγήκε πρώτος σκόρερ αλλά αυτόν θέλει ο Λουτσέσκου. Εχει βιογραφικό καλό. Εγώ αυτό πιστεύω ότι είναι. Την δουλέψανε πολύ την περίπτωση.
-
Όνειρο ναι αλλά όταν ξεκινήσει το τουρνουά θα γίνει εφιάλτης τσακ μπαμΣουριναμέζος έγραψε:Όνειρο!Jack_MeHoff έγραψε:Έχετε παρατηρήσει ότι το 90% από τα ονόματα που βγαίνουν αφορούν παίκτες από το Κοπα Άφρικα; Τι φάση;
Ή το ραμαζάνι…Jack_MeHoff έγραψε:Όνειρο ναι αλλά όταν ξεκινήσει το τουρνουά θα γίνει εφιάλτης τσακ μπαμΣουριναμέζος έγραψε:Όνειρο!Jack_MeHoff έγραψε:Έχετε παρατηρήσει ότι το 90% από τα ονόματα που βγαίνουν αφορούν παίκτες από το Κοπα Άφρικα; Τι φάση;
Το "πηγή ιαματική" μάλλον προδιαθέτει για τρολ..PAOK1LIFE έγραψε:O Ψυχρας λέει τώρα για μία σπουδαία άφιξη από εβδομάδα σύμφωνα με ιαματικές πηγές του (δεν αφορά τον Μεητε το διευκρινίζει) .
Μάλλον μιλάνε για το φορ τον Δανό. Ο οποίος και να έρθει να υπογράψει σίγουρα θα τον δώσουν μία άδεια μετά.
Επίσης αυτός παίζει και αριστερό εξτρεμ δηλαδή 2 σε 1 και για αυτό τον δίνουν κοντά στα 2 εκ τον χρόνο. Πρεσάρει κλέβει μπάλες τρέχει σκοράρει έχει μεγάλες παραστάσεις τα έχει όλα. Είναι κάτι σαν τον Ελ Αραμπι όταν τον πήρε ο γαυρος μόνο που αυτός παίζει και αριστερά. Οπότε αν έρθει αυτός μαζί με το χαφ που θα έρθει Μεητε ή κάποιος άλλος δέσαμε .
Το πηγή ιαματική το έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Γεωργίου είναι μία έκφραση που λέμε έχω μία πληροφορία από μία πηγή και σου ρωτάει ο άλλος τι πηγή και απαντάς ιαματική. Έχω πηγές που λένε. Αλλά το είπαν και άλλα ΑΡΔ ότι έχουν πηγές ότι θα είναι μάλλον θετική απάντηση υπάρχει αισιοδοξία. Αλλά αν τελικά έρθει ο παίχτης και αν πάει για μία ή δύο βδομάδες διακοπές μετά δεν το ξέρω.
Το πηγή ιαματική το έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Γεωργίου είναι μία έκφραση που λέμε έχω μία πληροφορία από μία πηγή και σου ρωτάει ο άλλος τι πηγή και απαντάς ιαματική. Έχω πηγές που λένε. Αλλά το είπαν και άλλα ΑΡΔ ότι έχουν πηγές ότι θα είναι μάλλον θετική απάντηση υπάρχει αισιοδοξία. Αλλά αν τελικά έρθει ο παίχτης και αν πάει για μία ή δύο βδομάδες διακοπές μετά δεν το ξέρω.
-
γιατι να μην μεινει? υπαρχει κατι?Demir έγραψε:Περιμένω πολλά από δαρελα!! Ελπίζω να μείνει !!
Ας έρθει και ας πάρει και μήναicue έγραψε:Ο Δανος αν ερθει θα θελει μινιμουμ δυο εβδομαδες διακοπες.
Αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως πίσω από τις απόψεις των συγκεκριμένων υπάρχει δόλος, τότε δεν γίνεται να μην πιστεύει πως τους τις περνάει κάποιος εντός της ΠΑΕ.nunies4 έγραψε:Θα περασουμε σε off topic για ακομα μια φορα, αλλα οχι δεν ειναι τοσο αβασιμο. Το "ποιος Μειτε" το καλλιεργουν ολη την σεζον.
Εδω και μερες το εχουν παει στο ακρο βεβαια. Οτι δεν πηδαει για κεφαλιες, οτι ο Σβααμπ ηταν ο καλυτερος χαφ της ομαδας, οτι υπαρχει ζωη και μετα τον Μειτε (ασχετα αν δεν υπηρχε για 4 χρονια μεχρι να ερθει ο Μειτε) και φυσικα το εσκεμενο ψεμα αρχες Ιουνιου (και ειμαι βεβαιος οτι ηταν εσκεμενο) οτι η προταση του ΠΑΟΚ ηταν 1,5 ενω τελικα ειναι 1,2.
Πραγματικά παλεύω να καταλάβω τι συμφέρον μπορεί να έχει ο χ-ψ Στέργιος να μειώσει τον Μεϊτέ αν δεν του το έχει ζητήσει κάποιος.
Προσοχή. Δεν λέω πως πιστεύω κάτι τέτοιο. Ερμηνεύω τα νεύρα ορισμένων σχετικά με τις απόψεις όπως η παραπάνω.
Δεν είναι ποιος μειτε. Είναι ότι ο μειτε δεν είναι το μόνο χάφ στον πλανήτη που μπορείς να βρεις στα λεφτά που ψάχνεις. Μετά είναι και το παρακαλητο μουνι ξινό γαμησι. ´