Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από loukas karadimos »

ποτε πετυχε μεταγραφη τελευταια φορα το μετροκωλις αραγε
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Γελαει ο κοσμος....
Οχι επειδη μπορει να μην ισχυει...αλλα για το "μεταγραφες/μετροπολις/αξιοπιστια"
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σεραφείμ, χωρίς να διαφωνώ στα του Ιβάν (σε καμία περίπτωση) ο άνθρωπος κάνει ότι μπορεί αυτή τη στιγμή, πιθανόν στο μέλλον να μπορεί πολλά περισσότερα,ας ρίξουμε και μια ματιά στη συνέντευξη του προπονητή σε ρουμάνικο μέσο, με δηλώσεις για περιορισμένο μπάτζετ.
Επίσης οι δηλώσεις πανελληνίως ήταν για ΠΑΟΚ με το 4ο μπάτζετ ανάμεσα στους τέσσερις, κάτι που ειπώθηκε κατά κόρον και δεν διαψεύστηκε από κανέναν στην ΠΑΕ.
Το να λέμε ποιος έχει τη μεγαλύτερη συμβολή σε αυτό το πρωτάθλημα, ο καθένας σύμφωνα με τις δικές του πεποιθήσεις, δεν έχει κανένα νόημα.
Ο Συνδυασμός όλων έφερε το πιο μαγκικο πρωτάθλημα όλων των εποχών.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Εγώ εμπιστεύομαι πλήρως την ΠΑΕ. Αν θεωρεί οτι ο Μειτε είναι βασικός και αντικατάστατος θα τον κλείσει. Αν ξέρει κάτι που δεν το ξέρουμε εμείς τους έχω σε πλήρη εμπιστοσύνη.

Εγώ προσωπικά το καλύτερο που είδα τα τελευταία 5 χρόνια , χαφ box to box , να σκοράρει με όλους τους τρόπους, γρήγορος, με καλές πάσες, στημένα και να κλέβει μπάλες και να είναι επικίνδυνος και να είναι πλήρες χαφ τσουλου δεν το έχω δει ακόμη. Σε άλλες χώρες έχω δει πολλούς τέτοιους αλλά Ελλάδα δεν έχω δει ακόμη. Το αποτέλεσμα αυτού είναι μόλις δούμε κανέναν Μεητε ή Μισιτς ή Σβααπ ή Πινέδα ή Αραο ή Χεζε ή Ορτα κτλ κτλ τους κάνουμε όλους Ζινταν και τους θεοποιούμε. Μόλις βγεις στην Ευρώπη όμως και δεις κανέναν σύγχρονο χαφ σε καμία καλή ομάδα όλους αυτούς τους ξεχνάς γιατί σε κάνουν γιο γιο και λες αν είχαμε έναν τέτοιο
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Αν κανει ο γαυρος κινηση για Μειτε, εμεις να παμε για Καμαρα κ Χουανγκ ελευθερους. Αν κ το διδυμο Καμαρα κ Μειτε θα ηταν φωτια (αν ο Καναρα επανελθει σε κανονικους ρυθμους)
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Δηλ...

Ακόμη δεν έχετε....οχι ολοι...πειστεί οτι η ομάδα έχει τους ανθρώπους που ξέρουν ακριβώς τιχρειάζεται;
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Καρπουζα, εχει αποδειχτει οτι εχουμε αργοπορησει πολλες φορες στις μεταγραφες και ειναι ο βασικος λογος που δεν εχουμε παιξει ομιλους.
Ο Ρασβαν θα κανει τα μαγικα του αρκει να μην διαλυσουν την ομαδαρα που εφτιαξε. Αν μετα απο πρωταθλημα δε μπορουμε να δωσουνε 3-4 μυρια για αγορα του ογκολιθου Μειτε, τοτε τι κανουμε;
Ας περιμενουμε ομως
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Νεάπολη....

Μαγικά ούτε οι ίδιοι οι μάγοι δεν κανουν

Ο Ραζβαν εχει ακριβώς το υλικό που θέλει για να στήσει μια ομάδα όπως ακριβώς την έχει στο μυαλό του

Έχει τις γνώσεις γνωρίζει την ψυχολογια του αθλήματος πατάει επάνω σε ορθολογική μεθοδολογία η οποία γραμμένη σε βιβλία που διδάσκετε στα πανεπιστήμια δεν ξεφεύγει από τις..σταθερές...και εάν κρίνει ότι δεν κάνει ο Μειτε αλλά ένας άλλος Μειτε έτσι θα γίνει....

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε πει η δεν έχουμε ακούσει για πλάνο...τριετες..χρονος που είναι απαραίτητος για να...δουμε...μια ομαδα

Μετά από 3 χρόνια την βλέπουμε κια όλοι νομίζεται ότι ο Ραζβαν ειναι...μαγος...

Και να χάναμε φέτος τον τίτλο μόνο οι τυφλοί δεν θα...βλεπανε...το εργο

Ο προπονητής έχει μπροστά του...πλεον...τον καμβά

Ποιο πινέλο θα πάρει και πως θα ξεκινήσει την νέα ζωγραφιά αυτός και το επιτελείο του το ξέρει καλύτερα από όλους μας...

Τι θέλω να πω..... Εμπιστοσύνη

Η ομάδα έχει αυτούς που..ξερουν...καλυτερα και από εμένα και από εσένα και από τον κολλητό σου τον Μπαρκαρουτσο :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

έχει δίκιο ο Καρπουζάς. Ξέρω όμως όλοι έχουμε αγωνία για την μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ΤΣΟΥΛΟΥ με τεράστια χρηματικά έπαθλα και παραπάνω αγώνες στους ομίλους κτλ. Ναι αν είναι ο ΠΑΟΚ που θα μπει πρώτος σε αυτό το νέο φορματ του τσουλου είναι πολύ σημαντικό έχει δίκιο ο Doom επίσης σε αλλάζει όχι απλώς επίπεδο σε αλλάζει χάρτη ξεφεύγεις από Ελληνικά δεδομένα. Φέτος δεν έχει Αγιαξ και Μπενφικα και άλλα μεγαθήρια τέτοιου τύπου.

Είναι ευκαιρία υπάρχει άγχος αλλά ρε παιδιά δείτε το λογικά, τα λεφτά δεν θα μπούνε στην δική μας τσέπη, λέτε σε αυτούς που θα μπούνε τα λεφτά στην τσέπη δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν ? Δεν έχουν κλείσει νομίζετε είδη προπονητικό και προετοιμασία και δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν ? Δεν είναι όπως παλιά περνάς τα νησιά Φερόε και έχω εξασφαλίσω ομίλους Κονφερενς. Ξέρουν πότε θα αρχίσει η προετοιμασία και ξέρουν τι λείπει. Εντάξει κάνανε λάθη , όλοι κάναμε, μάθαμε πάμε παρακάτω.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

καρπούζα, στο τριετές πλάνο ούτε ο λούτσε γνώριζε το πως και με ποιους θα στελεχωθεί το ποδοσφαιρικό του γκρουπ.
άστα... μην τα συζητήμε... τα έχουμε πει κι όλοι λίγο πολύ έχουμε ομολογήσει ότι έγιναν πολλά λάθη.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Το πρωτάθλημα αυτό πιστεύω ότι θα επιδράσει θετικά και στις μεταγραφές, το θέμα μας εδώ. Καλό είναι να περιμένουν αυξημένες προτάσεις σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οπότε είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει χρήμα για μεταγραφές. Αυτή τη φορά καλό θα ήταν να γίνουν νωρίς οι κινήσεις μας, λαμβάνοντας υπόψη αυτό το δεδομένο.

Θεωρώ ότι ο Κουλιεράκης θα πουληθεί :cry: :cry: . Αν έρχονταν το ίδιο ποσό για Κουλιε Ντέλια και Κοτάρσκι, και είχα την επιλογή, θα έδινα τον τελευταίο. Στο τέρμα μου αρέσει η εμπειρία, όχι ότι δεν είναι τοπ ο Κοτάρσκι, απλά πιστεύω ότι το κενό αυτό αναπληρώνεται πιο εύκολα. Ο τρόπος που παίζει ο ΠΑΟΚ, με έμφαση στους μεσοεπιθετικούς, η μεγαλύτερη απώλεια που δε θα μπορεί να αντικατασταθεί, είναι του Ντέλια. Δίνει το απρόβλεπτο, όμως δημιουργεί και νέα ΠΑΟΚτσάκια. Είναι διαφήμιση για το κλαμπ ακόμη και στο εξωτερικό. Θεωρώ ότι την επόμενη χρονιά ο Ντέλιας θα κάνει ακόμη περισσότερα νούμερα. Φέτος έδωσε 14 γκολ και 9 ασίστ, δίχως να εκτελεί στημένες φάσεις.

Ο ΠΑΟΚ έχει ρόστερ που πήρε πρωτάθλημα, οπότε δε χρειάζονται μεγάλες αλλαγές. Σίγουρα, θα πρέπει να αναπληρωθούν όσοι πουληθούν, αλλά η ομάδα ξεκάθαρα θα πρέπει να κινηθεί για φορ ποιότητας. Φέτος είχαμε τον Μπράντον, αλλά ήταν σχεδόν μόνος του. Το κέντρο που χρειάζεται προσοχή άμεσα και να λυθεί το θέμα με τον Μεϊτέ. Όπως και να έχει, ελπίζω φέτος να κάνουν αυτά που ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών του ΠΑΟΚ τους πει. Εγώ είμαι γεμάτος πάντως για τα επόμενα 3 χρόνια τουλάχιστον, μετά το φετινό πρωτάθλημα. Ότι και να γίνει στο μέλλον, έχουν όλοι τους την αγάπη μου.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μη διανοηθούν να χάσουν τον μειτέ μέσα από τα χέρια τους
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αλιως τι;
Και τι σημαινει "χασουν"; Αν ο Μειτε ζηταει ας πουμε 2εκ ο ΠΑΟΚ πρεπει να τα δωσει;
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αλλιώς θα είναι αυτογκολ ρε νούνιες
αλλιώς θα πάμε προκριματικά τσουλου χωρίς το φετινό μας κέντρο και άντε να μάθουν οι νέοι χαφ τον τρόπο παιχνιδιού και τους συμπαίκτες

σιγά μη ζητάει ο μειτέ 2 εκ
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Κι αν ζητά 1.5 να μην του τα δώσει;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”