ΠΑΟΚ - βάζελος 4-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 4-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σκέφτομαι διάφορα να γράψω. Από την άλλη δεν θέλω να πω τίποτα. Τα έχω πει όλα τόσο καιρό και εδώ αλλά και στο Podcast. Και τα έλεγα όταν η πλειοψηφία έλεγε τα αντίθετα και οι books έδιναν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή 17 απόδοση.
Εμείς τη δουλειά μας. Την Κυριακή 19 Μαΐου. Δεν υπάρχει άλλη ημερομηνία.
Βέβαια, μέχρι τότε, το βάζελο να κερδίσω. Ακονίζει το καυλί του ο Kevin.
Εμείς τη δουλειά μας. Την Κυριακή 19 Μαΐου. Δεν υπάρχει άλλη ημερομηνία.
Βέβαια, μέχρι τότε, το βάζελο να κερδίσω. Ακονίζει το καυλί του ο Kevin.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τέτοιο ξεβρακωμα του ποκ 3 σερί αγωνιστικές, είχαμε ξανακάνει;;
Το διπλό θα έρθει και σε 4 ημέρες ο ΠΑΟΚ θα σηκώσει το 4ο πρωτάθλημα μας.
Το καλύτερο ελληνικό πρωτάθλημα στην μεγαλύτερη ασπρόμαυρη παράνοια.
Το καλύτερο ελληνικό πρωτάθλημα στην μεγαλύτερη ασπρόμαυρη παράνοια.
Μην κάνετε όνειρα για πρωτάθλημα.
Αυτό εδώ πέρα δεν δόθηκε πέναλτι.

Βαλε και τα χεριάκια των βάζελων που δεν δίνονταν με τίποτα. Ενα και ενα μας κάνουν δύο.
Αχνοφένεται το χειρουργείο στην σκουλικοφωλιά.
Αυτό εδώ πέρα δεν δόθηκε πέναλτι.

Βαλε και τα χεριάκια των βάζελων που δεν δίνονταν με τίποτα. Ενα και ενα μας κάνουν δύο.
Αχνοφένεται το χειρουργείο στην σκουλικοφωλιά.
Εδω που φτασαμε εχουμε 90 λεπτα μπροστα μας για να μην κρεμαστουμε απο μια φαση που δεν θα δοθει, ή μια λαθος φαση υπερ τους. Αν θες να απαιτησεις τη νικη, τους δινεις να καταλαβουν πως σε περιπτωση που τους μπουν τιποτα μαγκικες ιδεες, μια τυχον αποτυχια μας θα σημανει καποιους απο τους παικτες τους να δουν τον τελικο απο το σπιτι λογω τραυματισμου λογω υπερβαλλοντα ζηλου μας στα μαρκαρισματα. Αν θελουν να παιξουν την μαγκια στην πλατη μας θα πρεπει να απολαυσουν και τα επακολουθα. Αν δε κατι ονοματα οπως του σκορερ τους δεν κανουν την εμφανιση στο γηπεδο για να μην φθαρουν, τοτε σιγουρα θα υπαρξουν αλλα οπως του τσεχου αμυντικου τους ή του αλλου παικτη με το ονομα του Απορθητη, του μαυρου με την κοτσιδα, κ.λπ.. Εχει ο μπαξες ονοματα που θα ρισκαρουν την παρουσια τους, δεν γινεται να μπει ολη η δευτερη ομαδα. Και αν γινει αυτο, να μπουν δηλαδη τα δευτερα, τοτε δεν θα εχουμε δικαιολογια. Δεν θα εχουν ολοι τον ωχαδερφισμο ως πανακεια, σε καποιους θα βραζει το αιμα να κερδισουν τελικο απο το να στερησουν σε μας το τροπαιο για τα ματια του καθε πονεμενου απο το κομπλεξ κατωτεροτητας οπαδου. Οπως την πληρωσε καποτε ο Νατχο, ετσι θα την πληρωσει καποιος αντιπαλος. Αν μπουμε σαν τα προβατα στη σφαγη (σαν τα βοδια, καλυτερα) τοτε δεν θα υπαρξει δικαιολογια. Δεν παιζει πλεον ο Βενος που κυνηγαει και τις γατες αν ειναι ασπρομαυρες. Παιζουν καραβιες ξενων παικτων που πανω απο αντιπαλοτητες οπαδων βαζουν μια ενδεχομενη νικη σε τελικο και πιθανον τη μοναδικη ευκαιρια για ευρωπη απο το Σεπτεμβρη. Αιμα και αμμος. Φυλακες γρηγορειτε. Λουτσο, κανονισε! Ιβαν, θωρακισε την ομαδα! Δεν θα δουμε χαμογελα σαν του Μαρκανωνη που μειωσε το σκορ και πανηγυριζε. Νιωστε ρε!
- Patricio_4
Δεν ξέρω αν σχολιάστηκε αλλά σε ματς που σκοράραμε 4 τεμάχια είχαμε ποσοστό κατοχής 27%. Εξωπραγματικό
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΖΉΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ?!
Ομαδα όνειρο, κερκιδα ονειρωξη!
Αξιζει το καθε χιλιομετρο για αυτήν την ομάδα!
Και τωρα πάμε για τον τελευταίο αθλο:
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ!
Ομαδα όνειρο, κερκιδα ονειρωξη!
Αξιζει το καθε χιλιομετρο για αυτήν την ομάδα!
Και τωρα πάμε για τον τελευταίο αθλο:
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ!
Είναι Παγκόσμιο Ρεκόρ?
Έχει ξανασυμβεί μέσα σε 1 παιχνίδι 90' να πάρουν 3 παίκτες το περιβραχιόνιο και να σκοράρουν ΚΑΙ οι 3??????????
Είναι Παγκόσμιο Ρεκόρ?
Στην Ελλάδα,σίγουρα (;)
Στον ΠΑΟΚ σίγουρα (;)
Έχει ξανασυμβεί μέσα σε 1 παιχνίδι 90' να πάρουν 3 παίκτες το περιβραχιόνιο και να σκοράρουν ΚΑΙ οι 3??????????
Είναι Παγκόσμιο Ρεκόρ?
Στην Ελλάδα,σίγουρα (;)
Στον ΠΑΟΚ σίγουρα (;)
- Patricio_4
Εγώ θα ρωτούσα αν είναι παγκόσμιο ρεκόρ το 1 γκολ ανά 6.75% κατοχής, ή έστω εγχώριο
- Μπαρκαρούτσος
Patricio_4 έγραψε:Δεν ξέρω αν σχολιάστηκε αλλά σε ματς που σκοράραμε 4 τεμάχια είχαμε ποσοστό κατοχής 27%. Εξωπραγματικό
Και ο βάζελος 0.09 expected goals.
- Μπαρκαρούτσος
- AlxNeapoli1
Τι να πει κανεις, ηδονη... κλαμα... περηφανια και μια απολαυστικη αγωνια για την Κυριακη.
Εγω θα πω και πιστευω εκφραζω πολλους, ναι μεν θεω σαν τρελος το πρωταθλημα αλλα αν δεν ερθει αυτο η ομαδα εχει κερδισει τον σεβασμο μας.
Μεγαλο ρισπεκτ στον Λουτσεσκου για αυτο που παρουσιασε. 3 στα 3 με το ποκ και τεραστιο ξεβρακωμα. Νομιζω παντως ο τραυματισμος Μουργκ και η εισοδος Ντελια ξεκλειδωσε το ματς. Περαστικα στον παικτη μας φυσικα αλλα η εισοδος Ντελια ηταν καθοριστικη.
Εγω θα πω και πιστευω εκφραζω πολλους, ναι μεν θεω σαν τρελος το πρωταθλημα αλλα αν δεν ερθει αυτο η ομαδα εχει κερδισει τον σεβασμο μας.
Μεγαλο ρισπεκτ στον Λουτσεσκου για αυτο που παρουσιασε. 3 στα 3 με το ποκ και τεραστιο ξεβρακωμα. Νομιζω παντως ο τραυματισμος Μουργκ και η εισοδος Ντελια ξεκλειδωσε το ματς. Περαστικα στον παικτη μας φυσικα αλλα η εισοδος Ντελια ηταν καθοριστικη.
- AlxNeapoli1
Α και μην ξεχασω, γελοια βαζελια με τοση μανια ελπιζω να παιξετε και στον τελικο. Γλιτσες.
Αλλα 10 λεπτα αν ειχε 7 τεμαχια θα τρωγατε κλοουν.
Αλλα 10 λεπτα αν ειχε 7 τεμαχια θα τρωγατε κλοουν.
Θα ήθελα πολύ να δώ τα μούτρα του Άκη της καρδιάς μας.
Το ρισκάρεις τώρα να πάς με εντάσεις, πρεσαρίσματα και ξύλο στο 100% και με τους βασικούς Άκη μου; Βάλε τους βασικούς, καλύτερα για μάς. Γιατί αν βάλεις τα δεύτερα σίγουρα θα τα δώσουν όλα. Εγώ τους βασικούς θέλω να βάλεις Άκη μου και να τους πείς να πέφτουν στην μπάλα σαν τα σκυλιά για να κόψουν το πρωτάθλημα απ τον ΠΑΟΚ. Να τους πείς να ξεχάσουν οτι σε 6 μέρες παίζουν τελικό!
Πιό σοβαρά:
Πιστεύω οτι αυτή την φορά ο Ράζβαν θα το διαβάσει το ματς σωστά. Ο Άκης θα παίξει το ίδιο που παίζει πάντα με το τοπ4. Πίσω από την μπάλα, να κρατήσουμε το 0 πίσω και ίσως βάλουμε κανα γκόλ στην κόντρα.
Καί σε αυτό το μάτς, κλειδί η τριπλέτα πίσω από το φόρ: Αντρίγια, Ντέλιας, Τάισον. Όταν αυτοί οι τρείς είναι καλά και με τις βοήθειες από τους δύο φούλ μπάκ, ο ΠΑΟΚ δέν σταματιέται.
Το ρισκάρεις τώρα να πάς με εντάσεις, πρεσαρίσματα και ξύλο στο 100% και με τους βασικούς Άκη μου; Βάλε τους βασικούς, καλύτερα για μάς. Γιατί αν βάλεις τα δεύτερα σίγουρα θα τα δώσουν όλα. Εγώ τους βασικούς θέλω να βάλεις Άκη μου και να τους πείς να πέφτουν στην μπάλα σαν τα σκυλιά για να κόψουν το πρωτάθλημα απ τον ΠΑΟΚ. Να τους πείς να ξεχάσουν οτι σε 6 μέρες παίζουν τελικό!
Πιό σοβαρά:
Πιστεύω οτι αυτή την φορά ο Ράζβαν θα το διαβάσει το ματς σωστά. Ο Άκης θα παίξει το ίδιο που παίζει πάντα με το τοπ4. Πίσω από την μπάλα, να κρατήσουμε το 0 πίσω και ίσως βάλουμε κανα γκόλ στην κόντρα.
Καί σε αυτό το μάτς, κλειδί η τριπλέτα πίσω από το φόρ: Αντρίγια, Ντέλιας, Τάισον. Όταν αυτοί οι τρείς είναι καλά και με τις βοήθειες από τους δύο φούλ μπάκ, ο ΠΑΟΚ δέν σταματιέται.