ΠΑΟΚ-Γαυρος 1-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ-Γαυρος 1-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ειχαμε 1 αριστερό εξτρεμ στο ροστερ και μάλιστα 36 ετών και ο βασικός σου σεντερ φορ έχει 3 γκολ και ο προπονητής μας έλεγε «δεν θα πάρουμε παικτη απλά για να πάρουμε, πρέπει αυτοί που θα έρθουν να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε» δηλαδή όντως τώρα; Και δεν στέκομαι μόνο στο ότι δεν έγιναν μεταγραφές, στάθηκα προηγούμενος στην λάθος νοοτροπία του προπονητή και κατε επέκταση της ομάδας, στις λάθος επιλογές του προπονητή, στην έλλειψη προσωπικοτήτων.
Δεν μπορείς να λες πάω για προταθλημα και ο βασικός σου σεντερ φορ να έχει 3 γκολ, είναι αγραφος νόμος τι να κανουμε, όλες οι ομάδες παγκόσμιος που παίρνουν πρωτάθλημα έχουν ένα σεντερ φορ της προκοπής μια προσωπικότητα μπροστά και όχι έναν τανζανια που χωρίς καμία υπερβολή είναι για τον ΠΑΟΚ β και έναν φιλότιμο Σέντερ φορ 1.70.
Αν δεν μπορούν να φέρουν 1 σεντερ φορ 5 χρόνια τότε δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ αυτοί που τους επιλέγουν, και αυτός που επέλεξε τον σαματα πρέπει να μπει φυλακή. Μιλάμε για έναν παικτη που δεν είναι απλά κακος αλλά σε βάζει σε άλλες σκέψεις. Αν όντως είναι 30 και όχι 40 γιατι δεν μιλάμε απλά για κακό παικτη μιλάμε για παικτη που μπορει να ειναι και το χειρότερο φορ στο πρωτάθλημα
Δεν μπορείς να λες πάω για προταθλημα και ο βασικός σου σεντερ φορ να έχει 3 γκολ, είναι αγραφος νόμος τι να κανουμε, όλες οι ομάδες παγκόσμιος που παίρνουν πρωτάθλημα έχουν ένα σεντερ φορ της προκοπής μια προσωπικότητα μπροστά και όχι έναν τανζανια που χωρίς καμία υπερβολή είναι για τον ΠΑΟΚ β και έναν φιλότιμο Σέντερ φορ 1.70.
Αν δεν μπορούν να φέρουν 1 σεντερ φορ 5 χρόνια τότε δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ αυτοί που τους επιλέγουν, και αυτός που επέλεξε τον σαματα πρέπει να μπει φυλακή. Μιλάμε για έναν παικτη που δεν είναι απλά κακος αλλά σε βάζει σε άλλες σκέψεις. Αν όντως είναι 30 και όχι 40 γιατι δεν μιλάμε απλά για κακό παικτη μιλάμε για παικτη που μπορει να ειναι και το χειρότερο φορ στο πρωτάθλημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Κυρ 18 Φεβ 2024, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα αυτο δεν ισχυει. Με χαρτινη μια χαρα ημασταν απο την αρχη, μια φαση κανανε. Με βαζελο εντος τον δαγκωσες για 4 γκολ ηταν. Βασισμενος στα παραπανω, θα πω οτι ειναι καθαρα ψυχολογικο/πνευματικο θεμα που προερχεται απο λαθος διαχειριση της πιεσης. Αυτο το ξερω οτι ισως δεν απανταει πολλα αλλα ειμαι βεβαιος οτι αυτο συμβαινειCCCP έγραψε:Σκεφτωμαι κατι εδω και καιρο και νομιζω οτι δυστυχως ισως να ειναι αληθεια. Ολες εκεινες οι τεσσαρες και οι πενταρες φοβωμουνα οτι μπορει να κανουν και κακο.
Η ομαδα εχει ξεχασει να παιζει ματς εντασης. Το βλεπεις οτι εχουν ξεχασει να παιζουν ματς στα οποια δεν υπαρχουν μεγαλοι χωροι. Αγχωνωντε. Νευρικοι. Η ομαδα αυτη τη στιγμη ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ. Δε βγαζει σε καμια περιπτωση εικονα ομαδας που πιστευει οτι κανει πρωταθλητισμο.
Θεωριες της χαλιμας λεω τωρα αλλα νομιζω οτι η ομαδα ειναι και κολημενη στο μενταλιτι της αρχης της σεζον που χτειζαμε ροστερ και ομαδα και δεν ασχολουμασταν με πρωταθλητισμο και αποτελεσματα και βαθμολογιες.
και αποψε ηταν 15/4 ο ΠΑΟΚ και 10/7 ο γαυρος οι τελικες και ειχαμε την κατοχή αρα μαλλον καλοι ήμαστανpaokarakis έγραψε:Προς θεού όλα τα ματς τα βλέπω και προσθέτω ότι κατοχή 39%-61% και αποκρούσεις 4-2icue έγραψε:Καταλαβαινω οτι δεν το ειδες το ματς αν μου βαζεις τις τελικες, οποτε παω πασο.paokarakis έγραψε:
Εννοείς με τον αποδεκατισμενο βαζελο που ακόμα ψαχνονταν με την αλλαγή προπονητή και στα στατιστικά είμαστε στα ίδια? 9-4/10-5 σε εκείνο το ματς
Το ματς ήταν ξεκάθαρο για Χ απλά ο Ντεσποντοφ μας είχε ξελασπώσει τότε

Ελεος ρε παιδια με τα ραντομ στατιστικά.
ο βαζελος ηταν για να φαει περισσοτερα για οποιον ειδε το ματς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Κυρ 18 Φεβ 2024, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λεμε για τον Μπακαβουτα και κανει 2-3 φορες θεατρο ο Κουλιε. ΕλεοςCCCP έγραψε:This. ΚΑΙ κακος ΚΑΙ μαλακιεςobanebane έγραψε:Επίσης θέλω κάτι να πω, που δεν ήθελα κατά την διάρκεια του αγώνα.
Κουλιερακη άσε τα καραγκιοζιλίκια, αυτά δεν ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ ,αυτά τα κάνουν τα κακομαθημένα του λεκανοπεδίου .
Όλες με Λουτσεσκου;Doomlord4 έγραψε:Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρνει να κερδίσει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για έξι συνεχόμενους αγώνες.
Ασπρόμαυρη Βίβλος
Ποιες πορτοκαλαδες ρε αστειε;
Γαμω τον ρουλη και την ατριχη υπηρετρια του λαθρεμπορα
Γαμω τον ρουλη και την ατριχη υπηρετρια του λαθρεμπορα
Δεν είναι κριτήριο αυτός ο αγώνας,γιατί ο βαζελος ήρθε με την μισή ομάδα.icue έγραψε:Καταλαβαινω οτι δεν το ειδες το ματς αν μου βαζεις τις τελικες, οποτε παω πασο.paokarakis έγραψε:Εννοείς με τον αποδεκατισμενο βαζελο που ακόμα ψαχνονταν με την αλλαγή προπονητή και στα στατιστικά είμαστε στα ίδια? 9-4/10-5 σε εκείνο το ματςicue έγραψε:Για καποιο λογο ολοι ξεχνατε το ματς με τον βαζελο στη Τουμπα για το πρωταθλημα. Δεν εγινε πριν 5 μηνες, πριν εικοσι μερες εγινε.
Κριτήριο είναι οι δύο αγώνες του κυπέλλου.
Παιρνω αφορμη απο τον πολυ χρησιμο πινακα του Doom για να σκεφτω παλι ποσο ομορφα μπορουν να μας ξεγελασουν τα νουμερα.
Προς στιγμην ηθελα να ξεγελασω τον εαυτο μου για το σημερινο καζο βλεποντας πως εχουμε ιδια συγκομιδη με βαζελο. Αυτο ομως που μας κανει ολους οσοι λεμε σημερα οτι εσβησε το Πρωταθλημα ειναι ο τροπος που ηρθαν αυτα τα αποτελεσματα.
Αν σ ελεγε καποιος στην αρχη της σεζον πως θα ησουν 3-3-3 με την πρωτη πενταδα, θα σκεφτοσουν "ΟΚ, μαλλον κατεβηκα κατω και εχασα αγωνες στις λεπτομερειες αλλα εκανα το καθηκον μου στην Τουμπα". Αμ δε... Σε τρια εντος επαιξες φοβικα. Η ομαδα θελει ψωμια ακομα, κριμα.
Πραγματικά έχω δει τόσα Ρίπλεϊ από το 1ο γκολ κ δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έδωσαν οφσάιντ.
Το κεφάλι του Ναβάρο είναι σίγουρα πιο μπροστά από την μπάλα. Μόνο εγώ το βλέπω έτσι;;
Η ήττα μας άξιζε βάσει απόδοσης. Άλλο αυτό όμως.
Το κεφάλι του Ναβάρο είναι σίγουρα πιο μπροστά από την μπάλα. Μόνο εγώ το βλέπω έτσι;;
Η ήττα μας άξιζε βάσει απόδοσης. Άλλο αυτό όμως.
- stavrospgr
Μην τα ισοπεδώνουμε. Κάνουμε αναμενόμενη κοιλιά. Μέσα σε όλα είμαστε και είμαστε οι μοναδικοί σε 3 διοργανώσεις. Κακή επίδοση για άλλη μία φορά, αλλά αν πάρουμε το βάζελο όλα αλλάζουν.
Η ομάδα θέλει άλλον προπονητή. Ο συγκεκριμένος μέχρι εκεί μπορεί να σε πάει.Baldur έγραψε:Παιρνω αφορμη απο τον πολυ χρησιμο πινακα του Doom για να σκεφτω παλι ποσο ομορφα μπορουν να μας ξεγελασουν τα νουμερα.
Προς στιγμην ηθελα να ξεγελασω τον εαυτο μου για το σημερινο καζο βλεποντας πως εχουμε ιδια συγκομιδη με βαζελο. Αυτο ομως που μας κανει ολους οσοι λεμε σημερα οτι εσβησε το Πρωταθλημα ειναι ο τροπος που ηρθαν αυτα τα αποτελεσματα.
Αν σ ελεγε καποιος στην αρχη της σεζον πως θα ησουν 3-3-3 με την πρωτη πενταδα, θα σκεφτοσουν "ΟΚ, μαλλον κατεβηκα κατω και εχασα αγωνες στις λεπτομερειες αλλα εκανα το καθηκον μου στην Τουμπα". Αμ δε... Σε τρια εντος επαιξες φοβικα. Η ομαδα θελει ψωμια ακομα, κριμα.
Κοντά στην πηγή αλλά στο τέλος πάντα να μένεις διψασμένος.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
Ναι ξέρω πήρε πρωτάθλημα πριν από 6 χρόνια έχοντας το με διαφορά καλύτερο ρόστερ στο πρωτάθλημα. Τον ευχαριστούμε και θα είμαστε πάντα ευγνώμονες.
Πλέον δυστυχώς δεν το έχει το θέμα, ειδικά όταν απέναντι του έχει σοβαρούς προπονητές και ποιοτικά ρόστερ.
Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
Τσίπη Ιβάν κέρασε ρε ένα ποτάκι.Maezono Masakiyo έγραψε:markos4 έγραψε:Ρητορική ερωτηση:
Γιατι δεν αποκτηθηκε επιθετικός τον γεναρη αφού όλοι βλέπαμε ότι υπάρχει πρόβλημα?
Θεωρησε ο Λουτσεσκου ότι οι Σαματα και Μπράντον είναι αρκετοί για να πάρουνε πρωταθλημα;
Η ο Σαββίδης δεν έδωσε χρήμα πάρα μόνο για να αποκτηθεί δεξί μπακ;
Εμένα αυτο που με θλίβει είναι ότι επι διοικήσεως/ιδιοκτησίας Σαββίδη υπήρξαν αρκετές φορές που μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, την υπέρβαση, να γευτούμε το γλυκό νέκταρ της επιτυχίας περισσότερες φορές. Και για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόταν να γίνουν ενα δυο αν όχι απλά τουλάχιστον ούτε δύσκολα πράγματα. Για κάποιο λόγο όμως δεν γίνονται. Νιώθω σαν να έχω πάει σ'ένα μπαρ, να μου χει γυαλίσει μια γκόμενα, να την έχω πιάσει στην πάρλα, να την έχω εντυπωσιάσει,να την έχω καταφέρει, να τα έχω κάνει όλα καλά και στο τέλος να μην πηδάω επειδή δεν ήθελα να την κεράσω ποτό
Αυτό το παραμύθι με τις διοργανώσεις ρε παιδιά.stavrospgr έγραψε:Μην τα ισοπεδώνουμε. Κάνουμε αναμενόμενη κοιλιά. Μέσα σε όλα είμαστε και είμαστε οι μοναδικοί σε 3 διοργανώσεις. Κακή επίδοση για άλλη μία φορά, αλλά αν πάρουμε το βάζελο όλα αλλάζουν.
Να λέτε παίζουμε Ευρώπη ,οκ.
Πρωτάθλημα παίζουν όλοι, δηλαδή τι το αναφέρουμε.
Και το κύπελλο ένα ματς παίξαμε. Ένα . Και το χάσαμε.
Τι μετράμε τώρα ,τα χαβαλε με τις Σέρρες και το Βόλο?
Όπως είναι το κύπελλο 2 ματς το χρόνο είναι περίπου και το τελικός.
Ένα παίξαμε και τελευταίο μπορεί να είναι μεθαύριο
Και γω το πιστεύω ότι τον βαζελο θα τον αποκλείσουμε και θα παρουμε το κύπελο.
Αλλά δεν πιστεύω με τίποτα ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από την αεκ και από τον σημερινό γαυρο με τις αλλαγές στο ροστερ και στον προπονητή.
Αλλά δεν πιστεύω με τίποτα ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από την αεκ και από τον σημερινό γαυρο με τις αλλαγές στο ροστερ και στον προπονητή.
Άντε μην τα πάρω για τα υπονοούμενα με πορτοκαλάδες ενώ ακόμα δεν έχω συνέλθει από τον διασυρμό.
Βαριές ήττες για το πρωτάθλημα στην Τούμπα: 0-4 από ολυμπιακό κάπου στα μέσα της δεκαετίας του '60 που φυσικά δεν που το είχα δει τότε μια και δεν ήξερα τι είναι το ποδόσφαιρο και 0-4 από αεκ με τις σαρδέλες το 2008. Επίσης 1-4 από τον συμπολίτη τον Αύγουστο του 1998 και με την λήξη του αγώνα απόλυση του Μπλαχίν.
Βαριές ήττες για το πρωτάθλημα στην Τούμπα: 0-4 από ολυμπιακό κάπου στα μέσα της δεκαετίας του '60 που φυσικά δεν που το είχα δει τότε μια και δεν ήξερα τι είναι το ποδόσφαιρο και 0-4 από αεκ με τις σαρδέλες το 2008. Επίσης 1-4 από τον συμπολίτη τον Αύγουστο του 1998 και με την λήξη του αγώνα απόλυση του Μπλαχίν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Κυρ 18 Φεβ 2024, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.