ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 31/01, 21:00, CosmoteSports
Re: ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 31/01, 21:00, CosmoteSports
Αυτό το build up πάνω στην γραμμή της εστίας δεν μπορούμε να το σταματήσουμε; Σήμερα έδωσε κόρνερ το οποίο απέφερε πολύ καλή απόκρουση του Ζ.Ζ., σε 10 μέρες μπορεί να αποβεί μοιραίο.
Να ευχηθούμε να μην είναι σοβαρό το πρόβλημα του Σάστρε, πάνω που είχε ανέβει σε πολύ καλά επίπεδα. Δεν χρειαζόταν να ξεκινήσει σήμερα.
Να ευχηθούμε να μην είναι σοβαρό το πρόβλημα του Σάστρε, πάνω που είχε ανέβει σε πολύ καλά επίπεδα. Δεν χρειαζόταν να ξεκινήσει σήμερα.
Τελικά οι 5 μεσοεπιθετικοί παραμένουν 5 και δε γίνονται 6 με αλχημείες.
- τσιριγωτης
Ρε τον τζιμαρο.. κρίμα να του φάει την θέση ο σαματα που ανοίγει χώρους
Παιδιά σοβαρά μιλάτε για ενοχλήσεις του Σαστρε; Γιατί έχασα κανενα δεκάλεπτο.
Δλδ πάμε χωρίς δεξί μπακ με Ατρόμητο;
Δεν ξέρω τι να πω.
Μετά και τις πιθανές αλλαγές ημερομηνιών νιώθω πως γίνεται ότι χρειάζεται για να τα χάσουμε όλα μέσα σε δέκα μέρες.
Δλδ πάμε χωρίς δεξί μπακ με Ατρόμητο;
Δεν ξέρω τι να πω.
Μετά και τις πιθανές αλλαγές ημερομηνιών νιώθω πως γίνεται ότι χρειάζεται για να τα χάσουμε όλα μέσα σε δέκα μέρες.
Δεν είχε καμία λογική να παίξει σήμερα ο Σάστρε..
Ξεκάθαρα λάθος . Ακόμα και τπτ να μην έχει δεν υπήρχε κανενας λόγος για όλο αυτό.
Ετσι μου φαινεται κι εμεναpapwolf έγραψε:Τελικά οι 5 μεσοεπιθετικοί παραμένουν 5 και δε γίνονται 6 με αλχημείες.
Ο Αντονιο ειναι εξαφανισμενος στο 10
Εμενα δεν μου αρεσει καθολου ο Μαρκος. Παντα βεβαια με βαση τα λεφτα που κοστισε. 1,6 θυμιζω. Γενικα ομως δεν μου αρεσει.
- ΑποστόληςΑ
O Ricardo λογικά θα παίξει στη θέση του ΜΑ κι εκείνος στη θέση του Σβαμπ.
Ενδιαφέρον θα είχε στα παγκόσμια χρονικά αν έχει υπάρξει τετράδα άμυνας με 4 αριστεροποδαρους ταυτόχρονα
Ο Μ.Α. στο 10 είναι σαν ψάρι έξω από τα νερά. Να τον δούμε στην φυσική του θέση για να κρίνουμε. Θυμάστε τον Αουγκούστο στο 10 και μετά στο 6-8;
Αυτοί που μεταδίδουν τον αγώνα είπαν στην έναρξη του 2ου ημιχρόνου ότι ο Σαστρε ζήτησε αλλαγή γιατί αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Αυτό και τίποτα άλλο.
Ο Μάρκος Αντώνιος μου θυμίζει παίκτη που πρώτη φορά παίζει σε μια ομάδα και είναι χαμένος στο γήπεδο.
Τώρα τον γύρισε πιο πίσω στο 8, για να δούμε γιατί στο 10 δε μπορεί.
Ο Μάρκος Αντώνιος μου θυμίζει παίκτη που πρώτη φορά παίζει σε μια ομάδα και είναι χαμένος στο γήπεδο.
Τώρα τον γύρισε πιο πίσω στο 8, για να δούμε γιατί στο 10 δε μπορεί.