ΠΑΟΚ - Aberdeen 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- navigator11
Re: ΠΑΟΚ - Aberdeen 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Επειδή ΠΑΟΚ είσαι, αν είναι να πάρεις αποτέλεσμα μέσα στη Γερμανία, θα νικήσεις. Οι ισοπαλίες είναι για τους φλώρους

- BlackMagicPAOK
- Μπαρκαρούτσος
-
xrisitsapa
Ρε φίλε όλη η δημιουργία μας σήμερα από τον Ντελια περνούσε ( με εξαίρεση τον Τάισον).Notorious4 έγραψε:Η ομάδα σε γενικές γραμμές ήταν καλή. Νομίζω όμως ότι ο Εκονγκ δημιουργεί ανασφάλεια σε όλη την αμυντική γραμμή και την αποδιοργανώνει.
Επίσης δεν μου άρεσε και η απόδοση του Κωνσταντελια. Αυτό το παιδί μόνο κακό του κάνουμε με όλα αυτά που ακούει.
Σήμερα για ακόμη μια φορά ήταν ανύπαρκτος μεχρι και 70.
Ναι κάνει θεαματικές ενέργειες. Τι να το κάνω όμως όταν σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι είναι κακός; Θέλει πολύ δουλειά και προσοχή να είναι καλός τακτικά αλλά και να μην χάσει και το ταλέντο του στις φανταζι ενέργειες.
έδωσε 2-3 μπαλιές μισό γκολ και δεν εκβίασε προσπάθειες με τρίπλες.
Ποιός ανύπαρκτος;
Από τους πιο ουσιαστικούς ήταν.
- sourmenetes
- Moderator
Γκέλα ειναι ρε παρολε!Parolos έγραψε:Μα δεν είναι καθόλου το ίδιο στον όμιλο Σουρμε. Μέχρι και με ήττα σε Γερμανία, ήλπιζες σε γκέλα των Γερμανών στη Σκωτία μετά. Τέλος πάντων.
Και για να απαντήσω και για τα πιο πάνω και σε αιβας. Όχι δε θα πανηγυρίσω Χ στην Τουμπα με την Αμπερντιν το θεωρώ γκέλα. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.
Προφανώς εινια γκέλα! Αλλά δεν είναι ότι δεν προσπαθήσαμε ή δεν παιξαμε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
ΧαχαχαχαBlackMagicPAOK έγραψε:Χμ... 3-3 θα είναι φλώρικο;
![]()
Δεν υπάρχουν αυτά, φίλε μου. 1-2 θα έρθει.
Θεωρώ πολύ υπερβολική την κριτική που γίνεται στην άμυνα.
Okay σου κάνανε μία ευκαιρία γιατί ο κουλιεράκης ήταν ένα μέτρο πιο μπροστά και δεν μπόρεσε να κόψει την μπάλα και ο επιθετικός τους κατάφερε να κάνει μία κίνηση την οποία μπορεί να πετύχει μία στις 10 η μία στις 20 στην καλύτερη... αλλά στο ποδόσφαιρο και το μεγαλύτερο ταγάρι μπορεί να έχει τη στιγμή του.
Από κει και πέρα δεν κάνανε τίποτα. Ενώ το δεύτερο γκολ έρχεται από απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα, όπου αποκλειστικός υπεύθυνος ήτανε ο τερματοφύλακας.
Την άμυνα μπορούμε να την κριτικάρουμε για το παιχνίδι που έκανε μέσα στη Σκωτία όχι όμως για σήμερα...ούτε φυσικά και για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκης
Okay σου κάνανε μία ευκαιρία γιατί ο κουλιεράκης ήταν ένα μέτρο πιο μπροστά και δεν μπόρεσε να κόψει την μπάλα και ο επιθετικός τους κατάφερε να κάνει μία κίνηση την οποία μπορεί να πετύχει μία στις 10 η μία στις 20 στην καλύτερη... αλλά στο ποδόσφαιρο και το μεγαλύτερο ταγάρι μπορεί να έχει τη στιγμή του.
Από κει και πέρα δεν κάνανε τίποτα. Ενώ το δεύτερο γκολ έρχεται από απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα, όπου αποκλειστικός υπεύθυνος ήτανε ο τερματοφύλακας.
Την άμυνα μπορούμε να την κριτικάρουμε για το παιχνίδι που έκανε μέσα στη Σκωτία όχι όμως για σήμερα...ούτε φυσικά και για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκης
- sourmenetes
- Moderator
Πάμε για το διπλό με τρέλα στην Γερμανία!
Φτάνει η χολή από κάποιους ρε αδέλφια. Ναι, η ομάδα έχει πρόβλημα στην άμυνα, αλλά σήμερα ειδικά όλο το πρόβλημα ήταν στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, γιατί στο δεύτερο έγιναν 3 στραβά για να μπει. Το φάουλ που γίνεται πάνω στον Σαμάτα συν κίτρινη, το φάουλ που καταλογίζει εις βάρος μας τραβηγμένο από τα μαλλιά από ένα πολύ κακό διαιτητή και η κακή αντίδραση του Κοτάρσκι. Επιθετικά η ομάδα πίεσε ασφυκτικά και ειδικά στο β΄, απέναντι σε αντίπαλο που έπαιζε 9-1-0. Φάσεις κάναμε, φάουλ γύρω από την περιοχή τους και κόρνερ κερδίσαμε και δεν μπήκε από ατυχία ή κακό υπολογισμό το συν ένα γκολ που θα έδινε την νίκη. Μόνο ασόβαρη δεν ήταν η ομάδα μας.
Στους ευρωπαϊκούς αγώνες καμμιά απολύτως ομάδα δεν παίζει για να χάσει. Όλοι παίζουν για το γόητρο, τους βαθμούς στο UEFA ranking, για το χρήμα. Όσοι ήμασταν στο γήπεδο είδαμε πως πανηγύριζαν οι Σκωτσέζοι την ισοπαλία, λες και πήραν αυτοί την πρόκριση. Εδώ μια ομάδα από τα νησιά Φερόες έκανε παπάδες το καλοκαίρι και παίζει ομίλους. Φτάνει η γκρίνια, το μόνο κακό σήμερα είναι οι πόντοι στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ, άντε και τα μείον 334.000 ευρώ με το Χ. Ισοπαλία ή νίκη θέλαμε στην Φρανκφούρτη, το ίδιο θέλουμε και τώρα. Με το ΑΝ ισοφάριζε η Ελσίνκι και ΑΝ σκοντάψει η Eintracht στην Σκωτία δεν γράφεται η ιστορία.
Προσωπικά χάρηκα την ομάδα κατά διαστήματα στο α΄, ειδικά στην ισοφάριση και σε 2-3 ακόμα περιπτώσεις και σε όλο το β΄ για την επιθετική προσπάθεια.
Για το θέμα της άμυνας που τα είπαμε ακόμα και μετά τον θρίαμβο στο τηγάνι, ο προπονητής πρέπει να το ψάξει, σίγουρα θα το ψάξει και πιστεύω να βρει την λύση.
Στους ευρωπαϊκούς αγώνες καμμιά απολύτως ομάδα δεν παίζει για να χάσει. Όλοι παίζουν για το γόητρο, τους βαθμούς στο UEFA ranking, για το χρήμα. Όσοι ήμασταν στο γήπεδο είδαμε πως πανηγύριζαν οι Σκωτσέζοι την ισοπαλία, λες και πήραν αυτοί την πρόκριση. Εδώ μια ομάδα από τα νησιά Φερόες έκανε παπάδες το καλοκαίρι και παίζει ομίλους. Φτάνει η γκρίνια, το μόνο κακό σήμερα είναι οι πόντοι στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ, άντε και τα μείον 334.000 ευρώ με το Χ. Ισοπαλία ή νίκη θέλαμε στην Φρανκφούρτη, το ίδιο θέλουμε και τώρα. Με το ΑΝ ισοφάριζε η Ελσίνκι και ΑΝ σκοντάψει η Eintracht στην Σκωτία δεν γράφεται η ιστορία.
Προσωπικά χάρηκα την ομάδα κατά διαστήματα στο α΄, ειδικά στην ισοφάριση και σε 2-3 ακόμα περιπτώσεις και σε όλο το β΄ για την επιθετική προσπάθεια.
Για το θέμα της άμυνας που τα είπαμε ακόμα και μετά τον θρίαμβο στο τηγάνι, ο προπονητής πρέπει να το ψάξει, σίγουρα θα το ψάξει και πιστεύω να βρει την λύση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Πέμ 09 Νοέμ 2023, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Είχε διαστήματα ειδικά στο 1ο ημίχρονο που χάθηκε η μπάλα..
-
Luigi Vampa
Ε ρε φιλε άμα γράφεις λες οι παίκτες είναι ρομπότ κ δεν πρέπει να κάνουν λάθη τι να σε πω. Καλά κάνεις κ πας ταξίδια κ βλέπεις την ομάδα. Οι απόψεις που εκφράζεις θα κρίνονται όμως.[/quote]JohnDag έγραψε:Εντάξει, πες μου εμένα που ήμουν Ελσινκι, Αμπερντιν και θα είμαι και Φρανκφούρτη να…αγαπήσω λίγο την ομάδα!Luigi Vampa έγραψε:
Εμπαθής. Ναι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο κ έτσι ειναι η ζωή. Αυτό ακριβώς ταιριάζει στο σημερινο αγωνα. Έφαγες 2 γκολ με 1 φάση κ εκανες φάσεις για 5 γκολ κ έβαλες δυο.
Μου βάζεις ότι φάγανε δυο γκολ με γαυρο μέσα στην εξίσωση που τους πατήσαμε με 0-4 μέχρι το 78 κ 12 -26 ενέργειες στη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου..αγαπήστε λίγο την ομαδα
Άντε καλά, λέτε τα μόνοι σας να χαίρεστε και καλό βράδυ…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Άλλο κρίνω απόψεις κι άλλο αρχίζω τα ad hominem του στυλ «αγαπά την ομάδα» και «είσαι εμπαθής».
Κρίνε απόψεις κι όχι τον άνθρωπο γιατί ούτε δίκαιο είναι, ούτε ξέρεις τι «τρέλα» κουβαλάει ο άλλος γι’ αυτό που λέγεται ΠΑΟΚ.
Φιλικά…
Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]
Οκ, sorry για τους χαρακτηρισμους ήταν άστοχοι κ άδικοι.
Ετσι είναι το ποδόσφαιρο...σε παιχνιδια που δεν αξίζεις την νίκη κερδίζεις και σε παιχνίδια που πρέπει να κερδίσεις και μάλιστα με διαφορά, φέρνεις Χ.
Παίξαμε πολύ καλά και ένα σκορ 4 ή 5 - 2 θα ήταν δίκαιο. Κρατάω την εμφάνιση, την πρόκριση από τώρα και το ότι αρχίζει να ρολάρει η ομάδα.
Το αμυντικό ζήτημα χρήζει λύσεων. Το ότι δεχτήκαμε μόνο δύο τελικές αυτό θα πρέπει να πιστωθεί στην άμυνα. Αλλά και το ότι και οι δύο τελικές έγιναν γκολ είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να μας προβληματίσει πάρα πολύ.
Παίξαμε πολύ καλά και ένα σκορ 4 ή 5 - 2 θα ήταν δίκαιο. Κρατάω την εμφάνιση, την πρόκριση από τώρα και το ότι αρχίζει να ρολάρει η ομάδα.
Το αμυντικό ζήτημα χρήζει λύσεων. Το ότι δεχτήκαμε μόνο δύο τελικές αυτό θα πρέπει να πιστωθεί στην άμυνα. Αλλά και το ότι και οι δύο τελικές έγιναν γκολ είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να μας προβληματίσει πάρα πολύ.
Άλλο κρίνω απόψεις κι άλλο αρχίζω τα ad hominem του στυλ «αγαπά την ομάδα» και «είσαι εμπαθής».Luigi Vampa έγραψε:Ε ρε φιλε άμα γράφεις λες οι παίκτες είναι ρομπότ κ δεν πρέπει να κάνουν λάθη τι να σε πω. Καλά κάνεις κ πας ταξίδια κ βλέπεις την ομάδα. Οι απόψεις που εκφράζεις θα κρίνονται όμως.JohnDag έγραψε:Εντάξει, πες μου εμένα που ήμουν Ελσινκι, Αμπερντιν και θα είμαι και Φρανκφούρτη να…αγαπήσω λίγο την ομάδα!Luigi Vampa έγραψε:
Εμπαθής. Ναι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο κ έτσι ειναι η ζωή. Αυτό ακριβώς ταιριάζει στο σημερινο αγωνα. Έφαγες 2 γκολ με 1 φάση κ εκανες φάσεις για 5 γκολ κ έβαλες δυο.
Μου βάζεις ότι φάγανε δυο γκολ με γαυρο μέσα στην εξίσωση που τους πατήσαμε με 0-4 μέχρι το 78 κ 12 -26 ενέργειες στη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου..αγαπήστε λίγο την ομαδα
Άντε καλά, λέτε τα μόνοι σας να χαίρεστε και καλό βράδυ…
Κρίνε απόψεις κι όχι τον άνθρωπο γιατί ούτε δίκαιο είναι, ούτε ξέρεις τι «τρέλα» κουβαλάει ο άλλος γι’ αυτό που λέγεται ΠΑΟΚ.
Φιλικά…
Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]
Οκ, sorry για τους χαρακτηρισμους ήταν άστοχοι κ άδικοι.[/quote]
Όλα καλα Luigi.
Διαφωνίες θα έχουμε, να κρατάμε πάντα την συζήτηση σε ένα επίπεδο σωστό[SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Πολύ καλό είναι να γίνεται κριτική και μάλιστα έντονη αλλά χωρίς υβριστικούς χαρακτηρισμούς μετά από εμφανίσεις και ήττες όπως αυτή στην ΟΠΑΠ. Χώμα εκεί η ομάδα, ανεξήγητες και οι επιλογές του προπονητή, λογικό το να ξεσπάσουμε.
Αλλά όχι και σε αγώνες σαν τον σημερινό. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, να έχεις 20 τελικές όπως είπε ο Μπάρκας και να φεύγεις με Χ από δύο του αντιπάλου. Φαντάζομαι ότι αν σήμερα δεν είχαμε πάρει ήδη την πρόκριση, εδώ μέσα θα κάναμε κηδεία.
Αλλά όχι και σε αγώνες σαν τον σημερινό. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, να έχεις 20 τελικές όπως είπε ο Μπάρκας και να φεύγεις με Χ από δύο του αντιπάλου. Φαντάζομαι ότι αν σήμερα δεν είχαμε πάρει ήδη την πρόκριση, εδώ μέσα θα κάναμε κηδεία.
- thomas Murg
Η βραδιά απόψε είναι:
Μία πρόκριση και τρεις κηδείες.
Μία πρόκριση και τρεις κηδείες.