ΠΑΟΚ - ΟΑΡΗΣ 17/9 20:30 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - ΟΑΡΗΣ 17/9 20:30 NovaSports
Εκτος αποστολης ο Τζιμας.
Αναμενομενο να μεινει εκτος ο Τσιγγαρας, ο Λουτσεσκου παντα προτιμα αργα εγκεφαλικα χαφ.
Ζητουμενο ποιος θα καλυπτει τους κενούς χώρους και τον Βιερινια, οποτε ξεκαμπερωνουν απο την περιοχη τους τα σκουλικια.
Αναμενομενο να μεινει εκτος ο Τσιγγαρας, ο Λουτσεσκου παντα προτιμα αργα εγκεφαλικα χαφ.
Ζητουμενο ποιος θα καλυπτει τους κενούς χώρους και τον Βιερινια, οποτε ξεκαμπερωνουν απο την περιοχη τους τα σκουλικια.
- ΑποστόληςΑ
Ήθελα τον Τσιγγάρα να ξεκινήσει, αλλά τεσπα. Δεν μ' αρ;eσουν τα αργά χαφ.
Καλά ο Οζντοεφ παίζει να είναι πιο γρήγορος από Τσιγγαρα.
Αλλά κι εγώ προτιμούσα τον Χάρη, έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια φέτος και πιστεύω έχει κερδίσει τη θέση του
Αλλά κι εγώ προτιμούσα τον Χάρη, έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια φέτος και πιστεύω έχει κερδίσει τη θέση του
Πολύ καλή ενδεκάδα, ακριβώς όπως την ήθελα.
3-0 στο ημίχρονο.

3-0 στο ημίχρονο.

- navigator11
Ενδιαφέρουσα εντεκάδα. Μια επιφύλαξη έχω για τον αρχηγό, αλλά οι υπόλοιπες επιλογές είναι φυσιολογικές για μένα. Μην πω και επιθυμητές.
Ρίσκο να μην παίζει ο Τσιγγάρας αφου θέλεις γρήγορες επιστροφές.
Τέλος πάντων μακάρι να πάμε καλά.
Τέλος πάντων μακάρι να πάμε καλά.
Εκεί που βαρούσε ο μασκοφόρος το τύμπανο πάνε τώρα τα τούμπανα να ανεβάσουν σελφι #kaftitoumba....dragon έγραψε:Ναι ρε ποιος βλέπει ΠΑΟΚ τώρα. Μοντελακια να χει.
Το χειροτερο είναι ότι βαράει ο φασίστας αλλά δεν πρεπει να λέμε κάτι γιατί έχουμε αγώνα.
- cristiano4