15. William Troost-Ekong
- TylerDurden
Re: 15. William Troost-Ekong
Εγώ το αντίθετο θυμάμαι. Κρέσπο μπήκε και έπαιξε άμεσα, και η αρχική αμφισβήτηση που υπήρχε από μερίδα του κόσμου όταν ανακοινώθηκε, πολύ γρήγορα άλλαξε σε θαυμασμό.
Κρεσπο άλλο σκαρί ρε παιδιά. Τι συγκρίνετε....
Και τελείως διαφορετικός παίκτης που στηριζόταν πιο πολύ στο μυαλό παρά στα φυσικά προσόντα. Εδώ έχουμε να κάνουμε μ ένα βαρύ κορμί που θέλει παιχνίδια για να βρει ρυθμό.
Δεν βιάζομαι προς το παρον να τον κρίνω...
Και τελείως διαφορετικός παίκτης που στηριζόταν πιο πολύ στο μυαλό παρά στα φυσικά προσόντα. Εδώ έχουμε να κάνουμε μ ένα βαρύ κορμί που θέλει παιχνίδια για να βρει ρυθμό.
Δεν βιάζομαι προς το παρον να τον κρίνω...
- hasio_john
Είναι νωρίς να τον κρίνουμε, νομίζω με μερικά παιχνίδια ακόμα θα μας δείξει πολλά παραπάνω..
Χθες έκανε λάθη, ΑΛΛΑ μας έσωσε και από 2 σίγουρα γκολάκια!
Χθες έκανε λάθη, ΑΛΛΑ μας έσωσε και από 2 σίγουρα γκολάκια!
Ο Κρέσπο από την πρώτη στιγμή έδειξε καλά στοιχεία.
Ο Βαρέλα (ίδιο στυλ περίπου με τον Εκόνγκ) άργησε να προσαρμοστεί και στην αρχή υπήρχαν μουρμούρες.
Θα περιμένουμε και τον Εκονγκ που νομίζω ότι του χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμη.
Ο Βαρέλα (ίδιο στυλ περίπου με τον Εκόνγκ) άργησε να προσαρμοστεί και στην αρχή υπήρχαν μουρμούρες.
- pisakaipoupoula
Χθες ήταν σαφώς ανώτερος σε σχέση με τα ματς με την Μπειτάρ, έχει κάποια πολύ καλα στοιχεία αλλά θα δούμε ... Αν περιμένουμε αντί Ινγασον θα απογοητευτούμε είναι άλλου τυπου παίκτης
Το μεγαλύτερο του ελάττωμα το οποίο ήταν γνωστό, είναι ότι παρά το ύψος του έχει θέμα στα ψηλά
Πιστεύω ότι ο παίκτης θα βγει και βιογραφικό έχει και σε καλή ηλικία είναι και γεματες χρονιές είχε. Σταδιακά θα προσαρμόζεται όλο και περισσότερο.
Αλλά κανείς δεν έχει κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία. Από την στιγμή λοιπόν που έφυγε ο Ινγκασον (καλώς ή κακώς είναι άλλου παπά ευαγγέλιο) ακόμη και στην αντίθετη περίπτωση που ο παίκτης πάει άπατος εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν γι' αυτήν την επιλογή. Είναι παίκτης από το πάνω ράφι όπως και να το κάνουμε η απόκτησή του και άμεση ήταν και έχει μια λογική βάση.
Αλλά κανείς δεν έχει κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία. Από την στιγμή λοιπόν που έφυγε ο Ινγκασον (καλώς ή κακώς είναι άλλου παπά ευαγγέλιο) ακόμη και στην αντίθετη περίπτωση που ο παίκτης πάει άπατος εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν γι' αυτήν την επιλογή. Είναι παίκτης από το πάνω ράφι όπως και να το κάνουμε η απόκτησή του και άμεση ήταν και έχει μια λογική βάση.
- navigator11
Για να λέμε την αλήθεια, δεν άργησε απλά να προσαρμοστεί ο Βαρέλα ούτε υπήρχαν απλά μουρμούρες στην αρχή.Ettien26 έγραψε:Ο Κρέσπο από την πρώτη στιγμή έδειξε καλά στοιχεία.
Ξαναβλεποντας το παιχνίδι θα πω ότι αν δεν είχες κάνει την πατάτα με την κεφαλιά προς τα πίσω θα μιλούσαμε για μια εξαιρετική εμφάνιση.
Μπράβο δεν περίμενα τόσο γρήγορα να ανέβεις τόσο πολύ
Μπράβο δεν περίμενα τόσο γρήγορα να ανέβεις τόσο πολύ
- Μπαρκαρούτσος
Η σκέψη του ήταν σωστή, το σώμα όμως δεν ήταν σωστά τοποθετημένο για τέτοια κεφαλιά!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σήμερα νομίζω έδειξε γιατί ήρθε για αντικαταστάτης του Ινγκι.
Βιάστηκαν κάποιοι να τον βγάλουν άχρηστο από 2 ματς
Βιάστηκαν κάποιοι να τον βγάλουν άχρηστο από 2 ματς
-
- Mr Ξερόλας 2019