Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Miles

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Δημοσίευση από Miles »

Ήταν πολύ... τουρκόφιλος για τα γούστα μας. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Δηλαδή τίποτα άλλο παρά εκείνες τις αναρτήσεις για την εθνική γιορτή τους...Ξεφτίλα κανονικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ηλίας Κασιδιάρης για προπονητής!

Όρμα Λιάκο!
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Ότι και να πεις είναι λίγο...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εν τω μεταξύ, ανακοίνωση μια σειρά...

Το τμήμα Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή, Αταμάν Γκουνεϊλιγκίλ.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Ντάρκο Ζάκοτς!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Ντάρκο Ζάκοτς, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στην Σερβία στις 24/05/1963, ο Ντάρκο Ζάκοτς έχει μία πλούσια καριέρα με αμέτρητους τίτλους στο «παλμαρέ» του.

Ο Ντάρκο Ζάκοτς ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα της σεζόν 1992-1993 από την Jedinstvo Užice, στην οποία έμεινε για τέσσερα χρόνια. Σε αυτή την τετραετία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Σερβίας και δύο κύπελλα.

Η σεζόν 1996-97 τον βρήκε στην ιταλική, City Moda Bari, ενώ παράλληλα ήταν και Ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Σερβίας. Με την City Moda Bari απέκτησε σημαντικές εμπειρίες, ενώ με την Εθνική Σερβίας κατέλαβε την τέταρτη θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Την επόμενη σεζόν (1997-98) επέστρεψε και πάλι στην Jedinstvo Užice, μένοντας εκεί μέχρι τη σεζόν 2004-05. Σε αυτή τη νέα οκταεκτία στην Jedinstvo Užice, κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα Σερβίας και πέντε κύπελλα, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε στον τελικό του CEV Cup 2001-02.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία τετραετία (2005-2009) στην Poštar 064 Belgrade. Εκεί έκανε το απόλυτο 4Χ4 σε «νταμπλ», κατακτώντας κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και το κύπελλο Σερβίας.

Η σεζόν 2009-10 τον βρήκε και πάλι εκτός Σερβίας, και πιο συγκεκριμένα στη Ρουμανία για λογαριασμό της Tomis Constanta. Στη Tomis Constanta παρέμεινε μέχρι τη σεζόν 2012-13, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ παράλληλα ήταν και Ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Ρουμανίας.

Τη σεζόν 2013-14 επέστρεψε και πάλι στην Σερβία, αυτή την φορά για την Partizan Vizura Beograd, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ. Με την επόμενη σεζόν να τον βρίσκει στην ρουμάνικη CSM Volei Alba-Blaj.

Στην CSM Volei Alba-Blaj παρέμεινε μέχρι το 2021, κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα και δύο κύπελλα, ενώ τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε και στον τελικό του CEV Cup.

Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σεζόν (2021-2023) επέστρεψε στον πάγκο της Partizan Soccerbet.

Πλέον, έρχεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ, προσπαθώντας με την εμπειρία του και τις πολλές παραστάσεις του από το κορυφαίο επίπεδο του βόλεϊ, να βοηθήσει τον Δικέφαλο να πετύχει τους υψηλούς στόχους του.

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ντάρκο!

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στο acpaok.gr, ο νέος προπονητής του τμήματος Βόλεϊ γυναικών, Ντάρκο Ζάκοτς.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι μέλος ενός συλλόγου, ο οποίος έχει μία τόσο πλούσια ιστορία και απίστευτους οπαδούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και ελπίζω ότι αυτή είναι μόνο η αρχή μίας επιτυχημένης συνεργασίας. Από παιδί, ήμουν φίλαθλος της Παρτιζάν, επομένως, γνωρίζοντας τους φιλικούς δεσμούς μεταξύ των φιλάθλων των δύο συλλόγων, χαίρομαι που η καρδιά μου θα παραμείνει ασπρόμαυρη!».
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Το θέμα είναι πολύ λεπτό. Κατά τη γνώμη μου καλώς απομακρυνθηκε. Θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα στην πορεία.

Άσχετα με την ανακοίνωση των συνδέσμων, δε νομίζω ότι έχει θέση στην ομάδα μας οποιοσδήποτε θιασώτης και θαυμαστής του Κεμάλ.
Ο "άνθρωπος" αυτός χρησιμοποίησε τους πιο χυδαιους και βαναυσους τρόπους για να εξοντώσει, να εξαφανίσει τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας.

Γνωρίζοντας ότι είμαστε οφ τοπικ και ότι άλλα μέλη ίσως έχουν διαφορετική ιστορική σκέψη, δεν ανοίγω καμία κουβέντα, απλά γράφω τη γνώμη μου.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ανεξαρτητα απο τους λογους που απομακρυνθηκε
ο Τουρκος και απο το αν επραξε σωστα ή λανθασμενα
ο Αμοιριδης, το βιογραφικο του Σερβου μοιαζει βαρυτερο
και πληρεστερο. Βεβαια τα βιογραφικα δεν παιζουν βολλει.
Καθρεφτης το γηπεδο.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Καλό βιογραφικό. Δεν ξέρω αν έχει εμπειρία απο Πρωταθλητισμό. Ας μας ενημερώσουν οι γνώστες πόσο δυνατό όνομα είναι.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Διάβασα το βιογραφικό του στην ανακοίνωση, έχει μεγάλη εμπειρία σε πρωταθλητισμό. Πιστεύω οτι θα τα πάει καλά.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Ε τι καλώς απομακρύνθηκε...είναι ντροπή αυτό που γίνεται. Δηλαδή άναρθρες κραυγές για κάποιον που πόσταρε περί εθνικής εορτής της χώρας του και μάλιστα καιρό πριν προσληφθεί. Μιλάμε κανονικά ξεφτίλα, και τίποτα άλλο. Μεσαίωνας.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Νομίζω οτι καλά έκανε. Γιατί το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι υπεύθυνο για Γενοκτονίες. Δεν ήταν ένας Στρατηγός όπως ο Παπάγος ας πούμε ή ένας πολιτικός όπως ο Βενιζέλος.

Κάπου στις ΗΠΑ.... κόπηκε ντοκυμαντέρ της Disney για τον Ατατουρκ ο οποίος συμμετείχε στη Γενοκτονία 1.500.000 Aρμενίων και ενέπνευσε το Ολοκαύτωμα των Εβραίων αργότερα.

Πιθανολογώ οτι στο Ισραήλ δεν θα έπαιρναν κάποιον προπονητή απο τη Γερμανία αν αυτός εξυμνούσε συγκεκριμένο πρόσωπο απο τη Γερμανία στο Τουίτερ.

Απο το site του Μιχάλη Ιγνατίου Απεσταλμένου του Open Channel, και διαπιστευμένου Δημοσιογράφου στην Ουάσινγκτον και το Λευκό Οίκο:
Η Disney έκοψε το ντοκιμαντέρ για τον Κεμάλ Ατατούρκ κάνοντας έξαλλη την Άγκυρα: Μεγάλη νίκη της διεθνούς Αρμενικής κοινότητας

Στιγμιότυπο από το trailer της Disney στο youtube
02/08/2023

Απεργία στο Χόλιγουντ: Παραλύουν μεγάλες παραγωγές, αστέρες κατά εταιριών και τεχνητής Νοημοσύνης και μια πύρινη «Νταντά»

Παγκόσμια καμπάνια κατά του Disney+: Αγιοποιούν τον Κεμάλ Ατατούρκ, σφαγέα Ελλήνων, Αρμενίων, Σύριων, Ασσύριων, Χαλδαίων, με «ντοκιμαντέρ» 6 επεισοδίων

Δίστομο, 10 Ιουνίου 1944: Ο «δάσκαλος» Κεμάλ, ο «μαθητής» Χίτλερ και η Δικαιοσύνη που ουδέποτε απεδόθη
Έντονες αντιδράσεις πυροδοτεί στην Τουρκία και το τουρκικό κυβερνών κόμμα, η απόφαση που φέρεται να έχει λάβει η συνδρομητική πλατφόρμα Disney+ της Walt Disney να μην μεταδώσει ένα ντοκιμαντέρ για τον ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Το τουρκικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης τόνισε ότι εξετάζει δημοσιεύματα σε τουρκικά και αρμενικά μέσα ενημέρωσης.

Τον Ιούνιο η Αρμένικη Εθνική Επιτροπή της Αμερικής (ANCA) κάλεσε την Disney+ να μην προβάλλει τη σειρά, λέγοντας ότι αυτή «δοξάζει έναν Τούρκο δικτάτορα και γενοκτόνο».

Τον περασμένο μήνα, το τουρκικό παράρτημα της Disney+ είχε ανακοινώσει ότι η σειρά Ataturk θα προβληθεί «πολύ σύντομα». «Η πρωτότυπη σειρά #Ataturk θα προβληθεί πολύ σύντομα, στην 100η επέτειο της Δημοκρατίας μας», ανέφερε σε ανάρτησή της στο X (πρώην Twitter).

Ο Εμπουμπεκίρ Σαχίν, πρόεδρος του τουρκικού συμβούλιου ραδιοτηλεόρασης (RTUK), ανέφερε χθες βράδυ ότι εξετάζονται δημοσιεύματα ότι η σειρά δεν προβληθεί, χαρακτηρίζοντας τον Ατατούρκ ως «τη σημαντικότερη κοινωνική μας αξία».

Ο Ομέρ Τσελίκ, ο εκπρόσωπος του κόμματος AKP, του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καταδίκασε την απόφαση που σύμφωνα με δημοσιεύματα πήρε η Disney+ να μην προβληθεί η σειρά, λέγοντας σε ανάρτησή του στο twitter ότι η απόφαση είναι «επαίσχυντη» και «ασεβής».

Πολλά δημοσιεύματα τουρκικών και αρμένικων μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Disney αποφάσισε να ακυρώσει την προβολή της σειράς, με ορισμένα από τα δημοσιεύματα να τονίζουν ότι στην απόφαση έπαιξαν ρόλο παρασκηνιακές κινήσεις της ANCA.

Η Walt Disney Turkey ανακοίνωσε σήμερα ότι «αναθεώρησε τη στρατηγική διανομής περιεχομένου για να προσεγγίσει ευρύτερο κοινό» και αποφάσισε να μεταδώσει μια ειδική έκδοση του ντοκιμαντέρ στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX στην Τουρκία και στη συνέχεια το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί ως δύο ξεχωριστές ταινίες σε κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ανακοίνωση δεν διευκρίνισε αν οι σειρές για τον Ατατούρκ θα είναι διαθέσιμες στην υπηρεσία streaming της Disney+.

«Στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 ετών, είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι θα φέρουμε τον Ατατούρκ κοντά σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους από τον Οκτώβριο μέσω του FOX. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν κινηματογραφικές προβολές» όπου οι θεατές θα μπορέσουν να απολαύσουν τις δύο ταινίες στη μεγάλη οθόνη, είπε ο Σανέρ Αγιάρ, παραγωγός του ντοκιμαντέρ.

Τον Μάιο του 1915, Οθωμανοί διοικητές ξεκίνησαν τη μαζική απέλαση των Αρμενίων από την ανατολική Τουρκία. Η Αρμενία αναφέρει ότι περίπου 1,5 εκατομμύριο πέθαναν σε σφαγές ή από πείνα και εξάντληση στην έρημο. Ο νεαρός τότε συνταγματάρχης Μουσταφά Κεμάλ – αργότερα γνωστός ως Ατατούρκ – ήταν διοικητής στην εκστρατεία της Καλλίπολης στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο το 1915. Οι σφαγές του 1915 έχουν αναγνωριστεί ως γενοκτονία σε δεκάδες χώρες, καταλήγει το πρακτορείο Reuters στο τηλεγράφημά του.

https://hellasjournal.com/2023/08/i-dis ... kinotitas/
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Να πω την αλήθεια, περίμενα να περάσει προς τα έξω ένα μήνυμα τύπου "τελικά δεν μας έκανε ο Τούρκος" για αγωνιστικούς λόγους, γιατί δεν διάλεξε καλές παίκτριες, γιατί συνεργάζεται με περίεργους μάνατζερ κτλ κτλ.

Το να παραμένει η δικαιολογία του ποσταρίσματος και της "αντίδρασης" από έναν (1) μόνο σύνδεσμο, δεν είναι καθόλου τιμητικό για το σωματείο μας (και το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ).

Υ.Γ. ανακοινώθηκε η Οικονομίδου στη διαγώνιο
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Οικονομίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη στις 18/08/1992, η Μαρία Οικονομίδου αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 185cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ από την ομάδα του Πειραματικού τη σεζόν 2008-09, μένοντας εκεί μέχρι και το 2011.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία στο Ανατόλια (2011-13), στο οποίο απέκτησε ακόμα περισσότερες παραστάσεις από την Α1 Βόλεϊ γυναικών.

Οι εξαιρετικές της εμφανίσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον συλλόγων με υψηλούς στόχους. Έτσι, η Μαρία Οικονομίδου πέρασε από τα Βριλήσσια (2013-14), τον ΑΟ Θήρας (2014-16), τον Πανναξιακό (2016-17) με τον οποίο μάλιστα απέκτησε τις πρώτες της ευρωπαϊκές παραστάσεις, παίζοντας στο CEV Challenge Cup.

Την τριετία 2017-20 αγωνίστηκε σε ΑΕΚ (2017-18) και Παναθηναϊκό (2018-20), και στη συνέχεια αναζήτησε νέες εμπειρίες εκτός... συνόρων.

Τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε στο Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα στην Maccabi XT Haifa, παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες από το βόλεϊ του... εξωτερικού.

Την επόμενη σεζόν (2021-22) αγωνίστηκε στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Tecnoteam Albese Volley, στην οποία συνέχισε την αποκόμιση πολύτιμων εμπειριών από το ευρωπαϊκό βόλεϊ.

Η περσινή σεζόν (2022-23), χωρίστηκε σε δύο ομάδες για την Ελληνίδα διαγώνιο. Στο πρώτο μισό αγωνίστηκε στην Ουγγαρία για λογαριασμό της Békéscsabai Röplabda SE, με την οποία κατέκτησε το MEVZA Cup, ενώ στο δεύτερο μισό επαναπατρίστηκε, παίζοντας για λογαριασμό της Θέτιδας Βούλας.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα γυναικών της χώρας μας, έχοντας αγωνιστεί σε αρκετές διοργανώσεις με την «Γαλανόλευκη».

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μαρία Οικονομίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι για τον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα άκρως επαγγελματική, η οποία κάλυψε σε όλα τις προσδοκίες μου. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του τμήματος, για την εμπιστοσύνη της. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα ξεκινήσουμε και θα βρεθώ στο γήπεδο. Εύχομαι να έχουμε υγεία, επιτυχίες, και εκπλήρωση όλων των στόχων μας αυτή τη σεζόν!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μαρία!
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Aeon έγραψε:...Πιθανολογώ οτι στο Ισραήλ δεν θα έπαιρναν κάποιον προπονητή απο τη Γερμανία αν αυτός εξυμνούσε συγκεκριμένο πρόσωπο απο τη Γερμανία στο Τουίτερ.
Μπορείς να μας δείξεις τις "εξυμνητικές αναρτήσεις" του συγκεκριμένου προπονητή στο Τουίτερ φίλε μου; Γιατί εγώ για αναρτήσεις του σε εθνικές εορτές των γειτόνων με μπάνερ του Κεμάλ είδα-διάβασα.
ΥΓ Καλή η προσθήκη της Οικονομίδου
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Η Οικονομίδου. Καλή φαίνεται, καλό βιογραφικό και αθλητικό σώμα. Πως την αξιολογείτε σε σχέση με τη Λιάγκη?

Νομίζω οτι το ρόστερ έκλεισε(?).
Willie the Pimp έγραψε:
Aeon έγραψε:...Πιθανολογώ οτι στο Ισραήλ δεν θα έπαιρναν κάποιον προπονητή απο τη Γερμανία αν αυτός εξυμνούσε συγκεκριμένο πρόσωπο απο τη Γερμανία στο Τουίτερ.
Μπορείς να μας δείξεις τις "εξυμνητικές αναρτήσεις" του συγκεκριμένου προπονητή στο Τουίτερ φίλε μου; Γιατί εγώ για αναρτήσεις του σε εθνικές εορτές των γειτόνων με μπάνερ του Κεμάλ είδα-διάβασα.
ΥΓ Καλή η προσθήκη της Οικονομίδου
Προσπαθώ να καταλάβω το επιχείρημα για να απαντήσω. Το επιχείρημα που συζητάμε είναι:

1. "Ήταν ιστορικό πρόσωπο της πατρίδας του, και άρα δεν πρέπει να σας πειράζει το οτι τον εξυμνεί ένας προπονητής που πληρώνεται απο τον ΠΑΟΚ"?
ή
2. "Δεν τον εξύμνησε ποτέ, άρα δεν πειράζει το οτι είναι Τούρκος".

Με το 2 ούτε εγώ έχω πρόβλημα.

Με το 1 έχω πρόβλημα. Όπως θα είχα και με τον Φενόλιο, αν έβαζε Like σε αναρτήσεις για το Μουσολίνι. Γιατί ο Μουσολίνι, αν και δεν είχε τον αντίκτυπο του Γερμανού ή του Τούρκου, έφερε τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο πόλεμο στην Ελλάδα, την κατοχή, το θάνατο κυρίως απο πείνα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, τη δυστοιχία και πολλά άλλα.

Το οτι οι Τούρκοι έχουν τον ατατούρκ εκεί που τον έχουν ενώ οι Ιταλοί και Γερμανοί προσπαθησαν να αποστασιοποιηθούν απο δικά τους ιστορικά πρόσωπα του 20ου αιώνα, δείχνει και την ωριμότητα των λαών και τη διάθεση να προχωρήσουν στο μέλλον με διαφορετική προσέγγιση. Γι'αυτό και διαβάζεις εξτρεμιστικές δηλώσεις απο τον Πρόεδρο και την Κυβέρνηση της Τουρκίας για Αρμένιους, Έλληνες, Εβραίους, Κούρδους. Βλέπεις εισβολές σε Κύπρο, Ιράκ, Συρία, Αρμενία, απειλές κατά της Ελλάδας. Βλέπεις την έλλειψη Δημοκρατίας στην Τουρκία. Η προσέγγιση και η νοοτροποία δεν άλλαξε. Όλα αυτά δεν είναι αποδεκτά, ούτε πρέπει να είναι αποδεκτά.

Και επειδή αναφέρεται το όνομα του Βενιζέλου κάθε φορά που συζητήται ο ατατούρκ. Ο Βενιζέλος ήταν ένας Νομικός και Πολιτικός, ο οποίος εκλέχτηκε δημοκρατικά και μετά καταψηφίστηκε και μετά επανεκλέχτηκε. Δεν μπορείς να τον υποβιβάζεις και να τον συγκρίνεις με στρατιωτκούς, δικτάτορες, γενοκτόνους κλπ...

Ας μη γίνουμε αεκ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”