Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nikvasil έγραψε:
Αυτός ο αρχηγός που δεν μάσαγε τίποτα με έκανε ΠΑΟΚτζη μεγαλώνοντας στις συνοικίες της Αθήνας και δηλώνοντας περήφανα ότι είμαι ΠΑΟΚαρα!
επειδή και εγώ μια από τα ίδια (μικρός χαλκίδα, τώρα αθήνα), ο Μπάνε μας την έκανε τη ζωή μάλλον εύκολη. Ακόμα και αν το ΠΟΚ ήθελε να το παίξει φιλοαρειανό για να μας κάνει καζούρα, στον Μπάνε όλοι προσοχή.
το χω ξαναπεί, είχα φίλους γαύρους-βάζελους που στο μπάσκετ ήταν ΠΑΟΚ (!!!!) λόγω Μπάνε.
Η δηλώση που θα κάνω σηκώνει ban ,γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλλιθέα το μικρόβιο ΠΑΟΚ
μπηκε μέσα μου από το τελικο ξυρισμένων κεφαλών το 84 με συγκίνησε ο
Φασούλας που κουρευτηκε. Στο ποδοσφαίρο ένα χρονο μετά θαύμαζα τον Χρήστο Δημόπουλο .
Τι έχω γιατρέ μου ???
Ο Μπανε σαν γιατρός με γιατρεψε και με εκανε για πάντα ΠΑΟΚ...
Από την στιγμή της σύνδεσης της ερτ3 με την μορφή του Μπάνε στο επίκεντρο και όλους αυτούς τους παλιούς συμπαίκτες του στα χρυσά χρόνια των 90's, ήμουν σε φάση υπέρ - συγκίνησης. Ένιωθα σαν να έχουν περάσει 2-3 χρόνια από τότε! Δυστυχώς μεσολάβησαν πολλά χρόνια με μέτριες πορείες και αραιές επιτυχίες, τα οποία δεν αφήσανε κάποιο αποτύπωμα.
Και ο Μπάνε στο κέντρο του γηπέδου, ακόμη και σήμερα, αγέρωχος, περήφανος, ηγέτης!
Εγω στο Α ημίχρονο ακόμη προσπαθούσα να επανέλθω στο σήμερα...
Ευτυχώς αντιλήφθηκα καλύτερα το τέλος του αγώνα.
Οσο για τους οπαδούς μας, σημεία των καιρών.
Χωρίς βιώματα με την ομάδα του Μπάνε, τυφλωμενοι στις οπαδικες αντιπαλοτητες, ακραία, προσβλητικά συνθήματα.
Αλλά νομιζω, αν ρωτήσουμε κάποιον από αυτούς, "πως σας φάνηκε η κερκίδα;"
Θα απαντήσει "κόλαση, τους γ@μισαμε τους χάρτινους, θα το χάρηκε και αυτός ο παλιός αρχηγός της ομάδας!"
με συγκινήσατε ρε μπαγάσες, τόσο ωραία που τα γράφετε...
για μένα το μπάσκετ, ο ΠΑΟΚ, είναι τόσο σπουδαία πράγματα στη ζωή μου που δεν μπορώ να τα βάλω σε λόγια.
.
Α και για τον Μπάνε: όταν πρωτόρθε, είχε παρκάρει ένα αμαξάκι Ανατολικού μπλοκ κάτι σαν Ζάσταβα -απέξω από τα σκαλιά του Παλαί. Την ώρα που έβγαινε από την προπόνηση περνούσαμε από κει με την παρέα μου...αρχίζει να τσουλάει το αμαξάκι προς τα πίσω, ελαφριά κατηφόρα προς το 424///τρέχουμε και βάζουμε πλάτη 4 άτομα και το συγκρατούμε πριν πέσει πάνω σε άλλα... (οι φίλοι δεν ξέραν τον Μπάνε ακόμα) .. τρέχει κι ο Μπάνε και λέγοντας κάτι σαν ευχαριστώ μπαίνει μέσα και βάζει μπρος...
στην εκδήλωση προχθες, όταν τελείωσε το ματς πήγε ο κόουτς Τακιανός να χαιρετίσει τους παλαίμαχους και έπιασε κουβέντα με τον Ιτούδη, και κατάλαβα ότι με 3 προτάσεις του ανέλυσε την τακτική και το τι βγήκε και τι δεν βγήκε και κερδίσαμε...στο πηγαδάκι δίπλα ήταν και κάποιος άλλος , δε θυμάμαι ίσως ο Μάτζικ.. η όλη φάση μου έκανε πολύ εντύπωση, ήταν στιγμή οικογένειας, ενότητας, ήμασταν όλοι μαζί παλιοί και νέοι μέρος της ομάδας, μέρος της γιορτής, μέρος του παιχνιδιού. Καταλαβαίνω ότι με την περιγραφή δε μπορώ να σας το περάσω, αλλά ήταν στιγμή ΠΑΟΚτσήδικη, αυθεντική. Χαίρομαι που την παρακολούθησα.
Για τη φώτο μου με τον Αληταρά δεν έχω να σας πω κάτι, την έστειλα στη Βόρεια Ντακότα απλά.
ξαναείδα το ματς στην τηλεόραση
---Α) οι 6 κίτρινες της χάρτινης πολύ λίγες για τόσο ξύλο που έπαιξε - αραουχο , Τζαβέλας , βιντα έπρεπε να είχαν πάρει 2,σιγουρα της αναγνωρίζω το πάθος που έδειξε , όμως αν παίζαμε εμείς έτσι κάτω , θα είχαμε μείνει με 8 παίκτες
----Β) το φάουλ στον αουγκουστο δεν ήταν φάουλ , ήταν φάουλ για κίτρινη (απορώ πως λένε κάποιοι ότι δεν χρησιμοποίησε το χέρι του αυτός που το έκανε ) , άρα άλλη μια χάρτινη νίκη
-----Γ) η κουλα στο πρώτο ειδικά δεν έκανε απολύτως τίποτα - έδιωχνε όπως όπως, ενώ στο δεύτερο είχε το στημένο και το γκολ .
----Δ) Δυστυχώς εστιάζουν όλοι στη φάση που πρωταγωνίστησε το κοράκι , που ακόμη ψάχνουμε τι σφύριξε και τίναξε όλο το ματς στον αέρα και καταλήγουμε να φαίνονται αδικημένοι ενώ έκλεψαν τη νίκη
---Ε) Νταντας πολλές λάθος πάσες -απογοητευτκος , Σβαμπ δεν μπορούσε να τρέξει (φαινόταν σαν να γύρισε από διακοπές με 10 κιλά παραπάνω ) ,από καντουρι δεν περίμενα περισσότερα και ο Κοταρσκι έδωσε δώρο το γκολ , αναρωτιέμαι ακόμη γιατί δεν μπλόκαρε την μπάλα , αλλά νέος είναι θα κάνει τέτοια λάθη , ο αουγκουστο φλέρταρε με την κόκκινη ,χωρίς πειθαρχία με κίτρινη από τα πρώτα λεπτά είναι κίνδυνος για την ομάδα , όμως και ο μόνος που αντεπεξήλθε στο ξύλο ...συμπέρασμα έχουμε μείνει με ένα χάφ
Υ.Γ. ακόμη δεν έχω καταφέρει να καταλάβω την τροχιά που πήρε η μπάλα στο δοκάρι μας , μιλάμε ότι είχαν φοβερο φάρδος