Λαμία-ΠΑΟΚ 7/01, 19:30, OteSports1
Re: Λαμία-ΠΑΟΚ 7/01, 19:30, OteSports1
Ακριβώςkeep_paokizein έγραψε:Οκτώ στους δέκα παίκτες είτε έχουν αυτοπεποίθηση είτε όχι θα έκαναν τελική εκεί. Δύο στους δέκα θα έβγαζαν ασιστ. Αυτοί οι δύο είναι οι μεγάλοι παίκτες!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Ντέλιας δεν έκανε τελική στην ευκαιρία του Narey, ένα ακόμη σημάδι της μη 100% σιγουριάς του. Όταν θα βελτιώσει την αυτοπεποίθηση και τις τελικές του θα είναι παικταράς.
- ΑποστόληςΑ
- PAOKevolution
Λαμία-ΠΑΟΚ 7/01, 19:30, OteSports1
Ηταν πασα παρε βαλε ομως.ΑποστόληςΑ έγραψε:Η άποψή μου είναι ότι στη φάση αυτή ο Ντέλιας έδειξε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος παίκτης. Λογικό βέβαια.mbison έγραψε:Aποστόλη όλο το φορουμ διαφωνει μαζί σου. Ακομα κ ο Μέσι πάσα θα έδινε. Μόνο ο Ρονάλντο θα σουτερνε αλλά αυτός είναι φορ,ΑποστόληςΑ έγραψε:Διαφωνούμε. Όταν ο παίκτης φεύγει μόνος του τετ-α-τετ πρέπει να τελειώνει τη φάση.
Ο Ολιβειρα στην επομενη φαση καταστρεψε πολλά υποσχομενη αντεπιθεση για να σουταρει στα κυπαρίσσια, ουτε αυτο θελουμε.
Ειμαι της αποψης οτι η μπαλα πρεπει να παει σε αυτον που εχει περισσοτερες πιθανότητες να σκοραρει και οχι ο αυτοσκοπός να ειναι η ανάδειξη των γκολ στην πλατη της ομαδας.
Ο Ντελιας ισως ειναι το αναποδο άκρο σε σχεση με Τζολη/Κουτσια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Σάβ 07 Ιαν 2023, 20:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αδερφέ είσαι πολύ ωραίος τύποςKabamaru11 έγραψε:Τραχανοπλαγιαδες,τσομπανοβλαχοι λαμιωτες.Αυτο τιποτα αλλο.

- ΑποστόληςΑ
....
Σβήνεται σε λίγα msec.
Σβήνεται σε λίγα msec.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Σάβ 07 Ιαν 2023, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
η φάση του Ντέλια δεν δείχνει ανετοιμότητα αλλά αλτρουισμό, επιλέγοντας να δώσει πάσα πάρε-βάλε παρά να επιδιώξει την προσωπική του δόξα.
Είναι πιστεύω προνόμιο σε αυτές τις ηλικίες να επιλέγει να είναι ομαδικός παρά εγωιστής.
Ο Τζόλης πχ θα έκανε σουτ, για να γράψει νούμερα.
Ο Ντέλιας φαίνεται να επιλέγει να γράφει ομαδικότητα κ ασίστς, χαρακτηριστικά που χτυπάνε περισσότερο σε ομάδες του εξωτερικού σε αυτές τις ηλικίες
Είναι πιστεύω προνόμιο σε αυτές τις ηλικίες να επιλέγει να είναι ομαδικός παρά εγωιστής.
Ο Τζόλης πχ θα έκανε σουτ, για να γράψει νούμερα.
Ο Ντέλιας φαίνεται να επιλέγει να γράφει ομαδικότητα κ ασίστς, χαρακτηριστικά που χτυπάνε περισσότερο σε ομάδες του εξωτερικού σε αυτές τις ηλικίες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gpap την Σάβ 07 Ιαν 2023, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Συνήθως στο β΄ ημίχρονο παίζουμε χειρότερα από το πρώτο. Εδώ είναι απλά τα πράγματα: Θα χτυπήσουμε στην αντεπίθεση, αλλά αν είμαστε λίγο σοβαροί θα βάλουμε άλλα δύο γκολ. Αν όχι μπορεί να έχουμε τίποτε 1-2 στο 80΄ και να τρέχουμε πάλι...
Πάμε να το κλείνουμε γρήγορα..
Η επίθεση της Λαμίας δεν πρέπει λογικά να μας δυσκολέψει αλλά μπάλα είναι....you never know
Οπότε σοβαρότητα
Η επίθεση της Λαμίας δεν πρέπει λογικά να μας δυσκολέψει αλλά μπάλα είναι....you never know
Οπότε σοβαρότητα
Μόνο εγώ δεν έχω ακόμα συνηθίσει πόσο διαβήτη μεταβίβαση έχει ο Κοτάρσκι και μου κόβεται το αίμα κάθε φορά που πασάρει;;