Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
aaggch

Δημοσίευση από aaggch »

Ίσως να γίνομαι υπερβολικός, αλλά νομίζω ότι το σύστημα αγοράς των μετοχών είναι λίγο αποτρεπτικό για πολλούς που ευχαρίστως θα έδιναν, αλλά δεν έχουν την όρεξη να πάνε στις τράπεζες ή να μπουν στη διαδικασία να τρέξουν γενικά για την αγορά των μετοχών. Κάποιος τρόπος διάθεσής τους χωρίς να χρειαστεί να τρέξει ο άλλος θα ήταν αποδοτικότερος πιστεύω (π.χ. με ένα τηλέφωνο παράδοση στο σπίτι... :lol: :lol: :lol: ).
Πριν αρχίσετε να με κατηγορείτε:
1. Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που λέω νομικά.
2. Μην αμφιβάλλετε ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα δώσουν και ας μην ασχολούνται ενεργά στα κοινά του ΠΑΟΚ (μπορεί να μην παρακολουθούν καν τα αποτελέσματα των αγώνων), από όσους φανταζόσαστε. Ίσως τελικά αυτοί να κάνουν την διαφορά.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

και να τις πήρε, μια τρυπα στο νερό θα έχει κάνει, αν όλα πάνε καλά στην αύξηση
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

aaggch έγραψε:Ίσως να γίνομαι υπερβολικός, αλλά νομίζω ότι το σύστημα αγοράς των μετοχών είναι λίγο αποτρεπτικό για πολλούς που ευχαρίστως θα έδιναν, αλλά δεν έχουν την όρεξη να πάνε στις τράπεζες ή να μπουν στη διαδικασία να τρέξουν γενικά για την αγορά των μετοχών. Κάποιος τρόπος διάθεσής τους χωρίς να χρειαστεί να τρέξει ο άλλος θα ήταν αποδοτικότερος πιστεύω (π.χ. με ένα τηλέφωνο παράδοση στο σπίτι... :lol: :lol: :lol: ).
Πριν αρχίσετε να με κατηγορείτε:
1. Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που λέω νομικά.
2. Μην αμφιβάλλετε ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα δώσουν και ας μην ασχολούνται ενεργά στα κοινά του ΠΑΟΚ (μπορεί να μην παρακολουθούν καν τα αποτελέσματα των αγώνων), από όσους φανταζόσαστε. Ίσως τελικά αυτοί να κάνουν την διαφορά.
+1
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

από τι χτεσινή γενική συνέλευση
από http://www.athlitiki.gr/vortal/content/ ... 1/lang,el/

Επίσης στη γενική συνέλευση υπήρχε διαθέσιμος για κάθε ενδιαφερόμενο και ο πίνακας μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Β. Παγώνης 31.6%
Ερασιτέχνης 10%
Η. Βιολίδης 9,7%
Α. Μανδρίνος 7,1%
Θ. Ζαγοράκης 6,2%
Γ. Τρυφωνίδης 6,2%
Γ. Σαχπατζίδης 5,7%
Γ. Καλύβας 4,4%
Π. Ποικιλίδης 3,1%
Α. Μπιτσιάνης 2,1%
Γ. Φαρλαλής 2,1%
Άθλος 2,7% (ανενεργές)
Λοιποί μικρομέτοχοι (2000 άτομα περίπου) 10 έως 12%.
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Petm έγραψε:Η. Βιολίδης 9,7%
Α. Μανδρίνος 7,1%
Θ. Ζαγοράκης 6,2%
Γ. Τρυφωνίδης 6,2%
Γ. Σαχπατζίδης 5,7%
Γ. Καλύβας 4,4%
Π. Ποικιλίδης 3,1%
Α. Μπιτσιάνης 2,1%
Γ. Φαρλαλής 2,1%
46,6% δηλαδή
Δεν υπάρχει ο Παγώνης!
Αν καλυφθεί και η αύξηση ο Παγώνης θα είναι κάτω από 25% σίγουρα.
Ήδη με την προηγούμενη αύξηση, ο Παγώνης έπεσε περίπου 7%.
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Αδέλφια έχουμε κανένα νέο σχετικά με την αύξηση; Γνωρίζουμε πότε θα αρχίσει η διάθεση των μετοχών;
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

maikopoule aderfe thema imeron einai na akousoume ta ton ekselikseon sto sinkekrimeno thema ligi ipomoni theli .....paok eisai
Άβαταρ μέλους
paoktrella

Δημοσίευση από paoktrella »

και εμενα με ανησυχεί το συγκεκριμένο θέμα παιδιά...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Πω ρε και να φαμε καμια τσαπου απο κι που δεν το περιμενουμε.....

Καπιος να την καληψη ρε παιδια...........
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

σαχπατζιδης is waiting for you..
teacher

Aύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Δημοσίευση από teacher »

Συστηματικά εργάζονται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προώθηση του θέματος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Πρόθεση της διοίκησης είναι να οργανωθεί με άψογο τρόπο η προώθηση των μετοχών στον κόσμο. Αυτό που θέλουν στην ΠΑΕ δεν είναι να ετοιμάσουν μόνο μια καλή καμπάνια. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να οργανωθεί ( σε συνεργασία με τον τραπεζικό όμιλο που έχει αναλάβει τη διαδικασία ) η διάθεση των μετοχών με τρόπο που δε θα ταλαιπωρεί τους φίλους του ΠΑΟΚ και παράλληλα θα τους εξυπηρετεί σε ότι αφορά την αποπληρωμή του ποσού που ο καθένας θα επιλέξει να διαθέσει για το λόγο αυτό. Εκτιμάται ότι το αργότερο μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον τραπεζικό όμιλο θα είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν επίσημα τις λεπτομέρειες της αύξησης που για την ώρα είναι “ανοιχτή” μόνο για όσους θέλουν να διαθέσουν ποσό μεγαλύτερο από 50.000 ευρώ βάση των κανονισμών που επιβάλει η επιτροπή κεφαλαιαγοράς.
Πηγή: Metrosport
coolio4

ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΟΧΩΝ

Δημοσίευση από coolio4 »

Εγω ειμαι απο αυτους που με το που ανακοινωθηκε η Α.Μ.Κ ετρεξαν αμεσως να παρουν μετοχες ....Το εκανα γιατι θεωρω αυτην την αυξηση και το καινουριο γηπεδο τα απαραιτητα στοιχεια για να γινει ο ΠΑΟΚ μια μεγαλη ευρωπαικη ομαδα που δεν θα εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις αγγλικες ή τις ιταλικες ομαδες...Πρεπει ομως να πω οτι παρα την τρελλα μου να δωσω τα χρηματα μου για μια ακομα φορα για την αγαπημενη μου ομαδαρα,ταλαιπωρηθηκα πολυ αφου ο υπαλληλος της τραπεζας ηταν ανενημερωτος...Με βοηθεια δικη μου και με καποια τηλεφωνα που εκανα την στιγμη εκεινη "καταφερα" και πηρα μετοχες...Μιλαμε για μια διαδικασια που κρατησε σχεδον 40 λεπτα!!!Για να πετυχει λοιπον αυτη η Α.Μ.Κ πρεπει πραγματικα να γινει μεγαλο ανοιγμα στον κοσμο (εσωτερικου και εξωτερικου)με αμεση διευκολυνση στον επιδοξο αγοραστη γιατι δεν πιστευω να εχουν ολοι την επιμονη την δικη μου!!!
PAOKARA MIA ZOI

Δημοσίευση από PAOKARA MIA ZOI »

ΜΑΓΚΕΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η Α.Μ.Κ.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
bloodlessz

Δημοσίευση από bloodlessz »

Νομίζω πως αν δεν γίνει η ΑΜΚ δεν θα έχουμε δικαίωμα ούτε στο πρωτάθλημα να παίξουμε.
γι αυτό θα πάμε όλα τα καλά παιδάκια να πάρουμε μετοχές όταν θα μπορούμε
:)
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

Αδερφια
Τα πραγματα ειναι σοβαρα και ξεκαθαρα
Η ΑΜΚ πρεπει να ολοκληρωθει μεσα στο χειμωνα.Αν αυτο δεν συμβει,θα ειμαστε εκτος ευρωπαικων διοργανοσεων,και εκτος πρωταθληματος,μιας και η σουπα λιγκ υιοθετησε τα κριτηρια συμμετοχης της UEFA για το 2009-2010.
τοσο απλα.

Η νεα περιοδος ΑΜΚ ξεκινα νομιζω μεσα στον οκτωβριο.αν ξερει καποιος ας μας ενημερωσει.
πρεπει λοιπον να ειμαστε ετοιμοι για το καθηκον μας,ανα πασα στιγμη.
πιστευω πως η διοικηση θα προχωρησει σε καποια συνεντευξη τυπου πριν τις διαδικασιες.
τα πραγματα δυστυχως δεν ειναι ευκολα.
ο αγωνας δεν τελειωσε.εχουμε ακομα ενα βημα...
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ!!!! :?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”