Γαυρος - ΠΑΟΚ 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
1
0%
Λύρατζης
25
12%
Ίνγκασον
3
1%
Κουλιεράκης
3
1%
Τσαούσης
4
2%
Κούρτιτς
5
2%
Νταντας
16
8%
Νάρευ
67
33%
Ελ Καντουρί
70
35%
Αουγκούστο
1
0%
Ολιβέιρα
1
0%
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σάστρε
5
2%
Σοάρες
1
0%

Σύνολο ψήφων: 202

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Γαυρος - ΠΑΟΚ 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

trouman έγραψε:
tad έγραψε:Να είναι καλά σήμερα όλοι όσοι συνέβαλαν ώστε τα αγόρια μου να χαμογελάσουν από περηφάνια για το διπλό μέσα σε αυτό το μπουρδελο …

Περηφάνια και μόνο περηφάνια για τα παιδιά που αναδείχτηκαν από τις ακαδημίες, που παίζουν μέσα σε αυτό το γήπεδο ως ανώτεροι ποδοσφαιριστές και ανώτερη ομάδα. Όταν ο αριθμός αυτών των παιδιών στην ενδεκάδα ξεπεράσει τους πέντε τότε θα παίρνουμε πρωτάθλημα κάθε χρόνο και θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στην Ευρώπη

Ο δικός μου ο μικρός θα πάει αύριο σχολείο εκεί στα πέριξ του Πειραιά, όπου το φιλαράκι του έλεγε τόσες μέρες για τον Μαρτσέλο που πήραν και (τον ξέρουν από τα χαρτάκια κλπ) και θα πήγαινε σήμερα γήπεδο και και και...

απορούσε ο μικρός πώς νικάμε Μαρτσέλους κλπ, το πανηγυρίσαμε δεόντως...με τη σημαία του ΠΑΟΚ αγκαλιά!!
Να του πάει ένα χαρτάκι του λυρατζη!

Χάχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εγραφα ολη την βδομαδα για διπλο που θα ειναι το σαλπισμα της αντεπιθεσης και ηρθε. Ας το χαρουμε

Ακουσαμε σε αυτο το τοπικ μακαρι να χασουμε για να φυγει ο προπονητης. Πριν το ματς τον λεγανε ξεκαθαρα τελειωμενο μυρωδια (παραφραζω) που παιρνει μιζες και πλακωνεται με τον Μποτο και πολλοι παρακαλουσαν να διωχθει αυτος ή αλλοι να διωχθει ο Μποτο κτλ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ. Καποιοι εδω μεσα ειστε πιο εμπαθεις προς τον Λουτσε και αλλα μελη της ομαδας παρα προς τον γαβρο. ΝΤΡΟΠΗ

Πηγε η τελειωμενη κατα πολλους αυτη ομαδα και πηρε σβηστο διπλο εκει μεσα και με ΣΦΑΓΗ. Με κορυφαιο τον Καντουρι που και αυτος τι εχει ακουσει εδω μεσα, με 3 παιδια απο την ακαδημια στην αμυνα ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕ ΜΠΟΥΛΚΟΥΜΕ. Λεμε καθε μερα οτι η ομαδα αδικει τον εαυτο της εδω μεσα και ακουμε ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ για λυμενο χειροφρενο και καταστροφη του ΠΑΟΚ και καθε παπαρια. Ειδατε ανακοινωση (επιτελους) της ΠΑΕ; Ειδατε τι χεσιμο τρωει ο Λουτσε απο τα καρναβαλομεσα του ζεμπορα;;;

Τρωμε πολεμο απο παντου, ξαναλεμε ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, βαλτε ολη την λεζα μακρια και προχωραμε αφου αυτους στηριζει ο Ιβαν κι εμεις διπλα. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΛ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

constadine έγραψε:Γκολάρα , την οποία έχασα ζωντανά γιατί μόνο τότε κόλλησε το stream:

https://streamable.com/ii9jj1
θέλει να βάλεις και τίτλο όμως...
ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ 16 ΠΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ.
έχω κι άλλα βέβαια.
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Γερασίμου έγραψε:Δεν είδα τον αγώνα όντας πολύ μακριά, αλλά χαλάλι, ευχαριστήθηκα με την νίκη παρακολουθώντας από το PAOK 24 live. Απολαμβάνω τώρα ταπας και σανγκρια κοντά στην la rampla. Στην παρέα και γαύροι συνάδελφοι που ζητούν απόλυση και του Μίτσελ (όχι, θα είμαστε μόνοι)!
Όπως σταυρωσαμε τον Λουτσεσκου στα δύο κακά αποτελέσματα, ανάλογα σήμερα να του δώσουμε εύσημα για την νίκη, που ελπίζω να είναι εφαλτήριο ανάκαμψης.
Off-topic: Γερασίμου, καλώς όρισες στην πόλη μας και καλά να περάσεις! Αν το επιτρέπει το πρόγραμμά σου και θέλεις να συναντηθούμε στείλε μου email.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Την επόμενη φορά που κάποιος γαυράκος σας πει ότι "εμένα ο αντίπαλος μου είναι ο Παναθηναϊκός" και τις λοιπές π*πες προσπαθώντας να μείωσει τον ΠΑΟΚ μην ξεχάσετε να του υπενθυμίσετα πως στα 97 χρόνια της βρώμικης ιστορίας τους έχουν ηττηθεί σε όλες τις διοργάνωσεις 53 φορές από τον βάζελο και έχουν ηττηθεί 57 φορές από την κούλα.

Από τον ΠΑΟΚ έχουν χάσει 61 φόρες. Καμιά ομάδα δεν τους έχει ρίξει περισσότερες φάπες στην ιστορία τους. Ας πονάνε
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Ρε μαγκες δεν μαζευομαστε κ μεις μια κυριακη να παμε να γαμησουμε στο καραισκακης

Τάδε είπε ένας γαύρος σε γαυροσαιτ... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Jairo έγραψε:
constadine έγραψε:Γκολάρα , την οποία έχασα ζωντανά γιατί μόνο τότε κόλλησε το stream:

https://streamable.com/ii9jj1
θέλει να βάλεις και τίτλο όμως...
ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ 16 ΠΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ.
έχω κι άλλα βέβαια.
ΛΟΛ μόλις ανέβηκε στο σδνα
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Είχε το θράσος η άλλη η τρουμπομουνα να ρωτήσει αν ήταν αντιεπαγγελματικο που σκισαμε τη μήτρα του Μπακαμπου, πετάχτηκε και η μαραμένη πουτσα μετά να απαιτήσει σεβασμό. Βρε άει γαμηθειτε ρε γιανκηδες που θα ζητήσετε και τα ρέστα. Λουτσος με ελεφαντίαση στα @@ τους κανόνισε. Ιβάν κανόνισε!
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Όπως και να είναι η ομάδα,η καβλα του πηδηματος του γαβρου μέσα στο σπίτι του δεν συγκρίνεται με τίποτα,στην Ελλάδα τουλάχιστον.

Τεράστια νίκη ανάσα κόντρα σε καρνάβαλο κοράκι.
Έμαθαν ξανά να στήνουν και τα var, μέχρι και τα δοκάρια
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

@@ νίκή με κόντρα διαιτησία!ΜΠΡΑΒΟ σε όλους και αμεσα το βλεμα στο επομενο ματς!
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Πουτσα και μαστίγιο
Στον πάτο του Καστίγιο.

Ήθελε και δηλώσεις το μπασταρδο.
Άβαταρ μέλους
fotis

Δημοσίευση από fotis »

ΜΠΡΑΒΟ ΨΥΧΑΡΕΣ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

H απίστευτη απόφαση του μη καταλογισμού διπλού πέναλτι δυστυχώς δίνει πάτημα σε όσους πιστεύουν ότι πρέπει να έχεις 2 φορές καλύτερη ομάδα από αυτούς για να πάρεις πρωτάθλημα. Αήττητα πρωταθλήματα συμβαίνουν μια φορά στα 100 χρόνια. Γιαυτό ίσως ξενέρωσα πλέον και δεν μπορώ να χαρώ όσο θα θελα. Μπράβο σε όλους για την αρχιδατη νίκη.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Φιλε μου, χαρηκα τη χθεσινη νικη περισσοτερο απο πολλα αλλα διπλα εκει μεσα.
Ισως επειδη ολοι μας ειχαν ξεγραμμενους, ακομα κ η πλειοψηφια των οπαδων μας.
Ειμαι βεβαιος οτι οι γαυροι δεν μπορουν να νιωσουν οπως νιωθω εγω σημερα, οσα πρωταθληματα και αν σηκωσουν.
Το κλειδι εναι πως οι περισσοτςροι ανθρωποι εχουν στο μυαλο τους συνυφασμενη την ευτυχια με την ποιοτητα, αδυνατωντας να διαβλεψουν την κρυφη γοητεια της παρακμης.
Αυτο ειναι ο ΠΑΟΚ για πολλους ανθρωπους κ γιαυτο ευχαριστω τον πατερα μου που μου την εδειξε καμια 50αρια χρκνια πριν.
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

Maxpaok έγραψε:Όπως πάντα έτσι και σήμερα διάβαζα τα σχόλια, τα δικά μας σχόλια κατά την διάρκεια του αγώνα.
Τα πιο "σημαντικά " εκείνα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.
Πόσο μη χρήσιμα αμυντικά, ακραία μπακ έχουμε. Τον Λυρατζη που δεν μοιάζει στον ματος. Τον τσαουση που δεν είναι Βιεϊρίνια. Που φθάνει ο ένας μέχρι το κέντρο και μετά σηκώνει χειρόφρενο. Αλλά ωστόσο στο δεύτερο γκολ ξέχασε να το σηκώσει...
Για τα χαφ μας που παίρνουν πολλά και δίνουν τίποτα.
Ρε Πώς δουλεύει το κάρμα έναντι του λόγου που τρέχει γρηγορότερα του πνεύματος και της ιστορίας....?!!!

Ναι, πράγματι ισχύουν σε μεγάλο βαθμό αυτά.
Η αλήθεια είναι πάλι ότι κάποιοι από αυτά τα παιδιά πήραν θέση εξ ανάγκης.
Αλλά η ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι αυτή είναι λίγο ως πολύ η ομάδα μας. Χωρίς τους παίκτες που περιμέναμε ότι θα έρθουν όπως και ο τδ είχε διαμηνύσει κατά την θερινή περίοδο.
Είναι όμως η ομάδα μας. Και μείς την χλευαζουμε, την κατακεραυνονουμε, λες και επιθυμούμε το χειρότερο της. Αν και δεν της πρέπει μιας που μέχρι τώρα πήρε αυτό που της άξιζε. Δεν πείραμε κάτι περισσότερο. Για κάποιους κάτι λιγότερο.
Αλλά να την πυροβολούμε?!!!!
Απλά συγχαρητήρια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”