CEV Challenge Cup 2022-2023
- Willie the Pimp
Re: CEV Challenge Cup 2022-2023
Έχω την αίσθηση ότι οι διαιτητές μας τον ακούμπησαν λίγο στην τελευταία φάση... Μου φαίνεται ότι υπήρχε ξεκάθαρη επαφή στο μπλοκ τους. Ανεξάρτητα απ' αυτό πάντως είχαμε ευκαιρία να το πάρουμε το σετ αλλά πολλές λάθος επιλογές... κρίμα
Αυτά κάνει η έδρα αγαπητοί μου και το να είναι κρεμασμένοι σαν τα τσαμπιά πισω από τον διαιτητή...
Στο Παλατάκι με 200 άτομα , πασατεμπο και χαλαρά έρχονται την εκδρομουλα τους και φεύγουν.
Κάντο κόλαση στη ρεβάνς και αν το αξίζουν ας περάσουν οι Ισραηλινοί
Στο Παλατάκι με 200 άτομα , πασατεμπο και χαλαρά έρχονται την εκδρομουλα τους και φεύγουν.
Κάντο κόλαση στη ρεβάνς και αν το αξίζουν ας περάσουν οι Ισραηλινοί
Άλλο το ένα άλλο η κλεψιά.Miles έγραψε:Να παίζατε σοβαρά μάγκες να μην χρειαζόταν το τελευταίο. Κακό ματς απ' την πλευρά μας.
Το ότι δεν παίξαμε καλά δε σημαίνει ότι πρέπει να καθορίζουν ένα ματς έτσι.Αν πήγαινε 2-2 σετ άλλαζε όλη η σειρά.
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- abc_o_ karpouzas
Συγγνώμη κιόλας και χωρίς να δικαιολογώ τους παίκτες, αλλά αυτό το λες και αλλοίωση αποτελέσματος. Δεκτό ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά το τελευταίο δε θεωρείται ανθρώπινο λάθος.Miles έγραψε:Να παίζατε σοβαρά μάγκες να μην χρειαζόταν το τελευταίο. Κακό ματς απ' την πλευρά μας.
Σε μια τόσο κραυγαλέα φάση να λες μπλοκ-αουτ, ούτε τυφλός δε το δίνει.
εντάξει ο τελευταίος πόντος που είδαμε είναι ντροπή να συμβαίνει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση
-
Σιγά την Μακαμπι... Με 2000 κόσμο στο παλατάκι και μετά την κλεψιά στον τελευταίο πόντο 3-0ΣΕΤ προβλέπω..
κυριε διαιτητα τις ευχες μου κοπροσκυλο καλα και ο αλλος ο2ος διαιτητης τι κανει φωτογραφιες βγαζει? για εξωφθαλμη φαση μιλαμε δεν μπορυσε να του αλλαξει την αποφαση? τι τανας γιος ειναι αυτος ρε.
- Willie the Pimp
Όνειρο θερινής νυκτός, σαντ μπατ τρου...nunies4 έγραψε:Κάντο κόλαση στη ρεβάνς και αν το αξίζουν ας περάσουν οι Ισραηλινοί
Είχε φανεί και από τα προηγούμενα σετ...δεν κατάλαβα τι ακριβώς έδωσε, αλλά και δεν θυμάμαι άλλη φορά τέτοια αντίδραση από παίκτες μας.
Ναι δεν παίξαμε καλά, ναι είμασταν ώρες ώρες υπνωτισμένοι, αλλά και τα κοράκια ήταν ελεεινά.
Ναι δεν παίξαμε καλά, ναι είμασταν ώρες ώρες υπνωτισμένοι, αλλά και τα κοράκια ήταν ελεεινά.
Τελείως διαφορετικά πράγματα είναι αυτά. Όντως δεν παίξαμε καλά. Όμως είναι τελείως διαφορετικό, πάνω που είσαι μέσα στο παιχνίδι για 2-2 ο διαιτητής να σου αλλοιώνει το αποτέλεσμα.abc_o_ karpouzas έγραψε:δεν φταιει η διαιτησια....
μονοι μας το χασαμε....
Δεν είναι σαν τον άσσο του 20-19, που πάντα οι επόπτες θα κάνουν λάθος. Αυτό ήταν οφθαλμοφανές και πραγματικά αμαυρώνεται ένας αγώνας. Ουσιαστικά καταδικάζεις μια ομάδα που μπορούσε να ισοφαρίσει το παιχνίδι.
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Φυσικά και είναι αλλοίωση, απλά μιλάει η απογοήτευσή μου για την απόδοση.PaokCuba4 έγραψε:Συγγνώμη κιόλας και χωρίς να δικαιολογώ τους παίκτες, αλλά αυτό το λες και αλλοίωση αποτελέσματος. Δεκτό ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά το τελευταίο δε θεωρείται ανθρώπινο λάθος.Miles έγραψε:Να παίζατε σοβαρά μάγκες να μην χρειαζόταν το τελευταίο. Κακό ματς απ' την πλευρά μας.
Σε μια τόσο κραυγαλέα φάση να λες μπλοκ-αουτ, ούτε τυφλός δε το δίνει.