ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Η λογική στον ΠΑΟΚ χάθηκε φίλε από το νταμπλ και μετά..
Δυστυχώς πολύ κακό το αποτέλεσμα και στο τελευταίο δευτερόλεπτο πονάει ..
Δυστυχώς πολύ κακό το αποτέλεσμα και στο τελευταίο δευτερόλεπτο πονάει ..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δεν υπήρχε άλλο μήνυμα. Ότι θες να πεις πέστο εδώ. Τα πμ δεν δουλεύουν.adman έγραψε:Δεν είμαι ο μόνος, αλλά υπάρχει επιλεκτική ευαισθησία, το έχω καταλάβει αυτό. Το ότι άλλαξες το διόρθωσες και έγραψες Ολιβέιρα δεκτό. Το υπόλοιπο μήνυμα γιατί δεν το πέρασες; Λογοκρισία στο φόρουμ; Και μαγκια και απο πάνω; Στείλε μου προσωπικό μήνυμα, θέλω να σου πω κάτι.Μαυρο Χιονι έγραψε:Έτσι και αναφερθείς υποτιμητικά σε παίκτη μας ξανά, θα μας χαιρετήσεις για μερικές μέρεςadman έγραψε:Δεν γινεται όλα τα ματς να τα πάρεις στο γκολ. 5/5 ματς τα έχουμε κάνει θρίλερ. Όπως σου κάθισε με τον ατρόμητο έτσι σου στράβωσε σήμερα. Έτσι είναι αυτά.
Αυτό που χάνει ο Ολιβέιρα, δεν ξέρω αν μπορεί να το χάσει άλλος επιθετικός.
Το θέμα που πρέπει να συζητάμε από αυτό το παιχνίδι είναι:
1. η κακή αμυντική λειτουργία των παιχτών μας, όπως ο Τσαούσης, αλλά και οι Αουγκούστο-Κούρτιτς.
2. η αναποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα
3. τα πολλά τρεξίματα που βγήκαν από την ομάδα, όταν έφυγε το βαρύ φορ και μπήκε ο Τόμας
4. η μηδενική προσφορά του Νάρεϊ όταν πέρασε αριστερά.
5. η μηδενική δημιουργία ευκαιρίας από 13 κόρνερ.
Το 1 και το 5, είναι ξεκάθαρα προβλήματα που λύνονται με δουλειά στην προπόνηση.
Βάλε πχ τον Τσαούση 1 ώρα να διώχνει μπάλες.
Τι άθλια διωξίματα ήταν αυτά σήμερα, όλα του τα διωξίματα δεν ήταν προς τα μπροστά, αλλά προς τα ...πάνω, καθιστώντας την ξανά διεκδικήσιμη από τους αντιπάλους.
Τα 2 και τα 4, είναι προβλήματα που λύνονται από τον προπονητή και το πως αξιολογεί ο ίδιος τους παίχτες που έχει.
Φέρε μου τον Εμπαμπέ, αν εγώ κρίνω πως θα αποδίδει περισσότερο ως κεντρικός αμυντικός, δεν θα φταίει ο Εμπαμπέ.
Φέρε μου τον Μέσι, και αν δεν έχω 2-3 οργανωμένα πλάνα εφοδιασμού του για να σκοράρει, πάλι δεν θα φταίει ο παίχτης.
Το 3 είναι κάτι που μας δείχνει πλέον ξεκάθαρα τι μπορούμε να περιμένουμε από την ομάδα.
Αυτό θα βλέπουμε. Πίεση για κλεψίματα και γρήγορες αντεπιθέσεις.
Για να λειτουργήσει όμως αποτελεσματικά, πρέπει να έχει σφιχτή άμυνα και γρήγορες επιστροφές.
Θέλει δουλειά η ομάδα, και πρέπει αυτή να γίνει έως τον αγώνα με τον βάζελο, όπου ακόμη και το Χ θα θεωρείται αποτυχία για εμάς.
1. η κακή αμυντική λειτουργία των παιχτών μας, όπως ο Τσαούσης, αλλά και οι Αουγκούστο-Κούρτιτς.
3. τα πολλά τρεξίματα που βγήκαν από την ομάδα, όταν έφυγε το βαρύ φορ και μπήκε ο Τόμας
Το 1 και το 5, είναι ξεκάθαρα προβλήματα που λύνονται με δουλειά στην προπόνηση.
Τι άθλια διωξίματα ήταν αυτά σήμερα, όλα του τα διωξίματα δεν ήταν προς τα μπροστά, αλλά προς τα ...πάνω, καθιστώντας την ξανά διεκδικήσιμη από τους αντιπάλους.
Τα 2 και τα 4, είναι προβλήματα που λύνονται από τον προπονητή και το πως αξιολογεί ο ίδιος τους παίχτες που έχει.
Φέρε μου τον Εμπαμπέ, αν εγώ κρίνω πως θα αποδίδει περισσότερο ως κεντρικός αμυντικός, δεν θα φταίει ο Εμπαμπέ.
Φέρε μου τον Μέσι, και αν δεν έχω 2-3 οργανωμένα πλάνα εφοδιασμού του για να σκοράρει, πάλι δεν θα φταίει ο παίχτης.
Το 3 είναι κάτι που μας δείχνει πλέον ξεκάθαρα τι μπορούμε να περιμένουμε από την ομάδα.
Για να λειτουργήσει όμως αποτελεσματικά, πρέπει να έχει σφιχτή άμυνα και γρήγορες επιστροφές.
Θέλει δουλειά η ομάδα, και πρέπει αυτή να γίνει έως τον αγώνα με τον βάζελο, όπου ακόμη και το Χ θα θεωρείται αποτυχία για εμάς.
-
Αμαρτία
Το ποδόσφαιρο όμως τιμωρεί
Η front line πάσχει
Αντε ρε Oliveira
Το ποδόσφαιρο όμως τιμωρεί
Η front line πάσχει
Αντε ρε Oliveira
παιχνίδι απο τα παλιά.... όταν η ομάδα έχυνε το γάλα....
ξενέρωμα... με νίκη και τον Βάζελο μέσα πηγαίναμε για πρωτιά στην Βαθμολογία..
ξενέρωμα... με νίκη και τον Βάζελο μέσα πηγαίναμε για πρωτιά στην Βαθμολογία..
Μην τα ρίχνετε στον Λευτέρη γιατί οι μικροί της ομάδας μας γνωρίζω πως διαβάζουν το PAOKMANIA. Να μην του φορτώσουμε τις απώλειες των σημερινών βαθμών. Επί 110΄ έκανε πολύ γεμάτο παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά και η φάση στο 111΄όταν υπάρχει υπερένταση και κούραση να μην είναι κριτήριο. Το παιδί δουλεύει και έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του, γερό να είναι.
Τους βαθμούς σήμερα τους έχασε η απουσία ποιότητας στην επίθεση.
Ούτε ο Λουτσέσκου φταίει, του τα χώσαμε πιστεύω δίκαια για τον αποκλεισμό αλλά όταν δεν τους παίρνεις ένα παίκτη που ζητάει και είναι και λίγο, πόσους λαγούς θα βγάλει από το σκουφί του;
Τους βαθμούς σήμερα τους έχασε η απουσία ποιότητας στην επίθεση.
Ούτε ο Λουτσέσκου φταίει, του τα χώσαμε πιστεύω δίκαια για τον αποκλεισμό αλλά όταν δεν τους παίρνεις ένα παίκτη που ζητάει και είναι και λίγο, πόσους λαγούς θα βγάλει από το σκουφί του;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Κυρ 18 Σεπ 2022, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εκτος απο ολα τα αλλα κενα που εχει η ομαδα το μεγαλο προβλημα ειναι στα ακραια μπακ...Τσαουσης και Λυρατζης ειναι διυδμο ΠΑΟΚ σαρδελας,οχι ΠΑΟΚ Σαββιδη...Ποσο πισω να παω? Στο Βενετιδη και τον Μπορμποκη? Στον Λινο ? Στον Σταφυλιδη? Στον Γιαννουλη? Στον Ματος και τον Βιερινια? Εχεις ενα διδυμο ακραιων μπακ που δημιουργουν ανασφαλεια και εκνευρισμο σε ολη την ομαδα.Οκ δεν εχεις αποτελεσματικη επιθεση αλλα δεν μπορεις να εξασφαλισεις και σιγουρια στην αμυνα.Σημερα ο Λυρατζης επρεπε να αποβληθει και στο τελος εδωσε και ευκολο κορνερ.Με τη Λεφσκι δυο ακραια μπακ μας κρεμασαν...Δεν μπορω θα σκασω...Δεν ειναι δυνατον μετα απο δεκα χρονια και 200 μυρια να εχουμε αυτο το ροστερ...
ο Μπράντον φταίει ή ο Καντουρί που σουτάρει επάνω του ? Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει ο Μπράντον, να εξαφανιστεί ?
Μήν γίνεστε παράλογοι.
Μήν γίνεστε παράλογοι.
Απολύτως φυσιολογική εξέλιξη.
17 τελικές και 13 κόρνερ και είσαι στο 0-1 στην κόψη του ξυραφιού, ε, μια, δύο, θα την πάθεις.
Η ομάδα είναι ανύπαρκτη επιθετικά.
Δυστυχώς βλέπω ότι είτε είμαστε στο "πάμε κι ότι βγει" φέτος είτε απλά έχουμε πάει πάσο γιατί έγινε λιανο ότι ήρθε η ώρα του έτερου δυνάστη.
Μην τρεφετε φρουδες ελπιδες για φέτος γιατί θα είναι πιο δυσκολοχωνευτη η χρονιά.
Ηρεμία και όπου βγάλει.
17 τελικές και 13 κόρνερ και είσαι στο 0-1 στην κόψη του ξυραφιού, ε, μια, δύο, θα την πάθεις.
Η ομάδα είναι ανύπαρκτη επιθετικά.
Δυστυχώς βλέπω ότι είτε είμαστε στο "πάμε κι ότι βγει" φέτος είτε απλά έχουμε πάει πάσο γιατί έγινε λιανο ότι ήρθε η ώρα του έτερου δυνάστη.
Μην τρεφετε φρουδες ελπιδες για φέτος γιατί θα είναι πιο δυσκολοχωνευτη η χρονιά.
Ηρεμία και όπου βγάλει.
+1926joshua έγραψε:Εκτος απο ολα τα αλλα κενα που εχει η ομαδα το μεγαλο προβλημα ειναι στα ακραια μπακ...Τσαουσης και Λυρατζης ειναι διυδμο ΠΑΟΚ σαρδελας,οχι ΠΑΟΚ Σαββιδη...Ποσο πισω να παω? Στο Βενετιδη και τον Μπορμποκη? Στον Λινο ? Στον Σταφυλιδη? Στον Γιαννουλη? Στον Ματος και τον Βιερινια? Εχεις ενα διδυμο ακραιων μπακ που δημιουργουν ανασφαλεια και εκνευρισμο σε ολη την ομαδα.Οκ δεν εχεις αποτελεσματικη επιθεση αλλα δεν μπορεις να εξασφαλισεις και σιγουρια στην αμυνα.Σημερα ο Λυρατζης επρεπε να αποβληθει και στο τελος εδωσε και ευκολο κορνερ.Με τη Λεφσκι δυο ακραια μπακ μας κρεμασαν...Δεν μπορω θα σκασω...Δεν ειναι δυνατον μετα απο δεκα χρονια και 200 μυρια να εχουμε αυτο το ροστερ...
Μην τρελαθούμε η φάση της κίτρινης στον Λευτέρη δεν είναι για αποβολή. Ο παίκτης του ΟΦΗ είναι στην μεσαία γραμμή και όχι προφανή θέση για γκολ. Φτάνει με την ανθρωποφαγία, τουλάχιστον σε ένα παίκτη που φέτος τουλάχιστον θα είναι ο βασικός πλάγιος δεξιός μπακ.
- ΑποστόληςΑ
ΕΛΕΟΣ!blackfox έγραψε:Αυτην την εικονα θα εχει η ομαδα μεχρι να φύγει ο Κοριακος.
Δεν μετραει η προφανη θεση για γκολ αλλα ο τελευταιος παικτης...
gpap έγραψε:Το θέμα που πρέπει να συζητάμε από αυτό το παιχνίδι είναι:
5. η μηδενική δημιουργία ευκαιρίας από 13 κόρνερ??
Μιλάμε για 2 κόρνερ πάρε βάλε.
Κούρτιτς με Ίγκασον μόνοι, δεν αφήνει ο Κούρτιτς
Κουλιεράκης εντελώς μόνος από το μικρό κουτι τελείως αουτ