Πρωτάθλημα Super League 1 2022-2023

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Re: Πρωτάθλημα Super League 1 2022-2023

Δημοσίευση από nikvasil »

Η κλήρωση έγινε με σκοπό να μας βγάλει νωρίς εκτός πρωταθλήματος και να βάλει τον γαύρο σε τροχιά τίτλου από την αρχή!

Όποιος όμως σκάβει τον λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα!

Πάμε ΔΥΝΑΤΑ με ένα ΔΙΠΛΟ στη σκουλικότρυπα και έναν άσσο με την αεχ και όλα ανατρέπονται μετά! Στο τηγάνι θα πάρουμε αποτέλεσμα, δεν μας φοβάμαι! Η ομάδα με elite διαιτητές και VAR 50-50 δείχνει ότι έχει τα φόντα να τρυπήσει ταβάνι από φέτος και να τρελάνει ομόνοια και πειραια, το σύνταγμα και τη βουλή!

Το μόνο που χρειάζεται είναι στήριξη από τον κόσμο, πίστη στο πλάνο και θετική ενέργεια! Εάν μείνουν και οι 3 του ΠΟΚ εντός παιχνιδιού μέχρι την τελευταία αγωνιστική μπορεί να κάνουμε το θαύμα και να πάρουμε έναν ακόμα τίτλο που δεν θα ξεχάσει ΚΑΝΕΙΣ και ΠΟΤΕ!

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ !
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Η κλήρωση είναι απλά μια μικρή βοήθεια, που δείχνει τον τρόπο που ενεργούν και σκέφτονται και τι θα συμβεί αν τους δοθεί η παραμικρή δυνατότητα.

Δεν είναι για να δικαιολογήσει τον ΠΑΟΚ. Είμαστε 7 πόντους πίσω, τα πράγματα είναι αντικειμενικά δύσκολα για τον τίτλο με η χωρίς κληρώσεις.

Αυτό βεβαια, θα κάνει και την ομάδα να παίξει ελευθερα χωρίς πίεση και να προσπαθήσει όσο περισσότερο μπορεί, παιχνιδι με παιχνιδι. Αντικειμενικά, αν φάμε έστω και έναν από τους τρεις, θα είναι επιτυχία.
Και ερχόμενοι από πίσω, χωρίς μεγάλη πίεση, μπορεί να φάμε και παραπάνω από έναν.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει;
Άντε πες και κερδίζει ο γαύρος τα εύκολα στην αρχή και τους φτάνει (να υπενθυμίσω ότι είναι στο -5 και αυτός, εμείς είμαστε στο -7 και θελουμε ένα θαύμα να τους φτάσουμε ενώ ο γκει στο -5 είναι μια ανάσα από την κορυφή )
Να φύγει μπροστά δεν παίζει . Ότι έχει τελευταίες 3 αγωνιστικές που φυσιολογικά θα κριθούν όλα να πάει σε Φιλαδέλφεια και Τούμπα και ενδιάμεσα παίζει με βαζελο που λογικά και αυτός θα καίγεται γιατί θα θέλει βαθμούς είτε για πρώτος είτε για δεύτερος είτε για Γιουρόπα τρίτος (αυτός δεν έχει την πολυτέλεια του κυπέλλου ) πως ακριβώς είναι η τέλεια κλήρωση;
Εμάς που μας ξεγράφουν όλοι γιατί είμαστε πολυυυυ πίσω και παίζουμε και 3 δύσκολα στην αρχή σε περίοδο που είμαστε σε φουλ φόρμα δεν έχουμε κάρτες ούτε τραυματισμούς ( μόνο ινγκι δυστυχώς ) γιατί είναι κακό να παίξουμε τώρα με 2 από τους 3 διεκδικητές + την πιο δύσκολη έδρα με τους κομπλεξικους ;
Δεν ξέρω γιατί το βλέπω τόσο λάθος γιατί αποκλείεται όλοι να λέτε το ίδιο και εδώ και στην έξω ζωή και εγώ να έχω δίκιο.
Απλά σκέφτομαι ότι με 2 στα 2 στην αρχή και ένα χ με γαύρο στο τηγάνι πάμε με φορα για την συνέχεια μειώνοντας αναγκαστικά την διαφορά με κόσμο και ομάδα με ψυχολογία στο ταβάνι σαν ισάξιοι διεκδικητές
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sdna

Ο Παναθηναϊκός που οδηγούσε σταθερά την κούρσα στο μεγαλύτερο μέρος της, τερμάτισε 1ος στην τελευταία «στροφή» (61 βαθμοί) χάρη στη νίκη του στο Περιστέρι, σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό. Σε απόδοση 2.75 η κατάκτηση του τίτλου από τους «πράσινους».

Η «Ένωση» που υποδέχεται το «τριφύλλι» στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος στη Νέα Φιλαδέλφεια, τερμάτισε 2η (59 βαθμοί) και θέλει άμεσα να επανέλθει στην κορυφή. Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια προσφέρεται σε απόδοση 2.50.

Ο Ολυμπιακός (56 βαθμοί) με το μεγάλο «διπλό» στην «Αγιά Σοφιά», το πρώτο φετινό «τρίποντο» σε ντέρμπι, παραμένει στο «κόλπο» και με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία μπαίνει στα Playoffs, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα εκτός έδρας τον Βόλο. Σε απόδοση 3.75 να διατηρήσουν οι «ερυθρόλευκοι» τον τίτλο.

Λίγο πιο πίσω ακολουθεί ο 4ος ΠΑΟΚ (54 βαθμοί) που έχει πρεμιέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη και φιλοδοξεί να μείνει κοντά στην κορυφή. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δίνει απόδοση 8.00 για τον τίτλο του πρωταθλητή.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αυτό το 20 απόδοση για κατάκτηση ΠΑΟΚ - ήταν 13 πριν την κλήρωση - εγώ δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Δεν παίζω στοίχημα αλλά αν έπαιζα 20 απόδοση ένα κατοστάρικα από τ δώρο Πάσχα . Τα 2000 στο 3 αποδοση στον τελικό με ΑΕΚ μάνι μάνι ένα μεταχειρισμένο αμαξάκι θα πάρεις φιλαράκι
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

DamoN έγραψε:Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει;
Άντε πες και κερδίζει ο γαύρος τα εύκολα στην αρχή και τους φτάνει (να υπενθυμίσω ότι είναι στο -5 και αυτός, εμείς είμαστε στο -7 και θελουμε ένα θαύμα να τους φτάσουμε ενώ ο γκει στο -5 είναι μια ανάσα από την κορυφή )
Να φύγει μπροστά δεν παίζει . Ότι έχει τελευταίες 3 αγωνιστικές που φυσιολογικά θα κριθούν όλα να πάει σε Φιλαδέλφεια και Τούμπα και ενδιάμεσα παίζει με βαζελο που λογικά και αυτός θα καίγεται γιατί θα θέλει βαθμούς είτε για πρώτος είτε για δεύτερος είτε για Γιουρόπα τρίτος (αυτός δεν έχει την πολυτέλεια του κυπέλλου ) πως ακριβώς είναι η τέλεια κλήρωση;
Εμάς που μας ξεγράφουν όλοι γιατί είμαστε πολυυυυ πίσω και παίζουμε και 3 δύσκολα στην αρχή σε περίοδο που είμαστε σε φουλ φόρμα δεν έχουμε κάρτες ούτε τραυματισμούς ( μόνο ινγκι δυστυχώς ) γιατί είναι κακό να παίξουμε τώρα με 2 από τους 3 διεκδικητές + την πιο δύσκολη έδρα με τους κομπλεξικους ;
Δεν ξέρω γιατί το βλέπω τόσο λάθος γιατί αποκλείεται όλοι να λέτε το ίδιο και εδώ και στην έξω ζωή και εγώ να έχω δίκιο.
Απλά σκέφτομαι ότι με 2 στα 2 στην αρχή και ένα χ με γαύρο στο τηγάνι πάμε με φορα για την συνέχεια μειώνοντας αναγκαστικά την διαφορά με κόσμο και ομάδα με ψυχολογία στο ταβάνι σαν ισάξιοι διεκδικητές
Καλα ειναι δεδομενο οτι τα αποτελεσματα φτιαχνουν το προγραμμα
Πχ ξεκινα με ενα διπλο στην γειτονια και με νικη στην Τουμπα με ΑΕΚ και θα δεις για ποτε το προγραμμα γινεται λουκουμι και θα αρχισουν να τρεμουν ποδαρακια....
Η σκεψη σου δεν ειναι λαθος. Η ομαδα ειναι σε φουλ φορμα και θα ξεκινησει με το πιο σπασαρ@ιδικο και τοξικο ματς εκτος εδρας πριν την διακοπη. Το παιρνεις το αφηνεις πισω γεμιζεις μπαταριες στην διακοπη και επικεντρωνεσαι στα υπολοιπα 9.
Προσωπικη αποψη....διπλο του ΠΑΟΚ την Κυριακη αλλαζει ολα τα πλευ οφ.
Υπαρχει βεβαια και ενα ακομα αποτελεσμα που αλλαζει ολα τα πλευ οφ. Διπλο του βαζελου στην Φιλαδελφεια.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

astral έγραψε:Η κλήρωση είναι απλά μια μικρή βοήθεια, που δείχνει τον τρόπο που ενεργούν και σκέφτονται και τι θα συμβεί αν τους δοθεί η παραμικρή δυνατότητα.

Δεν είναι για να δικαιολογήσει τον ΠΑΟΚ. Είμαστε 7 πόντους πίσω, τα πράγματα είναι αντικειμενικά δύσκολα για τον τίτλο με η χωρίς κληρώσεις.

Αυτό βεβαια, θα κάνει και την ομάδα να παίξει ελευθερα χωρίς πίεση και να προσπαθήσει όσο περισσότερο μπορεί, παιχνιδι με παιχνιδι. Αντικειμενικά, αν φάμε έστω και έναν από τους τρεις, θα είναι επιτυχία.
Και ερχόμενοι από πίσω, χωρίς μεγάλη πίεση, μπορεί να φάμε και παραπάνω από έναν.
Το κακο για αυτους ειναι οτι εχουμε και το κακονακι του κυπελου....Τους τρως και μεσω κατακτησης κυπελου και αφηνεις εναν απο τους 3 να βραζουν στο ζουμι του κονφερενς...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Στα ντέρμπι πάντως μεσες άκρες γιατί δεν τα είδα όλα πχ κουλα βαζελος ή κουλα γαύρος γιατί παίζαμε και εμείς έχω την αίσθηση ας με διορθώσει κάποιος
Ο 1ος παίζει σαν 4ος και είναι στο +7
Ο 2ος παίζει σαν 2ος και είναι στο + 5
Ο 3ος παίζει σαν 3ος και είναι στο + 2
Ο 4ος παίζει σαν 1ος και του έκλεψαν σίγουρα 2

Εγώ πολύ θα ήθελα να είμαι στη θέση του 4ου και να έχω μπροστά μου 10 ματς με όλους αυτούς μαζί . Θα ανυπομονουσα να ξεκινήσουν τα πλει οφ
Μαζί με εμένα και ο Ρουμάνος νομίζω
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Με βάση το φορμάρισμα, την αγωνιστική δυναμική και τις βαθμολογικές διαφορές για μένα οι πιθανότητες είναι 30% για βάζελο, απο 25 % για γαύρο και αεκ και 20% για μας.

Πολλά θα φανούν τις 3 πρώτες αγωνιστικές. Αν μπορέσουμε να πάρουμε 7 βαθμούς σ' αυτές μπαίνουμε για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πολλά πράγματα νομίζω πως θα κρίνουν οι δύο πρώτες αγωνιστικές. Παίρνουμε σχεδόν σαν δεδομένο 6 βαθμούς του γαύρου και πάμε στις άλλες 3 ομάδες.
Ο πρωτοπόρος βάζελος και να χάσει την Κυριακή δεν χάνεται καθόσον στις 2/4 υποδέχεται τον Βόλο, έχει εκτός απροόπτου τρίποντο και περιμένει τις εξελίξεις.
Εμείς αν ο μη γένοιτο και δεν θέλω να το πιστεύω αλλά μπάλα είναι, έχουμε ένα ή δύο βαθμούς στα δύο πρώτα, βγαίνουμε εκτός διεκδίκησης και της δεύτερης θέσης και πιθανόν και της τρίτης και μάλλον αρχίζουμε να σκεπτόμαστε τον τελικό του κυπέλλου 1,5 μήνα νωρίτερα.
Αν στο ευκταίο σενάριο που το θέλω και το πιστεύω πάρουμε 6 πόντους στα δύο πρώτα και το χαρτί ένα μόνο με το βαζέλι, τους φθάνουμε και πάμε με αέρα στο τηγάνι ενώ η η αεχ αρχίζει να έχει άγχη και αμφισβητήσεις.
Φανταστείτε να είναι όλα τα σενάρια και "όλα τα big4 μωρά στην πίστα" μέσα στις 3 τελευταίες αγωνιστικές, με τον ευνοημένο από την κλήρωση γαύρο να έχει να επισκεφθεί ΟΠΑΠ και Τούμπα με ενδιάμεσο τον βάζελο στο τηγάνι. Όπως είπε και ο Μπέος, θα γίνει αίμα κι άμμος.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Η κλήρωση έχει σίγουρα βγάλει κάποιους ευνοημένους.
Από εκεί και πέρα, όλοι θα παίξουν με όλους και δεν είναι εύκολο να γίνουν προβλέψεις.
Γενικά πάντως για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα, θα πρέπει να κάνει το 12/12 στα πλέι οφ. Πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό;
Όσο ρεαλιστικό ήταν να πάρει αήττητο πρωτάθλημα, αλλά ο κύριος που έχουμε στον πάγκο τα κατάφερε.
Προσωπικά, θεωρώ θετικό πως στην φετινή χρονιά, με αυτό το άπειρο ρόστερ δεν είμαστε στις πρώτες θέσεις, καθώς θα μπαίναμε στο στόχαστρο εξωαγωνιστικά, όπως συνέβη σε προηγούμενες χρονιές.
Το πρώτο βήμα είναι σίγουρα να πάμε στο Βικελίδης, να πάρουμε μια ωραιότατη επαγγελματική νίκη χωρίς απώλειες και να πάμε παρακάτω. Ιδανικά θα θέλουμε να έρθει ένα Χ στο ΑΕΚ-Παναθηναικός, για να μειωθεί η διαφορά στους -5.
Το αστείο βέβαια είναι να γίνει κανά θαύμα και να χάσει ο ΟΣΦΠ βαθμούς στον Βόλο.

Από εκεί και πέρα, πιστεύω πως θα υπάρξουν μεγάλες εναλλαγές συναισθημάτων από εβδομάδα σε εβδομάδα.
Όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς από όλους και με 4 δυνατές ομάδες, κάθε ντέρμπι θα φέρνει ανακατατάξεις στην βαθμολογία.
-Για παράδειγμα, μπορεί στις πρώτες δύο αγωνιστικές να κάνουμε εμείς και ο ΟΣΦΠ το 2/2 και να κερδίσει η ΑΕΚ τον Παναθηναικό στην έδρα της. Η βαθμολογία θα διαμορφωθεί κάπως έτσι: ΠΑΟ 64 ΑΕΚ 62 ΟΣΦΠ 62 ΠΑΟΚ 60 .
- Τρίτη αγωνιστική πάμε στο Καραΐσκάκη και ο Παναθηναικός παίζει στο Βικελίδης. Με 2 Χ σε αυτά τα ντέρμπι και διπλό της ΑΕΚ στον Βόλο, θα βρεθούμε ξαφνικά : ΠΑΟ 65 ΑΕΚ 65 ΟΣΦΠ 63 ΠΑΟΚ 61.
-Τέταρτη αγωνιστική υποδεχόμαστε τον Βόλο και παίζουν ΑΕΚ-Άρης ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Με νίκη δική μας θα πάμε στους 64 και θα μειώσουμε την διαφορά με το λιγότερο 1 από τους 3 διεκδικητές, με δυνατότητα να χάσουν και οι 3 βαθμούς.
Σε ιδανική περίπτωση που έχουμε ισοπαλίες και στα δύο παιχνίδια, ξαφνικά θα διαμορφωθεί η βαθμολογία:
ΠΑΟ 66 ΑΕΚ 66 ΟΣΦΠ 64 ΠΑΟΚ 64. Ε μετά τι να σου πει το πρόγραμμα; Θα γίνει σφαγή.

Ζητούμενο νο1: Να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται στον πρώτο γύρο.
Ζητούμενο νο2: Να μην ξεφύγει κάποιος εκ των ΠΑΟ-ΑΕΚ με μεγάλη διαφορά.
Ζητούμενο νο3: Να έρθουν κάποιες ισοπαλίες στα αθηναικά ντέρμπι για να ροκανίσουμε την διαφορά από όλους.
Ζητούμενο νο4: Να κόψει ο Άρης βαθμούς από ΠΑΟ-ΑΕΚ. Τον ΟΣΦΠ δεν τον φοβάμαι η διαφορά μας είναι στους 2 βαθμούς και τελευταία αγωνιστική θα έρθει στην Τούμπα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο ΠΑΟΚ με 7-3-0 σχεδόν μαθηματικά το σηκώνει. Είναι πάρα πολλοί όμως 24 πόντοι.

Με 7-2-1 - 23 πόντους είναι φαβορί, φτάνει η ήττα να μην είναι από βάζελο ή χάρτινη.

Με 6-4-0 (πιο πιθανή συγκομοιδή) = 22 πόντους πάλι μπορούμε το πρωτάθλημα.

Με 6-3-1 = 21 πόντους, γίνεται το πρωτάθλημα μόνο αν αφήσουν βαθμούς σε Βόλο/Άρη και η δική μας ήττα να είναι με το συμπολίτη ή το Βόλο και όχι από ανταγωνιστή.

Ο Γαύρος είναι μέσα στον τίτλο δυνατά, όχι γιατί το -5 είναι μικρό, ούτε γιατί έχει καλή ομάδα. Απλά και μόνο ότι έχει 6 πόντους εξασφαλσμένους από το σκουλίκι και μάλιστα με φουλ ροτέισον, που θα κρίνει πάρα πολλά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το παν είναι να κερδίσουμε στον Άρη. Αν γίνει αυτό όλα θα πάνε καλά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Αν ξεκινήσουμε με νίκη στο σκουλικαου το σηκώσαμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”