Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από joshua »

kataramenos5 έγραψε:Εμένα απο Γεναρη κιολας μου φαίνεται οτι Λουτσε και ΤΔ θέλουν διαφορετικά πράγματα.
Σα να υπάρχει διαφορετικη αντίληψη για το πως πρεπει να παιζει η ομάδα.
Μπορει και να λεω μλκιες βεβαια .Αλλο το τι φαινεται σ εμας τους αμπαλους αλλο το τι ισχυει
Πως να σου δωσω αδικο οταν πχ ο ΤΔ φερνει δυο παικτες που παιζουν στο 6-8 και ο προπονητης τους βαζει στο 10.Οταν φερνει επιτελικο και εκεινος τον βαζει αριστερα.Πολυ δυσκολα θα συνεχισουν και οι δυο αν γινει η στραβη.Η θα φερει και προπονητη επιλογη του ο Μποτο η θα φυγουν και οι δυο.Ας ελπισουμε να μη χρειαστει να το μαθουμε...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και επειδη μου θυμισε ενα παιδι παραπανω ενα ονομα που ειχα σχεδον ξεχασει Τσιγγαρας πλεον για τον Λουτσεσκου σχεδον δεν υπαρχει ε...Αν βεβαια φυγουν τοσο ο Κουρτιτς ,οσο και ο Αγκουστο μπορει να τον ξαναδουμε...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το μεγαλύτερο του λάθος σήμερα
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

pagotatzis έγραψε:Ραζβαν βλέποντας τους παίχτες που έφερε μέχρι τώρα ο Μποτο
σκεφτικά ότι δεν θα βγάλεις την χρονιά.Η μάλλον δύσκολα θα τξν έβαζες.

Ζητά παίχτες που θα σε βοηθήσουν παίχτες με εμπειρία
Σε καταλαβαίνω βλέποντας όλο αυτό το πράμα να στήνετε να αναστενάζεις από ευτυχία
βλέποντας να υπογράφει ο Μπισε !

Όπως και να ναι δεν βλέπω μα κανείς παρέλαση
Νομίζω ότι ζητάμε πράγματα που δεν μπορεί να τα κάνει. Πάρτε παράδειγμα απ τη δουλειά σας ο καθένας. Υπάρχουν οι τύποι που μπορούν να βγάλουν την δουλειά με τον τρόπο που ξέρουν υπάρχουν και αυτοί που θα προσαρμόσουν στις διαφορετικές απαιτήσεις του αφεντικού. Δεν σημαίνει ότι οι δεύτεροι είναι καλύτερα καταρτισμενοι από τους πρώτους. Ωστόσο αν ζητάς από κάποιον που δουλεύει με μεγάλους ηλικιακά παίκτες σε αργό τέμπο να φτιάξει μια ομάδα με πιτσιρικάδες που θα πρέπει να τρέχουν τότε το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Σήμερα λοιπόν είδαμε νέους ηλικιακά παίκτες να παίζουν σε αργό τέμπο και φυσικά να μην έχουν το περιβόητο μπαλανς λόγω απειρίας.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ήταν τραυματίας ο Τσιγγαρας;

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Όσο ήταν και στον τελικό
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

joshua έγραψε:Και επειδη μου θυμισε ενα παιδι παραπανω ενα ονομα που ειχα σχεδον ξεχασει Τσιγγαρας πλεον για τον Λουτσεσκου σχεδον δεν υπαρχει ε...Αν βεβαια φυγουν τοσο ο Κουρτιτς ,οσο και ο Αγκουστο μπορει να τον ξαναδουμε...
Δεν υπάρχει άλλος να κόβει στο κέντρο και να βοηθάει στο αμυντικό τρανζισιον στο οποίο πάσχουμε από πέρσι. Αυτός και ο Φ Σοάρες. Δεν έπαιξε κανένας και αντ αυτού μπήκε το δίδυμο της συμφοράς από πέρσι Σβαμπ αγκουστο. Ο πρώτος θέλω αλλά δεν μπορώ, ο δεύτερος ούτε θέλω ούτε κσι μπορώ.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

V-olakiotis έγραψε:Ήταν τραυματίας ο Τσιγγαρας;
Είναι από αυτά τα 6αρια που δεν παίζουν την θεση 10, μάλλον ήταν τακτικά ανέτοιμος.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

joshua έγραψε:Και επειδη μου θυμισε ενα παιδι παραπανω ενα ονομα που ειχα σχεδον ξεχασει Τσιγγαρας πλεον για τον Λουτσεσκου σχεδον δεν υπαρχει ε...Αν βεβαια φυγουν τοσο ο Κουρτιτς ,οσο και ο Αγκουστο μπορει να τον ξαναδουμε...
το ίδιο σκέφτομαι.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ειναι ο προπονητής που μας βρήκε κορόιδο. Καμία σοβαρή ομάδα δεν τον θέλει. Μόνο Ξάνθη κ Αραβία
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Αυτό με τον Αουγκούστο στο 6, ενώ στέλνεις τον Ντάντας στο 10 κι έχεις Τσιγγαρα στη γαλαρία του πάγκου με προβληματίζει ελαφρώς.

Άντε ο Ντάντας είναι νέος, πέρυσι τι μάθαμε;

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Έλα να βλέπω τα στοιχήματα, ποιος θα φύγει πρώτος....?
Λου ή Μπότο...?

Κοίτα ρε θα πάθουμε τα περσινά της κούλας...!
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Τραμπαχο τραμπαχο
renegade

Δημοσίευση από renegade »

buffalobill4 έγραψε:
pagotatzis έγραψε:Ραζβαν βλέποντας τους παίχτες που έφερε μέχρι τώρα ο Μποτο
σκεφτικά ότι δεν θα βγάλεις την χρονιά.Η μάλλον δύσκολα θα τξν έβαζες.

Ζητά παίχτες που θα σε βοηθήσουν παίχτες με εμπειρία
Σε καταλαβαίνω βλέποντας όλο αυτό το πράμα να στήνετε να αναστενάζεις από ευτυχία
βλέποντας να υπογράφει ο Μπισε !

Όπως και να ναι δεν βλέπω μα κανείς παρέλαση
Νομίζω ότι ζητάμε πράγματα που δεν μπορεί να τα κάνει. Πάρτε παράδειγμα απ τη δουλειά σας ο καθένας. Υπάρχουν οι τύποι που μπορούν να βγάλουν την δουλειά με τον τρόπο που ξέρουν υπάρχουν και αυτοί που θα προσαρμόσουν στις διαφορετικές απαιτήσεις του αφεντικού. Δεν σημαίνει ότι οι δεύτεροι είναι καλύτερα καταρτισμενοι από τους πρώτους. Ωστόσο αν ζητάς από κάποιον που δουλεύει με μεγάλους ηλικιακά παίκτες σε αργό τέμπο να φτιάξει μια ομάδα με πιτσιρικάδες που θα πρέπει να τρέχουν τότε το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Σήμερα λοιπόν είδαμε νέους ηλικιακά παίκτες να παίζουν σε αργό τέμπο και φυσικά να μην έχουν το περιβόητο μπαλανς λόγω απειρίας.
Ποιους ρε συ Μπάφαλο?
Ο κουαλιατα όσες φορές προσπάθησε να περάσει αντίπαλο , ο αντίπαλος τον κατάπιε.
Ο κουτσιας ακόμα είναι μακριά από αυτό το επίπεδο ( χαρακτηριστικη φάση η πάσα που δέχτηκε από τον σαστρε όπου ήταν 6 μέτρα οφ Σαιντ, δείγμα της πνευματικής του συγκέντρωσης ),σαστρε και Ράφα από τους πλέον Άργους παίκτες για την θέση τους και μένει μόνο ο νταντάς που ίσως μπορεί να πει κάποιος ότι αν έπαιζε λίγο πιο πίσω με περισσότερο ελεύθερο γήπεδο μπροστά του να ήταν λίγο καλύτερος.
Το ότι σε ολόκληροντο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε ούτε μισή ευκαιρία σε έναν αντίπαλο που έπαιζε χωρίς αλλαγές ,με παίκτες που δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν...ας μην αυτοπαραμυθιαζομαστε,είναι θέμα ποιότητας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 22 Ιούλ 2022, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αυτή τη στιγμή ο Τσιγγάρας δεν νομίζω να έχει καμιά τεράστια διαφορά προς το καλύτερο από Αουγκούστο ή Σβαμπ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”