31. Andre Ricardo
Re: 31. Andre Ricardo
Ο Ρικάρντο και στα φιλικά έδειξε πολύ καλή (τακτική κυρίως) εικόνα, αλλά στα 30' δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του κάτι λογικό αφού ήταν σε απραξία 9 μήνες. Αυτό σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας και τα καρβέλια που έχει να φάει ώστε να θεωρείται έτοιμος παίχτης για τα δεδομένα Λούτσε, προσωπικά μου δείχνει ότι τώρα θα αρχίσει να παίρνει σκάρτα λεπτά σε ροή αγώνα.
Σήμερα πάντως ήταν ωραίος, τρεξίματα, μυαλό και στα σπρωξίδια δεν καταλάβαινε πολλά. Βέβαια ο αντίπαλος χαμηλής δυναμικότητας, αλλά κάτι είδαμε.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι το παιδί.....
ΥΓ αν πάντως οι "μικροί" συνεχίσουν έτσι, του χρόνου θα δούμε φοβερά πράγματα....
Κοτάρσκι
Λύρατζης
Ιγκι
Μιχαηλίδης/Κουλιεράκης
Ράφα
Αουγκούστο
Σοάρες
Ρικάρντο
Ντέλιας
Κούτσιας/Τζήμας
και φυσικά Μπίσε και Ελ Καντουρί (χαχαχαχα)
Σήμερα πάντως ήταν ωραίος, τρεξίματα, μυαλό και στα σπρωξίδια δεν καταλάβαινε πολλά. Βέβαια ο αντίπαλος χαμηλής δυναμικότητας, αλλά κάτι είδαμε.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι το παιδί.....
ΥΓ αν πάντως οι "μικροί" συνεχίσουν έτσι, του χρόνου θα δούμε φοβερά πράγματα....
Κοτάρσκι
Λύρατζης
Ιγκι
Μιχαηλίδης/Κουλιεράκης
Ράφα
Αουγκούστο
Σοάρες
Ρικάρντο
Ντέλιας
Κούτσιας/Τζήμας
και φυσικά Μπίσε και Ελ Καντουρί (χαχαχαχα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sardan την Τρί 29 Νοέμ 2022, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αυτο το παιδι δεν γινεται να μην παιξει στην Α ομαδα. Ειναι τοσο ποιοτικες οι επαφες του με την μπαλα και η αντιληψη χωρου που εχει, που ειναι θεμα χρονου να φτασει στο βασικο ροτεισον.
-
Αναρωτιεμαι ποιος μπορει να εκανε μια τετοιαМир έγραψε:Κώδικας: Επιλογή όλων
Δεν ήταν ψυχολογικα έτοιμος τοσο καιρο, αν ήταν τότε σίγουρα ο προπονητής θα τον προτιμούσε αντι του Μπίσε. :-)
δηλωση (και να την μετρησουμε και σοβαρα)
εκτος ισως απ τον προσωπικο του ψυχολογο!
Να ξανευχηθω να τον βλεπουμε επιτελους να
παιζει πολυ συχνοτερα και πολυ περισσοτερο
(παροτι ο χθεσινος αντιπαλος ηταν αδυναμος)
και να δικαιωσει την επενδυση που εγινε πανω
του κερδιζοντας θεση στη βασικη ραχοκοκαλια
του ροστερ για ακομα 2-3 χρονια τουλαχιστον
προσφεροντας στην ομαδα και μετα στο ταμειο!
- ΑποστόληςΑ
Δεν νομίζω ότι ο Ρικάρντο είχε ποτέ έντονο ψυχολογικό πρόβλημα που τον κράτησε εκτός ομάδας. Θεωρώ ότι φταίει πως από την αρχή του 2022 ήταν ουσιαστικά ανενεργός.
Ο ιδιος λαος που παραλιγο να φαει τον τεχνικο διευθυντη επειδη το αριστερο μπακ που εφερε εκανε δυο κακα παιχνιδια κανενα μηνα αφοτου ηρθε, τωρα λεει γιατι δεν βαζουμε τους πιτσιρικαδες πιο νωρις να παιξουν. Ε λοιπον θα σας πω εγω γιατι: Γιατι αν ενας πιτσιρικας παιξει σκατα σε καναδυο ματς, θα τον στειλουμε να παιξει στην Αναγεννηση Καρδιτσας. Για να μπουν και να λεμε τα τρελα μωρα του Λουτσεσκου, πρεπει να ειναι σε ενα level ετοιμοτητας που να ξεπερναει τους ηδη υπαρχοντες. Ειναι φανερο αυτο με ολους οσους μπαινουν λιγο πιο μετα στην σεζον. Δουλεψε με Τσιγγαρα και Λυρα, τωρα δουλευει και με τους λοιπους. Το βασικο ειναι να καταλαβουμε οτι με τετοιους παικτες χρειαζεται υπομονη απο ολες τις πλευρες. Καλυτερα να παιζει ο Μπισε και να τρωει το σκατο οταν η ομαδα ψαχνεται, παρα να παιζει ο Κουαλιατα και ο Ρικαρντο και να απαξιωνονται απο το κακο συνολο. Οταν το συνολο στρωσει, πετας μεσα και τους πιτσιρικαδορους, και εκει που τους πηρες 500κ τους δημιουργεις υπεραξια και τους πουλας 5.000.000.
Οπως το καταλαβαινω εγω, αυτο ειναι το πλανο.
Οπως το καταλαβαινω εγω, αυτο ειναι το πλανο.
Αυτα με τα ψυχολογικα που ανακαλυπτουμε στους παικτες για να καλυψουμε αστοχιες προπονητικες πρεπει να το κοιταξουμε λιγο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν νομίζω ότι ο Ρικάρντο είχε ποτέ έντονο ψυχολογικό πρόβλημα που τον κράτησε εκτός ομάδας. Θεωρώ ότι φταίει πως από την αρχή του 2022 ήταν ουσιαστικά ανενεργός.
αρε re dim αυτο το αητητο νταμπλ του αχωνευτου (πριν ερθει και σε μενα ) μας εκανε μεγαλη ζημια

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν νομίζω ότι ο Ρικάρντο είχε ποτέ έντονο ψυχολογικό πρόβλημα που τον κράτησε εκτός ομάδας. Θεωρώ ότι φταίει πως από την αρχή του 2022 ήταν ουσιαστικά ανενεργός.

Συμφωνώ την ίδια άποψη έχω και εγώ
- constadine
Περίμενα περισσότερα πράγματα από τον παίκτη, είναι πια κάποιον χρόνο στην ομάδα.
Οι περισσότερες προσπάθειες που έκανε δεν είχαν αποτέλεσμα , είτε κατέληγαν σε λάθος ,είτε κατέληγαν σε λάθος πάσα.
Οι περισσότερες προσπάθειες που έκανε δεν είχαν αποτέλεσμα , είτε κατέληγαν σε λάθος ,είτε κατέληγαν σε λάθος πάσα.
- ΑποστόληςΑ
Δεν μου έδειξε κάτι που να ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον του στον ΠΑΟΚ και δεν βλέπω και να παίρνει άλλες ευκαιρίες 11άδας.
Πιστεύω ότι η γη ειναι επίπεδη αλλά μας λένε ότι είναι στρογγυλή για να καλυψουν τον Λουτσέσκου που θεωρεί ότι είναι στρογγυλή.
Υ. Γ. Εδώ ο άλλος έκανε διάγνωση στο live εχθές για το σοάρες θλάση Β βαθμου με βάση τον μορφασμό του παιχτη.
Όσο για Ρικάρντο ίσως χρειάζεται χρόνος
Υ. Γ. Εδώ ο άλλος έκανε διάγνωση στο live εχθές για το σοάρες θλάση Β βαθμου με βάση τον μορφασμό του παιχτη.
Όσο για Ρικάρντο ίσως χρειάζεται χρόνος
-
Σκετη απογοητευση.- Οπως το περιμεναμε!
Πιστευω κι εγω οτι επρεπε χθες να βαλει
τουλαχιστον 2 γκολ και να μοιρασει και
3 ασιστ (μπαινοντας μεσα διχως καν να
εχει ζεσταθει) για να εχει καποιο μελλον!
Δανεικος στον Μακεδονικο και βλεπουμε!
Πιστευω κι εγω οτι επρεπε χθες να βαλει
τουλαχιστον 2 γκολ και να μοιρασει και
3 ασιστ (μπαινοντας μεσα διχως καν να
εχει ζεσταθει) για να εχει καποιο μελλον!
Δανεικος στον Μακεδονικο και βλεπουμε!
Ο Ρικάρντο δε με αγχώνει καθόλου. Μια μεταγραφή νεαρού παίχτη με μηδενικό κόστος και σχεδόν μηδενικό συμβόλαιο. Έχει όλο το χρόνο να δουλέψει και να ετοιμαστεί ώστε να διεκδικήσει αυτά που του αναλογούν.
Προφανώς και δεν μπορεί να κριθεί ένα νέο παιδί από την πρώτη του συμμετοχή. Επίσης να μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι είναι ένα άγουρο ποδοσφαιρικά παιδί που προέρχεται από μια ομάδα άλλων στόχων και αγωνιστική απραξία (παρατεταμένη).
Χρόνος, υπομονή και βλέπουμε.
Προφανώς και δεν μπορεί να κριθεί ένα νέο παιδί από την πρώτη του συμμετοχή. Επίσης να μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι είναι ένα άγουρο ποδοσφαιρικά παιδί που προέρχεται από μια ομάδα άλλων στόχων και αγωνιστική απραξία (παρατεταμένη).
Χρόνος, υπομονή και βλέπουμε.
Εντωμεταξύ win win κατάσταση. Έχει κάποιος καιρό να παιξει κ μπαίνει κ δεν παιζει καλά; φταίει ο προπονητης που τον έχει καιρό έξω. Μπαίνει κ παιζει καλά ; εκθέτει τον προπονητη που τον έχει καιρό έξω τόσο καλός που είναι.
Πότε δεν θα φταίει ο προπονητης; ακόμα κ το ανάποδο στο για όλα ξέρει ο προπονητης το ίδιο ισχύει. Δεν μπορούμε να έχουμε σωστή άποψη αν δεν έχουμε όλα τα δεδομένα τουλάχιστον.
Ως εκ τούτου εμπιστευόμαστε ή όχι τον προπονητη. Προφανώς ένας προπονητης που έχει καταφέρει να παίρνει το παραπανω κάθε φορά στο τέλος της σεζόν από το εκάστοτε ρόστερ κ ταυτόχρονα έχει καταφέρει 2 νταμπλ το ένα αήττητος κ έφτασε στους 8 της Ευρώπης κ σε χρονια αλλαγών με αρκετά νεανικό ρόστερ καταφέρνει να είναι ανταγωνιστικός με το 99% διαχρονικά των παικτων να πινει νερό στο όνομά του εγώ δεν έχω λόγο να μην τον εμπιστευομαι. Τώρα γιατί βάζει Μπίσεσβαρ δεν ξέρω αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν τον βάζει γιατί είναι κολλητός του ( αν ήταν έτσι ο Βιειρινια που είναι σαν γιος του δε θα έβγαινε ποτε) κ είναι λάθος όταν ένας προπονητης έχει παρουσιασει κ συνεχίζει τέτοια δουλειά να ψάχνουμε λόγους να τον κράζουμε κ να γράφουμε γιατί είναι ακόμα εδώ.
Εμπιστοσύνη σε μποτο μόνο κ μόνο που μας έφερε τέτοιο τέρμα αλλά κ σχετικά καλές κινήσεις κ σε Λουτσέσκου που είναι ο πλεον κατάλληλος μέχρι σήμερα τουλάχιστον κ μέχρι να έρθει ο Κλοπ για προπονητης.
Πότε δεν θα φταίει ο προπονητης; ακόμα κ το ανάποδο στο για όλα ξέρει ο προπονητης το ίδιο ισχύει. Δεν μπορούμε να έχουμε σωστή άποψη αν δεν έχουμε όλα τα δεδομένα τουλάχιστον.
Ως εκ τούτου εμπιστευόμαστε ή όχι τον προπονητη. Προφανώς ένας προπονητης που έχει καταφέρει να παίρνει το παραπανω κάθε φορά στο τέλος της σεζόν από το εκάστοτε ρόστερ κ ταυτόχρονα έχει καταφέρει 2 νταμπλ το ένα αήττητος κ έφτασε στους 8 της Ευρώπης κ σε χρονια αλλαγών με αρκετά νεανικό ρόστερ καταφέρνει να είναι ανταγωνιστικός με το 99% διαχρονικά των παικτων να πινει νερό στο όνομά του εγώ δεν έχω λόγο να μην τον εμπιστευομαι. Τώρα γιατί βάζει Μπίσεσβαρ δεν ξέρω αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν τον βάζει γιατί είναι κολλητός του ( αν ήταν έτσι ο Βιειρινια που είναι σαν γιος του δε θα έβγαινε ποτε) κ είναι λάθος όταν ένας προπονητης έχει παρουσιασει κ συνεχίζει τέτοια δουλειά να ψάχνουμε λόγους να τον κράζουμε κ να γράφουμε γιατί είναι ακόμα εδώ.
Εμπιστοσύνη σε μποτο μόνο κ μόνο που μας έφερε τέτοιο τέρμα αλλά κ σχετικά καλές κινήσεις κ σε Λουτσέσκου που είναι ο πλεον κατάλληλος μέχρι σήμερα τουλάχιστον κ μέχρι να έρθει ο Κλοπ για προπονητης.