Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Διαβάζω στο ινπαοκ ότι ένα λεωφορείο χάλασε λίγο έξω από τον Βόλο, αλλά τελικά λύθηκε το πρόβλημα και: το εν λόγω κομβόι των 20 λεωφορείων των οπαδών του ΠΑΟΚ συνεχίζει τη διαδρομή του κανονικά με προορισμό την Αθήνα.
Τα παλικάρια μας απέναντι στο σύστημα αλαφούζου και του εμετικού Σκάι. Θέλω όλες τις βρωμερές φάτσες να γκρεμίζεται η αυταρεσκια τους και η απύθμενη αλαζονεία τους. ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Έίχε πολλή ζέστη σήμερα στα Νότια Προάστια, με μηδενικό αέρα, μέχρι τις 14:00. Τώρα έχει βγάλει έναν αέρα. Στα βόρια προάστια πάντως η θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη.
Αληθεύει το ότι ο σημερινός κυπελλούχος κερδίζει ένα γύρο;
Πάμε όπως και πέρσι, όπως το 2019, 2018, 2017.
Το τελικό σκορ να είναι: το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο.
Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου Ελλάδας έχει ήδη αρχίσει, με αρκετούς φίλους του ΠΑΟΚ να βρίσκονται ήδη στην Αθήνα από το μεσημέρι ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά το σπουδαίο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.
Αρκετοί οπαδοί του Δικεφάλου πραγματοποιούν αυτή την ώρα πορεία στην Ομόνοια, με προορισμό τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο του ΠΑΟΚ που στεγάζεται στην Αθήνα, προκειμένου μερίδα κόσμου να μαζευτεί εκεί ώστε να μεταβεί στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι.
Κομματια να γινει... Θα κανω την καρδια μου πετρα.Φερτε το κι αυτο να δω που θα τα βαλετε.Κυπελλα, κυπελλα, κυπελλα .. χαθηκε ενα σαμοβαρι, μια πορσελανη? κατι διαφορετικο ρε παιδι μου.