ΠΑΟΚ-Άρης 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
trouman

Re: ΠΑΟΚ-Άρης 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από trouman »

Πως θα πάω απο τα νότια προάστια στον τελικό με τον μικρό, χωρίς να έχουμε ατυχείς συναντήσεις κλπ??
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Λεμεσος4 έγραψε:Και κυπελο να παρεις δεν ειναι θετικη η χρονια. Σε ολη τη χρονια δεν ειχε καλη αποδοση. 10 παιχνιδια δεν κερδισες ουτε ρουλη ουτε οσφπ.
Η χρονιά με το κύπελο από πλευράς στόχων θα είναι επιτυχημένη.

Το κάκιστο ποδόσφαιρο είναι αποτέλεσμα του λάθους σχεδιασμού από την αρχή της περιόδου και δυστυχώς είναι συνέχεια και των λανθασμένων επιλογών των προηγούμενων ετών.

Το ζήτημα είναι αν έμαθαν από τα λάθη τους για την επόμενη χρονιά ?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Asimos έγραψε:
proedros έγραψε:
Asimos έγραψε:Χιλιες φορες 8αδα στην Ευρωπη καθε χρονο και ουτε πόντο με τον Ρουλη ξανα.

Ασιμος, 21:51 11/05/2022.
Δεν το λες σωστά φίλε...
Χίλιες φορές 8άδα στην Ευρώπη και ποτέ ξανά πρωτάθλημα και double στην ομάδα...Για πες μας τι πρτοιμάς??

Γιατί, double και Ευρώπη δεν μπορείς να πάρεις χωρίς πόντο από τον Ρούλη; Μη διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα μου εκτός αν είσαι όντως 15 χρονών.

Ήμουν πολύ σαφής σε αυτό που λέω, δεν έθεσα κανένα δίλλημα, δίλλημα είναι για σας που νιώθετε τον Ρούλη ως κάτι σημαντικό. Για μένα αυτή η ομάδα έχει τη σπουδαιότητα του Ατρόμητου και του Λεβαδειακού. Αν με καταλαβαίνεις..
Δυστυχως όχι. Δεν μπορείς.

Θα πάρεις νταμπλ στην Ελλάδα όταν έχεις 0 βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που ο άμεσος ανταγωνιστής σου έχει 9 με 12 εξασφαλισμενους βαθμούς;

Που ακριβώς θα τους καλύψεις αυτούς τους βαθμούς;

Τέλος, εμένα προσωπικά και με τον Λεβαδειακο αν σε 4 ματς είχα 1 ισοπαλία και 3 ηττες με 0 (ολογράφως, μηδέν) γκολ σε 360' αγωνιστικά λεπτά θα με πείραζε.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Eιμαστε τοσο κακοι αγωνιστικα και κανει τοσο καλο κλεισιμο της σεζον ο βαζελος, που στον τελικο δεν θα ξερουν απο που τους ερχονται τα βαζελια!

4-1 με σκορερ Μουργκ, Τειλορ και Μιτριτσα.

Πειτε εσεις ποιος θα βαλει το τεταρτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 11 Μάιος 2022, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Asimos έγραψε:
proedros έγραψε:
Asimos έγραψε:Χιλιες φορες 8αδα στην Ευρωπη καθε χρονο και ουτε πόντο με τον Ρουλη ξανα.

Ασιμος, 21:51 11/05/2022.
Δεν το λες σωστά φίλε...
Χίλιες φορές 8άδα στην Ευρώπη και ποτέ ξανά πρωτάθλημα και double στην ομάδα...Για πες μας τι πρτοιμάς??

Γιατί, double και Ευρώπη δεν μπορείς να πάρεις χωρίς πόντο από τον Ρούλη; Μη διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα μου εκτός αν είσαι όντως 15 χρονών.

Ήμουν πολύ σαφής σε αυτό που λέω, δεν έθεσα κανένα δίλλημα, δίλλημα είναι για σας που νιώθετε τον Ρούλη ως κάτι σημαντικό. Για μένα αυτή η ομάδα έχει τη σπουδαιότητα του Ατρόμητου και του Λεβαδειακού. Αν με καταλαβαίνεις..
Ρε φίλε καταλαβαίνεις τι λέω??Ηρεμα μιλάω, ούτε μειώνω τον άλλον..κάνε και εσύ το ίδιο αν θες...Εξέφρασα μια προσωπική άποψη και είπα πως θεωρώ την Ευρώπη την αιτία της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας..και είπα πως θα προτιμούσα να πάρω πρωτάθλημα ή double από το να είμαι στους 8 έχοντας αυτές τις τραγικές εμφανίσεις με τους υπολοίπους... και αυτό γιατί θεωρώ πως το φετινό ρόστερ δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει τρεις διοργανώσεις...δεν είναι απααράιτητο να συμφωνείτε αλλά δεν χρειάζετε να πέσετε να με φάτε....
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

trouman έγραψε:Πως θα πάω απο τα νότια προάστια στον τελικό με τον μικρό, χωρίς να έχουμε ατυχείς συναντήσεις κλπ??
Εγώ είμαι στα βόρεια προάστια και ψάχνω τρόπο να αποφύγω μετρό. Αυτοκίνητο και βλέπουμε, οι πινακίδες είναι πρόβλημα βεβαια

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Pellaios έγραψε:Ο Λουτσεσκου κατά τεκμήριο είναι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία μας και είμαι ένθερμος υποστηρικτής του. Όμως γιατί το σημερινό χάλι θεωρώ ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος. Λέει ότι η ομάδα είναι άδεια, αλλά φαίνεται ότι ο πρώτος που άδειασε είναι αυτός παρασύροντας όλους μαζί του. Θα συμφωνήσω ότι παίκτες με την ποιότητα του Μπισε του βιερι, του Κρέσπο, του Καντουρι, ακόμα και του Αουγκούστο δεν μπορούμε ακόμα να τους αντικαταστήσουμε...ε και τι θα κάνουμε; θα περιμένουμε να μας τύχει το λαχείο ή θσ τους έχουμε βασικούς μέχρι τα σαράντα τους;
Σήμερα η ομάδα έπαιζε με τον μιχαι, που είναι στην ομάδα τρία χρόνια, τον σιντκλει που τον έφερε αυτός, τον Τέιλορ που το έφερε αυτός, τον σαστρε, που τον έφερε ο μποτο τον μουργκ με αξία 2.5 μύρια, τον μιτριτσα με αξία 5 μύρια εν ενεργεία διεθνή, τον κουρτιτς με συμβόλαιο πάνω από ένα μυριο και εν ενεργεία διεθνή, τον αντριγια εν ενεργεία διεθνή, τον τσολακ με αξία 3 μύρια εν ενεργεία διεθνή, τον Σοάρες μετεγγραφή 3.5 μύρια, τον Σβαμπ με συμβόλαιο 450 χιλ, τον τσιγγαρα παίκτη δουλεμενο πολλά χρόνια στις ακαδημίες και δύο χρόνια στην ομάδα.... Οι παίκτες αυτοί μόνο τυχαίοι δεν είναι, με εξαίρεση ίσως τον Τέιλορ που όταν ήρθε ψάχναμε όλοι να μάθουμε ποιος είναι... Όλοι τους είναι παίκτες με καλά βιογραφικά, με καλό market value, Αν δεν μπορείς ραζβαν αυτούς τους παίκτες μετά από ένα χρόνο να τους κάνεις ομάδα που θα κερδίζει τον ρουλη του δεληζηση, του ματιγια, του μπερτογλιο του σσκιτς και όλων των υπολοίπων που όλοι μαζί δεν φτάνουν το market value του μιτριτσα....ε τότε αγαπητέ ραζβαν το πρόβλημα είσαι εσύ..
.

δεν τους ειχε κανει ομαδα πριν ενα μηνα οταν επαιζε σαν τη γατα με το ποντικι τη μαρσειγ των 240 κ. μπατζετ;
τοτε ομως επαιζαν και καποιοι αλλοι (βλεπε αντρε,κρεσπο,ινγκι,μπισε,αουγκουστο).
μηπως τελικα αυτοι που λειπουν ειναι η αιτια της καθιζησης;
αρα ειναι η δεν ειναι καλος καπετανιος ο λουτσε;
νομιζω οτι ειναι, απλα δεν ειναι μαγος να μετατρεψει σε παικταραδες μετριους παικτες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

DimitrisS έγραψε:Eιμαστε τοσο κακοι αγωνιστικα και κανει τοσο καλο κλεισιμο της σεζον ο βαζελος, που στον τελικο δεν θα ξερουν απο που τους ερχονται τα βαζελια!

4-1 με σκορερ Μουργκ, Τειλορ και Μιτριτσα.

Πειτε εσεις ποιος θα βαλει το τεταρτο.
ΤΣΟΛΑΚΙΝΙΟ
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Άλλο καλύτερος και άλλο επιτυχημένος.

Ο Λουτσέσκου είναι ο πιο επιτυχημένος, και σε καμία περίπτωση ο καλύτερος.

Ο Σαββίδης είναι και ο πιο επιτυχημένος και ο καλύτερος πρόεδρος που είχαμε ποτέ.

Ο Χατζηπαναγής, ήταν ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής αλλά όχι ο πιο επιτυχημένος.

Η ομάδα του Μπάγιεβιτς ήταν καλύτερη από αυτή του Λουτσέσκου και ο Μπάγιεβιτς καλύτερος προπονητής αλλά ήταν λιγότερο επιτυχημένοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Τετ 11 Μάιος 2022, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Ακόμη και όταν η ομάδα έκανε συνεχόμενες νίκες, η απόδοσή της ήταν μέτρια. Πολλά αποτελέσματα χάρη σε τυχερά πέναλτυ και απίστευτη ρέντα Κούρτιτς στα στημένα έκρυβαν τα προβλήματα της ομάδας.
Πάντως όσο και να μην πίστευα στις δυνατότητες της ομάδας, τέτοια κατάρρευση δεν την περίμενα. Υπάρχει βέβαια η δικαιολογία του ψυχολογικού αδειάσματος. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα εμφανίστηκε καλή στα σημαντικά παιχνίδια. Στα ευρωπαϊκά και στο κύπελλο με Ολυμπιακό είμασταν καλοί.

Η ελπίδα μου είναι να μην μιλάμε πλέον για διατήρηση κορμού και λίγες αλλαγές.
Αν ήμουν πρόεδρος (ευτυχώς που δεν είμαι) θα έδινα πρόωρες διακοπές σε όλους τους παίκτες και θα έβαζα την Β' ομάδα να παίξει τα υπόλοιπα παιχνίδια. Οδηγία σε Μπότο - Λουτσέσκου για ολική αναδόμηση.
Πίστευα πως η ομάδα χρειάζεται 10 μεταγραφές. Πλέον πιστεύω πως χρειάζεται τουλάχιστον 15.

Μεγαλύτερη απογοήτευση για εμένα ο Κούρτιτς. Βρήκαμε την ησυχία μας στα πέναλτυ και βοήθησε πολύ με τα φάουλ. Σε ροή αγώνα όμως δεν θυμάμαι πολλά καλά παιχνίδια του. Ο Ζίβκοβιτς είναι επίσης ντεφορμέ (πολύ καιρό βέβαια λέμε πως είναι ντεφορμέ), αλλά τουλάχιστον ακόμα και στην κακή του μέρα τρέχει σαν σκυλί και προσφέρει τρεξίματα και ένταση.

Τέλος το αστείο με Γκαρσία - Λουτσέσκου να μην μιλιούνται πρέπει να σταματήσει. Η διατήρηση του Γκαρσία στην Β' ομάδα ήταν τραγική απόφαση. Ή του δίνεις την πρώτη ομάδα, ή τον αποχαιρετάς. Ιδανική λύση να βρεθεί ένας 50-60χρονος προπονητής καλός στις μικρές ηλικίες και χωρίς βλέψεις για μεγάλη καριέρα. Άλλη λύση θα ήταν ο πρώτος προπονητής να προτείνει στην ομάδα προπονητή για την Β΄.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

@Proedros

Κοίτα, να αναλύσουμε τα κοινωνικοπολιτικά χαρακτηριστικά της Ελλάδας σήμερα και τι χρειάζεται για να βγει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής, νομίζω πως είναι κάτι που έχει γίνει αρκετές φορές ώστε να νομίζει κάποιος πως δεν πήρε ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα λόγω της Ευρώπης ή του Κυπέλλου.

Η Ευρώπη έγινε με το σπαθί του, ο τελικός κυπέλλου εναντίον όλου του ΠΟΚ με τη μαγκιά του και το πρωτάθλημα (και πολύ σωστά) στα παπάρια του.

Από εκεί και πέρα εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις όταν λέω "Προτιμώ 8ος κάθε χρόνο στην Ευρώπη κι ας μην ξαναπάρω πόντο από το Ρούλη" όταν για μένα είναι "Λεβαδειακός του 2022".
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

iremidynami 4+ έγραψε:
Pellaios έγραψε:Ο Λουτσεσκου κατά τεκμήριο είναι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία μας και είμαι ένθερμος υποστηρικτής του. Όμως γιατί το σημερινό χάλι θεωρώ ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος. Λέει ότι η ομάδα είναι άδεια, αλλά φαίνεται ότι ο πρώτος που άδειασε είναι αυτός παρασύροντας όλους μαζί του. Θα συμφωνήσω ότι παίκτες με την ποιότητα του Μπισε του βιερι, του Κρέσπο, του Καντουρι, ακόμα και του Αουγκούστο δεν μπορούμε ακόμα να τους αντικαταστήσουμε...ε και τι θα κάνουμε; θα περιμένουμε να μας τύχει το λαχείο ή θσ τους έχουμε βασικούς μέχρι τα σαράντα τους;
Σήμερα η ομάδα έπαιζε με τον μιχαι, που είναι στην ομάδα τρία χρόνια, τον σιντκλει που τον έφερε αυτός, τον Τέιλορ που το έφερε αυτός, τον σαστρε, που τον έφερε ο μποτο τον μουργκ με αξία 2.5 μύρια, τον μιτριτσα με αξία 5 μύρια εν ενεργεία διεθνή, τον κουρτιτς με συμβόλαιο πάνω από ένα μυριο και εν ενεργεία διεθνή, τον αντριγια εν ενεργεία διεθνή, τον τσολακ με αξία 3 μύρια εν ενεργεία διεθνή, τον Σοάρες μετεγγραφή 3.5 μύρια, τον Σβαμπ με συμβόλαιο 450 χιλ, τον τσιγγαρα παίκτη δουλεμενο πολλά χρόνια στις ακαδημίες και δύο χρόνια στην ομάδα.... Οι παίκτες αυτοί μόνο τυχαίοι δεν είναι, με εξαίρεση ίσως τον Τέιλορ που όταν ήρθε ψάχναμε όλοι να μάθουμε ποιος είναι... Όλοι τους είναι παίκτες με καλά βιογραφικά, με καλό market value, Αν δεν μπορείς ραζβαν αυτούς τους παίκτες μετά από ένα χρόνο να τους κάνεις ομάδα που θα κερδίζει τον ρουλη του δεληζηση, του ματιγια, του μπερτογλιο του σσκιτς και όλων των υπολοίπων που όλοι μαζί δεν φτάνουν το market value του μιτριτσα....ε τότε αγαπητέ ραζβαν το πρόβλημα είσαι εσύ..
.

δεν τους ειχε κανει ομαδα πριν ενα μηνα οταν επαιζε σαν τη γατα με το ποντικι τη μαρσειγ των 240 κ. μπατζετ;
τοτε ομως επαιζαν και καποιοι αλλοι (βλεπε αντρε,κρεσπο,ινγκι,μπισε,αουγκουστο).
μηπως τελικα αυτοι που λειπουν ειναι η αιτια της καθιζησης;
αρα ειναι η δεν ειναι καλος καπετανιος ο λουτσε;
νομιζω οτι ειναι, απλα δεν ειναι μαγος να μετατρεψει σε παικταραδες μετριους παικτες.
Όπως έγραψα και παραπάνω, και όπως αποδεικνύεται και από τα βιογραφικά των παικτών αυτοι που έπαιξαν σήμερα θα έπρεπε να έχουν τον ρουλη για πλάκα. Δηλαδή ποιον πρέπει να έχεις για να κερδίσεις τον ματιγια, τον μπερτογλιο και το αριστερό τους μπακ που δεν ξέρω πως τον λένε;;;
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Asimos έγραψε:@Proedros

Κοίτα, να αναλύσουμε τα κοινωνικοπολιτικά χαρακτηριστικά της Ελλάδας σήμερα και τι χρειάζεται για να βγει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής, νομίζω πως είναι κάτι που έχει γίνει αρκετές φορές ώστε να νομίζει κάποιος πως δεν πήρε ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα λόγω της Ευρώπης ή του Κυπέλλου.

Η Ευρώπη έγινε με το σπαθί του, ο τελικός κυπέλλου εναντίον όλου του ΠΟΚ με τη μαγκιά του και το πρωτάθλημα (και πολύ σωστά) στα παπάρια του.

Από εκεί και πέρα εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις όταν λέω "Προτιμώ 8ος κάθε χρόνο στην Ευρώπη κι ας μην ξαναπάρω πόντο από το Ρούλη" όταν για μένα είναι "Λεβαδειακός του 2022".
Καταρχην θεώρησα πως το αρχικό σου σχόλιο έγινε με γνώμονα την αρχική μου τοποθέτηση για την Ευρώπη...γι αυτό και σου έριξα αυτό το δίλημμα..Οκ κατανοητό..
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

aivas19 έγραψε:
trouman έγραψε:Διάνασα ότι κάποιοι αποφάσισαν να μην πάνε τελικό μετά από το σημερινό.

Εμείς εδώ είπαμε ότι μετά το σημερινό είναι που πρέπει να πάμε.
Για αυτο εισαι αλανι φιλε Τρουμαν

+1926
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

trouman έγραψε:Πως θα πάω απο τα νότια προάστια στον τελικό με τον μικρό, χωρίς να έχουμε ατυχείς συναντήσεις κλπ??
Παραλιακή, Νιάρχος, βγες Εθνική, μπες Αττική οδό, βγες δαχτυλίδι Κηφισίας και κατεβαίνεις ΟΑΚΑ ή όσο πλησιάζεις για να παρκάρεις.

Υποθέτω στις ζελες θα δώσουν την πλευρά του ΗΣΑΠ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”