Ρε φίλε τι λες, καταλαβαίνεις;Είχαμε μήνες να παίξουμε με κόσμο και στο πιο κρίσιμο ματς σου δεν είχες ούτε 10000 κόσμο…Αυτό θα μπορούσε πότε να γίνει τα προηγούμενα χρόνια;;Ο άλλος μου λέει ήταν Τσικνοπέμπτη , ότι νάναι..Μάλλον ξεχνάει κάτι ματς Τσικνοπέμπτες στο κύπελλο με Γάβρο αλλά και ευρωπαϊκά που γινόταν sold out από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας..και είμασταν ο ένας πάνω στον άλλο..Όσο για την κερκίδα όσο θα υπάρχουν αυτοί οι 100 που θα γίνουν 300 και μετά 1000 , θα βλέπεις όλο και πιο πολλούς υγιείς σκεπτόμενους να απομακρύνονται από το γήπεδο..george188 έγραψε:Αν θες εσυ να παρατήσεις την ομάδα για χάρη τους, δικαιωμα σου..μην τσουβαλιάζεις μονο, καμία αποχή δνε υπήρχε.proedros έγραψε:Ήδη σήμερα η μεγάλη μάζα έκανε μια άτυπη αποχή και έτσι όπως πάμε μόνοι τους θα μείνουν…Με το ζόρι 10.000 είχε..
Εγώ δεν θα ντραπώ για τους δολοφόνους ουτε θα τους δικαιολογήσω. Το μονο που θα απαιτήσω θα ειναι η ΠΑΕ και οι οργανωμένοι να τους κάνουν πέρα. Δεν εχω να δικαιολογηθώ για τίποτα σε κανέναν, γιατι πολυ απλά οι συγκεκριμένοι δεν ειναι ουτε αδελφια ουτε συνοπαδοι
ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Μα το πανο λογο αντιδρασεων εφυγε απο την θυρα πεντε κι πηγε στην 4. υπηρχαν ανθρωποι οικογενιαρχες που και γιουχαρισαν και πηραν το πληρες ρισκο να βρεθουν αντιμετωποι με αλητες του κοινου ποινικου δικαιου.Δεν γινεται να μην το αναγνωριζεις στους συνοπαδους σου αυτο κι να μου αναφερεις διαρκως την καταπτυστη συμπεριφορα αυτων των μπερδεμενων. καταλαβε το οτι σημερα στο γηπεδο ηταν και οι δυο αυτες ομαδες οπαδων , Αλλα οπως κι να το κανουμε κανενας δεν ασχοληθηκε στο γηπεδο με το πανο με τον τροπο κι την εκταση που γινεται στο ιντερνετ. ΚΑΝΕΝΑΣ ! Ειμασταν πολυ απασχολημενοι με το να ξελαρυγγιαστουμε για την ομαδα μας.Aureliano Buendia έγραψε:Πολλοί μιλάτε για απομόνωση.
Πώς θα έρθει αυτή η περιβόητη απομόνωση όταν οι τύποι ανεβάζουν ένα τέτοιο πανό, το βάζουν αρχικά στην 6, μετά το μοστράρουν στην 4 για όλο το ματς και δεν ανοίγει ρουθούνι; Κανένας από το γήπεδο δεν απαίτησε να κατεβεί, κανένας από την ΠΑΕ δεν απαίτησε να κατέβει. Φαντάζομαι θα αυτο-απομονωθούν από μόνοι τους για κάποιο λόγο, ως δια μαγείας, καθότι δεν φροντίζει κανείς να τους απομονώσει με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Όσο για αυτό με την κατασκευασμένη πραγματικότητα και την πραγματικότητα του γηπέδου σήμερα, δεν κατανοώ ποιο το νόημα της κουβέντας. Δεν είναι προϊόν προπαγάνδας ή φουσκώματος ότι ένα εμετικό μήνυμα κορδώθηκε καμαρωτό για 2,5 ώρες στην καρδιά της θύρας 4. Δεν ανέφερα πουθενά ότι το γήπεδο ενστερνίζεται το πανό, ούτε ότι αποθεώνει τέτοιες πρακτικές. Όταν όμως δεν αντιδρά κανείς για να κατεβεί αυτό το σίχαμα, το (οποιοδήποτε τέτοιο) πανό, αλλά και όλες οι συμπεριφορές που συνοδεύουν μια τέτοια κίνηση, θα είναι πάντα παρούσες στο γήπεδο. Και εμείς μεταξύ μας θα επαναλαμβάνουμε ότι δεν μας εκφράζουν, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να συγχυζομαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Andrew R την Παρ 25 Φεβ 2022, 02:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ασχολίαστο…eorptol1 έγραψε:πρωτα στην 5 ηταν το ηλιθιο πανο μερικων ανοητων.....προεδρε λες μαλακιες εδω και καιρο ξυδι αν στεναχωρεθηκες για την προκριση.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Παρ 25 Φεβ 2022, 09:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aureliano Buendia
Καταρχάς, να σου πω ότι πλέον αμφιβάλλω για το 99% που λες.giliopoulos έγραψε: Οπως και στο γηπεδο το 99% συμφωνει μαζι σου.
Ολοι ξερουμε οτι επρεπε να κατεβει, το θεμα ειναι πως
Είναι σίγουρα η πλειοψηφία, αλλά για τόσο συντριπτική, πλέον δεν ξέρω.
Στο ζουμί αυτού που λες, 4 πράγματα να αναφέρω.
α. Θα ήλπιζα σε μια μαζική παρατεταμμένη γιούχα από όλο το γήπεδο, για πολλή ώρα, που να προκαλεί αίσθηση.
β. Ήλπιζα και σε μια γιούχα συγκεκριμένα από τον κόσμο στη θύρα 4
γ. Προφανώς όσοι το ετοίμασαν και το ανέβασαν, ανήκουν σε έναν σκληρό οπαδικό πυρήνα. Με απογοητεύει η σκέψη ότι δεν υπάρχουν άτομα στον ίδιο πυρήνα, ακόμη και άτομα που μπλέκονται σε σκηνικά, παλιές καραβάνες ή όπως αλλιώς θέλεις πες το, που δεν είναι εκεί για να τους πούνε "κόφτε τις μαλακίες".
δ. Εμπλοκή της ΠΑΕ: τόσο επειδή πρέπει όντως όσο και επειδή "πρέπει", σε επικοινωνιακό επίπεδο. Άτομα της ΠΑΕ πολύ νωρίς το ματς στον στίβο, επικοινωνία πριν το ματς με τους Συνδέσμους, προετοιμασία για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
-
Ξαναλεω οτι καλα ειναι τα λογακια. Λες απαιτεις η παε και οι συνδεσμιτες να τους κανουν περα.proedros έγραψε: Ρε φίλε τι λες, καταλαβαίνεις;Είχαμε μήνες να παίξουμε με κόσμο και στο πιο κρίσιμο ματς σου δεν είχες ούτε 10000 κόσμο…Αυτό θα μπορούσε πότε να γίνει τα προηγούμενα χρόνια;;Ο άλλος μου λέει ήταν Τσικνοπέμπτη , ότι νάναι..Μάλλον ξεχνάει κάτι ματς Τσικνοπέμπτες στο κύπελλο με Γάβρο αλλά και ευρωπαϊκά που γινόταν sold out από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας..και είμασταν ο ένας πάνω στον άλλο..Όσο για την κερκίδα όσο θα υπάρχουν αυτοί οι 100 που θα γίνουν 300 και μετά 1000 , θα βλέπεις όλο και πιο πολλούς υγιείς σκεπτόμενους να απομακρύνονται από το γήπεδο..
1ον ποιοι συνδεσμιτες? Ξερεις ποσοι ασχολουνται ενεργα με συνδεσμους? Πραγματικα ελαχιστοι, οχι μονο στον ΠΑΟΚ αλλα σε ολες τις ομαδες. Καμια σχεση με τους συνδεσμους που ξεραμε πριν 10 και 20 και 30 χρονια.
2ον. η ΠΑΕ. Τι μπορει να κανει? Το μονο που μπορω να σκεφτω, να στειλει 50 φουσκωτους να κατεβασουν το πανο εν μεσω μαχης σε ευρωπαικο αγωνα. Και να γινει της φακλανας το καγκελο.
Το ότι υπάρχει διχασμός ανάμεσα στους οπαδούς( από περσι ακόμα) δεν σε ανησυχει καθόλου;Εγώ θέλω μια Τούμπα ενωμένη από τα παλιά να έρχεται ο αντίπαλος και να χάνει από τα αποδυτήρια..Αυτό δεν κάνει καλό και στην καθαυτή κερκίδα μιας και σήμερα ακούστηκε μόνο στα πέναλτυ και στα γκολ…Andrew R έγραψε:Μα το πανο λογο αντιδρασεων εφυγε απο την θυρα πεντε κι πηγε στην 4. υπηρχαν ανθρωποι οικογενιαρχες που και γιουχαρισαν και πηραν το πληρες ρισκο να βρεθουν αντιμετωποι με αλητες του κοινου ποινικου δικαιου.Δεν γινεται να μην το αναγνωριζεις στους συνοπαδους σου αυτο κι να μου αναφερεις διαρκως την καταπτυστη συμπεριφορα αυτων των μπερδεμενων. καταλαβε το οτι σημερα στο γηπεδο ηταν και οι δυο αυτες ομαδες οπαδων αλλα τι να καν Αλλα οπως κι να το κανουμε κανενας δεν ασχοληθηκε στο γηπεδο με το πανο με τον τροπο κι την εκταση που γινεται στο ιντερνετ. ΚΑΝΕΝΑΣ ! Ειμασταν πολυ απασχολημενοι με το να ξελαρυγγιαστουμε για την ομαδα μας.Aureliano Buendia έγραψε:Πολλοί μιλάτε για απομόνωση.
Πώς θα έρθει αυτή η περιβόητη απομόνωση όταν οι τύποι ανεβάζουν ένα τέτοιο πανό, το βάζουν αρχικά στην 6, μετά το μοστράρουν στην 4 για όλο το ματς και δεν ανοίγει ρουθούνι; Κανένας από το γήπεδο δεν απαίτησε να κατεβεί, κανένας από την ΠΑΕ δεν απαίτησε να κατέβει. Φαντάζομαι θα αυτο-απομονωθούν από μόνοι τους για κάποιο λόγο, ως δια μαγείας, καθότι δεν φροντίζει κανείς να τους απομονώσει με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Όσο για αυτό με την κατασκευασμένη πραγματικότητα και την πραγματικότητα του γηπέδου σήμερα, δεν κατανοώ ποιο το νόημα της κουβέντας. Δεν είναι προϊόν προπαγάνδας ή φουσκώματος ότι ένα εμετικό μήνυμα κορδώθηκε καμαρωτό για 2,5 ώρες στην καρδιά της θύρας 4. Δεν ανέφερα πουθενά ότι το γήπεδο ενστερνίζεται το πανό, ούτε ότι αποθεώνει τέτοιες πρακτικές. Όταν όμως δεν αντιδρά κανείς για να κατεβεί αυτό το σίχαμα, το (οποιοδήποτε τέτοιο) πανό, αλλά και όλες οι συμπεριφορές που συνοδεύουν μια τέτοια κίνηση, θα είναι πάντα παρούσες στο γήπεδο. Και εμείς μεταξύ μας θα επαναλαμβάνουμε ότι δεν μας εκφράζουν, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να συγχυζομαστε.
Δικαιωμά σου να θεωρείς οτι υπήρχε αποχή, δικαιωμά σου να κάνεις αποχη..το γήπεδο δεν θα μ το κόψει κανένας μπερδεμένος, ούτε θα παραδώσω την ομάδα σε αυτους..ούτε θα ντραπώ για αυτούς. Εσύ μπορεις να κανεις οτι θεςproedros έγραψε:Ρε φίλε τι λες, καταλαβαίνεις;Είχαμε μήνες να παίξουμε με κόσμο και στο πιο κρίσιμο ματς σου δεν είχες ούτε 10000 κόσμο…Αυτό θα μπορούσε πότε να γίνει τα προηγούμενα χρόνια;;Ο άλλος μου λέει ήταν Τσικνοπέμπτη , ότι νάναι..Μάλλον ξεχνάει κάτι ματς Τσικνοπέμπτες στο κύπελλο με Γάβρο αλλά και ευρωπαϊκά που γινόταν sold out από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας..και είμασταν ο ένας πάνω στον άλλο..Όσο για την κερκίδα όσο θα υπάρχουν αυτοί οι 100 που θα γίνουν 300 και μετά 1000 , θα βλέπεις όλο και πιο πολλούς υγιείς σκεπτόμενους να απομακρύνονται από το γήπεδο..george188 έγραψε:Αν θες εσυ να παρατήσεις την ομάδα για χάρη τους, δικαιωμα σου..μην τσουβαλιάζεις μονο, καμία αποχή δνε υπήρχε.proedros έγραψε:Ήδη σήμερα η μεγάλη μάζα έκανε μια άτυπη αποχή και έτσι όπως πάμε μόνοι τους θα μείνουν…Με το ζόρι 10.000 είχε..
Εγώ δεν θα ντραπώ για τους δολοφόνους ουτε θα τους δικαιολογήσω. Το μονο που θα απαιτήσω θα ειναι η ΠΑΕ και οι οργανωμένοι να τους κάνουν πέρα. Δεν εχω να δικαιολογηθώ για τίποτα σε κανέναν, γιατι πολυ απλά οι συγκεκριμένοι δεν ειναι ουτε αδελφια ουτε συνοπαδοι
giliopoulos
κάπως λάθος βγήκε η όλη φάση , το πώς έγραψα κ που , η γνώμη μου είναι εντελώς αντίθετη σε οποιάδηπωτε μορφη βιας ή υποστήριξη της , κ είμαι κάθετα αντίθετος σε πανό που υποστηρίζει μια κατασταση ,που η λογική του ΠΑΟΚ σαν οργανισμός σύλλογος κ όπως θέλεις να το εξηγήσεις ειναι κάθετα αντίθετη . έχω χρόνια να γράψω εδώ , αλλά πλέον κάποια πράγματα πρέπει λίγο να μπαίνουν στην θέση τους. Δεν είμαι τιμωρός ,είμαι απλός υποστηρικτής μιας ιδέας που πάνε να την σκοτώσουν γιατι ο καθένας προσπαθει να περάσει την εργασία του με χ ψ λόγους
κάπως λάθος βγήκε η όλη φάση , το πώς έγραψα κ που , η γνώμη μου είναι εντελώς αντίθετη σε οποιάδηπωτε μορφη βιας ή υποστήριξη της , κ είμαι κάθετα αντίθετος σε πανό που υποστηρίζει μια κατασταση ,που η λογική του ΠΑΟΚ σαν οργανισμός σύλλογος κ όπως θέλεις να το εξηγήσεις ειναι κάθετα αντίθετη . έχω χρόνια να γράψω εδώ , αλλά πλέον κάποια πράγματα πρέπει λίγο να μπαίνουν στην θέση τους. Δεν είμαι τιμωρός ,είμαι απλός υποστηρικτής μιας ιδέας που πάνε να την σκοτώσουν γιατι ο καθένας προσπαθει να περάσει την εργασία του με χ ψ λόγους
Όλα τα καλά τα χάνω λόγω δουλειάς..
Μπράβο ρε ΠΑΟΚαρα!
Είμαι περιφανος, και ας μην έζησα αυτή τη χαρά. Μακάρι να φτάσουμε στους 8 και να μαζέψουμε βαθμούς για τις κληρώσεις και την Ελλάδα.
Το μυαλό μου ειναι στην Ουκρανία. Κρίμα πραγματικά να είμαστε στο 2022 και, κάποιοι "ηγετες", συμπεριλαμβανομένου του γείτονα μας, να μας πάνε αιώνες πίσω. Βλέπεις ανθρώπους σαν τον Elon Mask που κάνει τα παντα για να διατηρήσει τον άνθρωπο, τη συνείδηση και τον πολιτισμό, και έχουμε κάτι τρολς να παίζουν με τις ανθρώπινες ζωές για π@π@ριες. Σορυ για το οφτοπικ, αλλά είναι κάτι που επισκιάζει την τεράστια επιτυχία μας.
Μπράβο ρε ΠΑΟΚαρα!
Είμαι περιφανος, και ας μην έζησα αυτή τη χαρά. Μακάρι να φτάσουμε στους 8 και να μαζέψουμε βαθμούς για τις κληρώσεις και την Ελλάδα.
Το μυαλό μου ειναι στην Ουκρανία. Κρίμα πραγματικά να είμαστε στο 2022 και, κάποιοι "ηγετες", συμπεριλαμβανομένου του γείτονα μας, να μας πάνε αιώνες πίσω. Βλέπεις ανθρώπους σαν τον Elon Mask που κάνει τα παντα για να διατηρήσει τον άνθρωπο, τη συνείδηση και τον πολιτισμό, και έχουμε κάτι τρολς να παίζουν με τις ανθρώπινες ζωές για π@π@ριες. Σορυ για το οφτοπικ, αλλά είναι κάτι που επισκιάζει την τεράστια επιτυχία μας.
- Aureliano Buendia
Φίλε μου, σεβαστό ότι ασχολήθηκες με το παιχνίδι, που ήταν και μαγικό στην εξέλιξή του για τον ΠΑΟΚ.Andrew R έγραψε: Μα το πανο λογο αντιδρασεων εφυγε απο την θυρα πεντε κι πηγε στην 4. υπηρχαν ανθρωποι οικογενιαρχες που και γιουχαρισαν και πηραν το πληρες ρισκο να βρεθουν αντιμετωποι με αλητες του κοινου ποινικου δικαιου.Δεν γινεται να μην το αναγνωριζεις στους συνοπαδους σου αυτο κι να μου αναφερεις διαρκως την καταπτυστη συμπεριφορα αυτων των μπερδεμενων. καταλαβε το οτι σημερα στο γηπεδο ηταν και οι δυο αυτες ομαδες οπαδων , Αλλα οπως κι να το κανουμε κανενας δεν ασχοληθηκε στο γηπεδο με το πανο με τον τροπο κι την εκταση που γινεται στο ιντερνετ. ΚΑΝΕΝΑΣ ! Ειμασταν πολυ απασχολημενοι με το να ξελαρυγγιαστουμε για την ομαδα μας.
Ψέματα δεν θα πω, στα πέναλτι και εγώ είχα ξεχάσει και το πανό και τα πάντα.
Σε όλη την υπόλοιπη διάρκειά του, όμως, σε ένα ματς που δεν διανοείσαι πώς και πόσο το περίμενα, ήταν σαν να με είχαν βγάλει από την πρίζα. Και γνωρίζω πολύ καλά πως αν ήμουν στο γήπεδο θα μου είχε κοπεί η όρεξη για φωνή. Έτσι το βλέπω, έτσι νιώθω.
Γνωρίζω πολύ καλά τι έγινε με τη μεταφορά του πανό και την αρχική γιούχα από την 5.
Μίλησα με άτομα που ήταν στο γήπεδο προτού καν μπω να γράψω εδώ και μου μετέφεραν αυτά που λες
Αποκαρδιώνομαι, όμως, που η 4 δεν έπραξε το ίδιο.
Αποκαρδιώνομαι μόνο και μόνο που φτιάχτηκε και ανέβηκε το πανό.
Αποκαρδιώνομαι στη σκέψη ότι δεν θα ασχοληθούμε στα σοβαρά με αυτό, κάτω από τον μανδύα του "δεν μας νοιάζουν οι 50 μπερδεμένοι, δεν μας εκφράζουν". Δεν μας εκφράζουν, μεν, αλλά μας λεκιάζουν από τις Καστανιές Έβρου έως το Καστελόριζο.
-
α. υπηρξε αρκετηAureliano Buendia έγραψε: Στο ζουμί αυτού που λες, 4 πράγματα να αναφέρω.
α. Θα ήλπιζα σε μια μαζική παρατεταμμένη γιούχα από όλο το γήπεδο, για πολλή ώρα, που να προκαλεί αίσθηση.
β. Ήλπιζα και σε μια γιούχα συγκεκριμένα από τον κόσμο στη θύρα 4
γ. Προφανώς όσοι το ετοίμασαν και το ανέβασαν, ανήκουν σε έναν σκληρό οπαδικό πυρήνα. Με απογοητεύει η σκέψη ότι δεν υπάρχουν άτομα στον ίδιο πυρήνα, ακόμη και άτομα που μπλέκονται σε σκηνικά, παλιές καραβάνες ή όπως αλλιώς θέλεις πες το, που δεν είναι εκεί για να τους πούνε "κόφτε τις μαλακίες".
δ. Εμπλοκή της ΠΑΕ: τόσο επειδή πρέπει όντως όσο και επειδή "πρέπει", σε επικοινωνιακό επίπεδο. Άτομα της ΠΑΕ πολύ νωρίς το ματς στον στίβο, επικοινωνία πριν το ματς με τους Συνδέσμους, προετοιμασία για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
β. δεν υπηρξε, αλλα κατι συνθηματα για λευτερια δεν τα φωναξε κανενας περα απο 50/100
γ. και εμενα με απογοητευει αλλα , αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Δυστυχως. Παλια καραβανα δεν υπαρχει και οι οχι και τοσο παλιες δεν ρισκαρουν με παιδια κτλ να μπλεχτουν. Και πολλοι εχουν και τραβηγματα.
δ. Δεν υπαρχουν Συνδεσμοι. Εχει κοπει η επικοινωνια εδω και καιρο, καθως δεν υπαρχει καν συντονιστικη συνδεσμων. Ειναι μια ανεξελεγκτη κατασταση.
Μίλησα παραπάνω πως ήταν απαράδεκτη για μένα η μικρή προσέλευση..η άτυπη αποχή θεωρώ πως έγινε και θα γίνει στο μέλλον από υγιείς σκεπτόμενους αν δεν απομονωθεί αυτό το κομμάτι το οποίο εικάζω πως αν δεν το αντιμετωπίσεις τώρα είναι πολύ πιθανό να γιγαντωθεί περισσότερο …οι εποχές που περνάμε είναι πολύ περίεργες…Το καταλαβαίνεις αυτό;george188 έγραψε:Δικαιωμά σου να θεωρείς οτι υπήρχε αποχή, δικαιωμά σου να κάνεις αποχη..το γήπεδο δεν θα μ το κόψει κανένας μπερδεμένος, ούτε θα παραδώσω την ομάδα σε αυτους..ούτε θα ντραπώ για αυτούς. Εσύ μπορεις να κανεις οτι θεςproedros έγραψε:Ρε φίλε τι λες, καταλαβαίνεις;Είχαμε μήνες να παίξουμε με κόσμο και στο πιο κρίσιμο ματς σου δεν είχες ούτε 10000 κόσμο…Αυτό θα μπορούσε πότε να γίνει τα προηγούμενα χρόνια;;Ο άλλος μου λέει ήταν Τσικνοπέμπτη , ότι νάναι..Μάλλον ξεχνάει κάτι ματς Τσικνοπέμπτες στο κύπελλο με Γάβρο αλλά και ευρωπαϊκά που γινόταν sold out από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας..και είμασταν ο ένας πάνω στον άλλο..Όσο για την κερκίδα όσο θα υπάρχουν αυτοί οι 100 που θα γίνουν 300 και μετά 1000 , θα βλέπεις όλο και πιο πολλούς υγιείς σκεπτόμενους να απομακρύνονται από το γήπεδο..george188 έγραψε: Αν θες εσυ να παρατήσεις την ομάδα για χάρη τους, δικαιωμα σου..μην τσουβαλιάζεις μονο, καμία αποχή δνε υπήρχε.
Καταλαβαίνεις οτι σου λέω οτι η λύση δεν ειναι η αποχη?ειδες να δικαιολογώ τους συγκεκριμένους πουθενα?τελος τα οφ τοπικ για μενα. Ο καθένας ας πράξει όπως νιώθει
-
Πρόεδρε ξαναλεω το γηπεδο είχε 15 χιλ οσα δηλαδη επιττεποταν να χωρεσει
Δεν σου είπα να κάνεις αποχή..Και ούτε επικροτώ την αποχή..Απλά κάποιοι θα αντιδράσουν έτσι…Είναι ηλίου φαεινότερο …george188 έγραψε:Καταλαβαίνεις οτι σου λέω οτι η λύση δεν ειναι η αποχη?ειδες να δικαιολογώ τους συγκεκριμένους πουθενα?τελος τα οφ τοπικ για μενα. Ο καθένας ας πράξει όπως νιώθει