Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Πασχαλάκης
4
4%
Λύρατζης
22
19%
Ίνγκασον
41
36%
Κρέσπο
3
3%
Σίντκλει
3
3%
Σβάμπ
1
1%
Τσιγγάρας
7
6%
Ζίφκοβιτς
10
9%
Αουγκούστο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιτρίτσα
1
1%
Άκπομ
16
14%
Μπίσεσβαρ
1
1%
Καντουρί
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσόλακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σοάρες
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βιερίνια
4
4%

Σύνολο ψήφων: 113

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Kap έγραψε:Εγώ πάντως είδα ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Περίμενα να δω μία Μίντιλαντ καλύτερη από Κοπεγχάγη από ότι έλεγαν, αλλά σόρρυ δεν είδα κάτι τέτοιο.

Έχει 4-5 παίκτες που είναι γρήγοροι και δυνατοί και κάνουν τα βασικά, ένα παικταρά γρήγορο και δυνατό που ξέρει και μπάλα (Πιόνε Σίστο) και ένα δεκάρι (τον Εβάντερ) που έβγαλε την τέλεια μπαλιά για να βάλουν το γκολ. Τέτοια πάσα δεν θυμάμαι από πότε έχουμε να δούμε από διό μας παίκτη και φαίνεται πόσο σημαντικό είναι το δεκάρι σε μία ομάδα.

Το θέμα είναι ότι και εμείς δεν έχουμε τις εντάσεις που απαιτούνται για να πούμε ότι πάμε να τους πατήσουμε.

Η πρόκριση είναι ανοιχτή και νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιαν θα είναι η μορφή του παιχνιδιού στον επαναληπτικό.
Ο Εβάντερ, καλός παίχτης, αλλά η πάσα δεν είναι και καμιά τρελή ομορφιά των ποδοσφαιρικών θεών. Αν ο Σίντκλεί για ακόμα μια φορά, δεν κοιμόταν όρθιος δεν θα είχε γίνει ποτέ.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Προσωπική μου διαίσθηση είναι πως θα περάσουμε.
Συμφωνώ με όλους όσους αναφέρουν την διαφορά στο τρόπο παιχνιδιού αλλά νομίζω πως αυτό έχει να κάνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πως παίζεται στην Ελλάδα περισσότερο και λιγότερο με εμάς συγκεκριμένα. Στην Ελλάδα (φέτος υπάρχουν εξαιρέσεις όπως ο Παναιτωλικός ο Βόλος και ο ΟΦΗ) οι ομάδες πλην ΠΑΟΚ και γαύρου δεν έχουν αγωνιστική ταυτότητα, προσπαθούν απλά να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου. Αυτό οδηγεί και ομάδες όπως εμας να παίζουμε ένα πιο αργό ποδόσφαιρο γιατί στο πρωτάθλημα που παίζουμε όλοι σχεδόν προσπαθούν να μην παιχτεί ποδόσφαιρο.
Νομίζω πως τα συμπέρασματα που έβγαλα εχτές είναι πως ο Σβαμπ δεν θέλω να ανανεώσει, πως ο Βιεϊρίνια μπορεί να προσφέρει κάτι μόνο ως εξτρεμ και πως ο Σίντλει δεν κάνει σίγουρα για βασικός.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

pagotatzis έγραψε:Στο χειρότερο του ματς βγάζετε τον Ινγκι mvp !

Η αμπαλοσινη στο μεγαλείο της .
Δεν λέω στο δεύτερο ήταν οκ ,αλλά τα λάθη στο πρώτο δεν μπορούμε να τα παραβλέψουμε !

Ακπομ μακράν ο καλύτερος σήμερα ,με το πάθος και την μαχητικότητα !
Μην φταιει που ολοι οι υπολοιποι (πλην Ακπομ) ηταν χειροτεροι του;
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Η αλήθεια είναι ότι παίκτες σαν τον Σίστο (που αν θυμάμαι καλά, κάποια στιγμή ο ΠΟΡΚΥ τον είχε μεταγράψει σε εμάς) και τον Εβάντερ, δεν έχουμε. Παίκτες σημεία αναφοράς εμείς έχουμε τον Ζίφκοβιτς (που και σε αυτούς θα ήταν προφανώς βασικός) ενώ και ο Άκπομ νομίζω θα έπαιζε σε αυτούς άνετα. Θα έβαζα και τον Σοάρες που μου αρέσουν οι επαφές του με την μπάλα (αν και δεν έχουμε ακόμα σοβαρή εικόνα). Αυτοί.

Από την άλλη θυμάμαι και αυτόν τον Λιντ (πως τον λένε) που έπαιζε στην επίθεση τους στο δεύτερο ημίχρονο και δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερο από τον Πανίδη ας πούμε.

Σίγουρα Δημήτρη μας λείπουν οι εντάσεις και η αθλητικότητα, καθώς επίσης και η σιγουριά της πάσας στα χαφ. Θυμάμαι ακόμα που έκραζα τον Κάτσε που τα κοντρόλ του ήταν στα τρία μέτρα. Δυστυχώς, δεν έχουμε παίκτη να μπορείς να είσαι ήσυχος ότι δεν θα πουλήσει την μπάλα στην πίεση. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θεωρώ ότι θα κάνει καριέρα ο Αουγκούστο ως 6 ή 8. Νομίζω ότι ο Ράζβαν μακιγιάρει τις αδυναμίες του όταν βάζει στο 10 και για εμένα καλά κάνει.
george89

Δημοσίευση από george89 »

Πάντως θα είναι θρίλερ ο επαναληπτικός, προβλέπω παράταση
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τα πάντα καμουφλάρονται όταν παίζεις αργά.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Sick Bastard έγραψε:Τα πάντα καμουφλάρονται όταν παίζεις αργά.
Κι όταν παίζεις σε ένα πρωτάθλημα, όπου η κάθε επαφή είναι φάουλ
Πρωτάθλημα φτερού
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Εμείς το καλοκαίρι μετά από 3 μήνες χωρίς επίσημο ματς,πήγαμε και χάσαμε από τον Αλμωπό της Ιρλανδίας
Είχαμε σαν δικαιολογία πως αν και αλμωπός,είχαν επισημα παιχνίδια στα πόδια τους

Η Μίντιλαντ μετά από 2 μήνες χωρίς επίσημο ματς, μας νίκησε στο χαλαρο κι ας είμαστε οι μελλοντικοί τροπαιούχοι
george89

Δημοσίευση από george89 »

Η μιντιλαντ είναι δομημένη αγωνιστικα πάνω σε προδιαγραφές του 2022,ο ΠΑΟΚ οχι.Κριμα γιατί δεν είναι το μεγαθήριο η μιντιλαντ για να αποκλειστείς απο αυτους
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

νομίζω ότι έχετε κάνει πολλά αδέρφια ωραίες αναλύσεις για το παιχνίδι ...

δυστυχώς αποδειχτηκαμε λίγοι να κυριαρχίσουμε απέναντι σε μία μέτρια σύγχρονη ευρωπαϊκή ομάδα ... από την άλλη δεν χάσαμε σχεδόν ποτέ τον έλεγχο ... αλλά μέχρι εκεί ...

μας φτάνει σαν ΠΑΟΚ αυτό ? σε καμία περίπτωση αφού στόχος που έχει τεθεί από την κεφαλή είναι εντελώς διαφορετικός ... 30-40 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν ...

άρα έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε ...

πρόβλημα ότι οι μόνοι παίχτες που ανταποκρίθηκαν αθλητικά εχθές είναι οι Ίνγκασον, τσιγγάρας, Λυρατζής, ζίφκο ... έχουμε επομένως σοβαρό πρόβλημα ποιότητας και δεν πειράζει να το παραδεχόμαστε ...

δεν πιστεύω ότι ο τρόπος παιχνιδιού του Λούτσε είναι πρόβλημα ... το πρόβλημα οι παίχτες που θα παίξουμε αυτό το σύστημα ... εάν έχουμε πιο γρήγορους και αθλητικούς και κυρίως πιο ποιοτικούς με τότε το σύστημα αυτό θα είμαστε πολύ πολύ καλύτεροι, πιο κυριαρχικοί και αποτελεσματικοί ...

όταν περιμένεις να μπει ο Βιερίνια για να δεις 3-4 ενέργειες ποιοτικές μην ψάχνουμε και παιδευόμαστε ...
φοβερή ευκαιρία είναι αυτά τα ματς με την Μίντιλαντ ... για να δούμε ξεκάθαρα την αλήθεια στον καθρέπτη και κυρίως να την δει ο Μποτόπουλος ... για τον Λούτσε δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος ότι θα άλλαζε κάτι δραστικά γιατί έχει φανεί στο παρελθόν ότι τον ψιλοβολεύει το πιο αργό τέμπο χαμηλών απαιτήσεων ... ο Μπότος όμως είπε ότι θέλει να μας πάει ψηλότερα από εκεί που είμαστε ... ελπίζω να θέλει να μας πάει εκεί που θέλουμε και εμείς ...

Μακάρι στο 2ο παιχνίδι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να περάσουμε ... πιστεύω ακράδαντα ότι θα μας βοηθήσει αυτή η ιστορία πολύ στο χτήσιμο του νέου ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

θα περασουμε,φερτε τον επομενο!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
gmet

Δημοσίευση από gmet »

Το παιχνίδι επιβεβαίωσε τις αδυναμίες για τις οποίες μιλάνε πολλοί από το καλοκαίρι. Είμαστε μια πολύ μέτρια ομάδα με πολλά κενά και γερασμένους παίκτες. Το ποδόσφαιρο που παίζουμε, στη Ευρώπη έχει ξεπεραστεί εδώ και πολλά χρόνια. Στο αστείο ελληνικό πρωτάθλημα είμαστε καλύτεροι από τους ανύπαρκτους ΑΕΚ και ΠΑΟ και λίγο χειρότεροι από τον μετριότατο Γαύρο. Χρειάζονται τεράστιες αλλαγές στην ομάδα, κάποια δειλά βήματα φαίνεται να γίνοντα, το ζητούμενο είναι να υπάρχει συνέχεια και διάρκεια.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Εμενα παντως τα τρεξιματα στο πρωτη ημιχρονο μου φερανε μνημες απο την Γκινκαμπ και με ειχε πιασει κρυος ιδρωτας... Παλι καλα που δεν ειχαν παιχνιδια και κλαταρανε στο δευτερο. Αυτο μου δινει ελπιδες και το οτι τοσο χαλια δεν νομιζω να ξαναπαιξουμε.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Διαβάζοντας τα σχόλια της παρέας μας συμπεραίνω ότι οι καλύτεροι από εμάς ήταν ο Λυρατζης χωρίς ανεβασματα, ο ιγκνι με λάθη στο πρώτο μισό, ο Κρέσπο, ο Τσιγγαρας χωρίς άπλωμα παιχνιδιού και επιθετικούς προσανατολισμούς και τέλος ο Ακπομ χωρίς ευκαιρία. Μάνι μάνι βγαίνει και το άλλο συμπέρασμα γιατί δεν κερδίσαμε ή τουλάχιστον δεν χάσαμε!!!

Παρόλα αυτά πάλι πιστεύω ότι θα περάσουμε.
Αναλύσεις επί αναλύσεων, η εικόνα της ομάδας που μαρτυρά τι χρειάζεται από χθες, στην αρχή της περιόδου και πέρσυ. Και ο πιο αδαής επί του ποδοσφαίρου διαβάζει την εικόνα. Υπομονή έως το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

hawklord έγραψε:Εμενα παντως τα τρεξιματα στο πρωτη ημιχρονο μου φερανε μνημες απο την Γκινκαμπ και με ειχε πιασει κρυος ιδρωτας... Παλι καλα που δεν ειχαν παιχνιδια και κλαταρανε στο δευτερο. Αυτο μου δινει ελπιδες και το οτι τοσο χαλια δεν νομιζω να ξαναπαιξουμε.
ω ρε φίλε τι εφιάλτη μας θύμισες ... μπα δεν συγκρίνεται ο χθεσινό αγώνας ... εκείνος ήταν πολύ χειρότερος .. μοιάζει αλλά εκείνη την βραδιά δεν την φτάνει ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”