ΠΑΟΚ - Άρης 96-64 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- kataramenos5
Re: ΠΑΟΚ - Άρης 96-64 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Οταν μπαίνουν τα σουτ οπως σημερα διαλυεις τον οποιονδηποτε αλλα δε γινεται καθε μερα.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
- BlackMagicPAOK
kataramenos5 έγραψε:Οταν μπαίνουν τα σουτ οπως σημερα διαλυεις τον οποιονδηποτε αλλα δε γινεται καθε μερα.
Σύστημα Λύκου !

Αφου μπήκανε τα πρώτα σουτ τους λύθηκαν τα χέρια..
" Oλα ειναι δρομος "
- thomas Murg
Δεν διάβασα ακόμη. Μπορεί να ειπώθηκε ήδη.
Βγάλτε ένα διαρκείας για τον Τ@πούτο. Κάθε φορά που βρίσκεται στο παλατάκι φλερτάρουμε με νέο ρεκόρ διαφοράς σε ματς με την ομάδα της καρδιάς του!
Βγάλτε ένα διαρκείας για τον Τ@πούτο. Κάθε φορά που βρίσκεται στο παλατάκι φλερτάρουμε με νέο ρεκόρ διαφοράς σε ματς με την ομάδα της καρδιάς του!
-
Θα βαλει κανενας μοντ στους υποψηφιους για MVP τον Μαρβιν Τζοουνς η βγηκατε ολοι για ποτο και πανηγυρια;
#FREEΠΟΡΚΥ-5
- KalamarGiannis
ναι αλλά την ψυχολογία την παίρνεις από την άμυνα...
σήμερα η ομάδα πετούσε φωτιές.ἀπό τις καλύτερες βραδυές στο παλατάκι...
προσπάθεια στην άμυνα από την αρχή, προσοχή, τσαγανό, ενθουσιασμός...
καλα το πε ο Λύκος να το ζήσουν οι παίκτες σα γιορτἠ...
μια φορά που μας πήγαν όλα δεξιά
σήμερα η ομάδα πετούσε φωτιές.ἀπό τις καλύτερες βραδυές στο παλατάκι...
προσπάθεια στην άμυνα από την αρχή, προσοχή, τσαγανό, ενθουσιασμός...
καλα το πε ο Λύκος να το ζήσουν οι παίκτες σα γιορτἠ...
μια φορά που μας πήγαν όλα δεξιά
>Βall every day
>Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ-εμείς τελειώνουμε
>Καιρός για αποτοξίνωση από την υγιεινή διατροφή
>Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ-εμείς τελειώνουμε
>Καιρός για αποτοξίνωση από την υγιεινή διατροφή
- thomas Murg
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έβριζα
γιατί ένα ολόκληρο γαμημένο σύστημα εδώ και χρόνια προστατεύει τον ρούλη της γειτονιάς.
Ο καργιόλης ο σπίκερ μόνο που δεν έκλαιγε και μετέδιδε λες και έπαιζε το ερπετό με ξένη ομάδα. Πες ρε μαλάκα για τη μπασκετάρα που παίζει ο ΠΑΟΚ!!
Τα κοράκια κατάπιαν τη σφυρίχτρα και σφύριζαν ότι νάναι προσδοκώντας ανάσταση ημιθανούς σκουλικιού. Πιο χαρακτηριστική φάση το τρίποντο του Ντιλέο στο ξεκίνημα που πέφτει το σκουλίκι πάνω του και τα κοράκια κάνουν γαργάρα.
Και στα δικά μας τώρα.
Γούσταρα το σημερινό εξίσου με το 83-48 που ήμουν μέσα στο γήπεδο!! Τι ομοβροντία ήταν αυτή; Ούτε κατάλαβαν τα σκουλίκια από πού τους ήρθε.
Φοβερή αναβάθμιση ο Μάντζαρης. Έχουμε επιτέλους πλέι μέικερ. Πραγματικά εάν έβλεπα σήμερα για πρώτη φορά τον Ογκμπέιντε θα έλεγα τι λαβράκι βρήκαμε.
γιατί ένα ολόκληρο γαμημένο σύστημα εδώ και χρόνια προστατεύει τον ρούλη της γειτονιάς.
Ο καργιόλης ο σπίκερ μόνο που δεν έκλαιγε και μετέδιδε λες και έπαιζε το ερπετό με ξένη ομάδα. Πες ρε μαλάκα για τη μπασκετάρα που παίζει ο ΠΑΟΚ!!
Τα κοράκια κατάπιαν τη σφυρίχτρα και σφύριζαν ότι νάναι προσδοκώντας ανάσταση ημιθανούς σκουλικιού. Πιο χαρακτηριστική φάση το τρίποντο του Ντιλέο στο ξεκίνημα που πέφτει το σκουλίκι πάνω του και τα κοράκια κάνουν γαργάρα.
Και στα δικά μας τώρα.
Γούσταρα το σημερινό εξίσου με το 83-48 που ήμουν μέσα στο γήπεδο!! Τι ομοβροντία ήταν αυτή; Ούτε κατάλαβαν τα σκουλίκια από πού τους ήρθε.
Φοβερή αναβάθμιση ο Μάντζαρης. Έχουμε επιτέλους πλέι μέικερ. Πραγματικά εάν έβλεπα σήμερα για πρώτη φορά τον Ογκμπέιντε θα έλεγα τι λαβράκι βρήκαμε.
Συμφωνώ αυτος ο σπικερ τραγικος αριανος.
Ειδικα σε μια φαση ειναι 32 -8 κσι καρφωνει ενας μαυρουλης του Αρη και ουρλιαζε για το 32 -10 λες κ πηραν διηπειρωτικο κ τσαμπιονς λιγκ μαζι.
Ειδικα σε μια φαση ειναι 32 -8 κσι καρφωνει ενας μαυρουλης του Αρη και ουρλιαζε για το 32 -10 λες κ πηραν διηπειρωτικο κ τσαμπιονς λιγκ μαζι.
-
- Has thanked: 3 times
Όντως αστείος, προσπαθούσε να βγάλει νικητή το σκουλίκι έστω σε μια περίοδο ή σ ένα μικρό διάστημα του αγώνα.
Γελοίος.
Μου φάνηκε για τον Τραπεζανιδη σε καταβεβλημένος.
Γελοίος.
Μου φάνηκε για τον Τραπεζανιδη σε καταβεβλημένος.
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
iasoiako έγραψε:Συμφωνώ αυτος ο σπικερ τραγικος αριανος.
Ισχύει αυτό πραγματικά.. το ίδιο πράγμα έκανε και σε 2-3 τρίποντα στο δεύτερο. Ο τύπος είναι τραγικός
Π.Α.Ο.Κ. θρησκεία και στην Ολλανδία
ΠΑΟΚ - Άρης 96-64 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εχει πολλα κομπλεξ ο τυπος από τα χρόνια που τους στέλναμε στον αγυριστο και κάναμε τον χορηγό τους από Σαμολαδα, Φτωχολαδα.
Είχαν ρίξει κλάμα στην Ερτ με το φιλαράκι του τον Καλημερίδη.
Είναι φτωχός ο χορηγός! ειναι φτωχος, ειναι φτωχος ο χορηγος!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είχαν ρίξει κλάμα στην Ερτ με το φιλαράκι του τον Καλημερίδη.
Είναι φτωχός ο χορηγός! ειναι φτωχος, ειναι φτωχος ο χορηγος!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
montekristo έγραψε:Θα βαλει κανενας μοντ στους υποψηφιους για MVP τον Μαρβιν Τζοουνς η βγηκατε ολοι για ποτο και πανηγυρια;
Τον ξέχασα. Δεν είμαι για ποτό και πανηγύρια, γύρισα σπίτι.
Αν χαθούν οι ψήφοι, το κρίμα στο λαιμό σου.
EDIT: ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ χάθηκαν.

ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.
ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Μπράβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ, που έλιωσε τα λικιασκού. Ομάδα με πάθος και ενέργεια που άρπαξε τον σάλιαγκα από το ξεκίνημα και συνέχισε να τον συνθλίβει μέχρι τέλους.
Ασπόνδυλοι, ανύπαρκτοι, άντε στις τρύπες σας. Με τέτοια φούτσα 32 πόντων, δεν ξέρω εάν πατώνετε, αλλά καλά θα είναι να κάνετε εκτεταμένη χρήση αλοιφής πρωκτοσιναλάρ για τουλάχιστον εννιά μέρες.
Μπράβο στον κόσμο που βρέθηκε στο Παλατάκι. Η κερκίδα ήταν φανταστική και έδωσε φτερά στους παίκτες μας, απογειώνοντας την απόδοση της ομάδας.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ
Ασπόνδυλοι, ανύπαρκτοι, άντε στις τρύπες σας. Με τέτοια φούτσα 32 πόντων, δεν ξέρω εάν πατώνετε, αλλά καλά θα είναι να κάνετε εκτεταμένη χρήση αλοιφής πρωκτοσιναλάρ για τουλάχιστον εννιά μέρες.
Μπράβο στον κόσμο που βρέθηκε στο Παλατάκι. Η κερκίδα ήταν φανταστική και έδωσε φτερά στους παίκτες μας, απογειώνοντας την απόδοση της ομάδας.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ
- sourmenetes
- Moderator
- Been thanked: 6 times
Αυτός είναι ο διασυρμός!
Για να ξέρουμε τι λέμε..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να ξέρουμε τι λέμε..
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
kataramenos5 έγραψε:Οταν μπαίνουν τα σουτ οπως σημερα διαλυεις τον οποιονδηποτε αλλα δε γινεται καθε μερα.
Δεν είναι έτσι μόνο. Θέλει και άμυνα για να πάρεις ψυχολογία και ενέργεια.
Πριν λίγα χρόνια τους κερδίσαμε χωρίς να βάλουμε τρίποντο 62-58

Δεκάλεπτο 29-8 ;
Εδώ και δεκαετίες το ματς στο παλάτι μ'αυτούς είναι το πιο εύκολο και στο Παλέ τους κλείνεις το σπίτι συνέχεια.
- sourmenetes
- Moderator
- Been thanked: 6 times
Παίξαμε εξαιρετική άμυνα.
Πολύ σοβαρή η ομάδα.
Μας πήγαν και όλες σχεδόν οι επιθέσεις, κυρίως στο 1ο ημίχρονο.
Πολύ σοβαρή η ομάδα.
Μας πήγαν και όλες σχεδόν οι επιθέσεις, κυρίως στο 1ο ημίχρονο.
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ