Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 19/9-20:30, NovaSports
- NickGavanas
Re: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 19/9-20:30, NovaSports
Αντε ομαδαρα παμε γερα. Μ αρεσει η εντεκαδα ερωτηματικο φυσικα αν θα αντεξει τα τοσα σερι ματς ο Μπισε και ειδικα απεναντι στο κεντρο του Αστερα που δαγκωνει
Ελπίζω τον, από τραυματισμό, Σίτο να τον θυμόμαστε και να μην μας τον ξεκάνει τον αρχηγό σήμερα
Σε παρακαλώ ρε παλτό κάνε με μια φορά να σου πω μπράβο.
Έχω βαρεθεί να σε κραζω όπου βλεπω να γράφουν για σένα..
Θέλω να βάλεις γκολ και να πας στην κάμερα και να πεις για σένα ρε αμπαλε..θα το εκτιμήσω.
Έχω βαρεθεί να σε κραζω όπου βλεπω να γράφουν για σένα..
Θέλω να βάλεις γκολ και να πας στην κάμερα και να πεις για σένα ρε αμπαλε..θα το εκτιμήσω.
Τελικά πάλι 4231 με Μπισε δεκαρι.. Νομίζω ότι έτσι θα αρχίσει αλλά δεν θα τελειώσει το ματς, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ο Μπισε να αντέξει τόσα συνεχή ενενήνταλεπτα. Σίγουρα κάποια θα τον κάνει αλλαγή και το θέμα είναι αν θα βάλει τον ακπομ για 442 η τον Αουγκούστο (Εσιτι) για 433. Για να δούμε....
Πονοματος και 0-1 ή 1-2 και αστέρα να χάνει μαλλιά.
Στις 10:30 οι μισοί επαγγελματική νίκη και οι άλλοι μισοί έτσι δεν πάμε πουθενά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στις 10:30 οι μισοί επαγγελματική νίκη και οι άλλοι μισοί έτσι δεν πάμε πουθενά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Κυρ 19 Σεπ 2021, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μήπως παίξει ο αντριγια δεκαρι;Pellaios έγραψε:Τελικά πάλι 4231 με Μπισε δεκαρι.. Νομίζω ότι έτσι θα αρχίσει αλλά δεν θα τελειώσει το ματς, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ο Μπισε να αντέξει τόσα συνεχή ενενήνταλεπτα. Σίγουρα κάποια θα τον κάνει αλλαγή και το θέμα είναι αν θα βάλει τον ακπομ για 442 η τον Αουγκούστο (Εσιτι) για 433. Για να δούμε....
- episimos73
Μακάρι Παρολε να κερδίσει η ομάδα κι εμείς τα βρίσκουμε μετά.Parolos έγραψε:Πονοματος και 0-1 ή 1-2 και αστέρα να χάνει μαλλιά.
Sent from my iPad using Tapatalk
- hasio_john
Όχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλο Μπίσε ..
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ, κάνε μας να χαρούμε λίγο σήμερα!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ, κάνε μας να χαρούμε λίγο σήμερα!
- bersekeros
Και δεξιά ο Μουργκ, θα βγάλει δεύτερο συνεχόμενο ενενηντάλεπτο;markos4 έγραψε:Μήπως παίξει ο αντριγια δεκαρι;Pellaios έγραψε:Τελικά πάλι 4231 με Μπισε δεκαρι.. Νομίζω ότι έτσι θα αρχίσει αλλά δεν θα τελειώσει το ματς, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ο Μπισε να αντέξει τόσα συνεχή ενενήνταλεπτα. Σίγουρα κάποια θα τον κάνει αλλαγή και το θέμα είναι αν θα βάλει τον ακπομ για 442 η τον Αουγκούστο (Εσιτι) για 433. Για να δούμε....
Αυτό ακριβώς.episimos73 έγραψε:Μακάρι Παρολε να κερδίσει η ομάδα κι εμείς τα βρίσκουμε μετά.Parolos έγραψε:Πονοματος και 0-1 ή 1-2 και αστέρα να χάνει μαλλιά.
Sent from my iPad using Tapatalk
Καλύτερα προβληματισμένος με 3 βαθμούς παρά με 0.
Παραφρασμενο από τον Αϊνστάιν.
Νικη με καθε κοστος, με καθε....ειδος ποδοσφαιρου!
Ειδικα μετα το Χ στο Ηρακλειο!
Ειδικα μετα το Χ στο Ηρακλειο!