Lincoln Red Imps - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Lincoln Red Imps - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Και επιτέλους αυτό το παραμύθι με τον αν δεν ανανεώσει ο Τσιγγάρας δεν πρέπει να τον βάλει να τελειώσει. Έχουμε 12 παίκτες που το συμβόλαιό τους τελειώνει τον Ιούνιο και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ. Να μην τους βάλει ούτε αυτούς;
Εννοείται πρέπει ο οργανισμός και η συνολική λειτουργία της ομάδας να αφήνουν το αποτύπωμά τους εμφατικά σε τέτοια ματς και να δούμε κάποτε Χωριό - ΠΑΟΚ 0-10 αλλά σε κανονικό έδαφος χορτάρι, θα επιμείνω στον αγωνιστικό χώρο, πάνω σε τσόχα Subbuteo έπαιζαν!bersekeros έγραψε: Ωραίο post και μου άρεσε η γλαφυρή περιγραφή.
Αν και διαφωνώ. Δηλαδή, έτσι όπως το θέτεις, έφταιγε η διαφορά δυναμικότητας για τη μη συγκέντρωση, εάν κατάλαβα καλά.
Συγνώμη για τη διαφωνία μου, αλλά τέτοια αγωνιστική νοοτροπία, μόνο παιχνίδια - κηδείες μπορεί να φέρει,
σαν αυτή με το γιάννενο.
Ας μην έπιανε αυτά που έπιασε ο σούπερμαν σήμερα και ο επιβλητικά ψυχοπλακωτικός βράχος, θα είχε απογειωθεί από το Γιβραλτάρ και θα είχε προσγειωθεί στο Λεύκο Πύργο και την Τούμπα.
ΠΡΙΝ το καλοκαίρι είχε 25 συμμετοχές και δεν του έφτασαν για να υπογράψει από ότι φαίνεται. Και τώρα θα πρέπει να παίζει στη θέση άλλων ΜΗΠΩΣ και μας κάνει τη χάρη ?BlackFriday έγραψε:Από το καλοκαίρι που ξεκίνησαν οι συζητήσεις δεν έχει πάρει όμως. Αντίθετα βλέπει μπροστά του Εσιτι, Αουγκούστο, Σβαμπ, Κουρτιτς και Καντουρι.astral έγραψε:25 συμμετοχές είχε πέρσι.BlackFriday έγραψε:Αυτό θα έλεγα! Αν έπαιρνε αγωνιστικά λεπτά και δεν ανανεωνε, τότε ναι να το συζητήσουμε.
Είναι όντως τόσο καλύτερος από ΟΛΟΥΣ αυτούς που γράφεις ? Δε νομίζω.
Εγώ θα ήθελα να ανανεώσει και να παίζει γιατί είναι χρήσιμος, αλλά πάνω από όλους η ομάδα.
-
Θεωρώ ότι είναι φαύλος κύκλος αυτό που συζητάμε. Προφανώς και εγώ βάζω πάνω απ' όλα την ομάδα και κανέναν Τσιγγαρα. Και εγώ την ομάδα βλέπω. Και όταν η ομάδα ρολαρε προφανώς και δεν με ένοιαζε αν έπαιζε ο Καρελης ή ο Λυρατζης στη θέση του Ματος. Σου δίνω παράδειγμα για να καταλάβεις. Αλλά όταν βλέπω 90 λεπτά Εσιτι με την Lincoln θα το πω. Ούτε ξάδελφο τον έχω τον Τσιγγαρα ούτε γκόμενο να ξυπνήσω πρωί πρωί και να με απασχολεί να παίξει ντε και καλά.
-
Μπράβο στην ομάδα για την νίκη, πολύ καλή εμφάνιση του Πασχαλάκη . Προχωράμε . Παιχνίδι με παιχνίδι .
Συγκρίνεις τώρα ένα 20χρονο των ακαδημιών με τον 34χρονο Βαρέλα και το Ζίφκοβιτς που μπορεί αύριο πρωί να βρει συμβόλαιο στην αραπιά με τα τετραπλάσια που του δίνουμε? Όλες οι περιπτώσεις ίδιες είναι?ΑποστόληςΑ έγραψε:Και επιτέλους αυτό το παραμύθι με τον αν δεν ανανεώσει ο Τσιγγάρας δεν πρέπει να τον βάλει να τελειώσει. Έχουμε 12 παίκτες που το συμβόλαιό τους τελειώνει τον Ιούνιο και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ. Να μην τους βάλει ούτε αυτούς;
- sourmenetes
- Moderator
Τι λες ρε φίλε σοβαρά;;paok re niamou έγραψε:ο Λουτσε εκλεισε Μαρτιο μηνα και ειχε ολο τον χρονο να κανει τα πλανα του.
φταιει φυσικα και αυτος για το μεταγραφικο φιασκο.
ο καθε Τζολης Τσιγγαρας Ντελιας αν δεν παιζει και δεν παιρνει πραγματικες ευκαιριες (να παιζει με την κανονικη ενδεκαδα απο το πρωτο λεπτο, και οχι σε ενδεκαδα αχταρμα και στο 75) τοτε καλα κανει και θελει να φυγει.
Ειδικα οταν ερχετε στην ομαδα ενας Λουτσε που τετοιους παικτες δεν τους βλεπει καν.
Σε. Φτιάχνει η Ακαδημία σε ταΐζει σε ποτιζει σου σκάει λεφτά και εσύ το μόνο που έχεις είναι να λες ότι καλά κάνει και θέλει να φύγει;;
Ωραία συμπεριφορά!
Να βάλουν πρώτα το μυαλό τους κάτω να δουλέψουν να μην κάνουν κογξες με τους κωλο μάνατζερ να παίξουν μια 3-4ετια να τιμήσουν την ομάδα που τους ανέδειξε και μετά ας πάνε όπου θέλουν.
Αυτό εγώ βλέπω σωστό!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Περυσι δεν πήρε;;BlackFriday έγραψε:Αυτό θα έλεγα! Αν έπαιρνε αγωνιστικά λεπτά και δεν ανανεωνε, τότε ναι να το συζητήσουμε.
- sourmenetes
- Moderator
Ακριβώς!Tolaros έγραψε:Τι λέτε μωρέ που θα πρέπει ολόκληρος ΠΑΟΚ να δίνει εγγυήσεις σε ένα παιδάκι που έβγαλε ο ίδιος. Δηλαδή πόσο μικρή τη βλέπετε την ομάδα μας?
Αντί να κάνει το σταυρό του που 20 χρονών του δίνεται επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη, θέλει και εγγυήσεις? Σοβαρά? Άμα δε σε αρέσει τράβα να δούμε πού θα βρεις καλύτερα και πού θα καταλήξεις.
Και στην τελική με ποιον είμαστε , με τον ΠΑΟΚ ή τον Χ παίκτη?
-
Eγω παλι επειδη εχω παιξει μπαλα, αμα εβλεπα κατι χοντρα παλτα και κατι πουθεναδες κινεζους να μου τρωνε τη θεση θα κοιτουσα να φυγω σε καμια ολλανδια
- sourmenetes
- Moderator
Στο καλο..
Οποίος δε θελει να πάρει δρόμο...
Να ακολουθήσει τη λαμπρή πορεία του τζανδαρη.
Αντίδραση μέσου Έλληνα.
Δε με βάζει μέσα ενώ εγώ είμαι ο μεσι. Και ολοι με αδικούν.
Οποίος δε θελει να πάρει δρόμο...
Να ακολουθήσει τη λαμπρή πορεία του τζανδαρη.
Αντίδραση μέσου Έλληνα.
Δε με βάζει μέσα ενώ εγώ είμαι ο μεσι. Και ολοι με αδικούν.
-
Σε σχεση με τους παλαιμαχους, μεσσι και ροναλντο μαζι ειναι
Ε να τον πάρει η Παρί και η Μανγιου τότε
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι;Tolaros έγραψε:Συγκρίνεις τώρα ένα 20χρονο των ακαδημιών με τον 34χρονο Βαρέλα και το Ζίφκοβιτς που μπορεί αύριο πρωί να βρει συμβόλαιο στην αραπιά με τα τετραπλάσια που του δίνουμε? Όλες οι περιπτώσεις ίδιες είναι?ΑποστόληςΑ έγραψε:Και επιτέλους αυτό το παραμύθι με τον αν δεν ανανεώσει ο Τσιγγάρας δεν πρέπει να τον βάλει να τελειώσει. Έχουμε 12 παίκτες που το συμβόλαιό τους τελειώνει τον Ιούνιο και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ. Να μην τους βάλει ούτε αυτούς;
Τι παραπάνω έχουν οι stoppers που δεν ανανεώνουν αλλά παίζουν;
Ο Πασχαλάκης;
O Ζίφκο;
Ο Αντρίγια;
Ο Soares;
Ο Bise;
Όλοι οι παίκτες αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της Εταιρείας (ΠΑΕ) και ως εκ τούτου ο προπονητής οφείλει να τους αξιώνει και όχι να τους απαξιώνει κρατώντας τους στον πάγο.
- john4serres
Καλά που ήταν και ο Πασχαλάκης χθες.
Ένας από τους αγώνες που κυριολεκτικά δίνει βαθμούς μόνος του.
Ένας από τους αγώνες που κυριολεκτικά δίνει βαθμούς μόνος του.