ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 0-2,Mvp-Σχόλια & Παραελειπόμενα
- john4serres
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 0-2,Mvp-Σχόλια & Παραελειπόμενα
Συγχαρητήρια στον Λουτσέσκου και σε όλη την ομάδα
Πάμε ΠΑΟΚαρα
Πάμε ΠΑΟΚαρα
Πολλές υποσχέσεις άφησε η Ομάδα σε αυτό το παιχνίδι και μας δημιούργησε μεγάλη πείνα
renegade έγραψε:Δεν είπα τίποτα για τον διαιτητή. Η φάση είναι πολύ δύσκολη,τόσο δύσκολη που από Ρίπλεϊ εσύ λες ότι είναι καθαρή και γω ότι υπάρχει παράβαση.Γκουερινο έγραψε:Πεντακαθαρη ειναι η φαση. Αν σφυραγαν τετοια φαση πεναλτι εις βαρος μας τι θα λεγαμε? Αψογος ηταν ο διαιτητης σε ολο το παιχνιδι, μακαρι να εχουμε σε ολα τα παιχνιδια τετοιες διαιτησιες.Azrael έγραψε:το ειπε και καποιος φιλος πιο πανω...Ξαναβλεπω τις φασεις και τελικα φαινεται να ειναι πεναλτακι αυτο που εγινε στον Τεηλορ στην αρχη του παιχνιδιου
https://www.youtube.com/watch?v=uBG3-qfyoKY
Είμαι 99% σίγουρος ότι πρώτα βρήκε πόδια και μετά μπορεί και μπάλα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η λήψη δεν βοηθάει ώστε να είμαστε 100% σίγουροι για το ένα ή το άλλο.
Υγ πραγματικά ποιος τόλμησε να πει για το χθεσινό μπίσεσβαρ κάτι αρνητικό?
Στο πρώτο ημίχρονο κάνει σχεδόν τέλειο ματς.
Υγ2 και μία και μιλάμε για το ότι ο ουκρανός εχθές ήταν καλός.
Είδατε τη διαφορά τον Γάλλο την προηγούμενη εβδομάδα?
Ο Γάλλος είχε αφήσει τον τευλορ να πάρει μέτρα στο πλάγιο και μετά έδωσε αλλαγή. Αντίθετα χθες ο ουκρανός σφύριξε και τον είπα να γυρίσει πίσω, όπως κάνουν όλοι οι σωστοί διαιτητές
ακριβως αυτο!ειναι πολυ δυσκολο να το δεις με γυμνο ματι! και εγω πιστευω οτι ηταν αλλα ειναι και απο τις φασεις που ο διαιτητης δικαιολογειται να το χασει!κατα τα αλλα οντως ηταν απο τις καλυτερες διαιτησιες που εχω δει στην Ευρωπη.
Μπαλάρα κατά διαστήματα έπαιξε η ομάδα που είχε ωραίες εναλλαγές..ομοιογένεια...κοντά τις γραμμές καλή κυκλοφορία και παραγωγικό παιχνίδι..
Μπράβο στον στρατηγό Λουτσε
Αρνητικός
Ο Πασχαλακης που δεν μπορουσε να σημαδεψει συμπαίκτεςτου κάνοντας ένα γήπεδο να γελάει
Ο Βαρελά με τα λάθη του
Ο Σβαμπ του δευτέρου ημιχρόνου
Ο Σβιντερφσκι που είναι ατολμία
Φέρε ρε Ιβάν τον Καμπελα να καυλώσει όλη η τουμπα
Μπράβο στον στρατηγό Λουτσε
Αρνητικός
Ο Πασχαλακης που δεν μπορουσε να σημαδεψει συμπαίκτεςτου κάνοντας ένα γήπεδο να γελάει
Ο Βαρελά με τα λάθη του
Ο Σβαμπ του δευτέρου ημιχρόνου
Ο Σβιντερφσκι που είναι ατολμία
Φέρε ρε Ιβάν τον Καμπελα να καυλώσει όλη η τουμπα
- anekfrastos
Αν δεν ξέρεις τι έγινε, νομίζεις ότι τον "προσκυνάει" για την ασίστ...

- bersekeros
ΠΑΟΚΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩΩΩΩΩtrouman έγραψε:Λαλαλαλα ΠΑΟΚΑΡΑ
ΛΑΛΑΛΑΛΑ ΟΜΑΔΆΡΑ
![]()
![]()
![]()
ΛΑ ΛΑΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ
Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΜΠΕΙΡΑΙ@
Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΜΠΕΙΡΑΙ@
Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΜΠΕΙΡΑΙ@
ΛΑΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ
ΠΑΟΚΑΡΑ
Ισχύει.anekfrastos έγραψε:Αν δεν ξέρεις τι έγινε, νομίζεις ότι τον "προσκυνάει" για την ασίστ...
- buffalobill4
Μπορεί και να είμαι προκατειλημμενος με τον τευλορ. Όταν όμως έχω στο δεξί μπακ δύο βραζιλιάνους που παίρνουν και μισθό γύρω στα 400 500, ε έχω και απαιτήσεις. Ο ροντριγκο ειναι ένας μετριότατος παίκτης. Ο τευλορ πρέπει να αποδείξει ότι είναι παίκτης (σε μένα, σε άλλους ίσως το έχει κάνει ήδη).renegade έγραψε:Είσαι λίγο προκατειλημμένοςbuffalobill4 έγραψε:Φίλε ειλικρινά. Άλλο ματς βλέπαμε. Χωρίς να λέω ότι είσαι λάθος εσύ. Μπορεί να είμαι λάθος εγω.Stathis71 έγραψε:Στα θετικα νομιζω και η παρουσια του Ταιηλορ που κρατησε σωστα την πλευρα, αν και δεν ειχε καλη συνεργασια με το Ζιβκο απο τον οποιο νομιζω φανηκε περισσοτερο. Επισης ο Καγκαβα στο λιγο που επαιξε φανηκε να εχει σφυγμο.
Ποιος τεηλορ κράτησε την θέση του οταν μέχρι το 40 που έκανε σωστή πάσα δίπλα δεν είχε κάνει θετική ενέργεια; Το μαγικό του διάστημα ήταν το δίλεπτο 50 με 52 όπου έκανε 4 πάσες σωστές συνεχομενες. Ο τύπος είναι τρύπα πίσω και τουλάχιστον κακός μπροστά. Φαντάζει τον 35αρη βιερινια να φαίνεται αμυντικός ογκόλιθος.
Για τον δε καγκαβα, εκτός και αν έπαιζε άλλο ματς πριν μπει είναι ο πρώτος παίκτης που βλέπω Να μπαίνει όχι κουρασμένος, εξουθενωμενος.
Ο καγκαβα λένε κράτησε την μπάλα και την μοίρασε σωστά. Ποιος διαφώνησε με αυτό; εγώ ο ίδιος έγραψα ότι έχει τεχνική απαράμιλλη. Τι να το κάνω όταν μπαίνοντας "φρέσκος" στο 70 δεν μπορεί να σταθεί στον ήδη πεσμένο ρυθμό του ματς; όταν είναι μια ταχύτητα πίσω από ολους. Ο μπισε που τον κράζουμε συνεχώς παίζοντας από την αρχή σε ρυθμό πολύ γρήγορο (για τα πρώτα 20.λεπτα) όχι μόνο δεν έδειξε να μην ακολουθεί, αλλά ήταν και ένας εκ των δύο κορυφαίων. Και ρωτάω γιατί να κράζουμε τον μπισεσβαρ και να δικαιολογούμε τον καγκαβα.
- buffalobill4
Νουνιες ποιος είναι ο άλλος που είναι τρύπα και τον έχουμε στο απυρόβλητο;nunies4 έγραψε:Τρύπα είναι άλλος φίλε, αλλά ο έρωτας μαζί του δεν μας αφήνει να βλέπουμε καθαρά. Χωρια που ελπίζουμε ότι επειδή είναι υπερπαικτης θα ανέβει σταδιακά...buffalobill4 έγραψε:Φίλε ειλικρινά. Άλλο ματς βλέπαμε. Χωρίς να λέω ότι είσαι λάθος εσύ. Μπορεί να είμαι λάθος εγω.Stathis71 έγραψε:Στα θετικα νομιζω και η παρουσια του Ταιηλορ που κρατησε σωστα την πλευρα, αν και δεν ειχε καλη συνεργασια με το Ζιβκο απο τον οποιο νομιζω φανηκε περισσοτερο. Επισης ο Καγκαβα στο λιγο που επαιξε φανηκε να εχει σφυγμο.
Ποιος τεηλορ κράτησε την θέση του οταν μέχρι το 40 που έκανε σωστή πάσα δίπλα δεν είχε κάνει θετική ενέργεια; Το μαγικό του διάστημα ήταν το δίλεπτο 50 με 52 όπου έκανε 4 πάσες σωστές συνεχομενες. Ο τύπος είναι τρύπα πίσω και τουλάχιστον κακός μπροστά. Φαντάζει τον 35αρη βιερινια να φαίνεται αμυντικός ογκόλιθος.
Για τον δε καγκαβα, εκτός και αν έπαιζε άλλο ματς πριν μπει είναι ο πρώτος παίκτης που βλέπω Να μπαίνει όχι κουρασμένος, εξουθενωμενος.