Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Οκ,καλό είναι όταν θέλεις κάτι,να κάνεις παράθεση το όποιο ποστ μου δεν σου άρεσε και να το συζητήσουμε εκείνη τη στιγμή και όχι να αναφέρεις το νικ μου ως παράδειγμα ασυλίας εδώ μέσα,10 ημέρες μετά,δε νομίζω ότι σε τιμά ιδιαίτερα.
Το ποιος είμαι εγώ και τι έχω κάνει εδώ μέσα 12 χρόνια,το ξέρουν αυτοί που πρέπει να το ξέρουν.
Το ποιος είμαι εγώ και τι έχω κάνει εδώ μέσα 12 χρόνια,το ξέρουν αυτοί που πρέπει να το ξέρουν.
- paok re niamou
εσενα δεν τιμουν οι χαρακτηρισμοι, την στιγμη που αποδεδειγμενα πια, ειπες αυτο που ανεφερα.
Νομιζω οτι οσοι διαβαζουν (και οχι απαραιτητα γραφουν) εχουν αποψη για το τι περιπου ειναι ο καθενας.
Τα χιλιαδες ποστ δεν ειναι κατι που απαραιτητα ανεβαζει και την ποιοτητα των σχολιων.
Νομιζω οτι οσοι διαβαζουν (και οχι απαραιτητα γραφουν) εχουν αποψη για το τι περιπου ειναι ο καθενας.
Τα χιλιαδες ποστ δεν ειναι κατι που απαραιτητα ανεβαζει και την ποιοτητα των σχολιων.
paok re niamou έγραψε:τι χανει το πουλι ρε ?
paok re niamou έγραψε:αντε ρε φυγε απο δω να πουμε αμπαλε πολωνε, 2ερη ευκαιρια στα πουλια
paok re niamou έγραψε:μπραβο μαλακες, 3 γαματες ευκαιριες τις κανατε δωρο για να τρεχετε μετα....
paok re niamou έγραψε:ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ Μιχαηλιδη
Αυτά έγραψες εσύ,κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 05 Οκτ 2021, 01:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 05 Οκτ 2021, 01:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
obanebane έγραψε:Τι κάρμα και πουτσες γράφετε, παιχνίδι που έπρεπε να είναι 4-0 και έχουν κοιμηθεί όλοι οι θεοί της οικουμένης.
Και αυτό εγώ,για το οποίο 10 ημέρες μετά λες ότι απολαμβάνω ασυλία από τους Μοντς.
Τα αφήνω στη διάθεση των υπολοίπων μελών,να γράψουν τα σχόλια τους.
Παραπονουμενε.
- sourmenetes
- Moderator
Και να ρίξουμε σε όλους τους Μοντ ένα μπαν γιατι όλοι κάπου έχουν φταιξει.paok re niamou έγραψε:το σωστο θα ηταν να ριξεις μπαν στον εαυτο σου καποια στιγμη γιατι φταις και ΕΣΥΜπαρκαρούτσος έγραψε:Μην το συνεχίζετε... Δεν ρίχνω μπαν σε κανέναν, λήξτε το να πάμε για ύπνο..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και καπως ετσι η ντεμεκ συζητηση παει για τις καλενδες και ο ευρωβολευτης της Νεας Χουντομπατσοκρατιας συνεχιζει να "τιμαει" το μπανερ της κεντρικης σελιδας του "μοναδικου ανεξαρτητου οπαδικου σαιτ του ΠΑΟΚ".-
Συγχαρητηρια λοιπον και να τον χαιρεστε οι ομοσταβλοι του και να τον τρωτε στη μαπα οι υπολοιποι αδιαφοροι!
Συγχαρητηρια λοιπον και να τον χαιρεστε οι ομοσταβλοι του και να τον τρωτε στη μαπα οι υπολοιποι αδιαφοροι!
- sourmenetes
- Moderator
Εχεις κάποια αμφιβολία ότι είμαστε ανεξάρτητο οπαδικο σαιτ και ειρωνεύεσαι;;;
Αν έχεις να μας το πεις.
Καμία σχέση αυτό που θίγεις με το αν είμαστε ανεξάρτητο σαιτ.
Αν έχεις να μας το πεις.
Καμία σχέση αυτό που θίγεις με το αν είμαστε ανεξάρτητο σαιτ.
-
- kataramenos5
Π@@τσες το καρμα? Το καρμα ? Μπαν ισοβιο. Δε παιζουν μ αυτα τα πραματα.obanebane έγραψε:obanebane έγραψε:Τι κάρμα και πουτσες γράφετε, παιχνίδι που έπρεπε να είναι 4-0 και έχουν κοιμηθεί όλοι οι θεοί της οικουμένης.
Και αυτό εγώ,για το οποίο 10 ημέρες μετά λες ότι απολαμβάνω ασυλία από τους Μοντς.
Τα αφήνω στη διάθεση των υπολοίπων μελών,να γράψουν τα σχόλια τους.
Παραπονουμενε.
Αντικειμενικα, οχι Μπαρκαρουτσε. Δεν ειπε κατι τραγικο για μπαν, αποψη μου.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν είπες μόνο αυτό, είπες κι άλλα.
paok re niamou έγραψε:τι χανει το πουλι ρε ?paok re niamou έγραψε:αντε ρε φυγε απο δω να πουμε αμπαλε πολωνε, 2ερη ευκαιρια στα πουλιαpaok re niamou έγραψε:μπραβο μαλακες, 3 γαματες ευκαιριες τις κανατε δωρο για να τρεχετε μετα....paok re niamou έγραψε:ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ Μιχαηλιδη
Δεν αξίζουν όλα αυτά 24ωρο;
-
Πουλιά,αμπαλοι,μαλακες κοκ μεσα σε λίγες σελίδες, σε ματς που παίζαμε καλά και κερδίζαμε..είπαμε το φόρουμ είναι και μέσο εκτόνωσης αλλά να υπάρχουν και κάποια όρια.
- paok re niamou
Οταν την ιδια χρονική στιγμή στο θρεντ του αγωνα γράφονται τα ίδια πανω - κάτω, και ο ένας τρώει 24ωρο μπάν ο άλλος 6ωρο και ο άλλος τίποτα, τότε αυτο είναι κομπλεξισμός και 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Αλλά αυτό ειναι καθημερινότητα εδω μέσα και αναλόγως τις συμπάθειες του καθενός κρίνεται και σχολιάζεται ανάλογα.
Σχόλια σαν τα δικά μου γράφονται σε ΟΛΑ τα θρεντ των αγώνων.
Αλλά αυτό ειναι καθημερινότητα εδω μέσα και αναλόγως τις συμπάθειες του καθενός κρίνεται και σχολιάζεται ανάλογα.
Σχόλια σαν τα δικά μου γράφονται σε ΟΛΑ τα θρεντ των αγώνων.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι πάνω στη φούρια και την αγωνία του αγώνα, όλοι μας γράφουμε υπερβολές, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Κι εγώ έχω χαρακτηρίσει στο παρελθόν γελοίο τον Άκπομ λόγω της ευκαιρίας που έχασε με την ΑΕΛ.
Κατά την άποψή μου υπάρχουν σοβαρότερα θέματα, όπως ειρωνικοί ή υβριστικοί χαρακτηρισμοί από κάποια μέλη σε άλλα, επειδή έχουν διαφορετική άποψη για κάποιο θέμα, κάτι που δείχνει τον σεβασμό (ή μη) στον συνομιλητή μας, προδίδει όμως και τις δημοκρατικές ευαισθησίες (ή μη) των μελών.
Κατά την άποψή μου υπάρχουν σοβαρότερα θέματα, όπως ειρωνικοί ή υβριστικοί χαρακτηρισμοί από κάποια μέλη σε άλλα, επειδή έχουν διαφορετική άποψη για κάποιο θέμα, κάτι που δείχνει τον σεβασμό (ή μη) στον συνομιλητή μας, προδίδει όμως και τις δημοκρατικές ευαισθησίες (ή μη) των μελών.
-
Άλλο να σου ξεφύγει κάτι μια φορά πάνω στα νεύρα και άλλο 4-5 φορές σπαμαρισμα μέσα σε λίγες σελίδες..επειδή ήμουν συνέχεια μέσα στο τοπικ καθώς έβλεπα το ματς θυμάμαι ότι προσωπικά μου είχαν κάνει πολύ άσχημη εντύπωση τα σχόλια,ειδικά σε ματς που παίζαμε καλά και κερδίζαμε. Αλλά απόψεις είναι αυτες