jrousis έγραψε:1. επειδή εδω στο Forum αυτο εχω καταλάβει ότι επιτρεπεται να κραζουμε τον Σαντος αλλα δεν επιτρεπεται να κρινουμε καν τον Ζαγορακη... οκ κανένα προβλημα και "ουδεν κρυπτον υπο του ηλιου". Θα φανει αργότερα εαν ηταν σωστό να κανουμε τουμπεκι ή οχι.
2. Αλλα εδω φαινεται ότι διαφωνουν και οι δυο σε βασικα θεματα. Αφου οπως λεει ο τρελος ο Σαντος δεν υπαρχει κανενα προβλημα και ολα βαινουν βαση σχεδίου!!! τοτε γιατι ο Προεδρος λυπαται για την εικονα της ομαδας και ζηταει συγνωμη απο τον κοσμο, αντι να την ζηταει ο Σαντος! αφου ολα ειναι καλα και εμεις ειμαστε τρελοι! και ο σαντος εχει δει κι αλους τρελους σαν κι εμας στην Ελλαδα οπως ειπε, που γκρινιαζουν διαρκως... τοτε ο Προεδρος γιατι λυπαται? Επειδή το σχεδιο βαδίζει σωστα???
3. Θα κανει ομαδα μετα απο 3 χρονια για να συναγωνιστεί την ΑΕΚ!!! και τις αλλες μεγαλες ομαδες... κι εμεις τι είμαστε μικρή ομαδα? τουλαχιστον ο Σαντος έτσι νομιζει...
Εμένα μου φαινεται οτι τρελα πουλαει ο Σαντος... Αλλα ενταξει... εμεις θα κανουμε υπομονη για να ξαναβγουμε
καποτε στο UEFA ...οπως είπε!!!!
1. Στο φόρουμ αυτό, ο καθένας μπορεί να πει την άποψή του όποια κι αν είναι αυτή αρκεί φυσικά να την τεκμηριώσει. Αν έχεις πρόβλημα με τον Ζαγοράκη, μπορείς να ανοίξεις τόπικ και να πεις συγκεκριμένα ότι έκανε αυτό και εκείνο .. ότι μας κατέστρεψε που ανέλαβε την ομάδα ή οτιδήποτε άλλο πιστεύεις .. όχι όμως αερολογίες.
2. Το κανένα πρόβλημα ο Σάντος το είπε σε απάντηση για κάποιον που του είπε αν δεν μπορεί να τα παρατήσει. Δεν είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην ομάδα και όλα βαίνουν καλώς. Μη διαστρευλώνεις ηθελημένα την αλήθεια για να περάσεις μηνύματα!
Ο Σάντος έχει πει δεκάδες φορές (σχεδόν σε κάθε συνέντεξη τύπου) ότι δεν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση και την εικόνα της ομάδας και προσπαθεί συνεχώς να τη βελτιώσει. Και ο Ζαγοράκης είπε επίσης ότι ντρέπεται για την εικόνα της ομάδας και θα προσπαθήσει με τις μεταγραφικές κινήσεις να βελτιωθεί. Που διαφωνούνε; Δεν το καταλαβαίνω ..
3. Ναι φίλε μου, θα κάνει μεγάλη ομάδα για να συναγωνιστεί την ΑΕΚ και τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες. Πιστεύεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος νοήμων Παοκτσής ότι ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά είναι η μεγαλύτερη ομάδα; Την τελευταία 3τια συστηματικά μικραίνουμε αγωνιστικά και παιχτικά. Δεν το βλέπεις; Ο Σάντος δεν πουλάει τρέλα, σου λέει την αλήθεια .. Αλλά εσύ ως Παοκτσής αρέσκεσαι στο να λες "ΠΑΟΚ είμαι ρεεεεεε .. έχω βαριά φανέλα ρε .. τις πετάω στο γήπεδο και βγαίνω 4ος". Πρέπει να καταλάβεις όμως ότι αυτή η περίοδος έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Επίσης δεν είπε όπως λες .. κάποτε να βγούμε Ουέφα .. Είπε του χρόνου να βγούμε Ουέφα. Πάλι διαστρευλώνεις τα λεγόμενά του.
Όσο για σένα συνηθισμένε Παοκτσή στο Ουέφα .. έχεις να παίξεις 3 χρόνια τώρα .. και αν δεν ερχόταν ο Ζαγοράκης δεν θα συζητούσες για την Ευρώπη, αλλά πώς θα μπορέσεις να ανεβείς στην Γ' Εθνική. Λίγος σεβασμός και λίγη αυτογνωσία δεν βλάπτει. Η αχαριστία είναι κακό πράμα ..