Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
free_billi

Δημοσίευση από free_billi »

Πιστευω στην ελευθερια του λογου του καθενα μαs
στο συγκεκριμενο ποστ διαβασα αποψειs που οντωs
με εκφραζουνε και αλλεs που με βρισκουν αντιθετο.
Με την αφιξη του ενθουσιαστηκα κ περιμενα πολλα
σαν κλασσικοs παοκτσηs αλλα η πραγματικοτητα με
εφερε στα ισια μου. Σιγουρα εκανε πολλα λαθη μεχρι
τωρα αλλα δεν τον κρινω τωρα θα τον κρινω απο του χρονου!
ο λογοs που γραφω τωρα ειναι να διαβιβασω ενα μυνημα
σε καθε ανεξαρτητο παοκτση του παοκμανια που αγαπαει τον ΠΑΟΚ

ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
akanthios

Santos

Δημοσίευση από akanthios »

Καλησπερα παιδες,
Χωρις να θελω να φανω (κασσανδρα) νομιζω οτι ολη αυτη η ιστορια ειναι ενας φαυλος κυκλος που δυστυχως στον κεντρο του θα ειναι ο ΠΑΟΚ.
Πιστευω οτι του χρονου θα γινεται η ιδια συζητηση για αλλον προπονητη.
Μακαρι να βγω ψευτη αλλα δεν γινεται μια ομαδα που χρωστα 30.000.000 ευρω να θελει και πρωταθλητισμο και οινομικη εξυγιανση. Φετος και πολυ σωστα καναμε υπομονη και υποστηριξαμε την ομαδα μας στο επακρο. Του χρονου ομως δεν θα ειναι ειναι ιδια τα πραγματα και σ'αυτο ευθυνεται και ο Σαντος, με τις δηλωσεις που εκανε αφου σαν οπαδοι περιμενουμε το κατι καλυτερο απο αυτην την ομαδα. Δυστυχως ομως οταν ο προυπολογισμος σου ειναι πολυ περιορισμενος, αναγκαζεσαι να φερνεις παιχτες τυχαρπαστους ή τελειωμενους με αποτελεσμα να εχεις την ιδια απογοητευτικη εικονα. Δεν θελω να μιλησω για θεματα τακτικης αλλα κυριως για θεματα ψυχολογιας αφου τουλαχιστον ολο αυτο τον καιρο περιμενα την ομαδα να εχει παθος και δυναμη που ειναι βασικοτατα οταν μας λειπει η τεχνικη καταρτιση για να μπορεσουμε να παρουμε νικες.
Ματαια ομως σε γηπεδα γεματα απο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ειτε εντος ειτε εκτος εβλεπα περπατητες και σε αυτο κατακρινω τον προπονητη μας γιατι την τεχνικη δεν την μαθαινεις σε ενα παιχτη στα 25 αλλα την ψυχολογια μπορεις να την αλλαξεις.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Άβαταρ μέλους
teod1980

σαντος

Δημοσίευση από teod1980 »

Λοιπον μαγκες όλα είναι όπως πρεπει να ειναια.
σοβαρο προπονητη καια φοβερο προεδρο και λαο συσπειρωμενο...

ο σαντοςειναι ανθρωπος που δεν φοβαται να λεει την αληθεια και δεν κρυβεται πισω απο παικτες η τους προστατευει επειδη ειναι καλα παιδια.
στον ΠΑΟΚ δε θελουμε καλα παιδια αλλα αξιους ποδοσφαιριστες.

ο σαντος μας παρουσιασε μια εικονα που μπορει να μην θελουμε να την πιστεψουμε αλλα ειναι αληθεια.
τοσο καιρο πιστευαμε οτι ειχαμε την επομενη εθνικη ελλαδος αλλα φιλοι μου δεν ειναι ετσι.

τελος τα καλα παιδια. θελουμε μπαλαδοφατσες και ανθρωπουσ που πορωνονται με το λαο και την ιδεα του προεδρου μας.
τι να κανει ο σαντος οταν ο καθε χριστοδουλοπουλος παιζει για τον εαυτο του..

τι να κανει ο προπονητης και τι να αλλαξει οταν οι παικτες εχουν μικρη καρδια....δεν ειναι αυτος που βαζει τ ποδια του στη φωτια αλλα αυτος που θα κρινει αν οντως αυτοι που φαγανε 7 προπονητες ευκολα δεν ειναι λιγοι...και αυτοι μονο αυτο δεν αποδειξανε...

πρωτη φορα εχουμε ανθρωπο σοβαρο και απο το 1998 εχει ομαδες τσαμπιονσ λιγκ και οχι ενα τυχαιο που απλα του βγηκανε καποια αποτελεσματα
kamikazi

santos

Δημοσίευση από kamikazi »

παιδες χωρις να θελω να φανω υπερβολικος ετσι και χασουμε με τον ατρομητο θα πεσει πολυ ξυλο... πιστευω οι παιχτες δεν το γλυτονουν αυτην την φορα.. για τον σαντος τη να πω, νομιζω οτι δεν ταιριαζει με την νοοτροπια του ΠΑΟΚ... ειναι πολυ λιγος για εμας, ηττοπαθης προπονητης, 6 μηνες και δεν εδωσε ουτε ενα δειγμα της δουλειας του.. τη θα κανει δηλαδη του χρονου παραπανω αφου το μπατζετ ειπε ο ζαγορ δεν θα αυξηθει παραπανω απο 20%... εγω παντως θα την κανω την υπομονη γιατι δεν μπορουμε αυτην την στιγμη να κανουμε διαφορετικα...

ΠΑΟΚ ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.... :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
free_billi

kamikazi TΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;
ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!!
kamikazi

ξυλο...

φιλε free_billi ποιες εποχες τελειωσανε ??... εγω στο ματς με τον αστερα ειδα 2000 ΠΑΟΚΙΑ να ειναι ετοιμοι να τους σκοτωσουν στο ξυλο την ωρα που βγαιναν απο τα αποδυτηρια ... ο μπαλαφας παρα τριχα την γλυτωσε... εδω ο αλλος μπηκε μεσα στην αιθουσα τυπου τη με λες τωρα.. ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ εχει τρελα μεσ το μυαλο και δεν σκεφτεται λογικα οταν τρελενεται ... δεν θελει και πολυ να γινει το κακο...

ΠΑΟΚ ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Ioannis82

Δημοσίευση από Ioannis82 »

Εγώ το μόνο που ξέρω είναι η λέξη:ΥΠΟΜΟΝΗ γιατί εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που μας διοικούν...Το αν είναι καλός ή όχι δεν μ'απασχολεί αφού είναι άλλος που πρέπει να τον κρίνει...Αυτός αποφασίζει,ΟΧΙ εγώ...
ΠΑΟΚ είσαι...
Άβαταρ μέλους
free_billi

Καταρχαs jrousis απο το μυαλο σου κατασκευαζειs ιστοριεs;
αυτα που καταλαβεs για το φορουμ ειναι εντελωs λανθασμενα
το φορουμ αυτο εχει ενα μεγαλο ιστορικο με ποστ γεμιζει
σερβερ αν γουσταρειs για κανε κανενα κλικ και δεs καλα
και θα καταλαβειs πολυ καλα ποσο λαθοs επεσεs

(κι επειδή εδω στο Forum αυτο εχω καταλάβει ότι επιτρεπεται να κραζουμε τον Σαντος αλλα δεν επιτρεπεται να κρινουμε καν τον Ζαγορακη... )

οσο για σενα φιλε καμικαζι δεν ξερω αν εστερνιζεσαι αυτουs τουs 2000
και καλα παοκτσηδεs ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ...............
στον ΠΑΟΚ μαs ατομα σαν αυτα τα 2000 δεν ανηκουν..................
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Re: ξυλο...

Δημοσίευση από Yiankos »

kamikazi έγραψε:φιλε free_billi ποιες εποχες τελειωσανε ??... εγω στο ματς με τον αστερα ειδα 2000 ΠΑΟΚΙΑ να ειναι ετοιμοι να τους σκοτωσουν στο ξυλο την ωρα που βγαιναν απο τα αποδυτηρια

Εγώ πάλι είδα 200-300 άτομα που ήταν αγανακτισμένοι και φωνάζανε συνθήματα (το συγκεκριμένο δε για να πάρει μπούλο ο Σάντος το λέγανε 50) .. και άλλους 1.000 που απλά ήταν απ' έξω ώστε να δούνε τι θα συμβεί!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

jrousis έγραψε:1. επειδή εδω στο Forum αυτο εχω καταλάβει ότι επιτρεπεται να κραζουμε τον Σαντος αλλα δεν επιτρεπεται να κρινουμε καν τον Ζαγορακη... οκ κανένα προβλημα και "ουδεν κρυπτον υπο του ηλιου". Θα φανει αργότερα εαν ηταν σωστό να κανουμε τουμπεκι ή οχι.
2. Αλλα εδω φαινεται ότι διαφωνουν και οι δυο σε βασικα θεματα. Αφου οπως λεει ο τρελος ο Σαντος δεν υπαρχει κανενα προβλημα και ολα βαινουν βαση σχεδίου!!! τοτε γιατι ο Προεδρος λυπαται για την εικονα της ομαδας και ζηταει συγνωμη απο τον κοσμο, αντι να την ζηταει ο Σαντος! αφου ολα ειναι καλα και εμεις ειμαστε τρελοι! και ο σαντος εχει δει κι αλους τρελους σαν κι εμας στην Ελλαδα οπως ειπε, που γκρινιαζουν διαρκως... τοτε ο Προεδρος γιατι λυπαται? Επειδή το σχεδιο βαδίζει σωστα???
3. Θα κανει ομαδα μετα απο 3 χρονια για να συναγωνιστεί την ΑΕΚ!!! και τις αλλες μεγαλες ομαδες... κι εμεις τι είμαστε μικρή ομαδα? τουλαχιστον ο Σαντος έτσι νομιζει...
Εμένα μου φαινεται οτι τρελα πουλαει ο Σαντος... Αλλα ενταξει... εμεις θα κανουμε υπομονη για να ξαναβγουμε

καποτε στο UEFA ...οπως είπε!!!!

1. Στο φόρουμ αυτό, ο καθένας μπορεί να πει την άποψή του όποια κι αν είναι αυτή αρκεί φυσικά να την τεκμηριώσει. Αν έχεις πρόβλημα με τον Ζαγοράκη, μπορείς να ανοίξεις τόπικ και να πεις συγκεκριμένα ότι έκανε αυτό και εκείνο .. ότι μας κατέστρεψε που ανέλαβε την ομάδα ή οτιδήποτε άλλο πιστεύεις .. όχι όμως αερολογίες.

2. Το κανένα πρόβλημα ο Σάντος το είπε σε απάντηση για κάποιον που του είπε αν δεν μπορεί να τα παρατήσει. Δεν είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην ομάδα και όλα βαίνουν καλώς. Μη διαστρευλώνεις ηθελημένα την αλήθεια για να περάσεις μηνύματα!
Ο Σάντος έχει πει δεκάδες φορές (σχεδόν σε κάθε συνέντεξη τύπου) ότι δεν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση και την εικόνα της ομάδας και προσπαθεί συνεχώς να τη βελτιώσει. Και ο Ζαγοράκης είπε επίσης ότι ντρέπεται για την εικόνα της ομάδας και θα προσπαθήσει με τις μεταγραφικές κινήσεις να βελτιωθεί. Που διαφωνούνε; Δεν το καταλαβαίνω ..

3. Ναι φίλε μου, θα κάνει μεγάλη ομάδα για να συναγωνιστεί την ΑΕΚ και τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες. Πιστεύεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος νοήμων Παοκτσής ότι ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά είναι η μεγαλύτερη ομάδα; Την τελευταία 3τια συστηματικά μικραίνουμε αγωνιστικά και παιχτικά. Δεν το βλέπεις; Ο Σάντος δεν πουλάει τρέλα, σου λέει την αλήθεια .. Αλλά εσύ ως Παοκτσής αρέσκεσαι στο να λες "ΠΑΟΚ είμαι ρεεεεεε .. έχω βαριά φανέλα ρε .. τις πετάω στο γήπεδο και βγαίνω 4ος". Πρέπει να καταλάβεις όμως ότι αυτή η περίοδος έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Επίσης δεν είπε όπως λες .. κάποτε να βγούμε Ουέφα .. Είπε του χρόνου να βγούμε Ουέφα. Πάλι διαστρευλώνεις τα λεγόμενά του.
Όσο για σένα συνηθισμένε Παοκτσή στο Ουέφα .. έχεις να παίξεις 3 χρόνια τώρα .. και αν δεν ερχόταν ο Ζαγοράκης δεν θα συζητούσες για την Ευρώπη, αλλά πώς θα μπορέσεις να ανεβείς στην Γ' Εθνική. Λίγος σεβασμός και λίγη αυτογνωσία δεν βλάπτει. Η αχαριστία είναι κακό πράμα ..
Άβαταρ μέλους
free_billi

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ
Yianko Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ
ΑΙΩΝΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ 10 ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ 1000
Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ..............

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
kamikazi

σαντος

ΑΙΩΝΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ 10 ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ 1000
Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.............. φιλε free_bill κανεις δεν μεγαλοποιει τα πραγματα.. τα λεμε οπως εχουν τωρα αν εχεις αντιρησεις δικαιωμα σου, και γιατι να μην ειμαι με αυτους οχι να τους δειρουμε αλλα ενας εκφοβισμος φτανει... ηδη το μηνυμα το πηραν
Yiankos
[ ο σαντος δεν πουλάει τρέλα, σου λέει την αλήθεια .. Αλλά εσύ ως Παοκτσής αρέσκεσαι στο να λες "ΠΑΟΚ είμαι ρεεεεεε .. έχω βαριά φανέλα ρε .. τις πετάω στο γήπεδο και βγαίνω 4ος". Πρέπει να καταλάβεις όμως ότι αυτή η περίοδος έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

τρελα πουλαει σημερα αμα ακουσατε της δηλωσεις του ειπε οτι οι νεοι παιχτες ειναι ολοι αχρηστοι, και αφου λεμε οτι ειναι τοσο καλη γιατι δεν βρεθηκε ομαδα να τους παρει δανεικους....ακουστε τι ειπε ο ανθρωπος εβγαλε τους περσινους πρωταθλητες νεων αχρηστους το μελλον του ΠΑΟΚ, μιλαει για σαρδελες,ειπε οτι εχει προτασεις απο αλλες ομαδες να νομιζουμε οτι ειναι κελεπουρι... δηλαδη τι περιμενετε ολοι εσεις που του δινετε πιστωση χρονου να μας καταστρεψει τελειως... να κανω υπομονη αλλα να δω και κατι, μην μου λες υπομονη για 3 χροννια και να μην εχεις δειξει εστω και ενα δειγμα της δουλειας σου στους 7 μηνες... εγω λυπαμαι τον ζαγορακη που τον πιστευει και αυτος τον ξεφτιλιζει... ειναι κριμα... τη παραπανω εχει η ξανθη απο εμας.. η ο πανιωνιος ελατε ρε παιδια αμα ειχε ο αγγελος αυτους τους παιχτες τωρα θα ειμασταν 5 χαλαρα.... δεν νιωθει αυτος.. για διακοπες ηρθε στην ελλαδα....

ΠΑΟΚ ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

jrousis το τόπικ που λες δεν γνωρίζω ποιός το έσβησε, όμως απ' ότι θυμάμαι είχε σκοπό να κάνει κριτική στον Ζαγοράκη, χωρίς όμως συγκεκριμένη βάση ή στοιχεία ..
Αν υπάρχει χειροπιαστό θέμα να το συζητήσουμε φυσικά .. όμως το να μιλάμε στον αέρα δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση τη δεδομένη στιγμή.
Όσο για τον Σάντος κι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος, όμως πιθανή απόλυσή του μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει πιστεύω μιας και θα πληρώνουμε γ@μησιάτικα γι' ακόμη μία φορά και θα μας πάει βήμα πίσω γιατί θα έρθει κι άλλος προπονητής και θα ξαναμπούμε στον φαύλο κύκλο του περιμένω λίγους μήνες και αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα ζητάω να φύγει!
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

Μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο? Με την κριτική στο Σάντος δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά μην καθόμαστε και διαστρεβλώνουμε τα λεγόμενά του για να τα κάνουμε να μας βολέψουν έτσι όπως θέλουμε για να υποστηρίξουμε την δική μας άποψη...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αδέρφια!!!!!

Πιστεύω ότι εμείς τουλάχιστον δεν παραμυθιαζόμαστε από τον Santos. Και βλέπουμε τι γίνετε στο γήπεδο, και μπορούμε να κρίνουμε αν μη τι άλλο με βάση τη λογική μας.

Όμως υπάρχουν κι αλλα πολλά φαντάζομαι που δεν είμαστε σε θέση να τα γνωρίζουμε. Όπως για παράδειγμα τις σχέσεις και τις λεπτομέρειες της σχέσης Ζαγοράκη-Santos. Και αυτό είναι καλο. Γιατί σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, για πιο λόγο δεν είμαστε εμείς στη θέση του ενός η του αλλου. Και οι δυο τους είναι άνθρωποι με περγαμηνές και προϊστορία στο ποδόσφαιρο. Εντάξει ο Santos κάνει λάθει κατά τη γνώμη μας καιαυτό είναι και κατά κάποιο τρόπο θεμιτό από τη στιγμή που δεν έκανε τις μεταγραφές και την προετοιμασία το καλοκαίρι. Κατά τη γνώμη μου ο μονος ελαφρυντικός παράγοντας στην κριτική του Santos.

Ελπίζω και πιστεύω ακράδαντα ότι τη νέα χρονια θα δούμε άλλη ομάδα και άλλο Santos. Ας κάνουμε υπομονή αδέρφια. Χειρότερα από τώρα δεν πρόκειται να δούμε ποτε άλλοτε.

Ας δώσουμε κι εμείς πίστωση χρόνου στο Santos. Όπως και η διοίκηση στην οποια όλοι μας πιστεύουμε κι εμπιστευόμαστε. Για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ.!!!!! Για τη μεγάλη μας αγάπη!!!!! Για τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο, ΕΜAΣ!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”