Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 4-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Zivkovic
12
12%
Matos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ingason
11
11%
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιαννούλης
9
9%
Misic
41
42%
Mauricio
11
11%
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λημνιός
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
5
5%
Swiderski
9
9%
Biseswar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Augusto
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 98

mikenewwphone

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 4-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από mikenewwphone »

Εγώ ξενέρωσα παιδιά πάντως χθες απίστευτα,είτε κερδίσει ο οσουφουπού σήμερα είτε χάσει ούτε κρύο ούτε ζέστη,θα μου πείτε σε όλους τους στόχους μέσα είσαι,δε ξέρω μεγάλη απογοήτευση χθες
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Όποιος ξενερώνει να μας λέει και τον λόγου ή τους λόγους.
Το ότι η ομάδα μετά από 51 αγώνες, έχασε, δεν είναι λόγο να ξενερώσω, εκτός αν ήθελα να γινόμουν
γαύρος στη θέση του γαύρου, όπου να κερδίζω αβαβά όλα τα παιχνίδια.
Το ότι έχασα επειδή ο αντίπαλος ήταν πιο καλός κ πιο τυχερός, πιο πειθαρχημένος και πιο αποτελεσματικός,
δεν είναι λόγος να ξενερώνω, εκτός αν προσδοκούσα να έχανα με σφαγή διαιτησίας ή τίποτα χειρότερο.

Το Αήττητο που λέτε ορισμένοι, δεν έσπασε πέρσι.
Αυτό θα θυμόμαστε όχι μόνο εμείς που το ζήσαμε, αλλά και όλοι όσοι θα ζήσουν μετά από εμάς - το Αήττητο Πρωτάθλημα του 2018-2019.

Δεν ξενερωνουμε.
Με Όφη στην Τούμπα, γεμίζουμε το γήπεδο και χειροκροτούμε την ομάδα.

Στόχος μας το Πρωτάθλημα, όχι το Αήττητο.
Αήττητος μπορεί να είσαι και να φέρνεις μόνο ισοπαλίες.
Πρωτάθλημα θέλω.
Το Αήττητο το χάρηκα πέρσι και ίσως το χαρώ ξανά σε 2-3 χρόνια.
Τώρα όμως θέλω Πρωτάθλημα.
Και CL ρε θέλω.
Ομίλους στο CL θέλω.

ΠΑΟΚ είμαστε για τα δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Ας παρουμε το πρωταθλημα και κανεις δεν θα θυμάται αυτην την ήττα...
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Φίλε η ομάδα ακόμη δεν έχει κερδίσει ένα ντέρμπυ εμένα αυτο με προβληματίζει.Και μη ξεχνάς ότι στα playoff όλα θα ναι ντέρμπυ τα ματς.ολυμπιακος,αεκ,αρης, Παναθηναϊκός, δλδ τι θα γίνει θα βγούμε τελευτεοι?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Κανένα ξενέρωμα δεν υπάρχει.

Ούτε ξαφνικά γίναμε κακή ομάδα, ούτε τελείωσε χθες τίποτα επειδή χάσαμε.

Προβληματισμός υπάρχει για την εικόνα που βγάζει η ομάδα στα ντέρμπι.

Διότι στα ντέρμπι δεν αρκεί η ποιοτική ανωτερότητα για να κερδίσεις, θέλει και τσαγανό, ποδοσφαιρική μαγκιά και εξυπνάδα.

Όταν έχεις φάει 10 γκολ με 12-13 τελικές υπάρχει πρόβλημα και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Ας κάτσουν να δουν σαν ομάδα τι φταίει κι ας βρουν τρόπο να το λύσουν.

Από τη στιγμή που υπάρχει ποδοσφαιρικη ποιότητα θεωρώ ότι είναι πρόβλημα που λύνεται.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Κυρ 05 Ιαν 2020, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Πολυ εφ αψιλου αντιμετώπιση βλέπω στο φορουμ ,πολυ τιτικες γιναμε ,πρεπει να ξαναγυαλισει το ματι μας αλλιως χλωμους μας κοβω

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Δεν ξενερώνουμε ποτέ ρε παιδιά... Στεναχωριομαστε ή νευριαζουμε για λίγες ώρες, αλλά την επόμενη μέρα περιμένουμε τον επόμενο αγώνα...έχουμε φάει σφαλιάρες και σφαλιάρες. Πολύ χειρότερες. Το ότι χάσαμε από το σκουλήκι με αυτόν τον τρόπο μας νευρίασε. Αλλά οκ. Μην φέρουμε και την καταστροφή. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται.
Άβαταρ μέλους
joshua
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Δημοσίευση από joshua »

Κυριοτερος λογος για τα αποτελεσματα στα ντερμπι ειναι οι κακες επιστροφες στην αμυνα και η απουσια ενος αμυντικου χαφ καταλυτη και ειδκα το τελευταιο ποναει οταν εχεις δωσει 7 μυρια για τη συγκεκριμενη θεση.
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Mερικες σκέψεις...
Η ομάδα μπροστά έπαιξε σχετικά καλά, έχασε τις ευκαιρίες που συνήθως χάνει... Και πέτυχε 2 γκολ σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι...
Πίσω... Όμως υπήρχε πρόβλημα. Τα νούμερα τα λένε όλα. 4 σουτ στην εστία 4 γκολ τα 2 δώρο του γκολκίπερ... Και το τελευταίο δώρο του Γιαννούλης καθώς ο Σάσα βγαίνει εντελώς μόνος του στην πλευρά που καλυπτει(Δείτε την φάση).
Τα γκολ δεν τα φάγαμε από τα Σέντερ Μπακ μας... Αλλά από τους 2 ακραίους Ματος το 1ο και Γιαννούλης το 4ο
Ο αρης μας κέρδισε στην δύναμη αν και στο κέντρο πήραμε και εμείς αρκετές μονομαχίες.
Καθοριστικό το 3ο γκολ που μπαίνει με το που ξεκινά το ημίχρονο και οι αλλαγές του Φερειρα που έγιναν σχετικά αργά.
Η ομάδα δεν είχε το μέταλλο που χρειαζόταν το συγκεκριμένο ματς, ενώ ξέραμε ότι αυτοί θα παίξουν τελικό Champions League.
Toν διαιτητή τον κρίνω καλό δεν έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και όταν χρειάστηκε έλεγξε και το βαρ.
Στον πειθαρχικό έλεγχο ίσως ο Ματος να έπρεπε να πάρει κιτρινη το ίδιο και ο Ροουζ πιο νωρις(πήρε αργότερα)
Στα αξιοσημείωτα ότι δεν διακρίθηκε κανένας παίκτης μας, για αυτό και χάσαμε άλλωστε, έβαλα Μισιτς γιατί ήταν απλά αρχοντικος στο κέντρο...
Πιστεύω ότι η ήττα θα μας κάνει καλό γιατί μπαίνουμε πολύ χαλαρά στο γηπεδο

Συνεχίζουμε... Καλή χρονιά σε όλους.
Άβαταρ μέλους
joshua
Been thanked: 15 times

Δημοσίευση από joshua »

Το διδυμο Μισιτς,Μαουριτσιο ειναι εξαιρετικο στο επιθετικο τρανζισιον αλλα μετριο εως κακο στο αμυντικο και οταν το πλανο θελει τον Γιαννουλη να ανεβαινει συνεχως αυτο δημιουργει προβληματα οταν δεν υπαρχει αμυντικο χαφ πνευμονι.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980
Has thanked: 9 times
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Πρώτα από όλα χάσαμε μια μάχη(λικι) αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο (πρωτάθλημα).Τάρα στις σημαντικές μάχες μας (ντέρμπι)δεν έχουμε νικήσει είμαστε όλο ισοπαλίες και μια ήττα ...αυτό πρέπει να μας προβληματισει ως οργανισμό εν όψει της συνέχειας.Στο αγωνιστικό κομμάτι είδα ακόμη μια φορά ένα προπονητή να μην σκεφτετε ορθολογικά...προηγουμαστε ένα μηδέν και κάνει η αντίπαλη ομάδα αντεπίθεση γκολ σε εμάς πράγμα ανεπίτρεπτο. Ύστερα πιστεύω πως κάποιοι παίκτες παίζουν ενώ άλλοι όταν μπαίνουν μας δείχνουν ότι είναι καλύτεροι αγωνιστικά.
Λοιπόν χτύπησε καμπάνα μεγάλη χτες ας αφυπνιστούμε όλοι μας !!!
:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ, πάλι, πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει τόσο με συγκεκριμένους παίχτες ή έλλειψη χαρακτηριστικών.

Είναι λανθασμένη η συνολική αντιμετώπιση στα συγκεκριμένα ματς.

Υπάρχει στην ομάδα η πίστη ότι η ποιοτική της ανωτερότητα είναι αρκετή για να κερδίσει κάθε παιχνίδι και ως αποτέλεσμα προσεγγίζει όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο soft και μπλαζέ τρόπο.

Ε στα ντέρμπι δεν αρκεί να είσαι καλύτερος απ' τον αντίπαλο.

Θέλει συγκέντρωση 90 λεπτα, σκυλιασμα, νεύρο, μάχη σώμα με σώμα.

Πρέπει να αλλάξει η αντιμετώπιση των συγκεκριμένων παιχνιδιών και εδώ είναι που περιμένω να δω πράγματα από τον προπονητή.

maceio

Δημοσίευση από maceio »

Με ΔΥΟ (2) γκολ δωρο απο τον σερβο καθεστε και κανετε αναλυσεις ???
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

μεγαλο λαθος να μην παιξει ξενος διαιτητης, ειναι απο αυτα τα αυτονοητα που ο ΛΑΟΣ τα καταλαβαινει απο 100 χιλιομετρα κ αυτοι που ασχολουνται ουτε μυρωδια.Ο ζιβκοβιτς ηταν οτι ναναι σημερα κ μας εκαψε (και λογικα καηκε κ ο ιδιος μαλλον ) αλλιως το χιναρι α το παιρναμε παλι.Το πανυγηρι μετα ντερμπυ πρεπει να αρχισει να ανυσηχει ο φερειρας γιατι η αντιμετωπιση του μεχρι στιγμης ειναι 3-4ης ομαδας , στην ελλαδα δεν ειναι το τσιρκο ομορφο το ποδοσφαιρο ευγενης ανταγωνισμος κτλ ειναι βρωμα κ δυσωδια κ πολιτικη , η ρουμανικη κουναβονυφιτσα ενιωθε φουλ σε αυτο θελει σφιχτα πισω κοντα οι γραμμες κ 1-0 ολους εκει ειναι θεμα ουσιας κ οχι θεαματος,στα πλευ οφφ φαινεται πως θαχουμε θεμα εκτος αν στις μεταγραφες επιταχυνουμε την αμυνα μας.και το τελευταιο ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ νασε κερδισουν ΡΕ αρρωσταινουμε αφου ξερεις οτι θαναι τελικος τσαμπιονς λιγκ για αυτους κατεβα γιατο 0-0 0-1 και ΞΕΝΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ και αυτους και τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ-ΧΟΡΗΓΟΥΣ τους :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ναι γιατί δεν είναι ένα ματς, είναι 4. Καρμπόν, φωτοτυπία.

Στα 3 εκ των οποίων δεν έπαιζε ο Σέρβος.

Πρέπει να γίνει ανάλυση και να υπάρξει προβληματισμός όχι τόσο από εμάς αλλά μέσα στην ομάδα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”