Μεταγραφές Χειμώνα 2020
-
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Πανε για πτωχευση και ζητανε βοηθεια απο ιβαναρο!εχει τιποτα να τσιμπησουμε? https://www.transfermarkt.com/fk-rostov ... erein/1083
- Μπαρκαρούτσος
- Mauricio-8-
https://www.transfermarkt.com/jovane-ca ... ler/448466
Η sportime γράφει ότι προτάθηκε αυτός.
Η sportime γράφει ότι προτάθηκε αυτός.
-
- Επικοινωνία:
Ο ουζμπεκος φορ Shomurodov και ο "σταρ" δεξί διεθνής εξτρέμ Ionov όλα τα λεφτά! Θα έβαζα στην εξίσωση και Mamaev αλλά πολύ προβληματικός χαρακτήρας.Jack_riper έγραψε:Πανε για πτωχευση και ζητανε βοηθεια απο ιβαναρο!εχει τιποτα να τσιμπησουμε? https://www.transfermarkt.com/fk-rostov ... erein/1083
- john4serres
ΠΑΟΚ στα εύκολαΜπαρκαρούτσος έγραψε:Το ίδιο ισχύει για την ΚΑΕ!
Ροστοφ στα δύσκολα
Ακριβώς. Όχι άλλοι καλούτσικοι που κάνουν καλούτσικα/καλά 2-3 πράγματα και κοστίζουν στο μύριο έκαστος. έχουμε μπόλικους τέτοιους.sourmenetes έγραψε: Η ομάδα για Ελλάδα, ακόμα και με αποχωρήσεις-πωλησεις 2 3 παικτών είναι μια χαρά. Εγώ, αν πάρουμε χρήμα από κάποιον ή γλιτώσουμε συμβόλαια 2-3 παικτών, θα ήθελα 1 παικταρά.οχι 2 3 μέτριους. 1 τώρα και 1 2 το καλοκαίρι.
1000 φορές έναν καλό/πολύ καλό στο 1,5-2, που θα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα και θα ανεβάζει όλη την ομάδα μόνος του. Και προφανώς μιλάμε για τη μεσοεπιθετική γραμμή.
Κι έχω βαρεθεί να το φωνάζω τα τελευταία τρία(3) χρόνια, έναν Τσόρι θέλουμε μπροστά πίσω από το φορ.
Το οτι στις 4 θεσεις της επιθετικης&μεσοεπιθετικης γραμμης δεν εχουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ, αλλα παιζουμε με σχετικα νεαρους/προτζεκτ κτλ ειναι φοβερο. Καλα ολα τα παιδια που εχουμε αλλα πρεπει να πλαισιωνουν εναν τουλαχιστον παικταρα υψηλοτερου επιπεδου. Οπως λετε, γιατι ανεβαζει και ολη την υπολοιπη ομαδα. Το οτι στον ΠΑΟΚ του Ιβαν του 2020 δεν υπαρχει ενας τετοιος παικτης ειναι απιστευτο αν το σκεφτει κανεις.
Με αρέσει να υπάρχει μίγμα παλιών και νέων ταλαντουχων παικτών.... Και αυτό γίνεται.... Αν ενσωματωθεί κάποια στιγμή και ο Λάμπρου και ο Γαϊτανίδης θα είναι πάρα πολύ καλά.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θελω να πιστευω οτι η ομαδα εχει ηδη κανει προεργασια για παικτες σε περιπτωση πωλησεων βασικων μας παικτων που βρίσκονται στο ζενιθ τους αυτην την στιγμη π χ γιαννουλης,λημνιος ,σβιντερφσκι
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάπου διάβασα ότι ο προπονητής ζήτησε να μην παραχωρηθεί ο Λάμπρου, επειδή τον υπολογίζει για την συνέχεια!
Θεωρώντας δεδομένη την παραχώρηση του Στοχ, με όποιον τρόπο συμφωνηθεί, δεν βλέπω να "περισσεύει" άλλος.
Εκτός κι αν επανέλθει γερός ο Βέρνμπλουμ, οπότε τότε θα υπάρξει μια υπεραριθμία στους χαφ μας, στα play off...
Προσωπικά θεωρώ σίγουρα απαραίτητη την απόκτηση παίχτη-back up του Γιαννούλη, που παίζει "στα κόκκινα"...
Δεν πιστεύω ότι ο Βιέρι, 34 ετών πλέον, σε ένα μήνα και μετά από τόση αποχή, θα παίξει αυτόν τον ρόλο, ξανά...
Θετικά θα "έβλεπα" μια αντικατάσταση του Πέλκα με έναν δεύτερο φορ, που να έχει περισσότερο εύκολο το γκολ!
Αν δεν αποχωρήσουν άλλοι παίχτες μας, τον Γενάρη, εκτιμώ ότι δεν θα αποκτηθεί κανείς, όπως ζήτησε ο Άμπελ...
Θεωρώντας δεδομένη την παραχώρηση του Στοχ, με όποιον τρόπο συμφωνηθεί, δεν βλέπω να "περισσεύει" άλλος.
Εκτός κι αν επανέλθει γερός ο Βέρνμπλουμ, οπότε τότε θα υπάρξει μια υπεραριθμία στους χαφ μας, στα play off...
Προσωπικά θεωρώ σίγουρα απαραίτητη την απόκτηση παίχτη-back up του Γιαννούλη, που παίζει "στα κόκκινα"...
Δεν πιστεύω ότι ο Βιέρι, 34 ετών πλέον, σε ένα μήνα και μετά από τόση αποχή, θα παίξει αυτόν τον ρόλο, ξανά...
Θετικά θα "έβλεπα" μια αντικατάσταση του Πέλκα με έναν δεύτερο φορ, που να έχει περισσότερο εύκολο το γκολ!
Αν δεν αποχωρήσουν άλλοι παίχτες μας, τον Γενάρη, εκτιμώ ότι δεν θα αποκτηθεί κανείς, όπως ζήτησε ο Άμπελ...
- invincible
Ελεύθερος σε λίγες μέρες ο Πριγιοβιτς λένε!!!
Ελεύθερος επίσης είναι μην ξεχνάμε Jefferson Nascimento (που τον θέλαμε) και Younousse Sankharé (που τον θέλαμε)...
Πιστεύω ότι αν πάρουμε τον Μισιτς τώρα... η Σπορτινκ θα μας δώσει πάλι για 1,5 χρόνο πάλι κανένα δανεικό. Δεν ξέρω αν είναι αυτός που γράφηκε σήμερα ή αλλος αλλά πάντως από την Σπορτινκ παλιά διακαείς πόθος ήταν ο Rodrigo Battaglia, που είμασταν κοντά αν θυμάστε το ρεπορτάζ.
Ο Βερνμπλουμ αν γίνει καλά τον κάνεις και από σεντερ μπακ μέχρι σεντερ φορ ... τον Εσίτι τι τον κάνεις?
Ελεύθερος επίσης είναι μην ξεχνάμε Jefferson Nascimento (που τον θέλαμε) και Younousse Sankharé (που τον θέλαμε)...
Πιστεύω ότι αν πάρουμε τον Μισιτς τώρα... η Σπορτινκ θα μας δώσει πάλι για 1,5 χρόνο πάλι κανένα δανεικό. Δεν ξέρω αν είναι αυτός που γράφηκε σήμερα ή αλλος αλλά πάντως από την Σπορτινκ παλιά διακαείς πόθος ήταν ο Rodrigo Battaglia, που είμασταν κοντά αν θυμάστε το ρεπορτάζ.
Ο Βερνμπλουμ αν γίνει καλά τον κάνεις και από σεντερ μπακ μέχρι σεντερ φορ ... τον Εσίτι τι τον κάνεις?

Αν δεν φυγουν παικτες μην περιμενετε μεταγραφη
- Mauricio-8-
Από 4 Ιανουαρίου η ομάδα έχει συνεχόμενα ματς μέχρι τον Μάρτιο οπότε όποιος ερθει πρέπει να ναι έτοιμος για να μπει να παίξει κάτι που είναι πολύ δύσκολο για Γενάρη.Πρεπει πρώτα να φύγουνε παίκτες και μετά να γίνουνε μεταγραφές έστω και ελεύθερων.Αλλα.τον Γενάρη κανεις προσθήκες για το μέλλον κυρίως.
- GiorgosAtha
Εχοντας ως πάτημα το post του Αήττητου θα πω την αποψη μου σε κάποια πράγματα που ακούγονται και έξω και εδώ μέσα.
Prijo μόνο στην περίπτωση που θα φυγει ένας εκ των Σαγώνια, Τρίποδα... και πάλι με επιφυλαξη και με λιγότερα λεφτά από αυτά που έπαιρνε.
Jefferson και Sankhare ας κάτσουν σπίτια τους...
Ο Cabral ενδιαφερον ως project (θα βοηθήσει και ο Varela στην προσαρμογή του). Με μια κίνηση τύπου Misic δεν με χαλά καθόλου.
Misic πρέπει να αποκτηθεί.
Στο θέμα με τον Esiti... η πρόσφατη περίπτωση με τον "λίγο" Ισλανδό που δώσαμε τσάμπα 4 μύρια πριν κάνα χρόνο δεν μας βάζει μυαλό. Δεν λέω πως θα βγει σίγουρα αλλά δεν νομίζετε πως είναι λίγο νωρίς να έχει κριθεί και να ζητάμε να αποχωρίσει? Έστω πως "στελνουμε" τον Esiti... α) είμαστε σίγουροι πως ο Μάου θα ανανεώσει? και β) είμαστε σίγουροι πως ο Βίκινγκ θα επανέλθει -γενικώς-? Στην χειρότερη περίπτωση λοιπόν μένουμε το καλοκαίρι με δύο παίχτες στις θέσεις 6-8 (Αύγουστος και Misic)... και μετά θα φταίει η κακιά ΠΑΕ που μας άφησε ξεκρεμαστους.
Stoch πιστεύω πως είναι ο νο.1 υποψήφιος για αποχώρηση... δυστυχώς.
Matos δεν έχει άλλον εναν χρόνο μπροστά του και μάλιστα χωρίς τα ανεβάσματα που είχε πριν... οπότε δεν χρειάζεται πανικός ως προς την αντικατάσταση του.
Στο τέρμα πιθανό να αποχωρίσει ο Κοτσιδάκιας... συμφωνώ πως θα πρέπει να κινηθούμε άμεσα, ίσως και "εντός συνόρων". Abad πολύ καλή περίπτωση και ηλικιακά και σαν ικανότητες σε όσα παιχνίδια τον έχω δει. Κάπου διάβασα και για Kotnik... δεν είναι κακή περίπτωση.
Prijo μόνο στην περίπτωση που θα φυγει ένας εκ των Σαγώνια, Τρίποδα... και πάλι με επιφυλαξη και με λιγότερα λεφτά από αυτά που έπαιρνε.
Jefferson και Sankhare ας κάτσουν σπίτια τους...
Ο Cabral ενδιαφερον ως project (θα βοηθήσει και ο Varela στην προσαρμογή του). Με μια κίνηση τύπου Misic δεν με χαλά καθόλου.
Misic πρέπει να αποκτηθεί.
Στο θέμα με τον Esiti... η πρόσφατη περίπτωση με τον "λίγο" Ισλανδό που δώσαμε τσάμπα 4 μύρια πριν κάνα χρόνο δεν μας βάζει μυαλό. Δεν λέω πως θα βγει σίγουρα αλλά δεν νομίζετε πως είναι λίγο νωρίς να έχει κριθεί και να ζητάμε να αποχωρίσει? Έστω πως "στελνουμε" τον Esiti... α) είμαστε σίγουροι πως ο Μάου θα ανανεώσει? και β) είμαστε σίγουροι πως ο Βίκινγκ θα επανέλθει -γενικώς-? Στην χειρότερη περίπτωση λοιπόν μένουμε το καλοκαίρι με δύο παίχτες στις θέσεις 6-8 (Αύγουστος και Misic)... και μετά θα φταίει η κακιά ΠΑΕ που μας άφησε ξεκρεμαστους.
Stoch πιστεύω πως είναι ο νο.1 υποψήφιος για αποχώρηση... δυστυχώς.
Matos δεν έχει άλλον εναν χρόνο μπροστά του και μάλιστα χωρίς τα ανεβάσματα που είχε πριν... οπότε δεν χρειάζεται πανικός ως προς την αντικατάσταση του.
Στο τέρμα πιθανό να αποχωρίσει ο Κοτσιδάκιας... συμφωνώ πως θα πρέπει να κινηθούμε άμεσα, ίσως και "εντός συνόρων". Abad πολύ καλή περίπτωση και ηλικιακά και σαν ικανότητες σε όσα παιχνίδια τον έχω δει. Κάπου διάβασα και για Kotnik... δεν είναι κακή περίπτωση.