ΠΑΟΚ - βάζελος 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ο Εσίτι είναι η προσωποποίηση της παράνοιας που δέρνει κάποιες επιλογές του ΠΑΟΚ, βλ. Λεβέκ, Μπρκιτς, Μουλέν. Τρισήμισυ χαρτιά για έναν αργό μέσο, 6άρι χωρίς ασίστ, γκολ και χωρίς να μπορεί να παίξει box to box. Με τα χρήματα αυτά δύο πολύ καλές μεταγραφές αντί αυτού, θα βοηθούσαν την ομάδα. Τον έβλεπα χθες και με τον άρη όταν πήγαινε στον πάγκο. Το παλικάρι καλά να είναι, έχει στυλ μπόντυ-μπίλντερ και θα ήταν τέλειος πορτιέρης και face-control.
Κλείδωσε ο Δώνης την ομάδα μας στο α΄; Σύμφωνοι. Και μεις πια απάντηση είχαμε απέναντι στα πιτσιρίκια του, όταν μάλιστα υποτίθεται-και έχουμε-καλύτερο έμψυχο δυναμικό; Την απόσταση μεταξύ των γραμμών με τον Αουγκούστο να χάνεται από τη θέα των κεντρικών μας αμυντικών για την πρώτη πάσα, τον Μίσιτς να ανοίγεται μπροστά και προς τα δεξιά και με Μπίσε και Στοχ εξ ορισμού λάιτ και ντεφορμέ, να αποτελούν εύκολη λεία για το δεξιό άκρο της άμυνας τους και απαρχή επιθέσεών τους σε όλο το α΄. Και ο Φερέιρα να ισχυρίζεται πως είχαμε στο πρώτο μισό ευκαιρίες για γκολ.Dimg4 έγραψε:Ποια χαλαροτητα ρε διαβαζουμε? Παραδεχτειτε οτι ο δωνης τον κλειδωσε τον δικο μας. Γινονται αυτα. Μεγαλη πιεση ψηλα μεχρι τελους, κλειδωμα του γιαννουλη και του μπισε και αποκλεισμος του σβιντερσκι.
- HeartOfDarkness
Dimg4 έγραψε:Ποια χαλαροτητα ρε διαβαζουμε? Παραδεχτειτε οτι ο δωνης τον κλειδωσε τον δικο μας. Γινονται αυτα. Μεγαλη πιεση ψηλα μεχρι τελους, κλειδωμα του γιαννουλη και του μπισε και αποκλεισμος του σβιντερσκι.
Ισχύει. Οταν η αναπτυξη σου ειναι μονοδιάστατη και σου πιέζει τον παικτη που μοιραζει τη μπαλα (Ντάγκλας), κλειδώνει τα άκρα και καποιοι παικτες σου περπατάνε ή ειναι χαλαροι (Μπισ, στοχ, κλπ) τότε σε αποσυνδεει και καταλήγεις να χεις την εικονα αυτη. Στο β' ειναι λογικο οι βαζελοι να οπισθοχωρησουν, να πάρεις μετρα και να γράψεις τελικές αλλά αυτο κρυβει τη δικη σου ασχημη εικονα.
Οταν ο αντιπαλος σε διαβάζει και έρχεται να παιξει κλειστά στη τούμπα πρεπει να υπάρχει εναλλακτικο πλάνο. Μέχρι το 44' η εικονα που παρουσιάζαμε ηταν αθλια αλλά συνεχίζαμε να παιζουμε το ιδιο πράγμα.
- navigator11
Συμφωνώ στο ότι έπρεπε να ξεκινήσει Πέλκα και Ακπομ χτες. Το μεγαλύτερο λάθος του προπονητή θεωρώ το ότι έπαιξε ο Μπίσεσβαρ. Κατανοώ ότι πιστεύει στην ποδοσφαιρική του κλάση και πιστεύει ότι, του πούστη, μια δυο καλές ενέργειες θα του βγούνε και θα δημιουργήσει κίνδυνο η ομάδα αλλά δε γίνεται να συνεχίσει να παίζει με ... 10,3 στην καλύτερη περίπτωση παίχτες.
- Kostomanolis
Συμφωνώ απόλυτα. Ο βαζελος ειχε ανούσια κατοχή στο 1ο ημίχρονο, όταν έφταναν κοντά στην περιοχη μας δεν ξεραν τι να κάνουν και αν δεν ηταν ο Κρεσπο δεν θα σκοραραν σε 10 ματς. Το οτι καναν 3 σουτ εντος εστίας και φάγαμε τα 2, δεν κάνει οτι ο βαζελος έπρεπε να κερδίσει. Εμεις για αλλη μια φόρα είχαμε τις ευκαιρίες, είχαμε και το δοκάρι, είχαμε και τον μοιραίο παίκτη...navigator11 έγραψε:Κάπου με ξεπερνάει το να διαβάζω πως χτες ο κακος ΠΑΟΚ άξιζε να χάσει από τον συγκεκριμένο βάζελο. Κατανοώ να υπάρχει τσαντίλα και κάποιος προβληματισμός αλλά ας μη χάνεται και το μέτρο. Αν ήταν κάποιος να δικαιούτο να νικήσει χτες, αυτή δεν ήταν σίγουρα η βαζέλα των 15 λεπτών καθυστερήσεων και των μηδενικών ευκαιριών προς την εστία μας.
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μ'αυτα που διαβαζω και ακουω απο χτες δυο πραγματα εχω καταλαβει οτι το 95%(ισως λεω και λιγο ) είναι αμπαλοι και δεν εχουν ιδεα απο κανονισμούς.γενικα μιλαω
- sourmenetes
- Moderator
Μπορεί κάποιος να πει, βάσει κανονισμού, αν μπορεί να δεχθεί κάρτα ο κρεσπο στη φάση του πρώτου γκολ;;
Βγαίνουν κάποιοι και ζητάνε κάρτα. Υπάρχει τέτοιο σενάριο;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βγαίνουν κάποιοι και ζητάνε κάρτα. Υπάρχει τέτοιο σενάριο;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
gergeo4 έγραψε:μ'αυτα που διαβαζω και ακουω απο χτες δυο πραγματα εχω καταλαβει οτι το 95%(ισως λεω και λιγο ) είναι αμπαλοι και δεν εχουν ιδεα απο κανονισμούς.γενικα μιλαω
To 100% άμπαλοι είναι.
Οι μισοί είναι άμπαλοι για λόγους που θα σε πουν οι άλλοι μισοί.
Το πρόβλημα είναι ότι απειροελάχιστοι το παραδέχονται.
ειναι ντροπη να σε παιρνει αυτος ο βαζελος ισοπαλια στην τουμπα
ειναι ντροπη να σε παιρνει ο ρουλης χ στην τουμπα
ειναι ντροπη αντι να βαλεις 2-3 γκολ στο 1ο ημ την κουλα να βαζεις μονο 1
ειναι ντροπη να ΜΗΝ κερδιζεις ουτε ενα γαμημενο ντερμπι φετος
ειναι ντροπη γιατι στα ντερμπι μπαινει ο αντιπαλος παντα με θρασσος και νευρο και εσυ παιζεις σαν να εισαι κυρια..
γαμω το μουνι δηλαδη...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ και γαμηστε τους ολους, αυτη ΔΕΝ ειναι εικονα ομαδας
στα ποδοσφαιρικα πιστευω οτι στο πρωτο πιο πολυ ηταν χαλι οι μπισε-στοχ λημνιος, παρα το οτι ο δωνημπηνε μπλοκαρε τον αμπελ..
αμπελ ΕΣΥ φταις που η ομαδα στα ντερμπι παιζει, ή τουλαχιστον αρχιζει (εξαιρεση το ματς με την κουλα...) νωχελικα..
κανονισε την πορεια σου,
γενικα...ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ την πορεια σας ολοι εκει μεσα...
ειναι ντροπη να σε παιρνει ο ρουλης χ στην τουμπα
ειναι ντροπη αντι να βαλεις 2-3 γκολ στο 1ο ημ την κουλα να βαζεις μονο 1
ειναι ντροπη να ΜΗΝ κερδιζεις ουτε ενα γαμημενο ντερμπι φετος
ειναι ντροπη γιατι στα ντερμπι μπαινει ο αντιπαλος παντα με θρασσος και νευρο και εσυ παιζεις σαν να εισαι κυρια..
γαμω το μουνι δηλαδη...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ και γαμηστε τους ολους, αυτη ΔΕΝ ειναι εικονα ομαδας
στα ποδοσφαιρικα πιστευω οτι στο πρωτο πιο πολυ ηταν χαλι οι μπισε-στοχ λημνιος, παρα το οτι ο δωνημπηνε μπλοκαρε τον αμπελ..
αμπελ ΕΣΥ φταις που η ομαδα στα ντερμπι παιζει, ή τουλαχιστον αρχιζει (εξαιρεση το ματς με την κουλα...) νωχελικα..
κανονισε την πορεια σου,
γενικα...ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ την πορεια σας ολοι εκει μεσα...
- Μπαρκαρούτσος
Απαγορεύεται να έρχεται Χ ο ΠΑΟΚ;;
Να θυμίσω ότι παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι... ΠΑΟΚόσφαιρο. Υπάρχει και αντίπαλος, δυστυχώς για κάποιους...
Και τον Lucescu τέτοια περίοδο κανένας σχεδόν δεν τον ήθελε. Ράττους Ρουμάνικους και τρύπημα και τέτοια διαβάζαμε...ξεχνάτε;
Λίγη γαμημένη υπομονή.
Ντραπείτε εσείς. Εγώ ΠΑΟΚ είμαι και δεν ντρέπομαι ούτε Χ να φέρω, ούτε να χάσω.
Να θυμίσω ότι παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι... ΠΑΟΚόσφαιρο. Υπάρχει και αντίπαλος, δυστυχώς για κάποιους...
Και τον Lucescu τέτοια περίοδο κανένας σχεδόν δεν τον ήθελε. Ράττους Ρουμάνικους και τρύπημα και τέτοια διαβάζαμε...ξεχνάτε;
Λίγη γαμημένη υπομονή.
Προσωπικά αυτά που είδα εγώ στο χθεσινό ματς είναι:
α) Κλείδωμα του Δώνη στον Φερέιρα. Από τα πρώτα λεπτά ήταν φανερό ότι ο Δώνης είχε διαβάσει καλύτερα το ματς, ενώ ο Φερέιρα φάνηκε να ξεμένει από εμπνεύσεις,τις οποίες τις χρειαζόταν από το πρώτο ημίχρονο
β) Για άλλη μια φορά η ομάδα φαίνεται να μην μπορεί να ανεβάσει ένταση. Πέρυσι πολλά ματσάκια τα καθαρίσαμε ανεβάζοντας την ένταση κατά διαστήματα αλλά φέτος μέχρι σήμερα φαίνεται να έχουμε θέμα στον τομέα αυτό. Ίσως να οφείλεται σε αυτό που λέγαμε εξ αρχής ότι ο Φερέιρα δίνει μεγαλύτερο βάρος στην τακτική παρά στις ατομικές εμπνεύσεις. Ίσως ο Λουτσεσκου σε αυτό το κομμάτι να πίστευε περισσότερο στους παίχτες. Ίσως περισυ να είχαμε ποιοτικότερη μεσαία γραμμή που έδινε σιγουριά και τους Βιέρι και Μαου υγιείς. Χθες με κλειδωμένη την τακτική από τον βαζελο όλο το παιγνίδι έγινε από τις ατομικές του Μισιτς στο πρώτο και από την προσωπικότητα του Βιέρι και το σκυλιασμα του Ματος που ειδικά στο δεύτερο ξέχασε την τακτική και .. πήρε τον νόμο στα χέρια του
γ) μην βιαζόμαστε να κρίνουμε παίχτες και προπονητές Δεν αρκεί να κάνει 3-5.καλα ματς. Στην ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών πρέπει να είσαι παιχταρας αλλά και προσωπικότητα.
α) Κλείδωμα του Δώνη στον Φερέιρα. Από τα πρώτα λεπτά ήταν φανερό ότι ο Δώνης είχε διαβάσει καλύτερα το ματς, ενώ ο Φερέιρα φάνηκε να ξεμένει από εμπνεύσεις,τις οποίες τις χρειαζόταν από το πρώτο ημίχρονο
β) Για άλλη μια φορά η ομάδα φαίνεται να μην μπορεί να ανεβάσει ένταση. Πέρυσι πολλά ματσάκια τα καθαρίσαμε ανεβάζοντας την ένταση κατά διαστήματα αλλά φέτος μέχρι σήμερα φαίνεται να έχουμε θέμα στον τομέα αυτό. Ίσως να οφείλεται σε αυτό που λέγαμε εξ αρχής ότι ο Φερέιρα δίνει μεγαλύτερο βάρος στην τακτική παρά στις ατομικές εμπνεύσεις. Ίσως ο Λουτσεσκου σε αυτό το κομμάτι να πίστευε περισσότερο στους παίχτες. Ίσως περισυ να είχαμε ποιοτικότερη μεσαία γραμμή που έδινε σιγουριά και τους Βιέρι και Μαου υγιείς. Χθες με κλειδωμένη την τακτική από τον βαζελο όλο το παιγνίδι έγινε από τις ατομικές του Μισιτς στο πρώτο και από την προσωπικότητα του Βιέρι και το σκυλιασμα του Ματος που ειδικά στο δεύτερο ξέχασε την τακτική και .. πήρε τον νόμο στα χέρια του
γ) μην βιαζόμαστε να κρίνουμε παίχτες και προπονητές Δεν αρκεί να κάνει 3-5.καλα ματς. Στην ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών πρέπει να είσαι παιχταρας αλλά και προσωπικότητα.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Απαγορεύεται να έρχεται Χ ο ΠΑΟΚ;;
Λίγη γαμημένη υπομονή.
οχι φιλε, υπομονη γιοκ πλεον.. ή θα παρει την κουπα ή στο καλο, υπομονη κανουμε 4 μηνες, φτανει πια..
Μεγάλη υπομονή κάνεις.... αν είχε την ίδια ο Σαββίδης πέρσι νταμπλ ούτε στον ύπνο μας..... Άκου ντροπή.....
Πότε θα σταματήσει επιτέλους αυτή η άστοχη ( μην πω τίποτα χειρότερο) σύγκριση με τον Λουτσεσκου.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Απαγορεύεται να έρχεται Χ ο ΠΑΟΚ;;
Λίγη γαμημένη υπομονή.
Ο Λουτσεσκου ήρθε σε μια ομάδα χωρίς να κάνει καν προετοιμασία, διαλυμένη ψυχολογική από τα άθλια πλέι οφ που είχε και με τα χειρότερα εργομετρικα που είχε ποτέ εξαιτίας της απάτης που ακούει στο όνομα στανόγεβιτς.
Ο αμπελ παρέλαβε τον καλύτερο ΠΑΟΚ της σύγχρονης ιστορίας μας,νταμπλούχο και αήττητο.
Και έχουμε φτάσει στον Νοέμβριο και έχουμε φτάσει να αποδομησουμε το μισό περσινό ρόστερ.
Ο έως τώρα βαθμος του νέου προπονητή είναι κάτω από την βάση για μένα
Συμφωνώ, καμία χαλαρότητα δεν είδα εγώ στους παίκτες μας.Dimg4 έγραψε:Ποια χαλαροτητα ρε διαβαζουμε? Παραδεχτειτε οτι ο δωνης τον κλειδωσε τον δικο μας. Γινονται αυτα. Μεγαλη πιεση ψηλα μεχρι τελους, κλειδωμα του γιαννουλη και του μπισε και αποκλεισμος του σβιντερσκι.
Έτυχε δηλαδή τέτοια σύμπτωση και ήταν τόσοι παίκτες μας σε κακή μέρα;
Οι βαζελοι ήταν τακτικά διαβασμένοι και είχαν πολλά τρεξίματα.
Εμείς, αφελώς περιμένοντας ότι κάποια στιγμή θα βάλουμε ένα γκολ, δεν κάναμε τίποτα για να ανακατεψουμε την τράπουλα.
Αυτό λειτουργούσε μέχρι πέρσι που τρώγαμε γκολ μόνο με αίτηση, φέτος όμως τα τρώμε για πλάκα.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk