8. Douglas Augusto
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
-
Re: 33. Douglas Augusto
Εμένα κατά διαστήματα μου άρεσε αρκετά σήμερα. Φάνηκαν μια σειρά από πολυ καλα χαρακτηριστικά: κουβάλημα μπαλλας,καίρια κοψίματα, εξυπνες τοποθετησεισ, μέσα σε πολλεσ Φάσεις, εξυπνα φάουλ για να κόψει αντεπιθέσεις, κάθετες, σουτ - όλα αυτά βέβαια χωρίς διάρκεια και με χτυπητές αδυναμίες σε κάποιες φάσεις όταν του ξέφευγε αντίπαλος.
Μου δίνει την εντύπωση παίκτη που είναι πολυδιάστατος. Σίγουρα θα ανεβεί ακόμη πολυ.
Μου δίνει την εντύπωση παίκτη που είναι πολυδιάστατος. Σίγουρα θα ανεβεί ακόμη πολυ.
- navigator11
Για ... αρρωστιάρης, που μας τον κουβάλησαν οι άμπαλοι της παε, δεν δείχνει άσχημα πράγματα προς ώρας. Ε;;;
- sourmenetes
- Moderator
Και τα 2 μας χαφ χθες, αλλά και στο προηγούμενο ματς, δείχνουν επιθετικές αρετές, βγάζοντας εξαιρετικές μπαλιές και σουτ ο βραζιλιάνος αλλά στα αμυντικά καθήκοντα θεωρώ ότι πάσχουν και οι 2.
Ο αντίπαλος παίρνει πολύ εύκολα μέτρα στο γήπεδο, στο δεύτερο ημίχρονο φαίνεται να κουράζονται γρήγορα και αυτό δημιουργεί ανασφάλεια γιατί ο αντίπαλος παίρνει κομμάτι της κατοχής και αρχίζει και πιστεύει στο ότι θα κάνει γκολ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο αντίπαλος παίρνει πολύ εύκολα μέτρα στο γήπεδο, στο δεύτερο ημίχρονο φαίνεται να κουράζονται γρήγορα και αυτό δημιουργεί ανασφάλεια γιατί ο αντίπαλος παίρνει κομμάτι της κατοχής και αρχίζει και πιστεύει στο ότι θα κάνει γκολ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
επιθετικές αρετές, αλλά χάνεται και στο χώρο. επίσης διακρίνω ότι παίρνει μεγαλύτερα ρίσκα απ'ότι θα ήθελα από το αμυντικό μου χαφ
- painkiller4
Είναι αυτό που θέλει να παίξει ο προπονητής του και το αποδίδει εξαιρετικά αφού βλέπει εστία, παίζει κάθετα και ψάχνει τη δημιουργία.
Όταν θα βελτιώσει την αμυντική του συμπεριφορά και ελαχιστοποιήσει τα ρίσκα σε χώρους επικίνδυνους ανέβει επίπεδο
- sourmenetes
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν μάθεις να μαρκάρεις με το σώμα δεν θα γίνεις ποτέ μεγάλο αμυντικό χαφ